Jump to content

Συζητήσεις για... οτιδήποτε!


t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μία ερώτηση. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα για ένα μάθημα στο τμήμα μου (το τελευταίο μου μάθημα για δίπλωμα :( ) και έγινε σφαγή. Πέρασαν 24 από τους 170 που κατέβηκαν συνολικά να το δώσουν. Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει κάποιος κανονισμός σύμφωνα με τον οποίο εαν κοπεί ποσοστό μεγαλύτερο από το 75% πρέπει να ξαναεπαναληφθεί η εξέταση. Ισχύει κάτι τέτοιο; Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει!!!

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον t300

 

Έχω μία ερώτηση. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα για ένα μάθημα στο τμήμα μου (το τελευταίο μου μάθημα για δίπλωμα :( ) και έγινε σφαγή. Πέρασαν 24 από τους 170 που κατέβηκαν συνολικά να το δώσουν. Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει κάποιος κανονισμός σύμφωνα με τον οποίο εαν κοπεί ποσοστό μεγαλύτερο από το 75% πρέπει να ξαναεπαναληφθεί η εξέταση. Ισχύει κάτι τέτοιο; Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει!!!

 

 

Siga ta wa...

 

6 se 580 sou leei kati? Auto pou egive tote, ntav va dwsouv upoxrewtikn adeia stov profesora meta apo 2 e3etastikes.

 

Fwva3te pavtws, kati mporei va givei...

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω, ο νόμος λέει οτι πρέπει να περάσει το ποσοστό του 10% επι των συνολικών ατόμων μου υπέγραψαν οτι κατέβηκαν να δώσουν το μάθημα και στις 2 εξεταστικές (εξαμήνου και σεπτεμβρίου)...

Αθροίστε και διεκδικήστε... :)

Φιλικά,

*Imela*

Link to comment
Share on other sites

Κλασικό φαινόμενο....

Στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ' ότι έχω ακούσει και διαβάσει, το ποσοστό επιτυχόντων στα μαθήματα του κ. Λιανού δεν ξεπερνάει το ρυθμό του πληθωρισμού...! :lol:

 

Πολύ ενδιαφέρον πάντως το ότι γίνεται να επαναληφθεί η εξέταση! Δεν το ήξερα...

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mporeite na zhthsete xaristikh eksetash,etsi eixe ginei stin sxolh mou toulaxiston...opws elege h anakoinwsh tou kathigith,opoios eixe dwsei to mathima toulaxiston 3 fores,kai eixe parei toulaxiston ena 4 se kapoia apo tis proigoumenes fores pou to eixe dwsei,mporouse na symmetasxei stin xaristiki :wacko: :'( vevaia gia pollous,akoma kai to 4 htan dyskolo na to parei kaneis ston sygkekrimeno kathigiti :wacko: :worry:
Link to comment
Share on other sites

Και στα Χανια το ιδιο επι εποχης κυριου Ρωβιθακη..(καλα να περνανε τα παιδια στο ΑΠΘ μαζι του :P...δωστε του φιλακια ) περνουσαν 7-8 στους 300..

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

 

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Μηπως ξερει κανεις καποιο site με ταχυδρομικους κωδικες της Ελλαδας?? θελω να βρω σε ποια οδο αντιστοιχει καποιος κωδικας..ευχαριστω..
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/vasilis974/28527/357912/0/top.jpg

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Mad συνεχίζει να προσφέρει αγάπη σε παιδιά που την χρειάζονται.

 

Τα δύο προηγούμενα χρόνια διεξάχθηκε,

με μεγάλη επιτυχία, μια ξεχωριστή μουσική δημοπρασία μέσα απο το site του Mad (http://www.mad.tv). Πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα αγαπημένων καλλιτεχνών του ελληνικού τραγουδιού, βγήκαν στο σφυρί έτσι ώστε να «χτυπηθούν» από τους Mad και όχι μόνο fans τους. Και αυτά τα Χριστούγεννα το Mad συνεχίζει αυτό που έγινε πλέον θεσμός, σε συνεργασία με το δημοφιλέστερο Ελληνικό site δημοπρασιών http://www.Fleamarket.gr.

 

Πολλοί καλλλιτέχνες υποστηρίζουν την πιο Mad δημοπρασία αγάπης συνεισφέροντας αγαπημένα τους αντικείμενα. Την ενέργεια αυτή υποστηρίζουν με αντικείμενα τους οι: Aννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Γιάννης Κότσιρας, Δήμητρα Γαλάνη, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Τσαλίκης, Έλλη Κοκκίνου, Πέγκυ Ζήνα, Καλομοίρα, Θάνος Πετρέλης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ευριδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Χρήστος Δάντης, Στέλιος Ρόκκος, Νίκος Βέρτης, Νίνο, Νίκος Βουρλιώτης, Νίκος Κουρκούλης, Διονύσης Σχοινάς, Γιώργος Γιαννιάς, Γιώργος Αλουπογιάννης, Φίλοι για Πάντα, Έλενα Παπαρίζου, Μαριάντα Πιερίδη, Χρήστος Πάζης, Κώστας Καραφώτης, Ραλλία Χρηστίδου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Νίκος Μίχας, Γιώργος Χρήστου, Αποστολία Ζώη, Φωτεινή Δάρα, ΟΝΕ, Hi-5, C-REAL, Ανδρέας Στάμος, Μαρίνα Χανδρή. Αναμένουμε από πολλούς ακόμα αντικείμενα ανάμεσα στα οποία θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις!

 

Δείτε τα αντικείμενα των καλλιτεχνών

 

Η ηλεκτρονική δημοπρασία αγάπης έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει εως τις 3 Ιανουαρίου 2005 . Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί φέτος θα προσφερθεί από το Mad στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα .

 

Ο σκοπός παραμένει ο ίδιος: ...να χαρίσουμε το χαμόγελο σε όλους όσους το έχουν ανάγκη...

 

- - - - - - - - -

 

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα!

 

http://www.mad.gr/microsites/auction/idryma.jpg

 

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, ιδρύθηκε το 1889 από τον Ιωάννη και τη σύζυγό του Μαριγώ Χατζηκυριακού με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών.

 

Από τη λειτουργία του στις 19-1-1904 και την εγγραφή των 55 πρώτων μαθητριών του, άρχισε ουσιαστικά η δράση του Ιδρύματος, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

 

Στο διάστημα από τους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-1913 και τον Πρώτο μέχρι και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Κτίριο Λειτουργίας του Ιδρύματος επιτάχθηκε δύο φορές. Η πρώτη επίταξη έγινε το έτος 1912 και διήρκεσε ένα χρόνο, ενώ η δεύτερη το 1922, οπότε το κτίριο λειτούργησε ως Νοσοκομείο για να καλύψει τις ανάγκες του πολέμου.

 

Το 1940 εγκαταστάθηκε σ'αυτό η Υγειονομική Υπηρεσία Στρατού και στη συνέχεια από το 1945 μέχρι και το 1959 υπήρξε μέρος εγκατάστασης προσφύγων. Στο διάστημα αυτό, τα παιδιά του Ιδρύματος μεταφέρθηκαν σε άλλα κτίρια όπου φιλοξενήθηκαν. Μερικά, κατά περίπτωση παραδόθηκαν προσωρινά στους κηδεμόνες τους και το ΄Ιδρυμα ανέλαβε να καλύπτει για το διάστημα αυτό τα έξοδα συντηρήσεώς τους.

 

Ύστερα από την ταραχώδη αυτή περίοδο των πολέμων, το 'Ιδρυμα από το 1959 άρχισε και πάλι να λειτουργεί κανονικά στο κτίριό του, προσφέροντας τη φροντίδα του σε παιδιά απ' όλη την Ελλάδα που είχαν ανάγκη περιθάλψεως

 

Μάθετε περισσότερα στο www.xatzikiriakio.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Ξυπνάς το πρωί ....... θες να βάλεις τα κλάμματα , μετά από κάνα μισάωρο χαμογελάς με χαρά και γελάς με αστεία .Κατά τις 12 το μεσημέρι downιάζεις και τα βλέπεις όλα μαύρα , κατά τις 4 το απόγευμα έχεις όρεξη για καφεδάκι και βολτούλα και το βραδάκι ξαναπέφτεις .Λίγο πριν κοιμηθείς έχεις ρίξει το γέλιο της ζωής σου πχ στο τηλέφωνο

Τι στο καλό είναι η κυκλοθυμία ? που είναι το λογικό και που ξεφεύγει ?

Η διάθεσή μας αλλάζει με αιτία ή χωρίς αιτία ?

Και αν ξέρουμε την αιτία γιατί την προκαλούμε ? γιατί να επιλέξουμε να ακούσουμε το συγκεκριμένο πχ τραγούδι που θα μας ρίξει ?

Κάποιες στεναχώριες μας επιλέγουν , το αν θα γίνουμε όμως χάλια ή όχι το επιλέγουμε εμείς

Κυκλοθυμία ........ πρόβλημα ? ή νορμάλ χαρακτηριστικό ?

Link to comment
Share on other sites

Η κυκλοθυμία είναι διαταραχή της ψυχικής διάθεσης και εκδηλώνεται με εναλλαγές μανιακών και καταθλιπτικών επεισοδίων. Τα μανιακά επεισόδια είναι σύντομες φάσεις κατά τις οποίες ο ασθενής παρουσιάζει υπερδιέγερση, ευφορία, λογόρροια, αϋπνία, υπερβολική αυτοεκτίμηση αλλά και μειωμένη ανάγκη ύπνου και ευερεθιστότητα.

 

 

 

Στα καταθλιπτικά επεισόδια, αντίθετα, κυρίαρχη διάθεση είναι η κατάθλιψη, με απώλεια ενδιαφέροντος για κάθε δραστηριότητα, υπερβολικά και αναίτια συναισθήματα ενοχής ή αυτοοίκτου καθώς και σκέψεις θανάτου και αυτοκτονίας. Αυτή η διαρκής εναλλαγή συναισθηματικών καταστάσεων διαφοροποιεί την κυκλοθυμία από τις άλλες ψυχικές διαταραχές, όπως οι καταθλιπτικές, στις οποίες εμφανίζεται μόνο ο δεύτερος τύπος επεισοδίων.

 

 

 

Χαρακτηριστικό της κυκλοθυμίας είναι ότι έχει ενδογενή αίτια, προέρχεται δηλαδή από το ίδιο το άτομο και δεν οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες. Μερικοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι η κυκλοθυμία δεν είναι πραγματική ασθένεια αλλά η διόγκωση μιας ήδη κυκλοθυμικής προσωπικότητας, με προδιάθεση σε εναλλαγές διάθεσης. Όμως τα στατιστικά δεδομένα δείχνουν ότι είναι κληρονομική ασθένεια που πλήττει κατά προτίμηση τις γυναίκες.

 

Πηγή: Focus Magazine

 

Εγώ δεν είμαι καθόλου κυκλοθυμικός θα έλεγα.Αν μια μέρα ξεκινήσει κάπως συνεχίζεται και το αντίστροφο.

Link to comment
Share on other sites

η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες ολοι μας δεν εχουμε την καλυτερη διαθεση και φαιρομαστε λιγο παραξενα και ωρες ωρες αδικαιολογητα αυτο δεν σημαινει ομως οτι υπαρχει ψυχικη διαταραχη...

σε καποιες περιπτωσεις ομως που το προβλημα ειναι καθημερινο και οι ψυχολογικες εναλλαγες συχνες τοτε μιλαμε για καποιο ατομο που μεσα του εχει "εκρηξεις" οι οποιες τον οδηγουν σε ξεσπασματα π.χ. γελιο - κλαμα - γκρινια - νευρα - κτλ

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif
Link to comment
Share on other sites

Άσε το τελευταίο μήνα είμαι χάλια.

Κυκλοθυμία στο full.

Ξυπνώ με τις μαύρες μου, βρίζω κόσμο, χαλαρώνω, μετά χορεύω και μετά με πιάννει μελαγχολία.

Και γενικά τέτοιος τύπος είμαι.

Δηλαδή μια νύχτα μπορεί να είμαι άκεφος όταν βγώ έξω, και το κουφό; Να έχω όρεξη μόλις πάω σπίτι. :blink:

 

Χάλια η κατάσταση :cry:

 

Άσε που είμαι και μαζοχας. Μ'αρέσει ώρες ώρες να βυθιστώ στη jazz μουσική ή στη lounge. Και να με κρατεί μια γλυκιά μελαγχολία.

 

Sweet misery που λέει και ο Tiesto. :rolleyes:

 

Όχι, δεν είμαι τρελλός.

It's what you do to me..
Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν είσαι τρελλός απλά είσαι 17 και είσαι στην εφηβεία οπότε είναι νορμάλ αυτό

Εγώ τι κάνεις που την έχω περάσει την εφηβεία lol

Link to comment
Share on other sites

Δε σου πα. Εφηβεία δεν πέρασα.

Γεννήθηκα ενήλικας. :w00t:

 

Ωχ… πες μας το κόλπο να το κάνουμε κι’ εμείς :p

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.
Link to comment
Share on other sites

Είμαστε στην Ελλάδα, μία χώρα με ηλιοφάνεια και ωραίο καιρό και ωραία μέρη! Γιατί τώρα να ζοχαδιάζεται ο καθένας με τα ψυχολογικά του? Πρέπει να βρούμε πηγές θετικής ενέργειας και ανθρώπους όχι για να επηρεάσουμε αλλά να εμπνευστούμε από αυτούς.. όλα είναι μία ιδέα τελικά, επίσης όπως την δει ο καθένας έτσι..? :D
http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif
Link to comment
Share on other sites

Πολλές φορές δεν ξυπνάω με την καλύτερη διάθεση. Δεν σημαίνει ότι είμαι ψυχολογικά πεσμένος ή αλλιώς έτοιμος να βαρέσω ενέσεις, νευριασμένος ξυπνάω. Πολλές φορές μπορεί να έχω νεύρα μέχρι να ξανακοιμηθώ. Έχει τύχει όταν έχω ξυπνήσει έτσι να τα ακούσουν άγρια άτομα που δεν μου έκαναν τίποτα (π.χ. να έχω ξυπνήσει, να μπαίνει η μάνα μου μέσα στο δωμάτιο για να μου πει καλημέρα και να της λέω "τι θες γ... το κέρατό μου πρωϊνιάτικα;") . Μετά όμως όταν συνέλθω καταλαβαίνω τι έχω κάνει και ζητάω συγγνώμη. Μπορεί να είμαι απόλυτα ήρεμος (σπάνιο πράγμα για εμένα γιατί τσιτώνω πάρα πολύ εύκολα) , να γίνει κάτι που να με εκνευρίσει πάρα πολύ και να συνεχίσω να είμαι πολύ εκνευρισμένος για όλη την μέρα. Αυτό το πράγμα δεν είναι καθόλου καλό για τους γύρω μου :devil: Φυσικά υπάρχουν άτομα (ελάχιστα) που και να είμαι νευριασμένος, όταν απευθύνομαι σε αυτούς είναι σαν να είμαι απόλυτα ήρεμος. Βέβαια επειδή οι περισσότεροι που κάνω παρέα με ξέρουν καταλαβαίνουν γρήγορα πότε είμαι νευριασμένος και πότε όχι. Επίσης μια και το διάβασα παραπάνω: και εγώ πολλές φορές όταν είμαι έξω (με παρέα) δεν έχω καθόλου διάθεση (παρόλο που είχα την στιγμή που συναντηθήκαμε) και θέλω να φύγω. Ορισμένες φορές προτιμώ να πηγαίνω μόνος μου βόλτα (όχι φυσικά σε καφετέριες) και ο κυριότερος λόγος είναι ο εξής: μπορεί εγώ να πάμε με παρέα κάπου και εγώ κάποια στιγμή να θέλω να πάω αλλού. Στην περίπτωση αυτή δεν μπορώ να πω σε όλη την παρέα "παιδιά φεύγουμε από εδώ, πάμε στο ΤΑΔΕ μαγαζί (πλατεία κ.λ.π.) " ενώ όταν είμαι μόνος μου μπορώ να κάνω ότι θέλω.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/
Link to comment
Share on other sites

Κι εγω το εχω αυτό. Αλλα δεν λεγετε τελικα ασθενεια, όπως διαβασα στα μηνυματα, αλλα νευρικότητα.

Που φευγει κι ερχετε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Μηπως ξερει κανενας πως μπορει να γινει τεχνικος ασφαλειας και τι προσόντα χρειαζονται;
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.
Link to comment
Share on other sites

Μήπως εννοείς μηχανικός ασφαλείας?

Δεν νομιζω να λεγεται ετσι αν και μπορει να εννοουμε το ιδιο. Τεχνικος Ασφαλειας το λενε ολοι νομιζω, που ζητανε ελεγχο στης εγκαταστασης τους και στα γραφειο για κινδυνου στην ασφαλεια εργατων, εγκαταστασεων,εργασιας...κλπ

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις για... οτιδήποτε!
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...