Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε? «χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο ομιλίας.» πηγη http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2401

και αφορά τις κλήσεις (διεθνείς).

Για τις εθνικές κλήσεις υπάρχει υποσημειωση

1. Οι χρεώσεις ισχύουν εφόσον ο συνδρομητής δεν είναι εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα Vodafone Unlimited. Διαφορετικά οι χρεώσεις είναι ως εξής: 0,37 € / λεπτό για κλήσεις προς όλους τους εθνικούς προορισμούς με ελάχιστο χρόνο χρέωσης κλήσης τα 60 δευτερόλεπτα. Μετά την πάροδο των 60 πρώτων δευτερολέπτων η χρέωση είναι ανά επιπρόσθετο δευτερόλεπτο ομιλίας.

Eβαλα τα 120ΜΒ της Q, αλλα δεν εχω τις ρυθμισεις ιντερνετ στο i phone(3GS) μου..

Μου ηρθε μηνυμα οτι θα μου σταλουν οι ρυθμισεις αλλα δεν σταλθηκε τιποτα. Προσπαθησα να βγαλω ακρη απο το σαιτ τους μηπως τις εγκαταστησω με καποιο τροπο αλλα δεν τα καταφερα.

Μπορει μηπως καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω..:)

Από το settings- GENERAL- network-cellular data network γράψε στο ΑΡΝ myq .

Τίποτα άλλο δεν χρειάζεσαι

Από το settings- GENERAL- network-cellular data network γράψε στο ΑΡΝ myq .

Τίποτα άλλο δεν χρειάζεσαι

το εκανα αυτο που λες αλλα και παλι δεν συνδεεται.. :confused:

το εκανα αυτο που λες αλλα και παλι δεν συνδεεται.. :confused:

επιπλέον από το Settings-general-network θα πρέπει το 3g , Cellular Data να είναι On και τα δύο .

επιπλέον από το Settings-general-network θα πρέπει το 3g , Cellular Data να είναι On και τα δύο .

Και τα δυο on ηταν αλλα δε λειτουργουσε προηγουμενως, συνδεθηκε τελικα παντως...

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου!:)

τυπου call me back οπως εχει το cu, υπαρχει στην q? αν ναι, γινεται προς ολη τη wind ή μονο σε q card?

Απο οτι ξερω δεν υπαρχει τετοια υπηρεσια,στο Wind F2G υπαρχει η Ring me now,στη Q δε νομιζω..

Παντως η Wind απο οικονομικη καρτοκινητη την μετετρεψε σε ακριβη οχι η πιο ακριβη αλλα δε μπορει να κοροιδευει τον κοσμο στις διαφημησεις βαζοντας ταμπελιτσα οικονομικη καρτοκινητη..

και αφορά τις κλήσεις (διεθνείς).

Για τις εθνικές κλήσεις υπάρχει υποσημειωση

και γιατι καποιος να ειναι σοι και καλα στο unlimited αφου ετσι και αλλιως εχει καταργηθει! Το μονο που ισως θα χασεις ειναι τη χρεωση στα σμσ που ειναι 4λεπτα αν ενεργ. το μπονους ανανεωσης!

Aρα εχει δικιο ο ''PICARD''

Παιδια τελος το δωρεαν ιντερνετ..μου εφαγε την καρτα..το παν και το καναν!απο 15 χρεωνεται κανονικα το ιντερνετ.αντιο Q μολις εχασες 2 πελατες...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια τελος το δωρεαν ιντερνετ..μου εφαγε την καρτα..το παν και το καναν!απο 15 χρεωνεται κανονικα το ιντερνετ.αντιο Q μολις εχασες 2 πελατες...

LoL εγώ δν χρεώνομαι

Προσοχή στους χαρακτηρισμούς σας. Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες, όχι όμως στους ανθρώπους.

τελος κ σε μενα πριν απο λιγο...μου εφαγε την καρτα σε χρονο ντετε...για πειτε κ σεις ...μολις εβαλα καρτα αλλα φοβαμαι να ανοιξω παλι το νετ

να συμπληρωσω οτι μολις μου ηρθε το μπονους του 50%..αυτο ειναι αρκετο για να με κρατησει πελατη της Q ακομα...

Edited by blade_
Vamos Aris

στις 18:οο ξεκίνησε να με χρέωνει .

αγόρασα 10ΜΒ και μόλις τα κατέβασα άρχισε πάλι να χρεώνει

τώρα έβαλα 1GB με 15 ευρώ σε WIND

στις 18:οο ξεκίνησε να με χρέωνει .

αγόρασα 10ΜΒ και μόλις τα κατέβασα άρχισε πάλι να χρεώνει

τώρα έβαλα 1GB με 15 ευρώ σε WIND

Φιλε πως βαζεις το 1GB με 15 ευρώ ? Μπαινει και σε Q ?

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Δυστηχως και μενα ξεκινησε να με χρεωνει. Δεν εχω παραπονο ομως αφου 4 μηνες δεν πλήρωσα τιποτα και κατεβασα και πανω απο 20gb.

Να ρωτήσω κάτι: Τα πακέτα ADSM Non-Stop 2 και ADSM Non-Stop 7 που έχει το F2G μπορούν να ενεργοποιηθούν και στην Q card;

το 'Mobile Internet 60' (3ε/60μβ) δεν ισχυει;

Το μηνυμα που μου στειλαν προχθες ελεγε οτι ισχυει κανονικα, οπως και το 1€/10mb.

Φιλε πως βαζεις το 1GB με 15 ευρώ ? Μπαινει και σε Q ?

Σε WIND στέλνεις 1GB στο 19595 . Στην Q δεν ισχύει

Να ρωτήσω κάτι: Τα πακέτα ADSM Non-Stop 2 και ADSM Non-Stop 7 που έχει το F2G μπορούν να ενεργοποιηθούν και στην Q card;

Όχι δεν μπορούν

Όχι δεν έχει κοπεί στην WIND , το ενεργοποίησα κανονικά πριν λίγες ημέρες.

καθε περσι κ καλυτερα...κ να δω τι θα κανουμε τελος του μηνα που τελειωνουν οι προσφορες..
Vamos Aris

• This topic was unpinned, featured and pinned