azuli Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 η πρωτη τους σκεψη ηταν το στειλε "1500 ΓΙΟΥΝΚΕΡ" στο 12000 αλλα ειπαν να το μαζεψουν τελικα σε "1500 ΝΑΙ" ..!Απιστευτη προπαγανδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 (edited) η πρωτη τους σκεψη ηταν το στειλε "1500 ΓΙΟΥΝΚΕΡ" στο 12000 αλλα ειπαν να το μαζεψουν τελικα σε "1500 ΝΑΙ" ..!Απιστευτη προπαγανδα! Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει κάποιος είναι κάπως φάουλ έτσι όπως το έκαναν.Θα αρκούσε το "1500" για να μην υπάρχει το παραμικρό θέμα. Edited July 3, 2015 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Νομίζω ότι το Ναι ή το Όχι δεν χρειάζεται, τουλάχιστον Εγώ που το ενεργοποίησα σε δύο συσκευές έστειλα μόνο τον αριθμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 και σε μενα μολις,3 γιγα + οτι ειχε μεινει απο το προηγουμενο μπονους που ληγει 2/7.Δεν μου ηρθε ακομα το μπονους λογω συνδυασμου με το σταθερο. == edit == ήρθαν και τα 120' 5' μετά. Το 2 γίγα από που προέκυψε άραγε? Προσφορά λόγω των ημερών? Σε μένα μπήκε το 1 γιγα αλλά όχι τα 2 επιπλέων που αναφέρετε, πρέπει να έχω ανανεώσει τον τελευταίο μήνα για να το πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Σε μένα μπήκε το 1 γιγα αλλά όχι τα 2 επιπλέων που αναφέρετε, πρέπει να έχω ανανεώσει τον τελευταίο μήνα για να το πάρω; Δεν νομίζω. Έχω να ανανεώσω ~4 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Δεν νομίζω. Έχω να ανανεώσω ~4 μήνες Μια απο τα ιδια. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Και σε μενα στο δευτερο νουμερο μπηκε μονο το 1 γιγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 3 γιγα και σε μένα, αλλά τι να τα κάνεις με το άθλιο δίκτυο τους στην επαρχία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 3 γιγα και σε μένα, αλλά τι να τα κάνεις με το άθλιο δίκτυο τους στην επαρχία.. είναι σαν να έχεις 40.000.000€ στην τράπεζα και να έχεις όριο ανάληψης 50€/μέρα. Έχεις mb που δεν μπορείς να ξοδέψεις. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καλησπέρα σας! Ξέρει μήπως κάνεις αν ενεργοποιήσεις το 3€ πακέτο με τα λεπτά ομιλίας προς όλους από το κατάστημα της wind με το που κάνω ανανέωση αν θα μου βάλουν 100' ή 80'? Γιατί νομίζω ότι τα 100' τα παίρνεις μόνο απτο ιντερνετ αν τα ενεργοποιήσεις. Ευχαριστώ Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Εμένα βρε παιδιά ένα περίεργο πράγμα: Ενεργοποίησα την προσφορά με τα 1500 και σήμερα που μίλησα στο τηλέφωνο μου έφαγε τα λεπτά από το πακέτο και όχι από την προσφορά. Αντιθέτως έκαψα γύρω στα 50 mb ίντερνετ, τα οποία μου τα τράβηξε από την προσφορά και όχι από το πακέτο. Πωτς γκένεν αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Εμένα βρε παιδιά ένα περίεργο πράγμα: Ενεργοποίησα την προσφορά με τα 1500 και σήμερα που μίλησα στο τηλέφωνο μου έφαγε τα λεπτά από το πακέτο και όχι από την προσφορά. Αντιθέτως έκαψα γύρω στα 50 mb ίντερνετ, τα οποία μου τα τράβηξε από την προσφορά και όχι από το πακέτο. Πωτς γκένεν αυτό; τραβάει μάλλον πρώτα από αυτό που λήγει νωρίτερα,μήπως το πακέτο που έχεις λήγει πριν τις 7/7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 τραβάει μάλλον πρώτα από αυτό που λήγει νωρίτερα,μήπως το πακέτο που έχεις λήγει πριν τις 7/7 ? Και τα 2 πακέτα (ομιλία/mb) λήγουν πριν τις 7/7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Έχω 0.06ευρώ υπόλοιπο και ενώ πήρα τα 1500' δωρεάν, δε με αφήνει να κάνω κλήση. Το ίντερνετ παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Πως διαλο ενημερωνομαι για υπολοιπο. Ψαχνω ιντερνετ να βρω το τετραψηφιο και ολο με πεταει στο myq και σε online υπηρεσιες. Πρεπει παση θυσια να σπαμμαρουν τις online Πλατφορμες τους. Ενα απλο 4ψηφιο θελω να ενημερωθω για υπολοιπο και να βαλω καρτα ανανεωσης Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Πως διαλο ενημερωνομαι για υπολοιπο. Ψαχνω ιντερνετ να βρω το τετραψηφιο και ολο με πεταει στο myq και σε online υπηρεσιες. Πρεπει παση θυσια να σπαμμαρουν τις online Πλατφορμες τους. Ενα απλο 4ψηφιο θελω να ενημερωθω για υπολοιπο και να βαλω καρτα ανανεωσης το 1225 δεν λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αυτο εψαχνα, και δε το βρισκα στο site, το βρηκα σε ενα ασχετο blog. Καρτα ανανεωσης wind πιανει σε Q, ή ζητας αποκλειστικα q σε περιπτερο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Έχω 0.06ευρώ υπόλοιπο και ενώ πήρα τα 1500' δωρεάν, δε με αφήνει να κάνω κλήση. Το ίντερνετ παίζει κανονικά. Βάλε επέκταση υπολοίπου 2 ευρώ και θα δουλέψει Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αυτο εψαχνα, και δε το βρισκα στο site, το βρηκα σε ενα ασχετο blog. Καρτα ανανεωσης wind πιανει σε Q, ή ζητας αποκλειστικα q σε περιπτερο? Απ' οσο ξερω (και ειμαι σιγουρος) μονο καρτα Q πρεπει να παρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 είναι σαν να έχεις 40.000.000€ στην τράπεζα και να έχεις όριο ανάληψης 50€/μέρα. Έχεις mb που δεν μπορείς να ξοδέψεις. Έτσι ακριβώς είναι, έγραψες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Απ' οσο ξερω (και ειμαι σιγουρος) μονο καρτα Q πρεπει να παρεις. Ευχαριστω φιλε Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemist89 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι και μετά δεν έχω ίντερνετ. Ή κάρτα μου είναι φορτισμένη κανονικά έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με μένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι και μετά δεν έχω ίντερνετ. Ή κάρτα μου είναι φορτισμένη κανονικά έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με μένα; Εγω κανονικα εχω σε 2G/3G Χαριλαου και Κηφισια/Βοτση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemist89 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Δίπλα μου είσαι. Τι να φταιει άραγε;restart έκανα και δε Πειραξα τίποτα Άκυρο Είχα πειράξει τη περιαγωγή δεδομενων Edited July 3, 2015 by chemist89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Έχω αλλάξει 3 sim και 4g δε πιάνει με τίποτα. Έβαλα τη q ενός φίλου μου στο κινητό μου και το 4g λειτουργεί κανονικά. Από τη Wind δε μπορούν να μου δώσουν λύση. Δηλαδή πρέπει να γυρίσω όλη την Αθήνα και να αλλάζω sim κάθε μέρα ώστε να βρεθεί μια κάρτα που να δουλεύει κανονικά.; Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts