bill971 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Η μόνωση μπορεί και να μην βοηθήσει τελικά.η θα αφήνεις ένα παράθυρο ανοιχτό η να μπει ένας εξαεριστήρες με υγρόμετρο να ξεκινάει οπότε έχει υψηλή υγρασία. Αφήνω παράθυρο ανοικτό. Ένα μικρό στο υπόγειο. Περνάει αέρας. Όλο το καλοκαίρι ήταν ανοικτό. Όμως το βασικό θέμα είναι η σκουριά στο παράθυρο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλησπέρα! Θέλω να φτιάξω ένα γραφείο το οποίο θα είναι ξύλινο. Το προβλημα- επειδή είναι για παιδακι- είναι ότι δεν πρέπει να μένουν επάνω μολυβιές, σημάδια από μαρκαδόρους κτλ. Λέω να το περάσω ένα βερνίκι εμποτισμού, μερικά χέρια & μετά θέλω να μείνει ανεπηρέαστο από τις βρωμιές που είπα. Η άλλη επιλογή είναι το σφυρήλατο χρωμα. Λαδομπογιά. Θέλω όμως να φαίνονται τα νερά του ξύλου. Πεύκο. Δεν ξέρω αν το σφυρήλατο χρώμα κάνει νερά σε ευθεία γραμμή όταν βάφεις με πινέλο. Ρώτησα σε χρωματοπωλείο & μου είπαν για υγρό γυαλί. Ρητίνη. Δε θέλω να βάλω τέτοιο υλικό γιατί φοβάμαι ότι αν το καταστρέψω, δε θα μπορώ να το επαναφέρω. Η υφή αν θα είναι ματ ή γυαλιστερό δε με πολυνοιάζει. Ίσως το ματ να το προτιμούσα. Θέλω να είναι πλενόμενο. Να φεύγει η σκόνη με πανί. Να μην κολλάει η σκόνη & δε φεύγει. Σας ζάλισα. Το ξέρω. :p Θα ήθελα μια συμβουλή από κάποιον. Τι προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Χμ... Δε θα σε βόλευε να βάλεις γυαλί (τζάμι) στην άνω επιφάνεια του γραφείου? Θα κάνει όλα αυτά που λες και όταν με το καλό μεγαλώσει το παιδί, το πετάς κ έχεις στην ουσία ένα καινούργιο γραφείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Belay, αν μπορέσεις να το βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Μου αρέσει η ιδέα του τζαμιού από πάνω. Μάλλον αυτή τη λύση θα ακολουθήσω. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Απλά να πω κ το προφανές. Θα πας σε μαγαζί που πουλάνε τζάμια (σε τζαμά κοινώς) και θα του πεις τη δουλειά που το θέλεις. Εγώ προσωπικά σου προτείνω τουλάχιστον 4χιλ πάχος και οπωσδήποτε ροντέ για να μην κόβουν οι άκρες του. Μπορείς να παίξεις και με ελαφρούς χρωματισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Μηπως θα πρεπει πρωτα να εντοπισεις το προβλημα της υγρασιας απο που προερχεται; Ολα τα εξοχικα εχουν υγρασια, αλλα για να φτασεις στο σημειο να σαπισουν τα σιδερα τοτε κατι κρυβεται απο πισω. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Απλά να πω κ το προφανές. Θα πας σε μαγαζί που πουλάνε τζάμια (σε τζαμά κοινώς) και θα του πεις τη δουλειά που το θέλεις. Εγώ προσωπικά σου προτείνω τουλάχιστον 4χιλ πάχος και οπωσδήποτε ροντέ για να μην κόβουν οι άκρες του. Μπορείς να παίξεις και με ελαφρούς χρωματισμούς. Αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki1985 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Το βρηκα για το κινητο!!!!! Υπαρχει τετοια επιλογη και για το tablet????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Καλημέρα! Πριν πόσο καιρό κάνατε την εργασία αυτή; Αυτό αφορά όλο το σπίτι σας ή υπόγειο ή ημιυπόγειο; Σαν κόστος πόσο στοίχησε; Έχετε δει αποτέλεσμα; Dingeo, εννοείς αφυγραντήρα; Είναι εξοχική κατοικία & πάω κάθε 15 μέρες περίπου. Δεν ξέρω αν σε τόσο αραιό διάστημα θα μπορεί να προσφέρει κάτι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Για κοστη δεν ξερω,το καναμε στο σπιτι(σε διαμερισμα).Ειναι ανοιχτο απο παντου.Το καναμε εδω και 5 χρονια,απο το 2011 περιπου. Εκανε μεγαλη δουλεια γιατι: 1) Απορροφαει ολη την υγρασια,ειδικα αν μπει απο την εξωτερικη πλευρα του τοιχου.Αλλα και απο μεσα ομως κανει δουλεια. 2) Μειωσε το κοστος θερμανσης και ξεφορτωθηκαμε το μπολ με τα μπαλακια που μαζευουν την υγρασια. Σε εμενα ο τοιχος ηταν λες και ειναι βρεγμενος ολο το χειμωνα,και καθε 3 χρονια περιπου βαφαμε το σπιτι.Το χειμωνα αν σε πιανει αλλεργικη ρινιτιδα,εξαιτιας της υγρασιας ειναι θεμα.Σε μεγαλο βαθμο θα απαλλαγεις απο αυτο αν το πρωι εκει μεσα ξυπνας με ξηροτητα στο στομα γιατι εχει βουλωσει η μυτη σου και αναπνεεις απο το στομα.Επισης και απο το να εισαι συνεχεια με 4 πακετα χαρτομαντιλα στο μπουφαν σου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Φαντάζομαι το ίδιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Λοιπόν έλαβα μόλις το παρακάτω email αλλά δεν βγάζω άκρη τι ακριβώς είναι και τι εννοεί! Το περίεργο είναι ότι δεν έχω κάποια συσκευή Apple! (Είχα πριν χρόνια για ένα μήνα ένα iPhone αυτό ήταν πριν 3-4 χρόνια!) Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να εννοεί το mail? Με ανησυχεί αυτό που λέει για payment. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Πιο phising email από αυτό δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Πατώντας το λινκ για update με έβγαλε στη σελίδα της Apple όμως Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 ισως καποιος εδωσε λαθος email. στο δικο μου email εχει ερθει ενημερωση για δανειο, απο στοιχηματικη εταιρεια, για το ταχυδρομειο της περιοχης κλπ. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Πατώντας το λινκ για update με έβγαλε στη σελίδα της Apple όμως Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εισαι σιγουρος οτι ειναι η κανονικη σελιδα; Το μειλ απο ποιον εχει ερθει (διευθυνση οχι ονομα) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Λοιπόν έχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω, είναι σπαμ! Το λινκ δεν παραπέμπει στο επίσημο σάιτ της Apple! Είναι ολόιδια η αρχική και τα σχετικά αλλά κάτι αλλάζει στη διεύθυνση, το τσεκαρα! Το καλό είναι ότι δεν συμπλήρωσα κανένα στοιχείο από αυτά που ζητάτε το σπαμ όπως όνομα, επώνυμο κλπ, το κακό είναι ότι πληκτρολογησα τον κωδικό μου θεωρώντας ότι είναι επίσημο mail! Έκανα δύο τσεκ με δύο antivirus στο κινητό και δεν βρήκαν τίποτα και αλλάζω κ όλους τους κωδικούς μου! Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζω/ξέρω για να μη έχω κανένα θέμα? Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Εχω πρόβλημα στο σπίτι με το ίντερνετ,δεν έχω καθόλου καλό σήμα και ψάχνω τρόπους να βελτιώσω όσο γίνεται περισσότερο.Έψαξα και βρήκα κάτι wifi repeater, wifi extender και έχω μπερδευτεί λίγο.Ξέρει κάνεις από αυτά?Ή έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να πει την γνώμη του αν δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) Εχω πρόβλημα στο σπίτι με το ίντερνετ,δεν έχω καθόλου καλό σήμα και ψάχνω τρόπους να βελτιώσω όσο γίνεται περισσότερο.Έψαξα και βρήκα κάτι wifi repeater, wifi extender και έχω μπερδευτεί λίγο.Ξέρει κάνεις από αυτά?Ή έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να πει την γνώμη του αν δουλεύουν. Τι router έχεις (είναι από τον πάροχο ή είναι δικό σου); Το έχεις σε καμιά γωνία και δεν πιάνει; Ίσως κάτι του στυλ "TP-LINK TL-WR802N" σε AP mode να σε βοηθούσε αν το wifi του router σου είναι ασθενές. Προσωπικά έχω το TL-WR702N σε AP mode. Δηλαδή έχω το router μόνο για ethernet και έχω συνδέσει το tp-link με το router μέσω ethernet και συνδεόμαι σε αυτό με wifi. Edited November 29, 2017 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλησπέρα. Έχω το εξής powerline. Μέχρι να μου έρθει το ίντερνετ που περιμένω την ενεργοποίηση μου έχει δώσει ο απέναντι τον κωδικό του. Στο σαλόνι όλα καλά στο δωμάτιο δεν έχω ίντερνετ. Πήρα το powerline να δώσω ίντερνετ και μέσα αλλά δε μπορώ να βρω ΠΩΣ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΔΊΚΤΥΟ του δίπλα χωρίς να πατήσει το WPS κουμπάκι του και να μπω, αφού ξέρω τον κωδικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Ψάχνοντας για αθλητικά παπούτσια για κάποια φίλη,είδα ότι υπάρχει ένα σάιτ που στέλνει παπούτσια οπυ έχει τιμές ακριβώς στο μισό των άλλων.Ετσι, πχ,τα Adidas Ultra Boost,(καταπληκτικά παπούτσια,ειρήσθω εν παρόδω),τα έχει 80€,ενώ οι άλλοι 180. Το σάιτ αυτό είναι το http://www.mr-shoes.gr και δεν έχω ιδέαν τι είναι,που βρίσκεται,και αν πουλάει μαϊμούδες.Και βέβαια,αν είναι εκτός Ελλάδος,θα μιλάει και το Τελωνείο. Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 για επιλογή συσκευής έχουμε για επιλογή παροχέα όμως δεν βρήκα κάτι. ενδιαφέρομαι για καρτοκινητό, κατα κύριο λόγο για δεδομένα, υπάρχουν προτάσεις απο τους γνώστες? ο αριθμός μου ειναι συμβόλαιο wind. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Μακρυά και αγαπημένοι... Αν στα στοιχεία επικοινωνίας έχει μόνο ένα κινητό τηλέφωνο τότε καταλαβαίνεις για τι περίπτωση μιλάμε. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Για το μόνο που θα τολμαγα να παραγγείλω είναι ότι στους τρόπους πληρωμής έχει δωρεάν αντικαταβολή.αν γνωρίζεις και ποια είναι τα γνήσια κάνε το βήμα. Υπόψη όμως ότι κάτι δεν πάει καλα Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Τζαμπα θα ασχοληθεις, αν ασχοληθεις Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts