mol Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το πρωί μου ήρθε sms "300Λ + 20 sms με 3€ για 30 ημερες, στείλε 11 στο 12410 εως 31/3"... κουτί μου έκατσε, απόψε λήγει ο χρόνος. :D Ηρθε και σε άλλο q τηλέφωνο της οικογένειας. Ελπίζω να έρθει και σε εσάς... Ηρθε σε μένα. Ελάχιστη τριλεπτη? Προφανως ναι ε? Ισως να με συμφερει να ενεργοποίησω τα 100 λεπτα με χρεωση ανα δευτερόλεπτο εν τέλη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ηρθε σε μένα. Ελάχιστη τριλεπτη? Προφανως ναι ε? Ισως να με συμφερει να ενεργοποίησω τα 100 λεπτα με χρεωση ανα δευτερόλεπτο εν τέλη.... Ναι, τρίλεπτο είναι, δηλαδή 100 κλήσεις max. Στατιστικά, σε συμφέρει να πάρεις τα 100' με ανά δευτερόλεπτο χρέωση, μόνο αν η μέση διάρκεια των κλήσεων που πραγματοποιείς, είναι μικρότερη από ένα λεπτό (αφού με τα 100' θα μπορείς να κάνεις περισσότερες από 100' κλήσεις) και επιπλέον, αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις τα SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Έχω την εντύπωση ότι η χρέωση είναι 3λεπτη αλλά στη συνέχεια ανά ". Ας επιβεβαιωθεί και από κάποιον άλλο. Πάντως, η γυναίκα μου με τα 100΄στα 3€ δεν ξεπερνούσε τα 70' το μήνα ενώ αυτό το μήνα με τα 300΄έχει υπόλοιπο 127΄όπως είδα τώρα, που σημαίνουν 42 3λεπτες κλήσεις ακόμη, δηλαδή μάλλον οικονομικότερα πάει. Εν πάση περιπτώσει, ήρθε η προσφορά και για τον επόμενο μήνα και θα την πάρω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Έχω την εντύπωση ότι η χρέωση είναι 3λεπτη αλλά στη συνέχεια ανά ". Ας επιβεβαιωθεί και από κάποιον άλλο. Πάντως, η γυναίκα μου με τα 100΄στα 3€ δεν ξεπερνούσε τα 70' το μήνα ενώ αυτό το μήνα με τα 300΄έχει υπόλοιπο 127΄όπως είδα τώρα, που σημαίνουν 42 3λεπτες κλήσεις ακόμη, δηλαδή μάλλον οικονομικότερα πάει. Εν πάση περιπτώσει, ήρθε η προσφορά και για τον επόμενο μήνα και θα την πάρω. Φυσικά, η ελάχιστη ειναι 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 νέος αριθμός στην q (από μεταφορά από άλλο πάροχο) έχει κάποια mb δωρεάν κάθε μήνα για 6μηνο εκτός από την πρώτη ενεργοποίηση ονλάιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 σε οσους ηρθε το σμσ με τα 120 λεπτα προς ολους για 6 μηνες, τι υπολοιπο ειχατε; Το έκανα στο δικό μου που είχα 2,5 € με τελευταία ανανέωση πριν 1 1/2 μήνα, αλλά και στης συζύγου μου που είχε υπόλοιπο 0,05 και τελευταία ανανέωση ήταν πριν 3 μήνες περίπου. Πιστεύω ότι θα πήγε σε όλους :) Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Σε μενα οχι και δε με το ενεργοποιησαν κιολας. Τους το ζήτησα και έφαγα πορτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Αυτο με τα 120 λεπτα το επομενο εξαμηνο το εκανα...χρειαζεται να κανω κατι καθε μηνα η θα μπαινουν απο μονα τους? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Αυτο με τα 120 λεπτα το επομενο εξαμηνο το εκανα...χρειαζεται να κανω κατι καθε μηνα η θα μπαινουν απο μονα τους? Όπως γράφει το sms , θα μπαίνουν αυτόματα κάθε 1 του μήνα: http://i67.tinypic.com/2s7b1va.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Τι πρέπει να κάνουμε για το μπόνους των 120 λεπτών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Τώρα δε γινεται. Μεχρι 20/3 ηραν η ενεργοποιεί και ΜΟΝΟ αν σου ειχε ερθει σχετικο σμσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Δεν είχε έρθει, οπότε δεν έχασα και τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Όπως γράφει το sms , θα μπαίνουν αυτόματα κάθε 1 του μήνα: http://i67.tinypic.com/2s7b1va.png Οκ..απλα με παραξενεψε αυτο στο τελος..."να μην ξεχναμε να ανανεωνουμε καθε μηνα" Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Μου ήρθε νωρίτερα, φαντάζομαι ισχύει για όλους: ΔΩΡΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΥΡΙΟ 25/3! ΣΤΕΙΛΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ / ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ! Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΑ & ΔΙΑΡΚΕΙ 30 ΗΜΕΡΕΣ Edited March 24, 2016 by kalligator Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μου ήρθε νωρίτερα, φαντάζομαι ισχύει για όλους: Να κανετε χρηση ολοι, για να μου στειλετε τις ευχες σας!:p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadoul Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα! Ήρθε σήμερα το εξής μήνημα: Δώρο διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση αύριο 25/3 ( ο επιπλέον χρόνος δεν χρησιμοποιείται για πακέτα και διάρκεια 30 ημέρες) Τι σημαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα! Ήρθε σήμερα το εξής μήνημα: Δώρο διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση αύριο 25/3 ( ο επιπλέον χρόνος δεν χρησιμοποιείται για πακέτα και διάρκεια 30 ημέρες) Τι σημαίνει αυτό? Οτι αν πχ βάλεις 10€ θα σου δώσει δώρο αλλά τόσα τα οποία θα είναι για ένα μήνα και δεν θα μπορείς να βάλεις πακέτο ομιλίας,sms κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Οκ..απλα με παραξενεψε αυτο στο τελος..."να μην ξεχναμε να ανανεωνουμε καθε μηνα" Και εμένα με παραξένεψε αλλά μετά διάβασα με προσοχή το μήνυμα σου και πρόσεξα ότι αυτό το "κάθε μήνα" είναι δική σου προσθήκη και δεν το γράφει το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 νέος αριθμός στην q (από μεταφορά από άλλο πάροχο) έχει κάποια mb δωρεάν κάθε μήνα για 6μηνο εκτός από την πρώτη ενεργοποίηση ονλάιν; Ετσι λένε για 500mb/μηνα, αλλά σε εμένα δεν τα έδωσαν... κι όταν το είπα στο λαϊβ τσατ, μου είπαν οτι θα το προωθήσουν... μακάρι να σου τα δώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ετσι λένε για 500mb/μηνα, αλλά σε εμένα δεν τα έδωσαν... κι όταν το είπα στο λαϊβ τσατ, μου είπαν οτι θα το προωθήσουν... μακάρι να σου τα δώσουν. Μπορείς να δώσεις link που το λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα! Ήρθε σήμερα το εξής μήνημα: Δώρο διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση αύριο 25/3 ( ο επιπλέον χρόνος δεν χρησιμοποιείται για πακέτα και διάρκεια 30 ημέρες) Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι εσύ για ένα μήνα θα νιώθεις πως έχεις 10€ παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα! Ήρθε σήμερα το εξής μήνημα: Δώρο διπλάσιος χρόνος ομιλίας με κάθε ανανέωση αύριο 25/3 ( ο επιπλέον χρόνος δεν χρησιμοποιείται για πακέτα και διάρκεια 30 ημέρες) Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι εσύ για ένα μήνα θα νιώθεις πως έχεις 10€ παραπάνω Σωστά. Δλδ: Θα "έχεις", αλλά ΔΕ θα έχεις, Καθώς: 1) Θα εξαφανιστούν τα extra € σε 30 μέρες από την κάρτα αν δεν τα "χρησιμοποιήσεις". 2) Η "χρήση" τους ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ σε: α) ενεργοποίηση πακέτων β) κλήση αριθμών ή αποστολή sms σε αριθμούς υψηλής χρέωσης. Θετικό ότι ισχύει και για 5€ "κάρτα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω τα δεδομένα στο κινητό και δεν μπορώ. Προσπαθώ να βρω πληροφορίες για αυτό και δε μπορώ. Προσπαθώ να βρω ένα τηλέφωνο να με βοηθήσει κάποιος και δε βρίσκω. Τι γίνεται με αυτή τη Q ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ενεργοποιησε την περιαγωγη και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Ρε παιδιά μια βοήθεια. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω τα δεδομένα στο κινητό και δεν μπορώ. Προσπαθώ να βρω πληροφορίες για αυτό και δε μπορώ. Προσπαθώ να βρω ένα τηλέφωνο να με βοηθήσει κάποιος και δε βρίσκω. Τι γίνεται με αυτή τη Q ; Θα φτιάξεις ένα προφιλ σύνθεσης με τα ακόλουθα στοιχεία. Όνομα Προφίλ: Q Internet (ή ότι άλλο θες δεν έχει σημασία νομίζω) Σημείο πρόσβασης (ή APN): myq Διακομιστής μεσολάβησης: (κενό) Πόρτα: (κενό) Αρχική σελίδα: (κενό) Όνομα χρήστη: (κενό) Κωδικός πρόσβασης: (κενό) Επιλογή Roaming (δλδ δεδομένα σε περιαγωγή): Ενεργοποιημένη (αυτή η ρύθμιση είναι σε άλλο σημείο και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για q) Καπου στα settings του android σου ή τι άλλο κινητό έχεις. Άμα δεν το βρεις που, πες τι έχεις να σου πουμε που ακριβώς θα πας να τα δηλώσεις. Κατέβασε αυτό το αρχείο που έχει αναλυτικές οδηγίες για πολλά λειτουργικά. Είναι από την Q. Είναι ένα zip με doc αρχεία μέσα με οδηγίες. Edited March 25, 2016 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts