kmpatra Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Η κοσμοτέ το έχει λύσει με το myinternet. Το οποίο το ενεργοποιεί όποιος το ξέρει, δεν δουλεύει αυτόματα. Η Vodafone αν το έχει λύσει με κάποιο τρόπο δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Exω Q & Vodafone CU. Δεν είχα ποτέ θέμα με Vodafone. Με την Wind 2 φορές με χρέωσαν.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 (edited) Παιδιά, καλησπέρα! Αυτό με daily της Q έχει παραγίνει... Με έχουν χρεώσει 3 φορές. Την τελευταία μάλιστα, μου χρέωσαν daily ενώ είχα ήδη πακέτο internet!!! Πάγια τακτική μου είναι να παίρνω καπάκι στο 800 500 0200 (ίσως το μοναδικό χωρίς χρέωση, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε). Τις 2 φορές το θέμα λύθηκε σε ώρες και μάλιστα μου προσθέσανε 2ευρώ, ενώ είχανε φάει 1,01. Την τελευταία φορά (δηλ 22/01) αναγκαστηκα να περιμενω περιπου 2 βδομαδες να λυθει το θεμα και μετα απο απειλη προσφυγης στην ΕΕΤΤ-Συνηγορο καταναλωτη, μου βαλαν -και πάλι- 2 ευρώ στο λογαριασμό μου. Επισης, θελει πολυ καλο ελεγχο μεσω του myq/myq app. Δυστυχως, δυστυχεστατα, οι εταιριες ειναι ανεξελεγκτες. Η ΕΕΤΤ κοιμαται τον υπνο του δικαιου, οποτε μονο με πρηξιμο δικο μας θα βγει ακρη... Συνεχη πιεση και τηλεφωνα καθε 3 μερες. Αλλιως δεν καταλαβαινουν! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Update : μπήκα σήμερα το βράδυ μετά τις 12 στην εφαρμογή να δω αν μπήκαν τα mb και δεν είχε μπει τίποτα. Στέλνω μνμ στο φμπ περιγραφοντας τι συνέβη. Δεν μου απάντησαν. Τσεκάρω τώρα την εφαρμογή και βλέπω ότι το 1gb είναι μέσα. Όταν περνάει το 3μηνο από την τελευταία ανανέωση καίγονται τα πάντα. Λεπτά, sms, mb, ευρώ... Ακόμα και αν έχεις πακέτα που λήγουν αργότερα. Edited February 4, 2017 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Με την ευκαιρία, όταν το υπόλοιπο λήγει πχ σήμερα, αυτό σημαίνει σήμερα τα μεσάνυχτα, φυσικά, είτε f2g είτε Q. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Πολύ σπαστικό να έχεις πακέτο ομιλίας και επειδή σου έμεινε κάτω από 1 ευρώ, σχεδόν σε κάθε κλήση να βγαίνει η τύπισσα και να σου λέει ότι τα λεφτά σου δεν φτάνουν για το τηλ. Να βιάζεσαι και να αναγκάζεσαι να ακούσεις όλο το μήνυμα για να συνεχιστεί η κλήση. Ενώ στο f2g δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να τους καταλάβω, γιατί δεν το σταματούν στην Q. Στάλθηκε από tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Πολύ σπαστικό να έχεις πακέτο ομιλίας και επειδή σου έμεινε κάτω από 1 ευρώ, σχεδόν σε κάθε κλήση να βγαίνει η τύπισσα και να σου λέει ότι τα λεφτά σου δεν φτάνουν για το τηλ. Να βιάζεσαι και να αναγκάζεσαι να ακούσεις όλο το μήνυμα για να συνεχιστεί η κλήση. Ενώ στο f2g δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να τους καταλάβω, γιατί δεν το σταματούν στην Q. Στάλθηκε από tapatalk Δεν βγαίνει σε κάθε κλήση αλλά στην πρώτη κλήση της ημέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Έχω την εντύπωση ότι βγαίνει περισσότερες φορές από μια. Στάλθηκε από tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Δεν βγαίνει σε κάθε κλήση αλλά στην πρώτη κλήση της ημέρας. Βγαινει πολυ περισσοτερες φορες, ανα 2-3-4 κλησεις. την πατησε ο γιος μου που εβαλε χρηματα στην καρτα, ενεγοποιησε τα ντατα και χρονο ομιλιας και του εμειναν 99 λεπτα, καθε 2-3-4 φορες του το εβγαζε, μεχρι που αγανακτησε και ενεργοποιησε το 50λεπτο (νομιζω) για επεκταση υπολοιπου ωστε να εχει πανω απο 1 ευρω (φυσικα εχασε γιατι μετα χρεωθηκε το κοστος της επεκτασης υπολοιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 1000 όλους για αύριο 5/2/2107: http://i63.tinypic.com/24vuxba.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Θενξ Θα το ενεργοποιήσω Και ήθελα να κανω καποια τηλέφωνα αύριο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Το πακετο 150' προς ολους και 150' προς wind/Q με 3.5€ μπορω να το ενεργοποιησω 2 φορες δηλαδη 300' με 7€ ή πρεπει να κανω αλλον συνδυασμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Πολύ σπαστικό να έχεις πακέτο ομιλίας και επειδή σου έμεινε κάτω από 1 ευρώ, σχεδόν σε κάθε κλήση να βγαίνει η τύπισσα και να σου λέει ότι τα λεφτά σου δεν φτάνουν για το τηλ. Να βιάζεσαι και να αναγκάζεσαι να ακούσεις όλο το μήνυμα για να συνεχιστεί η κλήση. Ενώ στο f2g δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να τους καταλάβω, γιατί δεν το σταματούν στην Q. Στάλθηκε από tapatalk Και γω πριν λίγες μέρες πήρα έναν αριθμο Q με 1€ απο μια κοπέλα εξω στο δρόμο και παρολο που έβαλα κάρτα και πακέτα ομιλίας,βγαίνει (οχι σε κάθε κλήση) το αυτόματο μήνυμα οτι το υπόλοιπο ειναι χαμηλό (εχω 0.98€)..Ειχα και παλιά για ένα διάστημα Q αλλα το είχα ξεχάσει αυτό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 αυτό το μήνυμα βγαίνει στην πρώτη κλήση κάθε ημέρας. Όταν ξυπνάτε, κάντε μια κλήση στο άλλο σας κινητό, σταθερό κτλ να το ακούσετε να μην ξαναβγεί μέσα στο 24h.. Παλιά το έβγαζε σε πολύ χαμηλότερο υπόλοιπο (0,5€). Το κάτω από 1€ είναι τραγικό. Βάζεις σε άδεια κάρτα 5€ και με φόρους και ένα πακέτο economy 3.5 λογικό είναι πας κάτω από 1€ ενώ μόλις έχεις βάλει κάρτα! Ας μην αύξαναν το economy σε 3.5 ή ας σου "τα ζάλιζε" (τα μυαλά) σε χαμηλότερο υπόλοιπο. Σε λίγο θα πετάγεται μόλις έχεις κάτω από 5€ :mad: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Το πακετο 150' προς ολους και 150' προς wind/Q με 3.5€ μπορω να το ενεργοποιησω 2 φορες δηλαδη 300' με 7€ ή πρεπει να κανω αλλον συνδυασμο? Νομίζω μπορείς, δεν ξέρω για κάποιο περιορισμό.Μια χαρά είναι αυτός ο συνδυασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Άλλαξε το APN. Με λανθασμένο APN, dε θα μπορεί να συνδεθεί ακόμη και αν το θέλεις... :) Αυτό έκανα αλλά επίσης έκανα και φορητότητα σε άλλο παροχο. Οπότε έχετε γεια Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπέρα Θέλω να μεταφέρω το καρτοκινητο Vodafone Cu σε Q Ξέρει κάποιος ποσο κοστίζει η φορητότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπέρα Θέλω να μεταφέρω το καρτοκινητο Vodafone Cu σε Q Ξέρει κάποιος ποσο κοστίζει η φορητότητα? καντο ον λαιν στο σαιτ της Q με 10 ευρω πληρωνεις δηλαδη μονο την καρτα ανανεωσης και εχει και επιπλεον αλλα 3 ευρω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπέρα Θέλω να μεταφέρω το καρτοκινητο Vodafone Cu σε Q Ξέρει κάποιος ποσο κοστίζει η φορητότητα? https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/ 10€ σε κάρτα/ξυστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 είσαστε σίγουροι ότι κόστίζει 10€ η φορητότητα; Στον τιμοκατάλογο αναφέρει φορητότητα 30€ και για νέα νούμερα 10€ μέχρι τις 31/3/2107..τι ισχύει ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Για φορητότητα στο κατάστημα κοστίζει 30,και δεν ειναι σίγουρο οτι τα λεφτά μπαίνουν μέσα. Online δίνεις 10 για χρόνο ομιλίας. Μονο στην q. Στο f2g και online ζητάει αγορά 30 ευρώ χρόνου ομιλίας υποχρεωτικά. Για τα νέα νούμερα και στο καταστημα και online 10 ευρώ ζητάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Για φορητότητα στο κατάστημα κοστίζει 30,και δεν ειναι σίγουρο οτι τα λεφτά μπαίνουν μέσα. Online δίνεις 10 για χρόνο ομιλίας. Μονο στην q. Στο f2g και online ζητάει αγορά 30 ευρώ χρόνου ομιλίας υποχρεωτικά. Για τα νέα νούμερα και στο καταστημα και online 10 ευρώ ζητάνε. Σε ευχαριστώ, μακάρι να τα έγραφαν και στον τιμοκατάλογο έτσι όπως το περιέγραψες. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Για φορητότητα στο κατάστημα κοστίζει 30,και δεν ειναι σίγουρο οτι τα λεφτά μπαίνουν μέσα. Online δίνεις 10 για χρόνο ομιλίας. Μονο στην q. Στο f2g και online ζητάει αγορά 30 ευρώ χρόνου ομιλίας υποχρεωτικά. Για τα νέα νούμερα και στο καταστημα και online 10 ευρώ ζητάνε. Μπορείς να δώσεις link για online φορητότητα σε f2go; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εάν κανείς πάρει νέο νούμερο από κατάστημα wind ενδέχεται να έχει κάποια επιπλέον παροχή με ανανέωση, έστω και για τους πρώτους μήνες, σε σχέση με κάποιον που θα πάρει νούμερο νέο ή με φορητότητα online; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εάν κανείς πάρει νέο νούμερο από κατάστημα wind ενδέχεται να έχει κάποια επιπλέον παροχή με ανανέωση, έστω και για τους πρώτους μήνες, σε σχέση με κάποιον που θα πάρει νούμερο νέο ή με φορητότητα online; Οχι,μονο ομως με νεο νουμερο παιρνεις το φοιτητικο πακετο.Εγω εχω φοιτητικο αλλα πηρα νεο νουμερο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts