Jump to content

nisfa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nisfa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

nisfa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. nisfa

    Honor 8

    Καλησπέρα παιδιά! Ένα ερώτημα προς όσους αλλάξαν μπαταρία στο επίσημο της Μιχαλακοπούλου. Είδατε μεγάλη διαφορά στην απόδοση? Το έχω και εγώ από την πολύ καλή προσφορά της Wind προ δύο ετών και επειδή την Τρίτη λήγει η εγγύηση σκεφτόμουν να το πάω για ένα φρεσκάρισμα. Έχει πέσει κάπως η απόδοση της μπαταρίας σε σχέση με τον πρώτο καιρό αλλά όχι τραγικά και σκεπτόμουν μήπως του δώσει πνοή μια αλλαγή εντός εγγύησης!:D
  2. η τιμή είναι εξωφρενική για μεταχειρισμένο χωρίς παρελκόμενα (αν σκεφτείς ότι δίνουν λιγότερη επιστροφή για το s9+) τόσο που μοιάζει με bug του συστήματος. Εγώ αν το σκεφτόμουν δεν θα το καθυστερούσα, ποτέ δεν ξέρεις για πόσο θα ισχύει.. συνήθως οι επιστροφές που έχουν γίνει κατά καιρούς τόσα χρόνια από τις εταιρίες είναι ληστρικές (εις βάρος του ιδιώτη προφανώς:D)
  3. ευχαριστώ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά την λίστα με τις ταινίες από το on demand. μπορεί και να είναι ιδέα μου αλλά μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο το site της vodafone.
  4. Παιδιά καλημέρα. Επειδή είμαι σε αναζήτηση νέας σύνδεσης, Vodafone triple play full pack στα 26,5 αξίζει? έχει τίποτα ενδιαφέρον στα κανάλια ή μόνο τα novasport?
  5. nisfa

    Honor 8

    Βάλε μια καρφίτσα η ένα συνδετήρα και βγάλε από μέσα τυχόν χνούδι που μπορεί να έχει πιάσει αν πχ το βάζεις στην τσέπη του παντελονιού. Θα δουλέψει σίγουρα!:)
  6. Καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία σε όλους!
  7. nisfa

    Honor 8

    Στο viber όταν κάνουμε τη μεταφορά από ένα κινητό στο άλλο δεν μεταφέρει και τις φωτό μέσα στις συνομιλίες. γνωρίζει κάποιος τον τρόπο να γίνει αυτό? Τις έχω αποθηκεύσει απλά κάποιες θα ήθελα να υπάρχουν μέσα στις συνομιλίες που κράτησα από το παλιό κινητό!
  8. ωραίο κινητάκι! καλή τύχη σε όλους τους συμφορουμίτες!
  9. nisfa

    Honor 8

    Επειδή και εγώ είμαι έτοιμος να σετάρω σήμερα, γιατί λέτε σε καινούργια συσκευή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?
  10. nisfa

    Honor 8

    ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! το έχω δει το nillkin αλλά μου φάνηκε λίγο ακριβό. θα κοιτάξω ebay μήπως το βρω φτηνότερα. Όταν λες δεν πιάνει όλη την οθόνη εννοείς ότι μπορεί να είναι και ενοχλητικό ή είναι ανεπαίσθητο το κενό που αφήνει?
  11. nisfa

    Honor 8

    Καλησπέρα και από μένα. Ακόμη ένας νέος κάτοχος του honor 8! Προσπάθησα διαβάσω όλα τα σχόλια για θήκες και tempered. Είναι κάποιος που έχει να προτείνει tempered που έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από την αντοχή στο χρόνο και την καλυπτικότητα?
  12. το priority report του bangood είναι σίγουρο ότι δεν περνάει τελωνείο?? νομίζω και πολλά παιδιά εδώ που το πήραν από ali δεν πέρασε, για δες και εκεί τις τιμές νομίζω βγαίνει ακόμη καλύτερα.
  13. πρόλαβα?? καλή επιτυχία παιδιά σε όλους!
  14. nisfa

    Moto G4 Plus

    Επειδή και εγώ την είχα πετύχει την προσφορά, πιο πιθανό ήταν να ήταν λάθος τιμή από το public καθώς είχε και το μαύρο από 299 αρχική 229 με έκπτωση, ενώ το λευκό το ξεκίναγε από 229 αρχική και πάνω σε αυτή την τιμή έκανε την έκπτωση και έβγαινε 156. Κάποιο bug στο σύστημα τους γιαυτό και συνέχισε να υπάρχει τις επόμενες μέρες ενώ έλεγε ότι ήταν τελευταία κομμάτια (στα 229 μετά φυσικά!). Παρόλα αυτά, όσοι έβαλαν παραγγελία πρόλαβαν και το πήραν.
  15. Κάποια παιδιά σε προηγούμενα post ανέφεραν ότι κάτι παίζει με τις rom και σε κάποια p8 lite 2017 (unbranded) είναι beta. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει σίγουρα κάποιος πριν το πάρει. Και άλλη μια σκέψη που μπορεί να κάνει κανείς είναι κατά πόσο η ελληνική αντιπροσωπία θα το δεχθεί σε ενδεχόμενο πρόβλημα στο service, όταν επίσημα εισάγει το p9 lite 2017? (φυσικά και ξέρω ότι είναι ακριβώς το ίδιο αλλά αν θέλουν μπορούν να ισχυριστούν ότι φέρνουν επίσημα άλλο μοντέλο.)
×
×
  • Create New...