Jump to content

valeraki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About valeraki

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

valeraki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. valeraki

    Q Κονέ.

    Οποίος θέλει «κονε» βάζω λινκ https://referme.to/G3KXhtn
  2. Καλημέρα,θα χρειαζόμουν μια βοήθεια με τι σύγκριση του gf71VE και του RAK70 (εχω διαβασει σχεδον τις μισες σελιδες)......επίσης δεν καταλαβαίνω το σημείο που λέει ότι καiεί 880 watt το ένα και 2200 το άλλο αλλα του ενός η μέτρηση είναι σε θερμη ζώνη....οποτε στη θέρμανση στην ουσία το ίδιο δεν καίνε? Αν μπορεί κάποιος να γράψει σε ποιο σημείο και αν υπερτερεί κάποιο! Αυτό με το 2rotary με το πολύ καλο "monorotary special τεχνολογιας" της Mitsubishi είναι καλυτερο? Η στην ουσία θα Ζορίζονται ακριβώς το ίδιο τα μηχανήματα άρα παραπλήσια κατανάλωση και όχι οικονομικότερο το RAK .....καθώς και τα ατσάλινα μέρη δεν υπάρχουν στο rak 70 σειρά performance .....να σας πω το rak ήθελα να πάρω αλλα λίγο με χάλασε το ότι δεν έχει το ασύρματο από κινητά και tablet (έλεχο από εφαρμογή δηλαδή)....αλλά μετράει πολύ η κατανάλωση γιατί προορίζεται για αρκετές ώρες λειτουργίας ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω και μια άλλη ερώτηση . Η Samsung κατασκευάζει η ίδια τα κλιματιστικά της ? η είναι και αυτά φασόν ? παρεπιπτόντως έχω Ίδη ένα 24αρι εδώ και τρία χρόνια δουλεύει φοβερά 13 ώρες τη μέρα σε καύσωνες στο Φούλ απροβλημάτιστα (είναι το Crystal)
  3. Ναι το έστειλα πίσω με εγγύηση γιατί δεν λειτουργούσε η κάμερα αλλά για να το στείλεις πίσω πρώτα από όλα

    θα επικοινωνήσεις με το κατάστημα που το αγόρασες και θα σου πούνε αυτοί τι να κάνεις,δεν το στέλνεις στην

    THL απευθείας αλλά στο μαγαζί που το αγόρασες.

  4. οχι, δεν περασε! εχω παρει αρκετα απο διαφορα κινεζομαγαζα, ποτε δεν περασε τελωνειο το EMS EXPRESS SHIPPING! μου εχει τυχει να παραγγειλω παρασκευη και παρελαβα τεταρτη με EMS
  5. απο το to2.com το πηρα το mx4, με τα συν 22$ ems .....5.01.15. Εκανα τη παραγκελια 12/01.2015 το ειχα στα χερια μου (δυστιχος οχι για μενα)
  6. καλη επιτυχια ........και εχω μεινει χωρις τηλεφωνο! ☺
  7. μια χαρα δοyλευει με ολες τις SIM VERSION.1 δηλαδη ciao+frog+cosmocarta+whatsup+olles oi wind card alla οχι με καρτες vodafone(καμια vodafone δεν κλ.)ουτε Q! η μονη που δεν εχω δοκιμασει ειναι η: carrefour vodafone! εχω 3 reader ! Απο αυτους που παραθετεις εχω των τριτο!
  8. και γιατι καποιος να ειναι σοι και καλα στο unlimited αφου ετσι και αλλιως εχει καταργηθει! Το μονο που ισως θα χασεις ειναι τη χρεωση στα σμσ που ειναι 4λεπτα αν ενεργ. το μπονους ανανεωσης! Aρα εχει δικιο ο ''PICARD''
  9. Αμα ειναι το δευτερευων νουμερο σε συμφερει να το κανεις Q με φορητοτητα απο καταστημα, περιπου 3-4 μερες κανει! τοσο καιρο εκανε τις δικιας μου κοπελας! εκει εχεις τα 300 με 1 ευρω,και ουτε ανανεωσεις ουτε 15-7 ημερα(εφωσον δευτερο νουμερο αρα δεν τις χρειαζεσαι σωστα?) 5 ευρω καρτα φτανει για 5 μηνες(4,5 μηνες λογο φορου!) Μα αν το παρεις και απο την αλλη με το διπλασιασμο πεφτεις στις ιδιες χρεωσεις με Q και εχεις περιωρισμο τις 15 μερες αρα 20=10 στη προκειμενη περιπτωση....ολα αυτα βεβαια αν εχει το απλο F2GO στο F2GO2 αλλαζει το πραγμα! Χαιρετισμους απο τα ομορφα ΧΑΝΙΑ!
  10. για το F2GO μιλατε τωρα! αλλαξε η προσφορα με τη 2η και 3η ανανεωση?
  11. Παιδια καποιο software please! Touλαχιστων πρωτεινετε καποιο......και το βρισκω στο γουγλη!αν εχει ορεξη καποιο παιδι να μου στηλει,θα του ημουν υποχρεως! με ενα 4.8 ολο conection failed μου βγαζει (3-free2go)
  12. αρτια εξυπηρετηση και πανω απ'ολα παντα ενημερωμενοι οπως οφειλουν αλλωστε,σε αντιθεση με τις αλλες δυο!ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 120 ΜΕ 5-ΕΥΡΟΒ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ VODAFONE
  13. Δινω και εγω μια τετοια με ανταλλαγη (για F2Go2 enoo) χωρις περαιτερω χρηματα,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 19 ΜΑΡΤΗ........πολυ ευκολος αριθμος με 1 ευρο καθε μηνα για 5 μηνες!
×
×
  • Create New...