Jump to content

PanagiotaroS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    289
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About PanagiotaroS

  • Ημ. Γέννησης 22/09/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

PanagiotaroS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κατάλαβα, μάλιστα. Σας ευχαριστώ παιδιά!
  2. Είχε επανέλθει η προσφορά εννοώντας; Την είχες μια μέρα πριν μπουν τα MB και μπήκαν κανονικά ή σου επέστρεψαν αυτά που σου φάγανε; Εν το μεταξύ, χθες τελευταία μέρα, σήμερα έληξε, σήμερα ανανέωσα. Ουσιαστικά για ώρες έγινε η δουλειά.
  3. Είναι σίγουρο αυτό; Έχεις αντίστοιχη εμπειρία; Thanks guys.
  4. Σήμερα μου έληξε το υπόλοιπο χωρίς να το καταλάβω. Μέσα στα 300 σπαμ μηνύματα μου είχαν στείλει ένα μήνυμα 2 βδομάδες πριν ότι λήγει. Στην εφαρμογή μπορεί να λέει πότε λήγει αλλά πρέπει να βγάζει και κάποιου είδους warning όταν λήγει, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Αλλά ΟΚ ξέρω ότι στην Ελλάδα ζω, γιατί να περιμένω κάτι καλύτερο; Όπως διάβασα στο ίντερνετ, έχασα υπόλοιπο, MB, λεπτά ομιλίας και SMS. Ας μου πει κάποιος, έχασα και τη πληρωμένη προσφορά ίντερνετ για 8 μήνες η θα μπει κανονικά το GB τον επόμενο μήνα (έβαλα πάλι κάρτα μόλις) ;
  5. PanagiotaroS

    Huawei P10

    Παιδιά μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό δοκιμασμένο tempered glass για το κινητό; full body κατά προτίμηση, ευχαριστώ πολύ! :)
  6. Έστω, είναι μια διαδικασία που την κάνεις 1 φορά φορτώνοντας επίσημη xiaomi/lineage rom και μετά έχεις OTA και τέλος. ;)
  7. To X722 είναι κατά πολύ ανώτερο σε hardware αλλά το Xiaomi είναι hassle-free σε software. Αν θεωρείς ότι μπορείς και δε βαριέσαι σε τυχόν αλλαγές rom (τώρα και μελλοντικά) προσφέροντας support στο κινητό της γυναίκας σου, τότε πάρε το X722. Αν θες ένα κινητό που θα της κάνει τη δουλειά με τη λιγότερη δυνατή βαβούρα από μεριά της, πάρε το Xiaomi. Αυτή είναι η άποψη μου.
  8. Ξαφνικά ενός δε του φορτίζει, κάποιου άλλου σταμάτησε το fingerprint. Να ανησυχώ; :p
  9. Κρίμα, γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο mini bluetooth fm radio adapter ή κάποιο mini extension καλωδίου που να παίζει fm ή κάτι τέτοιο; Είναι λίγο βλακεία να τρώμε data για fm.
  10. Το x820 προσωπικά το θεωρώ downgrade από το x722. Σίγουρα καλύτερη οθόνη το x820 αλλά καμία σχέση η μπαταρία με το x722.
  11. Έχει δοκιμάσει κανείς με root εφαρμογές όπως το Spirit FM να δει μήπως τυχόν μπορεί να παίξει ραδιόφωνο αυτό το κινητό (ακόμα και αν στα specs λέει ότι δεν έχει);
  12. Όχι ΟΚ δε περιμένω κάτι τρομερό από οθόνη, αλλά θα ήθελα να γνωρίζω αν κάποιος έχει συγκρίνει με redmi note 3. Θέμα χρόνου είναι άλλωστε... το έχω παραγγείλει ήδη :) PS. Το Le max έχει καλύτερη οθόνη (όχι μόνο μεγαλύτερη και περισσότερα DPI, αλλά και καλύτερη στα χρώματα) αλλά έχει άλλα θέματα... με το ένα από αυτά να είναι κατ'εμέ η μπαταρία του. Ερχόμενος από redmi note 3, δύσκολα γυρνάω σε 3άρες μπαταρίες. ;)
  13. Έριξα και εγώ την παραγγελία μου... :D Επειδή θα κάνω μετάβαση από xiaomi redmi note 3 pro (θα φύγει για αλλού), γνωρίζει κανείς αν έχει χειρότερη/καλύτερη/αντίστοιχη οθόνη το le eco; Ρωτάω γιατί γνωρίζω ότι το le pro 3 δεν έχει και τη καλύτερη... αλλά ούτε και το rn3 που έχω έχει ιδιαίτερα καλή. LCD είναι και οι 2 αλλά υπάρχουν LCD και LCD εκεί έξω.
  14. Συγγνώμη προκαταβολικά, μας έβγαλα offtopic αλλά εννοούσα Ελληνική κάρτα στο Paypal και αγορά από εκεί! :) Ας συνεχίσουμε να μιλάμε για το κινητό όμως, μου αρέσουν αυτά που διαβάζω! :D
  15. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, τώρα το μόνο που μένει είναι να μπουν τα χρήματα στο Revolut... :) η λέτε να παίξει και απευθείας με Ελληνική κάρτα; :shifty:
×
×
  • Create New...