neutral Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/upiresies/facebook/free-facebook/ Edited December 21, 2015 by neutral Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Βαριέμαι πρωινιάτικα κι έκανα μερικά τεστ στο ΑΤΕΙ Πειραιά σε κλειστό χώρο ισογείου (Δεν έχω 4G συσκευη) http://s16.postimg.org/fgbzkgos1/Screenshot_org_zwanoo_android_speedtest_2015_12.jpg Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Βαριέμαι πρωινιάτικα κι έκανα μερικά τεστ στο ΑΤΕΙ Πειραιά σε κλειστό χώρο ισογείου (Δεν έχω 4G συσκευη) http://s16.postimg.org/fgbzkgos1/Screenshot_org_zwanoo_android_speedtest_2015_12.jpg πολυ καλη η ταχυτητα . Παντως σαν speedtest θεωρειτε αξιοπιστο μονο το speedtest ; αλλεσ παρομοιες εφαρμογες οπως το opensignal , το cm security , και το net perform. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μολις μου αφερεθηκαν 4.40€ για υποτιθεμενη προσφορα 160min.προσ ολα τα δικτυα!!επαναληψη του εγκληματοσ..... ηταν το merry christmas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μολις μου αφερεθηκαν 4.40€ για υποτιθεμενη προσφορα 160min.προσ ολα τα δικτυα!!επαναληψη του εγκληματοσ..... Είναι μία "προσφορά" που είχε ενεργοποιηθεί σε αρκετούς αυτόματα, όπως και σε γνωστό μου. Ζητάς τα χρήματά σου στη σελίδα της Q στο facebook (σε παρόμοιο πρόβλημά μου στο f2g, τα χρήματά μου μου επιστράφηκαν σε 1 ημέρα) Βαριέμαι πρωινιάτικα κι έκανα μερικά τεστ στο ΑΤΕΙ Πειραιά σε κλειστό χώρο ισογείου (Δεν έχω 4G συσκευη) http://s16.postimg.org/fgbzkgos1/Screenshot_org_zwanoo_android_speedtest_2015_12.jpg Πολύ καλή ταχύτητα. Χαιρετίσματα στους καθηγητές εκεί. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μολις μου αφερεθηκαν 4.40€ για υποτιθεμενη προσφορα 160min.προσ ολα τα δικτυα!!επαναληψη του εγκληματοσ..... Μια από τα ίδια και σε μένα. Ζήτησα επιστροφή χρημάτων και άρση της "προσφοράς". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Παιδιά μου ήρθε μήνυμα να ανανεώσω σε κατάστημα Wind και θα κερδίσω και από Spin & Win κάτι H ερώτηση είναι, το spin & win ισχύει και στα καταστήματα public; ή μόνο στα wind; ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 ...Ζητάς τα χρήματά σου στη σελίδα της Q στο facebook (σε παρόμοιο πρόβλημά μου στο f2g, τα χρήματά μου μου επιστράφηκαν σε 1 ημέρα) Εγω δεν εχω φεϊσμπουκ, μπήκα από τις γυναίκας μου και μου έγραψαν να στείλω στο inbox τον αρ. του τηλεφώνου... τι εννούν; τους τον έγραψα κάτω από το 1ο μήνυμα, ακόμα περιμένω να κάνουν την έρευνά τους. Την πάτησα από την ταχύτητα ιντερνετ που έχουν και έφυγα από τη βονταφον :( Πόσο κορόιδο πιάστηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Εργάσιμες 10 πρωι ως 6 απόγευμα μπορεις και απο το live chat στο myq.gr θα εξυπηρετηθεις και απο εκει χωρις fb. Αρκει βεβαια να εχεις account για το συγκεκριμένο νουμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Εγω δεν εχω φεϊσμπουκ, μπήκα από τις γυναίκας μου και μου έγραψαν να στείλω στο inbox τον αρ. του τηλεφώνου... τι εννούν; τους τον έγραψα κάτω από το 1ο μήνυμα, ακόμα περιμένω να κάνουν την έρευνά τους. Την πάτησα από την ταχύτητα ιντερνετ που έχουν και έφυγα από τη βονταφον :( Πόσο κορόιδο πιάστηκα... Πόσος καιρός πέρασε από τότε που τους έστειλες τον αριθμό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 πολυ καλη η ταχυτητα . Παντως σαν speedtest θεωρειτε αξιοπιστο μονο το speedtest ; αλλεσ παρομοιες εφαρμογες οπως το opensignal , το cm security , και το net perform. Στο speedtest.net του οποίου ειν η εφαρμογή, χρησιμοποίησα όλους τους σέρβερ που έχει στην ελλάδα (OTE-Cosmote, Vodafone, GRNET, Hyperhosting, Daknobet). Το τι χωρητικότητα έχουν εκείνη τη στιγμή οι συγκεκριμένοι σερβερ είν άγνωστο, αλλά ειν μια καλή ένδειξη της ταχύτητας που πιάνει το κινητό με το δίκτυο. [...]Πολύ καλή ταχύτητα. Χαιρετίσματα στους καθηγητές εκεί. :p από ποιον να τους πω; :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 από ποιον να τους πω; :p Εξαρτάται.. Αν δεν είσαι στο οικονομικό, δε θα με θυμάται και κανείς. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Εξαρτάται.. Αν δεν είσαι στο οικονομικό, δε θα με θυμάται και κανείς. :lol: έχασες, ηλεκτρονικών μηχανικών είμαι :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπερα, ειδα οτι μου λειπουν 4 ευρω απο το υπολοιπο. Παιρνω στο 1225 παταω 1 και μου λεει για 4,40ευρω που ληγουν στις 22 μαιου; Τι παιχτηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπερα, ειδα οτι μου λειπουν 4 ευρω απο το υπολοιπο. Παιρνω στο 1225 παταω 1 και μου λεει για 4,40ευρω που ληγουν στις 22 μαιου; Τι παιχτηκε; κοιτα λιγο πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπερα, ειδα οτι μου λειπουν 4 ευρω απο το υπολοιπο. Παιρνω στο 1225 παταω 1 και μου λεει για 4,40ευρω που ληγουν στις 22 μαιου; Τι παιχτηκε; Μια από τα ίδια, τους έστειλα το παρακάτω: Μου αφαιρέσατε για μια ακόμα φορά ποσό από την κάρτα μου χωρίς να έχω κάνει χρήση ομιλίας και με διαθέσιμα mb μέχρι το 2016. Επιστρέψτε μου άμεσα το ποσό των 4,46 ευρώ που αφαιρέσατε χωρίς λόγο την 22/12/15 και έχουν ημερομηνία λήξεως την 5/1/16. Την επόμενη φορά που υπάρξει παράνομη χρέωση η υπόθεση θα γνωστοποιηθεί σε όλες τις οργανώσεις καταναλωτών, στην ΕΕΤΤ και θα πάρει μαζικά τον δρόμο της δικαιοσύνης από μεγάλο όγκο δυσαρεστημένων πελατών σας που υπάρχουν στην σελίδα σας στο facebook και διάφορα forums. Τέλος ζητώ ηθική αποζημίωση για την ανωτέρω αναφερόμενη παράνομη αφαίρεση χρημάτων από το υπόλοιπο του καρτοκινητού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μια από τα ίδια, τους έστειλα το παρακάτω: Μου αφαιρέσατε για μια ακόμα φορά ποσό από την κάρτα μου χωρίς να έχω κάνει χρήση ομιλίας και με διαθέσιμα mb μέχρι το 2016. Επιστρέψτε μου άμεσα το ποσό των 4,46 ευρώ που αφαιρέσατε χωρίς λόγο την 22/12/15 και έχουν ημερομηνία λήξεως την 5/1/16. Την επόμενη φορά που υπάρξει παράνομη χρέωση η υπόθεση θα γνωστοποιηθεί σε όλες τις οργανώσεις καταναλωτών, στην ΕΕΤΤ και θα πάρει μαζικά τον δρόμο της δικαιοσύνης από μεγάλο όγκο δυσαρεστημένων πελατών σας που υπάρχουν στην σελίδα σας στο facebook και διάφορα forums. Τέλος ζητώ ηθική αποζημίωση για την ανωτέρω αναφερόμενη παράνομη αφαίρεση χρημάτων από το υπόλοιπο του καρτοκινητού μου. επειδη δεν εχουν σκοπο να σταματησουν να κλεβουν,το μονο που τους ποναει ειναι μαζικη δημοσιευση της απατης στην σελιδα τους στο facebook.Κι οταν λεμε μαζικη εννοουμε copy paste την ιστορια σαν comment κατω απο καθε ποστ που κανουν καθως και κατω απο ποστ χρηστων στην σελιδα τους,μεχρι να βαρεθεις να κανεις paste.Ουτε email ουτε chat ουτε inbox,κατευθειαν flood το timeline τους.Αντε με τους απατεωνες που μπλεξαμε.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και μια ερωτηση,πως μπορω να δω αναλυτικα πως ξοδευεται το υπολοιπο που εχω στην καρτα μου?Εννοω υπαρχει καποιος τροπος να δεις οτι πχ χθες καταναλωθηκαν 0.10ε για sms,1ε για ιντερνετ κλπ.. Ειδα τωρα το υπολοιπο μου και νομιζω οτι παλι τσιμπησαν κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εγώ τι να πω με έχουν ζαλίσει τα @@ με αναπάντητες από σταθερό αριθμό κάθε μέρα διαφορετικό και χωρίς να ξέρω ποιος με πήρε καταλήγω σε εξ.πελ. Wind και χρεώνομαι άσκοπα... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπερα σε ολους. Σχετικα με αυτο τη νεα προσφορα Q NO LIMITS το εχει ενεργοποιησει κανεις? Φαινεται καλη προσφορα για οσους ταξιδευουν εξωτερικο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι τα δωρεαν λεπτα χρεωνονται σε εισερχομενες κλησεις ενω εισαι σε περιαγωγη η μονο το υπολοιπο της καρτας χρεωνεται? Δηλαδη ενεργοποιω το πακετο και βγαινω εξωτερικο και εχω 200 λεπτα να καλω Ελλαδα και να με καλουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπερα σε ολους. Σχετικα με αυτο τη νεα προσφορα Q NO LIMITS το εχει ενεργοποιησει κανεις? Φαινεται καλη προσφορα για οσους ταξιδευουν εξωτερικο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι τα δωρεαν λεπτα χρεωνονται σε εισερχομενες κλησεις ενω εισαι σε περιαγωγη η μονο το υπολοιπο της καρτας χρεωνεται? Δηλαδη ενεργοποιω το πακετο και βγαινω εξωτερικο και εχω 200 λεπτα να καλω Ελλαδα και να με καλουν? Οταν εισαι σε περιαγωγη με το πακετο αυτο(ειναι για την Ε.Ε σωστα;) καλεις κανονικα χωρις να πεφτει το υπολοιπο(στο talk 2 roam του f2g ετσι ειναι). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 εγω νομιζω οτι όταν εισαι εκτός Ελληνικών συνόρων δεν ισχύει κανένα πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 @mr_47: το Σάββατο τους έστειλα μεϊλ & τη Δευτέρα ακολούθησα τις οδηγίες για ανάρτηση στο φεϊς-μπουκ... σήμερα μου έστειλαν μηνυμα και επέστρεψαν το 1 €. Στις 18/1 λήγει το πακέτο mobile data... κάτι μου λέει μέσα μου οτι ΑΝ απενεργοποιήσω τα ντατα στις 18/1 την άλλη μέρα θα μου λείπει 1 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εγώ τι να πω με έχουν ζαλίσει τα @@ με αναπάντητες από σταθερό αριθμό κάθε μέρα διαφορετικό και χωρίς να ξέρω ποιος με πήρε καταλήγω σε εξ.πελ. Wind και χρεώνομαι άσκοπα... Να πω 2 αριθμούς τελείως στην τύχη; :lol: 2311807050 και 2108801700. :lol: Κάθε μέρα, 4-5 αναπάντητες... @mr_47: το Σάββατο τους έστειλα μεϊλ & τη Δευτέρα ακολούθησα τις οδηγίες για ανάρτηση στο φεϊς-μπουκ... σήμερα μου έστειλαν μηνυμα και επέστρεψαν το 1 €. Στις 18/1 λήγει το πακέτο mobile data... κάτι μου λέει μέσα μου οτι ΑΝ απενεργοποιήσω τα ντατα στις 18/1 την άλλη μέρα θα μου λείπει 1 €. Στις 18 μη χρησιμοποιήσεις καθόλου δεδομένα. Βγάλε ένα screenshot, που να δείχνει ότι έχεις data και την ημερομηνία μαζί κι αν σε χρεώσουν πάλι, τους το στέλνεις, στο facebook και δημόσια εννοείται... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλημέρα! Καλές γιορτές! Στα καταστήματα της Wind αλλάζουν κάρτα sim Q με καινούρια micro sim δωρεάν ή αυτό καταργήθηκε; Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Για το προβλημα με τη χρεωση του ενος ευρω με κλειστα data, επειδη οι ανθρωποι ειναι καραγκιοζηδες και μετα απο τοσο καιρο δεν το εχουν διορθωσει η λυση ειναι μια. Την τελευταια μερα πριν ληξει το πακετο παμε στις ρυθμισεις στα ονοματα σημειων προσβασης και στις ρυθμισεις internet myq αλλαζουμε εστω κι ενα γραμμα πχ myqs. Μετα οτι και να γινει δεν θα μπορουμε να εχουμε data οποτε δεν θα μπορει κ να μας χρεωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts