zalaros Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Οταν λες το εβγαλες, απλα το απενεργοποιησες? Αυτο μπορεις να το κανεις με το toggle manila που απενεργοποιει και ενεργοποιει το manila οποτε θες χωρις να τρεχει απο πισω (second today). Αν δεν το χρειαζεσαι καθολου θα σου προτεινα να περασεις μια rom χωρις το manila ή να κανεις hard reset και στην φαση που κανει εγκατασταση το manila να κανεις διακοπη με soft reset, ετσι δεν θα εχεις και τα 1200 κατι αρχεια που υπαρχουν στο windows και θα δεις μεγαλητερη διαφορα. Είσαι σίγουρος ότι το second today απενεργοποιεί το manilla; Το mtoday σίγουρα το απενεργοποιεί αλλά το second today δεν νομίζω ;) Στο καιζερ τουλάχιστον δεν το απενεργοποιεί (manilla 2d) και σίγουρα το απενεργοποιεί το mtoday. Στο diamond όμως δεν ξέρω. Για τσέκαρέ το... ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Τι ειναι το gyrator ρε παιδια?προγραμμα για να κλειδωνει το diamond? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Είσαι σίγουρος ότι το second today απενεργοποιεί το manilla; Το mtoday σίγουρα το απενεργοποιεί αλλά το second today δεν νομίζω ;) Στο καιζερ τουλάχιστον δεν το απενεργοποιεί (manilla 2d) και σίγουρα το απενεργοποιεί το mtoday. Στο diamond όμως δεν ξέρω. Για τσέκαρέ το... ;) Αυτο γραφω, οτι τρεχει απο πισω με το second today, αντίθετα με το toggle manila που το απενεργοποιει. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Πολλοι απο εδω εχουν αγορασει νομιζω απο netimes. Ποιο τροπο αποστολης εχετε επιλεξει? Με fedex, παραγγελια 30ευρω θελει 20ευρω για να ερθει! Αν επιλεξω τον "απλο" τροπο αποστολης θα εχω καποιο προβλημα?ποσες μερες κανει να ερθει με αυτο τον τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Πολλοι απο εδω εχουν αγορασει νομιζω απο netimes. Ποιο τροπο αποστολης εχετε επιλεξει? Με fedex, παραγγελια 30ευρω θελει 20ευρω για να ερθει! Αν επιλεξω τον "απλο" τροπο αποστολης θα εχω καποιο προβλημα?ποσες μερες κανει να ερθει με αυτο τον τροπο? Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Εμενα εκαναν 6-7 ημερες για να ερθουν.:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Τι ειναι το gyrator ρε παιδια?προγραμμα για να κλειδωνει το diamond? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427805 Αυτοματη περιστροφη της οθονης οταν γυρνας την συσκευη. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Πολλοι απο εδω εχουν αγορασει νομιζω απο netimes. Ποιο τροπο αποστολης εχετε επιλεξει? Με fedex, παραγγελια 30ευρω θελει 20ευρω για να ερθει! Αν επιλεξω τον "απλο" τροπο αποστολης θα εχω καποιο προβλημα?ποσες μερες κανει να ερθει με αυτο τον τροπο? Σε 10 ημέρες παρέλαβα την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Πολλοι απο εδω εχουν αγορασει νομιζω απο netimes. Ποιο τροπο αποστολης εχετε επιλεξει? Με fedex, παραγγελια 30ευρω θελει 20ευρω για να ερθει! Αν επιλεξω τον "απλο" τροπο αποστολης θα εχω καποιο προβλημα?ποσες μερες κανει να ερθει με αυτο τον τροπο? ΜΗΝ επιλεξεις την Fedex, θα παει μεσω τελωνειου και θα σου ερθει ο κουκος αηδονι. Κανονικη αποστολη Χονγκ-Κονγκ -Αθηνα = 8-10 ημερες. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Πολλοι απο εδω εχουν αγορασει νομιζω απο netimes. Ποιο τροπο αποστολης εχετε επιλεξει? Με fedex, παραγγελια 30ευρω θελει 20ευρω για να ερθει! Αν επιλεξω τον "απλο" τροπο αποστολης θα εχω καποιο προβλημα?ποσες μερες κανει να ερθει με αυτο τον τροπο? Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Εμενα εκαναν 6-7 ημερες για να ερθουν.:) Σε 10 ημέρες παρέλαβα την μπαταρία. Εχω ψωνισει απο netimes Και με τους δυο τροπους. με τον απλο (φθηνο) τροπο θα σου ερθει το πολυ σε 8-10 μερες. με την fedex θα σου ερθουν το πολυ σε 4 μερες και ειναι πιο ασφαλες. επιπροσθετα εχεις και ενημερωση μεσω της σελιδας της fedex για το που βρισκετα το πακετο σου. προχτες μου ηρθε ενα πακετο σε 4 μερες μεσω fedex και ολα καλα. ΜΗΝ επιλεξεις την Fedex, θα παει μεσω τελωνειου και θα σου ερθει ο κουκος αηδονι. Κανονικη αποστολη Χονγκ-Κονγκ -Αθηνα = 8-10 ημερες. Δεν ισχυει αυτο φιλε μου. οτι παρεις στο βαζουν σε συσκευασια που γραφουν απ'εξω οτι η αξια του πακετου ειναι "under 10$" και περναει απο το τελωνειο χωρις χρεωση. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Οταν λες το εβγαλες, απλα το απενεργοποιησες? Αυτο μπορεις να το κανεις με το toggle manila που απενεργοποιει και ενεργοποιει το manila οποτε θες χωρις να τρεχει απο πισω (second today). Αν δεν το χρειαζεσαι καθολου θα σου προτεινα να περασεις μια rom χωρις το manila ή να κανεις hard reset και στην φαση που κανει εγκατασταση το manila να κανεις διακοπη με soft reset, ετσι δεν θα εχεις και τα 1200 κατι αρχεια που υπαρχουν στο windows και θα δεις μεγαλητερη διαφορα. Οχι second today...μόνο today.... το manila το βγάζεις αρκεί να ψάξεις λίγο στο xda-delevopers αν και εκει βλέπω αρκετούς να το κάνουν ποια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 υπαρχει και το Sensorlock φιλε μου. το εχω εγω στο diamond Μου και ειναι πολυ καλο επισης. ειναι μονο για Lock και unlock. δες το βιντεο εδω : http://www.youtube.com/watch?v=rw_bztlQuZw Πολύ καλό!!! Ύπάρχει Link να το κατεβάσουμε? Ευχαριστώ! Υ.Γ :Ακόμα οταν εγκαθiστώ το gyrtor μου βγαζει σφάλμα και δν μου το ανοιγει....μου λεει οτι χρειάζομαι τη νέα εκδοση Microsoft.NET compact Framework.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Πολλοι απο εδω εχουν αγορασει νομιζω απο netimes. Ποιο τροπο αποστολης εχετε επιλεξει? Με fedex, παραγγελια 30ευρω θελει 20ευρω για να ερθει! Αν επιλεξω τον "απλο" τροπο αποστολης θα εχω καποιο προβλημα?ποσες μερες κανει να ερθει με αυτο τον τροπο? Εγω παντως και τις δυο φορες επελεξα ταχυδρομειο και ολα ηταν ΟΚ σε 6- 8 μερες, δεν αξιζει η επιπλεον χρεωση για κουριερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Με ενοχλει που βλεπω την απολυτη μαυριλα οταν σβηνει η οθονη. Χωρια που δεν μπορω να καταλαβω εαν η συσκευη λειτουργει η εχει μεινει απο μπαταρια. Υπαρχει κατι που να ενεργοποιειται και να δειχνει οτι το κινητο δουλευει αλλα με σβηστη οθονη ? πχ. το λεντ στο στρογγυλο πληκτρο η κατι αλλο ? Στο Ν95 ειχα το best profiles που ρυθμιζα χρονους αθορυβου, κα. Υπαρχει κατι αναλογο για το διαμαντι ? Στον καιρο (εχοντας εγκαταστησει το weather database και βαζοντας οποια πολη θελω) παρατηρησα το εξης. Ας πουμε οτι γινεται ενημερωση στις τοποθεσιες το βραδυ και δειχνει σε καποια πολη οτι ειναι νυχτα και βρεχει. Την επομενη ημερα το πρωι αν ξανακοιταξεις τον καιρο στη πολη θα δειξει παλι βραδυ με βροχη. Δεδομενου οτι κανει ενημερωση 5 ημερων η απεικονιση οταν το επιλεξεις δεν θα πρεπει να ακολουθει και ημερολογιακα σε πραγματικο χρονο ? Δηλαδη ασχετως αν το ενημερωσες βραδυ οταν ξανακοιταξεις μετα 2 ημερες πρωι δεν θα πρεπει να δειξει πρωινη ενδειξη με οτι ενημερωση ειχε παρει πριν 2 μερες ? Για τη Fedex δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα αυτο εχουν καταθεσει πολλοι χρηστες. Προσωπικα τα παρηγγειλα με απλο ταχυδρομειο και ηρθαν ολα μια χαρα. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Πολύ καλό!!! Ύπάρχει Link να το κατεβάσουμε? Ευχαριστώ! Υ.Γ :Ακόμα οταν εγκαθiστώ το gyrtor μου βγαζει σφάλμα και δν μου το ανοιγει....μου λεει οτι χρειάζομαι τη νέα εκδοση Microsoft.NET compact Framework.... gyrator2 Microsoft .NET Compact Framework 3.5 SensorLock Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 όταν δεν είναι επιλεγμένο το touchflo 3D πως μπορώ στην επιφάνεια να προσθέσω κάποια προγράμματα που θέλω εγώ ? πχ φωτογραφική μηχανή ή core Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Πώς γίνεται όταν λαμβάνω ένα αρχείο με bluetooth, να αποθηκεύεται κατευθείαν στην internal storage και όχι στην συσκευή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Πώς γίνεται όταν λαμβάνω ένα αρχείο με bluetooth, να αποθηκεύεται κατευθείαν στην internal storage και όχι στην συσκευή; Ευχαριστώ. Έχεις μάλλον εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα που το πειράζει: Advanced Config Tool, Diamond Tweak κτλ... Αυτά έχουν μέσα ρυθμίσεις για τέτοια πράγματα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Δεν ισχυει αυτο φιλε μου. οτι παρεις στο βαζουν σε συσκευασια που γραφουν απ'εξω οτι η αξια του πακετου ειναι "under 10$" και περναει απο το τελωνειο χωρις χρεωση. Κι όμως ισχύει. Είναι γνωστή κομπίνα της FEDEX. Την έχουν πατήσει πολλοί εδώ μέσα. @mod: Sorry για τα 2 συνεχόμενα.. Ξέχασα το multiquote :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Έχεις μάλλον εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα που το πειράζει: Advanced Config Tool, Diamond Tweak κτλ... Αυτά έχουν μέσα ρυθμίσεις για τέτοια πράγματα. Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα σχετικό. Αν μπορεί να γίνει με κάποια από τις υπάρχουσες ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 μπορούν στην επιφάνια να μπουν εφαρμογές πχ φωτογραφική μηχανή ή core κτλ όταν δεν είναι επιλεγμένο το touchflo 3D πως μπορώ στην επιφάνεια να προσθέσω κάποια προγράμματα που θέλω εγώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Πώς γίνεται όταν λαμβάνω ένα αρχείο με bluetooth, να αποθηκεύεται κατευθείαν στην internal storage και όχι στην συσκευή; Ευχαριστώ. Ψάξε στο xda-developers.com για το πρόγραμμα ΟΒΕΧ inbox..... τα πάει όπου θέλεις εσύ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Παιδια δεν μου συνδεεται με το pc μεσω activesync.Χτες το βραδυ ηταν ενταξει και σημερα δε συνδεονται.Οποιος μπορει ας βοηθησει... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Ψάξε στο xda-developers.com για το πρόγραμμα ΟΒΕΧ inbox..... τα πάει όπου θέλεις εσύ...... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407291 Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Δοκιμασα το arielbattery και το greenbatteryfix για αριθμητικη απεικονιση της σταθμης της μπαταριας αλλα ειδα πως και τα 2 χανονται μετα απο σοφτ ρεσετ. Οντως ετσι συμβαινει και αν ειναι ετσι υπαρχει κανενα αλλο που να εγκαθισταται μονιμα ? Εχω εγκαταστησει το Igo8 το οποιο δουλευει αψογα κατα τα αλλα. Παρατηρησα οτι απο τα διαθεσιμα skin στις ρυθμισεις του τηλεφωνου δεν εμφανιζονται προς επιλογη αυτα του rik's. Εννοειται οτι ειναι στο σωστο directory, content-->skin. Τι κουφο ειναι αυτο ??? ( Στο PNA που τρεχω το ιδιο προγραμμα κανενα τετοιου ειδους προβλημα. Τα παντα ειναι επιλεξιμα). Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Αυτό πρέπει να γίνεται,γιατί δεν ταιριάζει η ανάλυση της οθόνης.Τα skin του riks έχουν ανάλυση 480*272 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts