Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο chat θα αρχίσουν τα μαθήματα πρακτικής αριθμητικής. Οι μεγαλύτεροι γνωρίζουν πόσο δύσκολη

ήταν για μερικούς η λύση και πόσο εύκολη ήταν για κάποιος άλλους.

Μην το ψάχνετε. Πρωτος μηνας απο π.χ. 25/10 ως 24/11, δεύτερος μήνας απο 1/11 ως 30/11. Τι κι αν κάμποσες μέρες είναι κοινές και στους 2 "μήνες". Μήνας ο ένας μήνας κι ο άλλος :p

1GB 1 euro

1GB 4,40 euro sms--- 12410

4GB 1+4,4+4,4=9,80

2GB 1+4,4 = 5,40

ωραίος, και προσθέτω:

α) μόνιμο πακέτο φρογκ (όχι προσφορά)

2GB 4,4 euro (Κιού 8,8 οχι προσφορα)

4GB 8,8 euro (Κιού 17,6)

β) προσφορά φρογκ (που ισχύει εδω και 2 μηνες και συνεχιζει, ενω της Κιού έληξε):

4GB 4,4 euro (Κιου 9,80 που εληξε)

η q δεν είναι την φιλοσοφία πολλά mb. Είναι μικρά πακέτα φτηνά με λίγα ευρώ. Μπορεί να μου δώσει 100mb με 1€?! αυτό θέλω προσωπικά. Εχω παντου wifi αλλά καμιά φορά στο δρόμο θέλεις κάτι να κοιτάξεις.

Και μην αναφέρεστε στο πακέτο της frog 4gb για να κάνετε αναγωγή στο 1gb ότι είναι φτηνότερο (4,4€ τα 4 άρα 1,11 το 1gb). Δεν θέλουν πολλοί 4gb. Η προσφορά της Q έστω για 7 μήνες παραμένει η καλύτερη. Άλλωστε τους μισούς μήνες, είπαμε, με την ανανέωση των 10€ παίρνεις άλλο ένα και άν το συγχρονίσεις καλά έχεις τον μήνα 1,5gb με κάρτα κάθε δύο μήνες.

Το φαουλ της q ήταν που κατάργησε το πακέτο με 2€ (450mb) προσφέροντας βέβαια από το τηλέφωνο κάτι αντίστοιχο αλλά με λιγότερα mb. Τώρα με τα 8€ τα.. 7gb (:p ), ένα κάθε μήνα, κάτι γίνεται για τους περισσότερους. Εγώ πάλι δεν το πήρα χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έκαναν καλά.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Εγώ, εάν δε κάνω φορητότητα, θα τους χαρτζηλικώνω 5 ευρώ κάθε 13 μήνες, για να δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις μόνο.

Για την ακρίβεια αν θελεις να δεχεσαι εισερχομενες πρεπει να βαζεις καθε 12 μηνες. Τον 13ο μηνα κοβονται και οι εισερχομενες.

Παιδιά είστε υπερβολικοί χωρίς να λέω ότι ο θυμός σας είναι χωρίς λόγo για τις μικρές "απατεωνιές" της wind/q.

Όμως τα mb ηταν μία "προσφορά" που ΑΝ θέλεις βάζεις. Εντάξει δεν ήταν για 8 μήνες ήταν για 7 μήνες. Θα μπορούσε να το πει έτσι ξεκάθαρα και να μην την βρίζει κανένας. Τόσο απλά! Πάλι καλή είναι προσφορά και για 7 μήνες γιατί πουθενά στις άλλες εταιρίες δεν έχει 1gb με 1,14€/μήνα (αναγωγή στους 7 μήνες) . Προσφορά είναι και δεν χρειαζόταν να την κάνει η q γιατί και χωρίς αυτή είναι αρκετά ανταγωνιστική με 1gb με κάθε ανανέωση 10€ και με πακετάκια ακόμα και τον 2€ (τηλέφωνικά) για λίγα mb αν σε κάποιους φτάνουν τα λίγα, και τέλος και τα count down offers του 1€. Οι υπόλοιπες εταιρίες (voda/cote) παραμένουν ακριβότερες (πολύ!) στο θέμα mb και αυτό η Q το ξέρει. Το να μην προτείνεται να έρθουν στην Q τους "καταδικάζεται" να παραμένουν σε (αρκετά) ακριβότερα δίκτυα άρα ούτε αυτούς βοηθάτε ούτε τον ανταγωνισμό.

Όσοι το επιλέξατε χαλαρώστε και απολαύστε τους.. 7 μήνες που έμειναν και μετά βλέπουμε για τον 8ο.. Φέρτε τα έτσι και βάλτε κάρτα τον 8ο να πάρετε το δωρεάν gb από την ανανέωση των 10€ (που ελπίζω να υπάρχει και τότε).

Υ.Γ. Προσωπικά δεν πήρα την προσφορά γιατί οι ανανεώσεις 10€ μου δίνουν τα mb που θέλω και όταν δεν βάζω κάρτα κάπως θα βολευτώ με 1€ τα 300mb σε κάποιο count down η αντίστοιχη "αποκλειστική" προσφορά. Άλλωστε εδώ που είμαι δεν έχει καλό data δίκτυο η wind (no 4G) και στο σπίτι μου σχεδόν ούτε 3g. Και που έχω 1gb τα 100-200 χρειάζομαι το πολύ. Άλλωστε παντού υπάρχουν wifi.

Δεν διαφωνω στο κομματι για τις καλες προσφορες αλλα με ενοχλει που ολοκληρη εταιρια προσπαθει να βρει πλαγιες μεθοδους, για να μην πω υπουλες, για να στα αρπαξει με τον εναν ή με τον αλλο τροπο. Σου αφηνει ασχημο συναισθημα. Ας ελεγε 8€ για 7 μηνες. Και παλι θα το ενεργοποιουσα. Θα ηταν εντιμο ομως. Τωρα για να σου φαει 1 μηνα, αμαυρωνει το ονομα της. Μια μεγαλη και σοβαρη εταιρια δεν θα το εκανε αυτο.

Οσο για το "ΑΝ θελεις βαζεις", διαφωνω. Δεν στο λεει απο την αρχη, το μαθαινεις τον 8ο μηνα οτι παπαλα.

Edited by runner70

Πότε δεν ήταν σοβαρή εταιρεία η wind και πότε δεν θα είναι 10 χρόνια είμαι στην εταιρεία τους έμαθα καλά κουβαλάει ακομα τα κουσούρια της telestet μην πω ότι έχει γίνει και χειρότερα θα μου πεις ρε μεγαλε γιατί δεν πας αλλού γιατί απλά έχω τα 300με ανανέωση δέκα ευρό και τα λεφτά στην κάρτα συν την ειδική προσφορά 1500προς όλους +1500mb σε ένα νούμερο αν και της ειδικής προσφοράς της άλλαξαν τα φώτα με της 25μερες που το εκαναν ένα από τα δύο να φάνε τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι αυτό περιμένω και ειδικά τα 300

Δείτε την άποψή μου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164500&page=2273

η ανοργανωσια σε όλο της το μεγαλείο

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Παραθετω τη συνομιλια με Q:

Γεια σας dimfas. Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

dimfas

kalimera

energopiisa tin prosfora 1gb/mhna gia 8 mines stis 31/10.afta ta 1024 ligoun stis 1/12

Eleni

Καλησπέρα!

dimfas

stis 1/11 mou irthe minima gia alla 1024 pou omos den ksero pote ligoun

69921XXXXX

Eleni

Δώστε μου λίγο χρόνο να το κοιτάξω,ευχαριστώ.

01/12

και 25/11 θα λήξουν 365 Mb

dimfas

nai afta ta 365 ine apo to bonus tis ananeosis 10euro.ta ksero afta

ta alla pou mpikan 1/11 thelo na ksero

Eleni

01/12

dimfas

a malista

gia pite mou tora.aftoi oi ipotithemenoi 8 mines pote ligoun????

Eleni

Δεν το βλέπω αυτό

dimfas

de tha prepe na ligoun 30/6 efoson to energopiisa 31/10???

Eleni

Μπορώ να δω πότε κάνατε την ενεργοποίηση της προσφοράς

dimfas

8 mines den ine h prosfora an den apatome?

h mipos 7???????

Eleni

τι εννοείτε?

dimfas

to profanes enoo.oti paraplanite ton kosmo

7 mines ine h prosfora oxi 8

mou energopiise ton 1o mina 31/10 kai ton 2o 1/11

diladi mou efage 1 mina

Eleni

Θα σας δώσω την φόρμα επικοινωνίας να στείλετε γραπτώς το παράπονο-αίτημά σας και θα σας απαντήσουν κατόπιν διαχείρισης αυτού από το αρμόδιο τμήμα.https://www.wind.gr/…ikoinonia-/forma-epikoinonias/

Φόρμα Επικοινωνίας

dimfas

oxi agapiti mou na mou apantisete h idia

kai afiste tis formes

den ipate oti kai ta alla 1024 ligoun 1/12?

Eleni

Εγώ δεν έχω ελέγξει ακόμη κάτι

Η προσφορά είναι σωστά 8 μήνες

dimfas

nai mono pou den tin tirite

ton proto mina dinete 2gb

trote ena mina etsi

diladi de mporis na dis pote ligi to 8mino?toso diskolo ine?

tha prepe na ligi 30/6 omos emena kati mou lei oti tha liksi 31/5

Eleni

Όμως σημασία έχει πότε την ενεργοποιήσατε που ενδεχομένως σε αυτό αναφέρεστε δηλ.την ενεργοποιώ 25/10 παίρνω το 1gb και στην συνέχεια κάθε 1η του μήνα παίρνω αυτόματα τα άλλα 7 gb .Αυτό σημαίνει ότι και 01/11 θα πάρετε ακόμη 1gb .Και τα 2 θα έχουν διάρκεια 30 ημέρες.Στην ουσία ο πρώτος μήνας είναι ο Οκτώβρης ,μετά ο Νοέμβρης κτλ

Αυτή είναι η προσφορά ,η οποία είναι από τις καλύτερες που έχουμε και αποδόθηκε ξανά κατόπιν μεγάλης ζήτησης.

dimfas

de me endiaferi kiria mou na eho 2gb gia ena mina

thelo na eho gia 8 mines 1gb to mina

etsi pou to kanete esis dinete ton proto mina 2gb kai gia allous 6 1gb

Eleni

Φυσικά εσείς το βλέπετε διαφορετικά και για εμάς όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και σαςφώς κατανοητές !

dimfas

o protos minas ine o oktomvris?plaka mou kanete?1 mera kratise o oktomvris

h prosfora ine super alla paraplanite ton kosmo giati INE 7 MINES KAI OXI 8.TELOS

kai afto sikoni katagelia gia paraplanisi

giati den dosate tin prosfora 1/10?

oste na kratisi olos o oktomvris?

poli aplo gia na fate ena mina

Eleni

Η προσφορά είναι όπως σας την ανέλυσα πιο πάνω.Αν δεν την θέλετε έχω την δυνατότητα να προωθήσω αίτημα ακύρωσης στο αρμόδιο τμήμα.

dimfas

tin dosate pote?24/10 h 25/10??

Eleni

Είσαστε σύμφωνος με αυτό?

dimfas

apantiste mou pote egine diathesimi h prosfora

Eleni

27/10

θέλετε ακύρωση?

dimfas

de thelo akirosi alla gia apantiste mou

stin arithmitiki tis Q o enas minas isoute me 6 meres??

orea arithmitiki.pou pigenate sxoleio?

Eleni

Αφού δεν συμφωνείτε και δεν την θέλετε καλύτερα να προωθήσω ακύρωση

dimfas

koroidevete ton kosmo kai xanete pelates etsi

Eleni

Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέστε

69921ΧΧΧΧΧ

?

dimfas

tin prosfora tha tin kratiso alla iste aparadektoi

Eleni

Εγώ θεωρώ πως την θέλετε την προσφορά καθώς σας συμφέρει

διαφορετικά θα την ακυρώνατε

dimfas

nai alla na lete ston kosmo kiria mou oti ine gia 7 mines oxi gia 8

to katalavenete oti ine paraplanisi afto?

Eleni

όχι

Δεν το καταλαβείνω

καταλαβαίνω*

8 μήνες 8gb

dimfas

7 mines 8gb ine

h prosfora tha liksi 31/5

apla o protos minas ine 2gb

Eleni

Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο;

dimfas

afti ine h sosti diatipota

diatiposi

oxi me ipohreosate

iksera oti de tha vro akri me tin Q den ine h proti fora alloste

kalimera kai pali

mallon kalinixta Q

Ανάγνωση

Eleni

11:38 am

Δεν θα ενεργοποιείτε προσφορές που δεν θέλετε

γιατί ο ίδιος την ενεργοποιήσατε

Ότι άλλο χρειαστείτε είμαι στη διάθεση σας!

Ευχαριστώ πολύ!

Φυσικά εσείς το βλέπετε διαφορετικά και για εμάς όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και σαφώς κατανοητές-μετρήσιμες !

καλημέρα

Ο χειριστής Eleni έκλεισε τη συνομιλία.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Edited by mad7

Στα αγγλικά έγινε η συνομιλία ; Λογικό να μην καταλαβαίνει.

Στα αγγλικά έγινε η συνομιλία ; Λογικό να μην καταλαβαίνει.

χαχαχα καλο βασιλειε

τι να πει η υπαλληλος,οτι της λενε λεει. Στη φορμα επικοινωνιας απαντανε συνηθως πιο υψηλα ισταμενοι. Καλο θα ηταν να δουμε αυτοι τι απαντανε.Οταν απαντανε δηλ.,γιατι σε καποιες περιπτωσεις το κανουν γαργαρα. Το θετικο σε αυτη την ιστορια πιστευω ειναι οτι στο τελος θα δωσουν και για καποιο γιγα για επιπλεον μηνα μετα απο αυτες τις διαμαρτυριες.Την πρωτη φορα που δοθηκε η προσφορα παραταθηκε 1 ή 2 μηνες,δεν αποκλειεται να γινει το ιδιο.

τι να πει η υπαλληλος,οτι της λενε λεει. Στη φορμα επικοινωνιας απαντανε συνηθως πιο υψηλα ισταμενοι. Καλο θα ηταν να δουμε αυτοι τι απαντανε.Οταν απαντανε δηλ.,γιατι σε καποιες περιπτωσεις το κανουν γαργαρα. Το θετικο σε αυτη την ιστορια πιστευω ειναι οτι στο τελος θα δωσουν και για καποιο γιγα για επιπλεον μηνα μετα απο αυτες τις διαμαρτυριες.Την πρωτη φορα που δοθηκε η προσφορα παραταθηκε 1 ή 2 μηνες,δεν αποκλειεται να γινει το ιδιο.

Με πρόλαβες. Το ίδιο θα έγραφα.

Πότε λέτε ότι "παρατάθηκε"; Η φετινή του (τέλος) Γενάρη έληξε κανονικά τέλη Αυγούστου και είχε ξαναδωθεί τέλη του 1ου μήνα...

Πάντως: Από δω κ πέρα γνωρίζετε (όσοι μπαίνετε στο forum της Q) ότι σε προσφορές διαρκείας πχ 8 μηνών, η ενεργοποίηση κάθε μήνα γίνεται 1 του μηνός και 1ος μήνας της προσφοράς είναι εκείνος που έγινε η ενεργοποίηση της (πχ 27/10 όπως εδώ και μετά 1 κάθε μηνός). Είχε δίκιο, νομίζω, η chat: "Αν δεν την θες την προσφορά, ας την ακύρωνες". Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αρκεί να ξέρετε τους "κανόνες": Και ΝΑΙ: Έτσι "παίζει" η Wind....Όποιος δε θέλει αυτό το "παιχνίδι", απλά ακυρώνει.

Και νομίζω ότι η ίδια προσφορά θα ξαναδοθεί πολλές φορές ακόμα.

Η wind να αναλάβει τις ευθύνες της. Να μάθει να μετράει. Αν παίζει έτσι παίζει λάθος και για αυτό το συζητάμε.

Το ότι είναι καλή η προσφορά δεν πάει να πει ότι είμαστε μπούφοι.

Ο μήνας πάντα έχει 30-31 μέρες άντε και 28-29 ο Φεβρουάριος. Ποτέ όμως τρεις ημέρες.

Αν είχα όρεξη θα απευθυνόμουν στον συνήγορο του καταναλωτή όπως είχα κάνει με την Viva τηλεπικοινωνίας και δικαιώθηκα.

Ωραία την άλλη φορά θα πει (και θα το κάνει) :

1GB/μήνα για 7 μήνες με 8€.....

Θα την πάρεις την προσφορά; Αυτονόητο, νομίζω και no problem με το chat να τους τρελένουμε.

ΟΚ. Αυτό δεν είναι θέμα ουσίας, νομίζω...Ιδίως αν ξέρεις τους "κανόνες" της Wind. Ό,τι "κοροϊδεύει", ΟΚ: Το ξέρουμε: Δεν είναι η μόνη εταιρεία.

Έχετε υπόψι σας ότι προσφορές από το 12410 ΠΟΤΕ ΔΕ στέλνει η Wind το πρώτο 15νθήμερο κάθε μήνα (Συνήθως το τελευταίο 10 ήμερο κάθε ημερολογιακού μήνα τις στέλνει).

Είναι άλλα πιο σημαντικά που δείχνουν ότι ΟΝΤΩΣ μας κοροϊδευει και ΟΧΙ αυτό: Το ΑΝ θα είναι για 7 ή 8 μηνες το 1GB/μήνα με 8€.

Υπάρχουν πιο σημαντικά πράματα.

Απλά δείτε τι έχω γράψει εδώ στο forum (και σβηνονται) για καταλάβετε πόσο σκληρός είμαι όταν κρίνω την κάθε εταιρεία.

ΕΛΕΟΣ:

Μην αναγάγουμε και το 7 ή 8 μήνες!!!! 8€ για 1GB/μήνα για 7 μηνες: Πολύ καλή προσφορά. Δεν την θες; Δεν την ενεργοποιείς. ΤΕΛΟΣ.

Πότε λέτε ότι "παρατάθηκε"; Η φετινή του (τέλος) Γενάρη έληξε κανονικά τέλη Αυγούστου και είχε ξαναδωθεί τέλη του 1ου μήνα...

Το έγραψα. Την πρώτη φορά που δώθηκε. Η φετινή του Γενάρη ήταν η 2η και τώρα η 3η. Η πρώτη ήταν το 2015.

Μόλις με χρεώσανε και εμένα

Παραθέτω και το chat

Katerina

Γεια σας 6973ΧΧΧΧΧΧ. Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

6973ΧΧΧΧΧΧ

Μόλις με χρεώσατε αυθαίρετα για 300Λεπτα προς wind & Q και μου αφαιρέσατε 2€

Katerina

Καλησπέρα! Μπορώ να έχω τον αριθμό του κινητού σας παρακαλώ για να το ελέγξω;

6973ΧΧΧΧΧΧ

6973ΧΧΧΧΧΧ

Katerina

Δώστε μου λίγο χρόνο να το κοιτάξω,ευχαριστώ.

Μετά από έλεγχο ,στις 31/10 αποδόθηκαν στον αριθμό σας 300 ' προς WIND/Q με κόστος 2€ . Η προσφορά αυτή έχει διάρκεια συνολικά 3 μήνες .Αυτό σημαίνει ότι και σήμερα τα λάβατε εκ νέου αλλά και στις 01/12 θα τα λάβετε ,χωρίς όμως επιπλέον χρέωση . Δηλαδή με κόστος 2€ έχεις συνολικά 900 ' προς wind/Q για 3 μήνες .Τα 2€ αφαιρέθηκαν μόνο μια φορά .

Η προσφορά αποδόθηκε αυτόματα σε κάποιους συνδρομητές μέσω προωθητικής ενέργειας .

6973ΧΧΧΧΧΧ

ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΘΩ ???

Katerina

Η προσφορά αποδόθηκε αυτόματα .

6973ΧΧΧΧΧΧ

προωθητική με χρέωση ???

Katerina

Έχετε δίκιο σε αυτό που αναφέρετε ,το κατανοώ απόλυτα .

6973ΧΧΧΧΧΧ

Αμεση επιστροφή και θα προχωρησω και σε καταγγελία

Katerina

Φυσικά ,μπορώ να προωθήσω το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα και να προχωρήσετε όπως επιθυμείτε στην συνέχεια .Θα χρειαστώ το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της ταυτότητάς σας παρακαλώ για να προωθήσω την πίστωση των 2€ και την ακύρωση της προσφοράς .

6973ΧΧΧΧΧΧ

Για να τα παρετε ομως ούτε που με ρωτήσατε

Ονομα Επώνυμο Αρθ.Ταυτότητας

Katerina

Το καταλαβαίνω αυτό που λέτε .Για να προωθήσω όμως από την πλευρά μου οποιοδήποτε αίτημα πρέπει να γίνει ταυτοποίηση .

6973ΧΧΧΧΧΧ

Απαράδεκτο , θα προχωρήσω και σε φορητότητα των γραμμών μου

Katerina

Ευχαριστώ ,το προωθώ αμέσως.Το αίτημα θα διαχειριστεί σε 3 περίπου εργάσιμες ημέρες .Μόλις επιλυθεί θα λάβετε απάντηση στο κινητό σας με sms .

Φυσικά ,μπορείτε να ελέγξετε τις προσφορές και τα πακέτα των υπολοίπων εταιριών και να επιλέξετε αυτή που αντιστοιχεί περισσότερο στις ανάγκες της επικοινωνίας σας .

Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο από την πλευρά μου ;

6973ΧΧΧΧΧΧ

Ευχαριστώ

Ανάγνωση

Katerina

Ότι άλλο χρειαστείτε είμαι στη διάθεση σας!

Ευχαριστώ πολύ!

update

Μετά από δέκα λεπτά μου πιστώθηκε η παράνομη και αυθαίρετη χρέωση

Στη θέση της θα σου κλεινα το τσατ στη μούρη με τον τρόπο που γράφεις και μιλάς

Λυπάμαι που το λέω αλλά και γω συμφωνώ..Λες και μας φταιει η κοπέλα στο κάθε τσατ για τις πονηριες της Wind και της κάθε Wind..Εμεις τους έχουμε δώσει τα δικαιώματα να τα κάνουν

Μερικοί απλά ξεχνάνε ότι μιλάνε απλά σε μια/έναν υπάλληλο....που στο κάτω κάτω δεν φταίει σε τίποτα

Καλημέρα και από μένα..

Είμαι και εγώ "θύμα" της αυθαίρετης ενεργοποίησης "προσφοράς" με χρέωση (!? :!: ) με 2€ των 300' προς wind/q στον αριθμό της μητέρας μου (που είναι στο όνομα μου και διαχειρίζομαι). Η μητέρα μου χρησιμοποιεί προσφορά 120 λεπτών μέσω του σταθερού wind/q τα οποία της αρκούν και έτσι ουσιαστικά δεν αδειάζει η κάρτα. Τωρα μας αφαίρεσε 2Ε για κάτι που δεν χρειαζόμαστε! :ninja:

Στο δικό μου αριθμό που θα ήταν κάπως χρήσιμο να είχε ενεργοποιηθεί τέτοια προσφορά ΔΕΝ μου αποδόθηκε ποτέ αυτή η προσφορά. Στη μητέρα μου που ο αλγόριθμός τους είδε ότι δεν αγοράζει πακέτα το ενεργοποίησαν :mad:. Προφανώς εκ του πονηρού.

Έχουν βάλει οι εταιρίες του ανταγωνισμού πρόσωπα στην ομάδα "οικονομικού σχεδιασμό" της wind/q για να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις να εκνευρίσουν πελάτες να φύγουν ή κάποιος εκεί μέσα κάνει διδακτορικό και ήμαστε μέρος κοινωνικού πειράματος να δουν που φτάνει η υπομονή μας?

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Σε εμένα αναφέρεσε σίγουρα ?

Πέρα από τον έκδηλο εκνευρισμό μου για την αυθαιρεσία , δεν νομίζω ότι ο τρόπος μου είναι κατακριτέος

αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Δεν νομίζω ότι αναφέρεται σε εσένα. Αν κοιτάξεις το θέμα υπάρχει και άλλη παράθεση συνομιλίας από chat πιο πρόσφατη από τη δικιά σου.

Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς ποιο πακετάκι πρέπει να βάλω για σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό (Ιταλία) ώστε να έχω roaming και internet? Αυτό που έχει με 12 ευρώ τρώει χρόνο και MB από τα πακέτα που ήδη έχω?

Να ρωτήσω γιατι θα τρελαθώ

Πριν περίπου 1,5 μήνα έκανα ονλαιν ανανέωση 5 ευρώ, και αν δε κάνω τρομερό λάθος μου έδωσε 100λ προς όλους για 15 μέρες.

Χθες ξανα έκανα ονλαιν ανανέωση 5 ευρώ και πήρα το μακρύτερο.

Άλλαξε κάτι το τελευταίο διάστημα?

Και κάτι ακόμα, οι countdown προσφορές πότε συνήθως ενεργοποιούνται?Ποια ημέρα?

I am the FireStarter

καταρχας δεν ειναι και κανενα φοβερο θεμα για να τρελαθεις. Δεν υπαρχει αποσο ξερω καποια προσφορα με την online ανανεωση που να δινει 100' για 15 μερες.Σου ηρθε καποιο σχετικο μηνυμα? Για παραδειγμα μπορει να σου ειχε ερθει μηνυμα "κανε ανανεωση ως τις τοσες του μηνα και θα παρεις 100' για 15 μερες". Εκανες ανανεωση πριν την συγκεκριμενη ημερα,τα πηρες. Δεν σημαινει οτι θα γινεται αυτο σε καθε ανανεωση.

Τα countdown ανα περιοδους ενεργοποιουνταν σε στανταρ μερες,αυτες ωστοσο αλλαζουν.Τελευταια ειχαν ξεκινησει να τα βγαζουν Παρασκευές,πριν τις 28η εδωσαν την Πέμπτη (27 Οκτωβρη) και μετά την προηγουμενη Τετάρτη.

• This topic was unpinned, featured and pinned