Jump to content

max21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About max21

  • Ημ. Γέννησης 11/04/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

max21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπερα τελευταια εχω μεγαλο θεμα με το wi-fι σερνεται στην κυριολεξία και αποσυνδεεται απο τα δίκτια ολη την ωρα....Κατι παιζει με το μπλουτουθ νομιζω γιατι οταν το κλεινω βλεπω μεγαλη διαφορα.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?
  2. Έκανα και εγώ το update χωρίς προβλήματα....Για να δούμε πως θα πάει πάντως πολύ μεγάλο update όντως.
  3. L3 ειμαι αλλα δεν χρησιμοποιω την συσκευη για νετφλιξ και γενικα για ταινιες οποτε μικρο το κακο...Καποια στιγμη στο μελλον θα το κανω μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως επανελθει στο L1
  4. τι ειναι το widevine παιδια δεν εχω ιδεα...επιρεαζει κατι στο κινητο?
  5. Ναι ανοιξε επιτελους με το reboot και μενα ελπιζω να μην εχει θεματα...:D:D
  6. Τελικα δεν με θελει με τιποτα.....Καταφερα να κανω ολα τα βηματα αλλα στο τελευταιο που λεει φτανοντας στο fastboot logo να τρεξεις το flash_all.bat script μου βγαζει error και δεν το φλασαρει... C:\Users\magak\Downloads\Rom apo my phone\Α3>fastboot flash crclist "C:\Users\magak\Downloads\Rom apo my phone\Α3\images\crclist.txt" target reported max download size of 804261888 bytes sending 'crclist' (0 KB)... OKAY [ 0.011s] writing 'crclist'... OKAY [ 0.008s] finished. total time: 0.023s C:\Users\magak\Downloads\Rom apo my phone\Α3>fastboot flash sparsecrclist "C:\Users\magak\Downloads\Rom apo my phone\Α3\images\sparsecrclist.txt" target reported max download size of 804261888 bytes sending 'sparsecrclist' (0 KB)... OKAY [ 0.006s] writing 'sparsecrclist'... OKAY [ 0.005s] finished. total time: 0.013s C:\Users\magak\Downloads\Rom apo my phone\Α3>fastboot flash tz_a "C:\Users\magak\Downloads\Rom apo my phone\Α3\images\tz.mbn" || target reported max download size of 804261888 bytes sending 'tz_a' (1960 KB)... OKAY [ 0.047s] writing 'tz_a'... FAILED (remote: Flashing is not allowed in Lock State) finished. total time: 0.055s "Flash tz_a error" C:\Users\magak\Downloads\Rom apo my phone\Α3>pause Press any key to continue . . .
  7. Οχι το αγορασα... ειναι αυτο ibb.co/9hBtyf2 βαλε www μπροστα γιατι δεν δεχετε το λινκ της εικονας
  8. Σημερα μου ηρθε το καλωδιο αλλα αποτελεσμα μηδεν....Ακολουθω τα βηματα αλλα δεν μου το εμφανιζει με τιποτα στο 9008 mode στην διαχειριση συσκευων....νεκρο τελειως το τηλεφωνο ουτε το led ειδοποιησης δεν αναβοσβηνει πλεον οπως γινοταν στην αρχη με το power button...Τελευταια ελπιδα να επικοινωνησω με το banggood μηπως αναλαβουν να το επαναφερουν αλλα θα το ξεχασω κανα 3μηνο τουλαχιστον..:(
  9. Το να το αγορασω δεν θα ειναι προβλημα το πως θα κανω ομως την ολη διαδικασια δεν ξερω εκτος αν βρω κανεναν αναλυτικο βιντεο-οδηγό..
  10. Αυτο σκεφτομαι γμτ....Απο την άλλην δεν βλεπω καπου φως μιας και το εχω αγορασει απο το Banggood.. Επισης οσο και αν ζεστανα το πισω καπακι δυσκολευομαι να το ανοιξω γμτ ειναι γερα κολλημενο και φοβαμαι μην το γδαρω...
  11. Μιλησα με καποιον Gsmabhi καπως ετσι λεγεται στο τελεγκραμ και μου ειπε οτι με 5$ μου το φτιαχνει...θα χρειαστει να εχω ανοιξει το πισω καπακι να εχω το Team viewer και καλη συνδεση στο ιντερνετ...Να τον βασιστώ λετε ?
  12. Ελεος ρε γμτ πρωτοχρονιατικα....Ουτε παιδι δεν κανει τετοια λαθη οχι μια υποτιθεται σοβαρη εταιρία.Παει και το δικό μου Mi A3 νεκρωσε..:mad::mad::mad: Τωρα τι γινεται?
  13. Είμαι συνδρομητής σας (adsl 3play) και στις 26 του μήνα συμφώνησα τηλεφωνικά για αλλαγή πακέτου αφαιρώντας την nova και ζητησα γραμμή VDSL + Σταθερά. Από τότε έχω προβλήματα καθώς δεν λειτουργεί το σταθερό μου τηλέφωνο, η ταχύτητα μου έχει πέσει από τα 18 στα 7-8 kbps και δεν έχω λάβει καν το νέο ρούτερ που θα μου στέλνατε... Τα προβλήματα αυτά είναι λόγο των εργασιών ή συμβαίνει κάτι? πόσες μέρες θα χρειαστεί για να στρώσει η κατάσταση και πότε θα παραλάβω το ρούτερ? Τηλεφωνικά μου είχατε πει για 1-2 μέρες. Το να παραμένεις χωρίς τηλέφωνο είναι πρόβλημα... Θα σας στείλω και PM με τα στοιχεία της γραμμής μου.
  14. Καλησπερα, εχω καρτοκινητο whats up και θελω αμεσα να γινει φραγη σε 5ψηφια νουμερα γιατι εχει γινει χωρις την θεληση μου και χωρις λογο εγγραφη σε χρεωσιμη συνδρομητικη υπηρεσια...Προσπαθησα να επικοινωνεισω στο 13888 αλλα δε μπορω να μηλισω με καποιον πλην του αυτοματου τηλεφωνιτη.Υπαρχει καποιος αμεσως τροπος επικοινωνιας για να μου κανουν φραγη? τους εχω στειλει μυνημα μεσο της φορμας της ιστοσελιδας τους αλλα φανταζομαι οτι θα αργησει να εξεταστει και θα μου αδειασουν την καρτα μεχρι τοτε..
  15. Μέσα σε 4 ωρες από την αποστολή αποδεικτικών στοιχείων και αφού είχα ζητήσει να με ενημερώσουν για την περαιτέρω διαδηκασία με email πήρα την απάντηση: "Το δέμα σας εκτελωνίστηκε βάσει των αποδεικτικών που αποστείλατε και δρομολογείται για να απελευθερωθεί από το τελωνείο και να αποσταλεί μέσω των ΕΛΤΑ στο τοπικό σας ταχυδρομικό υποκατάστημα. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία" 3 μέρες μετά η κατάσταση του δέματος δεν έχει αλλάξει ενώ σήμερα πήρα και μια συστημένη επιστολή που με καλούσε να προσκομίσω αποδεικτικό αγοράς για το δέμα μου..Προφανώς θα είχε σταλεί πριν τους στείλω το email με τα αποδεικτικά. Περιμένω να δω πότε θα ξεκολλήσει από το τελωνείο..
×
×
  • Create New...