Inevar Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καλημερα μολις περασα μια νεα sim της Q σε ενα Bluboo edge και δε μου δίνει 4g σημα. η συσκευή αναφερεται ότι υποστηρίζει: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz 4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz Τι παιζει ξερει κανενας να μου πει? Το έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις του κινητού; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max21 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Το έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις του κινητού; Εννοείτε φίλε μου..Από το πρωί που πήρα την κάρτα μου δίνει μόνο 3g...Εδώ και μιση ώρα πάντως μου εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα 4g και επιστρέφει ξανά σε 3g αρα μαλλον το δίκτυο στην Καβάλα φταίει παρόλο που βρίσκομαι στο κέντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 (edited) Εννοείτε φίλε μου..Από το πρωί που πήρα την κάρτα μου δίνει μόνο 3g...Εδώ και μιση ώρα πάντως μου εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα 4g και επιστρέφει ξανά σε 3g αρα μαλλον το δίκτυο στην Καβάλα φταίει παρόλο που βρίσκομαι στο κέντρο. Αν η κάρτα είναι καινούρια και ακόμη περισσότερο αν ο αριθμός ήρθε από φορητότητα, είναι πολύ πιθανόν να είναι κλειδωμένο το 4G. Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση να το δουν, και αν είναι αυτό μπορούν να το ξεκλειδώσουν. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 7, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 6?Εμενα σε Q μου ειπε οτι απο 2 Οκτωβριου το χαμηλοτερο που μπορεις να βαλεις ειναι 10 ευρω.Και εβαλα 10 αναγκαστικα. Μαλακιες μου ειπε?6 € πρέπει να έχεις στη κάρτα Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 πας σε καταστημα wind και λες με 6 € θέλω 4GB και σου δίνουν Ισχύει για όλα τα q το πακέτο αυτό που αναφέρεις ή μόνο σε ειδικά νούμερα (προνομιακά ή όπως αλλιώς τα λένε); ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πακέτο 4€ surf δίνει για κάθε ενεργοποίηση μέχρι 30/10, 1GB αντί για 700 MB. Αν το έκανε μόνιμο θα ήταν ακόμα καλύτερα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Πηγα σημερα σε καταστημα wind για να ανταλαξω την καρτα σε 4G μου ειπε 5€ λεω στο site γραφει δωρεαν κι φου δινω των αριθμο μου βγαζει στην οθονη οτι δεν δικαιουμε δωρεαν την καρτα 4G. Τι κανω ? Επικοινωνω με το 8005....... κι τους τα χωνω ,για να με στειλουν δωρεαν την sim για 4G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Πηγα σημερα σε καταστημα wind για να ανταλαξω την καρτα σε 4G μου ειπε 5€ λεω στο site γραφει δωρεαν κι φου δινω των αριθμο μου βγαζει στην οθονη οτι δεν δικαιουμε δωρεαν την καρτα 4G. Τι κανω ? Επικοινωνω με το 8005....... κι τους τα χωνω ,για να με στειλουν δωρεαν την sim για 4G ? Στειλε μέιλ στη γουιντ γραφοντας ακριβως τι εγινε και τα στοιχεια του καταστηματος και τα δικά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 αν ειδες στην οθονη οτι δεν δικαιουσαι δωρεαν 4g δεν ξερω τι μπορει να παιζει και τι μπορεις να κανεις,σε μενα οταν ειχα παει μου ειχαν πει οτι το ειδαν στο συστημα οτι δικαιουμαι δωρεαν...με ποια λογικη γινεται ο διαχωρισμος δεν εχω καταλαβει. Απο πότε είναι η sim που είχες? ειχες κανει αλλη φορα παλιοτερα αντικατασταση λογω απωλειας/φθορας? Δοκιμασε παντως στο 8005000200 να δεις τι θα σου πουνε απο την wind,απο τη στιγμη που υπαρχει καταστημα κοντα σου χλωμο να σου την στειλουν απο τα κεντρικα. Εχεις δυνατοτητα να πας σε αλλο καταστημα? ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στειλε μέιλ στη γουιντ γραφοντας ακριβως τι εγινε και τα στοιχεια του καταστηματος και τα δικά σου. καλυτερα στο chat ή στο 800.. γιατι με το email αργουνε λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 αν ειδες στην οθονη οτι δεν δικαιουσαι δωρεαν 4g δεν ξερω τι μπορει να παιζει και τι μπορεις να κανεις,σε μενα οταν ειχα παει μου ειχαν πει οτι το ειδαν στο συστημα οτι δικαιουμαι δωρεαν...με ποια λογικη γινεται ο διαχωρισμος δεν εχω καταλαβει. Απο πότε είναι η sim που είχες? ειχες κανει αλλη φορα παλιοτερα αντικατασταση λογω απωλειας/φθορας? Δοκιμασε παντως στο 8005000200 να δεις τι θα σου πουνε απο την wind,απο τη στιγμη που υπαρχει καταστημα κοντα σου χλωμο να σου την στειλουν απο τα κεντρικα. Εχεις δυνατοτητα να πας σε αλλο καταστημα? ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλυτερα στο chat ή στο 800.. γιατι με το email αργουνε λιγο... Δεν υπαρχει αλλο καταστημα wind στην περιοχη μου. Δεν εκανα ποτε αντικατασταση της sim.Μαλιστα την εκοψα μονος γιατι μου ειχαν ζητηση παλι 5 € Εστειλα mail.Στο 8005000200 δεν απαντουν θα παρω τη Δευτερα . Στο chat θα προσπαθησω απο Δευτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 απο ποτε την ειχες,πριν απο το 2012 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 6 € πρέπει να έχεις στη κάρτα Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμπορεις να το εξηγησεις?Εγω ας πουμε εβαζα παντα ενα 5ευρω το τριμηνο (για να κραταω τον αριθμο απλα) και προχθες που πηγα να βαλω μου ειπε ότι μπορώ να βάλω το λιγότερο 10ε πλέον. Ισχύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 μπορεις να το εξηγησεις?Εγω ας πουμε εβαζα παντα ενα 5ευρω το τριμηνο (για να κραταω τον αριθμο απλα) και προχθες που πηγα να βαλω μου ειπε ότι μπορώ να βάλω το λιγότερο 10ε πλέον. Ισχύει αυτό? Οχι,απλα ειναι τακτικη καταστηματων. Και επειδη συνηθως κατι τετοια περιεργα τα κανουν,πλεον μονο online. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 https://web.facebook.com/Qkiniti/posts/1661108050619816?comment_id=1662931057104182&reply_comment_id=1663731600357461&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R9%22%7D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Αυτό με το 0,5 σε 1€ που λέει τι είναι? Μάλλον νομίζει οτι οταν ακούγεται η ειδοποίηση χαμηλού υπολοίπου δεν μπορεί να κάνει κλήση πλέον. Κακώς δεν του απάντησαν γι'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ολα ονλάιν και έχεις την ησυχία σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ολα ονλάιν και έχεις την ησυχία σου Προς το παρόν (8/10/2017): ΝΑΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ίσως η Γουίντ να τους αφήνει επίτηδες να λένε ότι νάναι ώστε ο κόσμος να προτιμήσει το ιντερνετ. Σίγουρα τη συμφέρει όλα μέσω ιντερνετ, αφού παρακάμπτει τα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 οσοι ηταν να λαβετε τις μερες αυτες το 1 γιγα της προσφορας των 8Ε,ήρθε κανονικά? Γιατί βλέπω να αργεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 οσοι ηταν να λαβετε τις μερες αυτες το 1 γιγα της προσφορας των 8Ε,ήρθε κανονικά? Γιατί βλέπω να αργεί.... Ξανασκέψου το (όπως κ άλλα πολλά που γράφω εδώ {και όχι μόνο εσύ}): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7344702#post7344702 Γνωστόν ότι εγκατεστημένες "απόψεις" (ιδιότητες, όπως τις λέω) αλλάζουν πανπανδύσκολα. Και "έπεται" η "κατάστασή" μας (μετά τις "ιδιότητες" μας). Αλλά: ΟΧΙ άλλη "φιλοσοφία": ΟΚ. Γνωστόν: "Κουράζει" (παρότι ακούγεται για πρώτη φορά στη ζωή....)....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 (edited) Το οτι πέφτεις μέσα σε 1,2,3 πράγματα (εν προκειμένω βάση υπολογισμού) δεν αποτελεί ένδειξη παπικού αλάθητου ή προφητικής ιδιότητας,το ίδιο ισχύει και για μένα και για όλους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν αυτό που έγραψες μάλλον θα συμβεί,λογικά και για το υπόλοιπο του 8μήνου,το νέο γίγα θα μπαίνει την 31η ημέρα.Δεν θα συμπίπτει πάντα η μέρα του μήνα δηλαδή,όταν ο μήνας έχει 30 μέρες. Για μένα που ενεργοποίησα 8/6 το επόμενο μπήκε 9/7 (τώρα το είδα όντως οτι έπαιξε έτσι,άρα δεν ανακάλυψες την Αμερική),το επόμενο στις 9/8, μετά 9/9,τώρα 10/10 μετά 10/11,και στη συνέχεια 11/12 και το τελευταίο 11/01/18. Περί "ιδιοτήτων" και λοιπών φιλοσοφιών,να 'χαμε να λέγαμε... Edited October 9, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Ολα ονλάιν και έχεις την ησυχία σουΛεφτα βαζω online απο που?απο την εφαρμογη του κινητου η το site? Υποψη οτι δεν αγοραζω πακετα,απλα βαζω το χαμηλοτερο δυνατο ποσο ωστε να μενει ενεργη η καρτα,δεν την χρησιμοποιω. Και online ποιο ειναι το χαμηλοτερο ποσο που μπορεις να βαλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 το χαμηλοτερο που μπορεις να βαλεις ειναι 5 ευρω,και το κανεις η απο το σαιτ η απο την εφαρμογη, εγω προτιμω το σαιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ τι να κάνω... Τις τελευταίες 10 μέρες συνεχώς με χρεώνει 1,20€ για δηθεν χρήση δεδομένων, τη στιγμή που εγώ έχω τα δεδομένα κλειστά!!! Στέλνω μηνύματα με fb στην Q και μετά από 3-4 μηνύματα όντως μου πιστώνουν το 1,20€... Πλέον με έχουν ξαναχρεώσει την προηγούμενη Παρασκευή και χθές από 1,20€ και ενώ έχω στείλει μήνυμα δεν απαντούν καν... Την τελευταία φορά μου έγραψαν να ενεργοποιήσω πακέτο δεδομένων... έλα όμως που κινούμαι από wifi σε wifi... Σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιώ δεδομένα εκτός από την τελευταία ανανέωση που έκανα και πήρα το 1gb δώρο. Τότε τα πρωτοχρησιμοποίησα και από εκεί και μετά συνεχώς με χρεώνουν!!! Να τους πω ότι θα απευθυνθώ στο συνήγορο του καταναλωτή??? Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση κάθε πρωί να στέλνω μηνύματα για να μου επιστρέψουν αυτά που μου έφαγαν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Δοκίμασε να αλλάξεις το apn στις ρυθμίσεις ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 δηλαδή τι να βάλω? δεν είναι συγκεκριμένο για την q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts