bbbb Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Αpn και βλακείες..Μόνο στη wind αυτό το ξεφτιλίκι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 H XPEΩΣH ΓIA TH XΘEΣINH ΣYNΔEΣH ΣOY ΣTO INTERNET EΩΣ 20MB EINAI 1,01E .Δωρακι απο την Q μετα το δωρο 2Gb .ειχα κλειστα τα δεδομενα απο της 23.00:mad: το ίδιο και σε έμενα, παρόλο που είχα κλειστά τα δεδομένα και είναι η 2η φορά που μου το κάνουν πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και περιμένω απάντησή τους πάρτε τηλέφωνο να κάνετε τα παράπονά σας. όχι και τόσο αξιόπιστο από την WIND:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Υπόψιν πάντως ότι το δώρο της wind/q ήταν μέχρι 16/4 και όχι 17/4 όπως της cosmote οπότε για όποιον είχε ανοιχτό το ιντερνετ και χθες 17/4 λογικό για τα "ήθη" της wind να χρέωσε το 1€ και να ήρθε σήμερα το sms.Εγώ στο f2g που τα έκλεισα γύρω στις 22.30 της κυριακής δε με χρέωσε κάτι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Υπόψιν πάντως ότι το δώρο της wind/q ήταν μέχρι 16/4 και όχι 17/4 όπως της cosmote οπότε για όποιον είχε ανοιχτό το ιντερνετ και χθες 17/4 λογικό για τα "ήθη" της wind να χρέωσε το 1€ και να ήρθε σήμερα το sms.Εγώ στο f2g που τα έκλεισα γύρω στις 22.30 της κυριακής δε με χρέωσε κάτι το γνωρίζω ότι το δώρο της wind/q ήταν μέχρι 16/4.τα δεδομένα τα έκλεισα το βράδυ της Κυριακής. το κουφό είναι ότι από την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν οι χρεώθηκα για δεδομένα που χρησιμοποίησα την Κυριακή 16.04. δηλαδή την ημέρα που είχα ακόμα 2 gb δώρο της wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 ειναι το κλασικο θεμα της τελευταιας μερας,που μπορει να χρεωθεις προς το βραδυ (απο τις 8 και μετα αν θυμαμαι καλα),αν δεν εχεις αλλο ενεργο πακετο. Σε πολλες συσκευες δε,φαινεται οτι ανοιγουν τα δεδομενα παρασκηνιου και αυτο ερμηνευεται ως κινηση η οποια και χρεωνεται...φαινεται οτι καπως ειχε διορθωθει τελευταια το θεμα,αλλα μαλλον εχουμε παλι τα ιδια. Ανεφερες στην εξυπηρετηση οτι ειχες παρει το δωρο των 2 γιγα και αν ναι τι σου απαντησαν ? Βεβαια,μπορει να δουν οτι το ειχες ενεργοποιησει,δεν ξερω αν βλεπουν αν εχει ξοδευτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 ειναι το κλασικο θεμα της τελευταιας μερας,που μπορει να χρεωθεις προς το βραδυ (απο τις 8 και μετα αν θυμαμαι καλα),αν δεν εχεις αλλο ενεργο πακετο. Σε πολλες συσκευες δε,φαινεται οτι ανοιγουν τα δεδομενα παρασκηνιου και αυτο ερμηνευεται ως κινηση η οποια και χρεωνεται...φαινεται οτι καπως ειχε διορθωθει τελευταια το θεμα,αλλα μαλλον εχουμε παλι τα ιδια. Ανεφερες στην εξυπηρετηση οτι ειχες παρει το δωρο των 2 γιγα και αν ναι τι σου απαντησαν ? Βεβαια,μπορει να δουν οτι το ειχες ενεργοποιησει,δεν ξερω αν βλεπουν αν εχει ξοδευτει. το ανέφερα στην εξυπηρέτηση ότι είχα πάρει το δώρο τα 2 γιγα. άσε πως δεν είχα ξοδέψει σχεδόν καθόλου mb γιατί στην επαρχία που ήμουν το 'φανταστικό' 4g δίκτυο που διαφημίζουν ήταν για κλάματα θα εξετάσουν το θέμα μου και θα με ενημερώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Σε μήνυμα απο ειδοποίηση κλήσης ηρθε προσφορά για ενεργοποίηση σε κατάστημα 4 gb με 6 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Με καινούργια σιμ 4G,δεν πιάνω 4G,ενω με την σιμ της WIND έχω σήμα καμπάνα 4G.μιλησα με την εξυπηρέτηση και μου λένε ότι δεν έχω συμβατή συσκευή ώστε να πιάνει 4G. Με κοσμοτε και WIND πιάνω, με την Q φταίει η συσκευή μου. Ούτε καν 3G δεν μπορώ να πιάσω, το σήμα μου είναι συνεχώς G και E. Τι να κάνω ρε παιδιά; πείτε μου γνώμες. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Με καινούργια σιμ 4G,δεν πιάνω 4G,ενω με την σιμ της WIND έχω σήμα καμπάνα 4G.μιλησα με την εξυπηρέτηση και μου λένε ότι δεν έχω συμβατή συσκευή ώστε να πιάνει 4G. Με κοσμοτε και WIND πιάνω, με την Q φταίει η συσκευή μου. Ούτε καν 3G δεν μπορώ να πιάσω, το σήμα μου είναι συνεχώς G και E. Τι να κάνω ρε παιδιά; πείτε μου γνώμες. νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να πιάνει 4g με wind και όχι με Q και να φταίει η συσκευή σου. Μπορείς αν δε με πιστεύεις να βάλεις την Q sim σε άλλο κινητό (φίλου σου) και ούτε εκεί μάλλον θα πιάνει διότι κάτι γίνεται με την καταχώρηση στο δίκτυο (δες παρακάτω τι εννοω). Αν πιάνει σε άλλο κινητό έχει γίνει "πατάτα" με τις ρυθμίσεις στην Q σε κάποιο σημείο θα δήλωσες 2g only. Εγώ είχα πάρει κάρτα 4g q και 4g δεν είχα ενώ είχε η wind μου στο ίδιο κινητό (ότι εσύ δλδ ή ανάποδα δλδ είχα στην q όχι στην wind). Το πρόβλημα τελικά ήταν ότι δεν το είχαν "ανοίξει" από το δίκτυο (είχε δηλωθεί να μην έχει 4G). Ηταν θέμα του δικτύου πως είχαν "δηλώσει" την κάρτα q μου (δεν ξέρω γιατί). Το βρήκαμε με διάλογο με το 1222 (εξ πελατών q). To δήλωσαν σωστά και σε λίγα λεπτά είχα 4g! Edited April 18, 2017 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 δεν υπάρχει περίπτωση να πιάνει 4g με wind και όχι με Q και να φταίει η συσκευή σου. Μπορείς αν δε με πιστεύεις να βάλεις την Q σε άλλο κινητό (φίλου σου) και ούτε εκεί μάλλον θα πιάνει διότι κάτι γίνεται με την καταχώρηση. Αν πιάνει σε άλλο κινητό έχει γίνει "πατάτα" με τις ρυθμίσεις στην Q σε κάποιο σημείο θα δήλωσες 2g only. Εγώ είχα πάρει κάρτα 4g και 4g δεν είχα ενώ είχε η wind μου στο ίδιο κινητό. Το πρόβλημα τελικά ήταν ότι δεν το είχαν "ανοίξει" από το δίκτυο (είχε δηλωθεί να μην έχει 4G). Το βρήκαμε με διάλογο με το 1222. Ουτε σε άλλο κινητό πιάνει. Σε Nokia lumia 930 που έχω την γουιντ, πιάνει 4G σήμα, έβαλα την Q και έπιασα H. Τους είπα κιόλας ότι θέλω η κάρτα μου να είναι 4G,και η υπάλληλος το είδε. Τι γίνετε όμως δεν ξέρω. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 ξαναδιάβασε το μνμ μου, το διόρθωσα. Πάρε 1222 και ρώτα "μήπως παιδιά έχει κλειδωμένο το 4Γ από εσάς?" (θελεί εσέις να το ανοίξετε). Δώσε αριθμό κάρτας (το γράφει πίσω) να το δει το τεχνικό τμήμα. Πες τους "σε κανένα κινητό δεν συνδέεται 4g, εσείς κάτι κάνετε, έχει γίνει και σε γνωστό μου" Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Ουτε σε άλλο κινητό πιάνει. Σε Nokia lumia 930 που έχω την γουιντ, πιάνει 4G σήμα, έβαλα την Q και έπιασα H. Τους είπα κιόλας ότι θέλω η κάρτα μου να είναι 4G,και η υπάλληλος το είδε. Τι γίνετε όμως δεν ξέρω. η κάρτα είναι πορτοκαλί η άσπρη? Εάν είναι πορτοκαλί μου θυμίζει αυτό που έγραψε ο Mark που είχε πάθει που λέει πιο πίσω. μάλλον η υπάλληλος που μίλησες ήταν ξεφτέρι από τα λίγα... Edited April 18, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 η κάρτα είναι πορτοκαλί η άσπρη? Εάν είναι πορτοκαλί μου θυμίζει αυτό που έγραψε ο Mark που είχε πάθει που λέει πιο πίσω. μάλλον η υπάλληλος που μίλησες ήταν ξεφτέρι από τα λίγα... Πορτοκαλί είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχαχαχαχ γελάω. Τηλ πάλι στην εξυπηρέτηση πελατών, τελικά όντως ήθελε να ενεργοποιηθεί από αυτούς το 4Γ. Τελικά όντως όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω πέτυχα υπάλληλο ξεφτέρι. Τώρα έχω καμπάνα 4Γ. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα νούμερο Q, με κάποιες καλές προσφορές. Επειδή όμως έχω έναν άλλο αριθμό (κοσμοκάρτα) που τον έχω χρόνια, μπορώ να μεταφέρω την Q σε αυτόν τον αριθμό? Να μην έχω cosmote και να γίνει Q με τις υπάρχουσες προσφορές. Και μια ακόμη ερώτηση για κάποια προσφορά που εξαργυρώνουμε. Έχει την economy Q που δίνει 150' προς όλους και 150' προς Q με 3,5€. Έχει κ μια ακόμη που δίνει 120' προς όλους με 4€. Παράλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Δεν μπορεις να μεταφερεις τις προσφορες στον αλλο αριθμο. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να μεταφερεις στην q τον αριθμο κοσμοτε,θα εχει την "συμπεριφορα" νεας συνδεσης.Τι ακριβως προσφορες εχεις στο αλλο νουμερο?Αν λεγοντας προσφορες εννοεις τα πακετα της ιστοσελιδας ή της εφαρμογης,αυτα ισχυουν για ολους και θα ισχυουν και για το νουμερο που θες να φερεις απο την κοσμοτε. Το αλλο που λες δεν ειναι ακριβως παραλογο. Το συγκεκριμενο πακετο των 3,5 ενεργοποιειται μονο απο την εφαρμογη. Τα υπολοιπα μπορεις να τα ενεργοποιεις και απο την ιστοσελιδα,το καταστημα και το 12200. Αυτο που λες με τα 4 ευρω,ενεργοποιειται μονο απο την ιστοσελιδα και την εφαρμογη με την συγκεκριμενη παροχη,απο το 12200 με τα ιδια λεφτα εχει λιγοτερο χρονο ομιλιας. Edited April 18, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Δεν μπορεις να μεταφερεις τις προσφορες στον αλλο αριθμο. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να μεταφερεις στην q τον αριθμο κοσμοτε,θα εχει την "συμπεριφορα" νεας συνδεσης.Τι ακριβως προσφορες εχεις στο αλλο νουμερο?Αν λεγοντας προσφορες εννοεις τα πακετα της ιστοσελιδας ή της εφαρμογης,αυτα ισχυουν για ολους και θα ισχυουν και για το νουμερο που θες να φερεις απο την κοσμοτε. Ναι δεν ξέρω, μπορεί και να είναι κοινό για όλους. Με κάθε ανανέωση 10€, έχω 150' προς όλους +100' προς όλους (bonus), 2gb ίντερνετ + 1 gb (bonus) και κάποιο χρόνο προς wind (δε θυμάμαι πόσο). Και τα χρήματα (περίπου 8,57€) μένουν μέσα. Όταν λες ότι μπορώ να μεταφέρω στην q τον αριθμό κοσμοτέ? Φαντάζομαι απλά ως q χωρίς τις προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Ναι εννοώ μπορείς να το κάνεις q χωρίς τις προσφορές. Πως τις πήρες αυτές με την ανανεωση των 10 παρεπιπτόντως? Δεν ισχύουν για όλους. Εκτός απο το 1 γιγα που το παίρνουν όλοι. Στο λογαριασμό θα μένουν 8.93 λογικά μετά την ανανέωση.Προφανώς ολα αυτά τα παίρνεις χωρίς να ενεργοποιείς κάποιο πακέτο οπως αυτό των 3.5 από την εφαρμογή ε? Edited April 18, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Γι' αυτό δημιουργούμε ένα κενό apn και δε χρεωνόμαστε ποτέ. Έπρεπε να αλλάξεις και το APN λογικά... όχι ρε φίλε, δεν είναι λογική αυτή. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα! είναι δικό τους το πρόβλημα και αυτοι πρέπει να βρουν λύση, όχι να βάζει ο καταναλωτής υπενθυμίσεις, να αλλάζει apn και να ενημερώνεται 24 ώρες μετά ότι χρεώθηκε για κάτι! Ισχύει και στις άλλες εταιρίες αυτό; Δεν έχω εμπειρία από τις άλλες. όταν ανοίξουν τα δεδομένα κινητής, δεν ενημερώνεσαι ότι χρεώθηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Είπε κανείς ότι είναι σωστό ή λογικό; Φυσικά και δεν είναι. Αλλά στη wind έτσι συμβαίνει. Χωρίς πακέτο δεδομένων αν απλά κλείσεις τα δεδομένα όταν λήγει κάποιο δώρο, από ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές, είναι αρκετά ριψοκίνδυνο. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 όχι ρε φίλε, δεν είναι λογική αυτή. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα! είναι δικό τους το πρόβλημα και αυτοι πρέπει να βρουν λύση, όχι να βάζει ο καταναλωτής υπενθυμίσεις, να αλλάζει apn και να ενημερώνεται 24 ώρες μετά ότι χρεώθηκε για κάτι! Ισχύει και στις άλλες εταιρίες αυτό; Δεν έχω εμπειρία από τις άλλες. όταν ανοίξουν τα δεδομένα κινητής, δεν ενημερώνεσαι ότι χρεώθηκες; Ναι ισχύει σε όλες, είναι θέμα κάποιων εφαρμογών που χρησιμοποιούν το ίντερνετ ακόμη και αν έχεις κλειστά data. Σε άλλη συσκευή μπορεί να μην στο κάνει. Προσωπικά, μου το κάνει σε samsung (core και sduos) και σε doogee (x5 pro), αλλά δεν το κάνει το coolpad (F1). Το είχα δοκιμάσει πριν αρκετό καιρό και στις τρεις εταιρίες με το ίδιο αποτέλεσμα. Μόνο στο coolpad δεν χρεώθηκε τίποτα, ενώ στα άλλα με χρεώσανε όλοι. Και πάμε στο σήμερα... Η wind χρεώνει το 1 ευρώ. Η cosmote έχει πλέον καλύψει το πρόβλημα με μια υπηρεσία ("my internet" νομίζω ότι λέγεται) και σου έρχεται μήνυμα ότι δεν έχεις mb για να σερφάρεις και μπράβο τους για τη συγκεκριμένη κίνηση. Η vodafone δεν ξέρω τι κάνει, καθώς δεν έχω κόκκινο νούμερο πλέον. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Παιδια,αμα κλεινετε τα δεδομενα σε Q να ναι καλα η περιαγωγη.Κλειστε τη περιαγωγη δεδομενων και μετα τα δεδομενα οταν τελειωνουν τα MB.Αν και ποτε δεν εχω χρεωθει σε Q αλλα και F2G Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ναι εννοώ μπορείς να το κάνεις q χωρίς τις προσφορές. Πως τις πήρες αυτές με την ανανεωση των 10 παρεπιπτόντως? Δεν ισχύουν για όλους. Εκτός απο το 1 γιγα που το παίρνουν όλοι. Στο λογαριασμό θα μένουν 8.93 λογικά μετά την ανανέωση.Προφανώς ολα αυτά τα παίρνεις χωρίς να ενεργοποιείς κάποιο πακέτο οπως αυτό των 3.5 από την εφαρμογή ε? Το πήρα από παιδιά της wind που το πουλούσαν στο δρόμο. Ναι μένει το 10€ (πλην τους φόρους) για μεταγενέστερη χρήση. Μου φάνηκε καλή προσφορά και πήρα νούμερο. Θα με βόλευε αφάνταστα να έμπαιναν στον άλλο αριθμό. Anyway μην τα θελουμε κι όλα δικά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Παιδια,αμα κλεινετε τα δεδομενα σε Q να ναι καλα η περιαγωγη.Κλειστε τη περιαγωγη δεδομενων και μετα τα δεδομενα οταν τελειωνουν τα MB.Αν και ποτε δεν εχω χρεωθει σε Q αλλα και F2G Και με κλειστή περιαγωγή πάλι χρεώνουν. Παθών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 όχι ρε φίλε, δεν είναι λογική αυτή. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα! είναι δικό τους το πρόβλημα και αυτοι πρέπει να βρουν λύση, όχι να βάζει ο καταναλωτής υπενθυμίσεις, να αλλάζει apn και να ενημερώνεται 24 ώρες μετά ότι χρεώθηκε για κάτι! Δεν είπα ότι είναι λογικό. Μη μου πεις ότι κάτι λειτουργεί λογικά στην Ελλάδα... Ισοπεδωμένα είναι όλα. :p Ναι, είναι δικό τους πρόβλημα. ΑΛΛΑ, αυτοί δεν κάνουν τίποτα, καιρό τώρα. Εσύ προτιμάς να χρεώνεσαι μονόευρα και να τα ζητάς στο facebook πίσω;.. Tip: Η τελευταία μέρα που το πακέτο δεδομένων είναι ενεργό, αυτή δεν υπολογίζεται ολόκληρη, απ' το σύστημα της wind. Μέχρι τις 19:30 - 20:00. Μετά έρχεται η χρέωση για το daily pass. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 γνωρίζω τις φουστιές που κάνει wind στα πακέτα της αλλά για την συγκεκριμένη έλεγε: Η προσφορά ενεργοποιείται με δωρεάν αποστολή SMS “2” στο 1285 από 7/4/2017 έως 16/4/2017 (23:59) mr_47 και Mark_K εννοείται ότι δεν ήταν επί προσωπικού το προηγούμενο μήνυμα μου, συγγνώμη αν "ακούστηκε" έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts