Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η πρωτη τους σκεψη ηταν το στειλε "1500 ΓΙΟΥΝΚΕΡ" στο 12000 αλλα ειπαν να το μαζεψουν τελικα σε "1500 ΝΑΙ" ..!Απιστευτη προπαγανδα!

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει κάποιος είναι κάπως φάουλ έτσι όπως το έκαναν.Θα αρκούσε το "1500" για να μην υπάρχει το παραμικρό θέμα.

Edited by impreza_sti

Νομίζω ότι το Ναι ή το Όχι δεν χρειάζεται, τουλάχιστον Εγώ που το ενεργοποίησα σε δύο συσκευές έστειλα μόνο τον αριθμό

και σε μενα μολις,3 γιγα + οτι ειχε μεινει απο το προηγουμενο μπονους που ληγει 2/7.Δεν μου ηρθε ακομα το μπονους λογω συνδυασμου με το σταθερο.

== edit ==

ήρθαν και τα 120' 5' μετά. Το 2 γίγα από που προέκυψε άραγε? Προσφορά λόγω των ημερών?

Σε μένα μπήκε το 1 γιγα αλλά όχι τα 2 επιπλέων που αναφέρετε, πρέπει να έχω ανανεώσει τον τελευταίο μήνα για να το πάρω;

Σε μένα μπήκε το 1 γιγα αλλά όχι τα 2 επιπλέων που αναφέρετε, πρέπει να έχω ανανεώσει τον τελευταίο μήνα για να το πάρω;

Δεν νομίζω. Έχω να ανανεώσω ~4 μήνες

Δεν νομίζω. Έχω να ανανεώσω ~4 μήνες

Μια απο τα ιδια.

3 γιγα και σε μένα, αλλά τι να τα κάνεις με το άθλιο δίκτυο τους στην επαρχία..

είναι σαν να έχεις 40.000.000€ στην τράπεζα και να έχεις όριο ανάληψης 50€/μέρα.

Έχεις mb που δεν μπορείς να ξοδέψεις.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Καλησπέρα σας! Ξέρει μήπως κάνεις αν ενεργοποιήσεις το 3€ πακέτο με τα λεπτά ομιλίας προς όλους από το κατάστημα της wind με το που κάνω ανανέωση αν θα μου βάλουν 100' ή 80'? Γιατί νομίζω ότι τα 100' τα παίρνεις μόνο απτο ιντερνετ αν τα ενεργοποιήσεις. Ευχαριστώ
1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Εμένα βρε παιδιά ένα περίεργο πράγμα:

Ενεργοποίησα την προσφορά με τα 1500 και σήμερα που μίλησα στο τηλέφωνο μου έφαγε τα λεπτά από το πακέτο και όχι από την προσφορά. Αντιθέτως έκαψα γύρω στα 50 mb ίντερνετ, τα οποία μου τα τράβηξε από την προσφορά και όχι από το πακέτο.

Πωτς γκένεν αυτό;

Εμένα βρε παιδιά ένα περίεργο πράγμα:

Ενεργοποίησα την προσφορά με τα 1500 και σήμερα που μίλησα στο τηλέφωνο μου έφαγε τα λεπτά από το πακέτο και όχι από την προσφορά. Αντιθέτως έκαψα γύρω στα 50 mb ίντερνετ, τα οποία μου τα τράβηξε από την προσφορά και όχι από το πακέτο.

Πωτς γκένεν αυτό;

τραβάει μάλλον πρώτα από αυτό που λήγει νωρίτερα,μήπως το πακέτο που έχεις λήγει πριν τις 7/7 ?

τραβάει μάλλον πρώτα από αυτό που λήγει νωρίτερα,μήπως το πακέτο που έχεις λήγει πριν τις 7/7 ?

Και τα 2 πακέτα (ομιλία/mb) λήγουν πριν τις 7/7.

Έχω 0.06ευρώ υπόλοιπο και ενώ πήρα τα 1500' δωρεάν, δε με αφήνει να κάνω κλήση. Το ίντερνετ παίζει κανονικά.

Πως διαλο ενημερωνομαι για υπολοιπο. Ψαχνω ιντερνετ να βρω το τετραψηφιο και ολο με πεταει στο myq και σε online υπηρεσιες. Πρεπει παση θυσια να σπαμμαρουν τις online Πλατφορμες τους. Ενα απλο 4ψηφιο θελω να ενημερωθω για υπολοιπο και να βαλω καρτα ανανεωσης

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Πως διαλο ενημερωνομαι για υπολοιπο. Ψαχνω ιντερνετ να βρω το τετραψηφιο και ολο με πεταει στο myq και σε online υπηρεσιες. Πρεπει παση θυσια να σπαμμαρουν τις online Πλατφορμες τους. Ενα απλο 4ψηφιο θελω να ενημερωθω για υπολοιπο και να βαλω καρτα ανανεωσης

το 1225 δεν λειτουργει?

Αυτο εψαχνα, και δε το βρισκα στο site, το βρηκα σε ενα ασχετο blog.

Καρτα ανανεωσης wind πιανει σε Q, ή ζητας αποκλειστικα q σε περιπτερο?

Έχω 0.06ευρώ υπόλοιπο και ενώ πήρα τα 1500' δωρεάν, δε με αφήνει να κάνω κλήση. Το ίντερνετ παίζει κανονικά.

Βάλε επέκταση υπολοίπου 2 ευρώ και θα δουλέψει

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Αυτο εψαχνα, και δε το βρισκα στο site, το βρηκα σε ενα ασχετο blog.

Καρτα ανανεωσης wind πιανει σε Q, ή ζητας αποκλειστικα q σε περιπτερο?

Απ' οσο ξερω (και ειμαι σιγουρος) μονο καρτα Q πρεπει να παρεις.

είναι σαν να έχεις 40.000.000€ στην τράπεζα και να έχεις όριο ανάληψης 50€/μέρα.

Έχεις mb που δεν μπορείς να ξοδέψεις.

Έτσι ακριβώς είναι, έγραψες

Απ' οσο ξερω (και ειμαι σιγουρος) μονο καρτα Q πρεπει να παρεις.

Ευχαριστω φιλε

Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι και μετά δεν έχω ίντερνετ. Ή κάρτα μου είναι φορτισμένη κανονικά έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με μένα;

Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι και μετά δεν έχω ίντερνετ. Ή κάρτα μου είναι φορτισμένη κανονικά έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με μένα;

Εγω κανονικα εχω σε 2G/3G Χαριλαου και Κηφισια/Βοτση.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δίπλα μου είσαι. Τι να φταιει άραγε;restart έκανα και δε Πειραξα τίποτα

Άκυρο

Είχα πειράξει τη περιαγωγή δεδομενων

Edited by chemist89

Έχω αλλάξει 3 sim και 4g δε πιάνει με τίποτα.

Έβαλα τη q ενός φίλου μου στο κινητό μου και το 4g λειτουργεί κανονικά.

Από τη Wind δε μπορούν να μου δώσουν λύση.

Δηλαδή πρέπει να γυρίσω όλη την Αθήνα και να αλλάζω sim κάθε μέρα ώστε να βρεθεί μια κάρτα που να δουλεύει κανονικά.;

Gilles smiles!

• This topic was unpinned, featured and pinned