TSAKHS_EVIA Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Στο κλείσιμο επιπλέον 160 καταστημάτων προχωρούν οι 4 μεγάλες ελληνικές τράπεζες, με στόχο τον περαιτέρω περιορισμό του λειτουργικού τους κόστους. Η πληροφορία προέρχεται από τη συνδικαλιστική οργάνωση των τραπεζοϋπαλλήλων, την ΟΤΟΕ, η οποία κάνει λόγο για εγκατάλειψη ολόκληρων περιοχών που δεν έχουν πλέον κατάστημα εξυπηρέτησης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η ομοσπονδία, από το 2015 έως σήμερα τα λουκέτα σε τραπεζικά υποκαταστήματα φτάνουν τα 900. Από το 2008 έχουν κλείσει περί τα 2.500 καταστήματα. Πρόκειται για το 60% των καταστημάτων που λειτουργούσαν προτού τη χώρα χτυπήσει η οικονομική κρίση. Λουκέτο σε 500 μονάδες το 2021 Οι τραπεζικές διοικήσεις δεσμεύονται έναντι του επόπτη του να περιορίσουν περαιτέρω το δίκτυό τους. Συγκεκριμένα, μέχρι και το τέλος του 2021 κανένας συστημικός όμιλος δεν πρέπει να λειτουργεί περισσότερες από 250 μονάδες. Αυτό σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες θα πρέπει να κατεβάσουν ρολά συνολικά 500 καταστήματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία έχει και το μεγαλύτερο δίκτυο σήμερα. Απαντώντας στις κατηγορίες της ΟΤΟΕ, οι τραπεζικές διοικήσεις σημειώνουν με κάθε ευκαιρία πως ένα μεγάλο ποσοστό του δικτύου τους βρίσκεται σε απομακρυσμένες περιοχές. Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι επιλέγονται περιοχές για κλείσιμο καταστημάτων, όπου υπάρχει τουλάχιστον μία τράπεζα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ είναι διαθέσιμα και ΑΤΜ. Το μέλλον της τραπεζικής Στόχο των τραπεζών αποτελεί σε λίγα χρόνια στα καταστήματά τους να μην απασσχολείται το προσωπικό τους για συναλλαγές ταμείου και πώληση απλών προϊόντων, καθώς αυτές θα διενεργούνται online. Οι τραπεζοϋπάλληλοι του δικτύου θα επικεντρώνονται σε επαφές με πελάτες, ιδιώτες ή επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται για πιο σύνθετα και μακροπρόθεσμα προϊόντα, όπως πχ. ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για τη χρηματοδότηση μίας επένδυσης. Επιπλέον, οι τράπεζες επενδύουν ήδη στο video banking με στόχο να αποσυμφορήσουν περισσότερο τα καταστήματά τους. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 κοιταω στο site της alpha bank οτι γραφει : << *Η αποστολή του στατικού κωδικού μιας χρήσης, με μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο, σύντομα θα διακοπεί. Για τον λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο myAlpha Mobile και η ενεργοποίηση των Push Notifications. >> πηγη : https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/upiresies/alpha-secure-web δηλαδη για να κανουμε αγορες στο ιντερνετ αμα δεν εχουμε mobile banking δεν θα μπορουμε; πολυ κακο αυτο!! , αραγε καταχρεωθηκαν οι εταιρειες με τα sms και τα viber sms και θελουνε να καταργησουνε αυτο το κοστος . Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Σήμερα και να μην έχει κανείς Internet banking πολύ σπάνιο πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Σήμερα και να μην έχει κανείς Internet banking πολύ σπάνιο πλέον. ναι καταλαβα και λογικο το βρισκω αλλα γιατι να εχω και το mobile banking και εφαρμογη στο κινητο μου ; αφου μπαινω απο υπολογιστη μονο; ή απο web browser του κινητου μου τηλεφωνου; . Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα σε όσους έχουν ως βασική τηλεφωνική συσκευή, τηλέφωνο που δεν είναι smartphone. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ελαττώνεται η χρηστικότητα της υπηρεσίας με την κατάργηση του SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 ANIKHTH H ATIMH ! Δηλαδή τα SMS ήρθαν στη ζωη μας για να αποφύγουμε το hackαρισμα των υπολογιστών. Τωρα ΑΝ το κινητο συνδέεται μεσω του ιδιου ρουτερ κ.λπ. με τον Η-Υ πάμε για πλήρη έλεγχο απο τον hacker Εκτός αν θελουν να εχουμε αλλα δεδομενα για το κινητο και αλλη συνδεση στο διαδικτυο για τον ΗΥ Και αν εγω εχω windows mobile phone? Ποια εφαρμογή θα βάλω για code generation? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 (edited) κοιταω στο site της alpha bank οτι γραφει : > πηγη : https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/upiresies/alpha-secure-web δηλαδη για να κανουμε αγορες στο ιντερνετ αμα δεν εχουμε mobile banking δεν θα μπορουμε; πολυ κακο αυτο!! , αραγε καταχρεωθηκαν οι εταιρειες με τα sms και τα viber sms και θελουνε να καταργησουνε αυτο το κοστος . Επειδή παρατηρήθηκε ότι κλωνοποιούσαν σιμ κάρτες ή έκλεβαν κινητά/πορτοφόλια και έκαναν μεταφορές χρημάτων, αποφάσισαν ότι αφού η εφαρμογή ζητάει κωδικό πρόσβασης είναι ασφαλέστερος τρόπος, μέχρι να γίνει καταγγελία και μπλοκάρισμα της κάρτας. Έτσι κι αλλιώς στο Viber δεν πληρώνουν τίποτα και το ΣΜΣ είναι πολύ φτηνό γι αυτούς. Ενας άσχετος με την τεχνολογία θα μπαίνει στον κόπο να μεταβαίνει στο κατάστημα για προσωπική εξυπηρέτηση όταν χρειάζεται τραπεζικές συναλλαγές. Είναι πιο ασφαλές αυτό. Edited January 2, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XrstsLN Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 κοιταω στο site της alpha bank οτι γραφει : << *Η αποστολή του στατικού κωδικού μιας χρήσης, με μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο, σύντομα θα διακοπεί. Για τον λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο myAlpha Mobile και η ενεργοποίηση των Push Notifications. >> πηγη : https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/upiresies/alpha-secure-web δηλαδη για να κανουμε αγορες στο ιντερνετ αμα δεν εχουμε mobile banking δεν θα μπορουμε; πολυ κακο αυτο!! , αραγε καταχρεωθηκαν οι εταιρειες με τα sms και τα viber sms και θελουνε να καταργησουνε αυτο το κοστος . Επιβεβαίωση μέσω Push Notification ή μέσω Viber, είναι θεωρητικά πιο ασφαλές, μιας και το μήνυμα έρχεται στην συσκευή που έχεις δηλωμένη στο ebanking σου και όχι στην Sim. Έτσι αποφεύγεται και το Sim Swapping που είπε και ένας φίλος πιο πάνω, που έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Επιβεβαίωση μέσω Push Notification ή μέσω Viber, είναι θεωρητικά πιο ασφαλές, μιας και το μήνυμα έρχεται στην συσκευή που έχεις δηλωμένη στο ebanking σου και όχι στην Sim. Έτσι αποφεύγεται και το Sim Swapping που είπε και ένας φίλος πιο πάνω, που έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.Αν σου κλέψουν την σιμ κάνουν εγγραφή στο Viber παίρνουν κανονικά μυνήματα. Οπότε μόνο η εφαρμογή έχει αξία γιατί προστατεύεται από κωδικό που αν δεν το ξέρουν, θα μπλοκάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XrstsLN Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Αν σου κλέψουν την σιμ κάνουν εγγραφή στο Viber παίρνουν κανονικά μυνήματα. Οπότε μόνο η εφαρμογή έχει αξία γιατί προστατεύεται από κωδικό που αν δεν το ξέρουν, θα μπλοκάρει. Γι'αυτό τον λόγο ακριβώς έχω ενεργοποιημένα μόνο push notification και είμαι ήσυχος. Αν μου φάνε το κινητό.... θα φταιω αποκλειστικά εγώ και δεν θα ειναι επειδή κατάφερε καποιος να με ψαρώσει και να πάρει τον ελεγχο του acc μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 ANIKHTH H ATIMH ! Δηλαδή τα SMS ήρθαν στη ζωη μας για να αποφύγουμε το hackαρισμα των υπολογιστών. Τωρα ΑΝ το κινητο συνδέεται μεσω του ιδιου ρουτερ κ.λπ. με τον Η-Υ πάμε για πλήρη έλεγχο απο τον hacker Εκτός αν θελουν να εχουμε αλλα δεδομενα για το κινητο και αλλη συνδεση στο διαδικτυο για τον ΗΥ Και αν εγω εχω windows mobile phone? Ποια εφαρμογή θα βάλω για code generation?Δεν έχει καμια υποχρέωση η τράπεζα να σε υποστηρίξει. Σαν να ρωτάς και αν έχεις nokia 3310. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 (edited) Δεν έχει καμια υποχρέωση η τράπεζα να σε υποστηρίξει. Σαν να ρωτάς και αν έχεις nokia 3310. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Βεβαια τετοια σαπακια που ειναι Εξω ομως σου παρεχουν Eιτε key generator ή κωδικο στο κινητο. ΚΑΝΕΙΣ δε σου επιβαλλει να βαλεις το app Επισης πολλες σου δινουν δωρεαν antivirus k.lp. Εχει ο καιρος γυρισματα. Τελειωνει το quantitative easing και θα τα πουμε με τα σαπακια. Μην κοιτατε τωρα που που το ΔΝΤ, ΕΚΤ κ.λπ. κανουν μουγκα. Να υπενθυμισω οτι το 97% της κεφαλαιοποιησης των τραπεζων στην Ελλαδα ειναι αναβαλλομενος φορος, ΔΗΛΑΔΗ φορος που ενω εγω και εσυ πληρωνουμε στο κρατος κανονικα (τζιρος στους επαγγελματιες, μισθοι εισοδηματα κ.λπ.) ΕΚΕΙΝΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!! Aφου καλομαθαν και βρισκουν καλα κανουν! Edited January 4, 2021 by JIMJFK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 ANIKHTH H ATIMH ! Και αν εγω εχω windows mobile phone? Ποια εφαρμογή θα βάλω για code generation? Κι εγώ έχω Windows Phone (ακόμη) και έχω πρόβλημα καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για καμία τράπεζα, απλά κάνω τη δουλειά μου με ένα backup κινητό Android που έχω. Το πρόβλημα είναι γενιικότερο όμως, αφού αφορά σε οποιαδήποτε συσκευή εκτός Android & iPhone, π.χ. dumbphones, Windows Phones και οποιοδήποτε εναλλακτικό λειτουργικό κινητών τηλεφώνων (διάφορα Linux κλπ.). Προφανώς οι τράπεζες δεν είναι υποχρεωμένες να υποστηρίζουν οτιδήποτε, αλλά δεν μπορούν να αποκλείουν από βασικές συναλλαγές και όποιον δεν έχει Android/iPhone. Είπαμε όμως, αυτές έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι, άρα αυτές αποφασίζουν. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 πιστωτικό όριο σε πιστωτική εθνικής θέλει να περάσουν 6 μήνες για να αιτηθείς άλλαγη? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Να υπενθυμισω οτι το 97% της κεφαλαιοποιησης των τραπεζων στην Ελλαδα ειναι αναβαλλομενος φορος, ΔΗΛΑΔΗ φορος που ενω εγω και εσυ πληρωνουμε στο κρατος κανονικα (τζιρος στους επαγγελματιες, μισθοι εισοδηματα κ.λπ.) ΕΚΕΙΝΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!! Aφου καλομαθαν και βρισκουν καλα κανουν! Όχι δεν το ξέρω αυτό. Οπότε μην προσπαθείς να μου το θυμίσεις Απλα δώσε μου μια παραπομπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Επισης πολλες σου δινουν δωρεαν antivirus k.lp. μακαρι να μη ζησουμε αυτη τη μαστιγα με τα antivirus. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 (edited) Κι εγώ έχω Windows Phone (ακόμη) και έχω πρόβλημα καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για καμία τράπεζα, απλά κάνω τη δουλειά μου με ένα backup κινητό Android που έχω. Το πρόβλημα είναι γενιικότερο όμως, αφού αφορά σε οποιαδήποτε συσκευή εκτός Android & iPhone, π.χ. dumbphones, Windows Phones και οποιοδήποτε εναλλακτικό λειτουργικό κινητών τηλεφώνων (διάφορα Linux κλπ.). Προφανώς οι τράπεζες δεν είναι υποχρεωμένες να υποστηρίζουν οτιδήποτε, αλλά δεν μπορούν να αποκλείουν από βασικές συναλλαγές και όποιον δεν έχει Android/iPhone. Είπαμε όμως, αυτές έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι, άρα αυτές αποφασίζουν. Και δεν ειναι μονο αυτο. Ακομα και το android θελει να ειναι με προσφατο σχετικά λειτουργικο. Αρα σε λιγο το backup android phone μπορει να ειναι μπακατελα. Aπλα προσωπικα νομιζω ο κοσμος ειναι αφελης αν νομιζει οτι οι απατεωνες δε θα βρουν τροπους να hackαρουν τα κινητα. Ανατρεξτε ποσα και ποσα εγιναν παλαιοτερα για την και καλα ασφαλεστερη προσβαση στους λογαριασμους και ολα αυτα στο τελος αποδειχθηκαν φρουδες ελπιδες. Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι πλεον για να αεχεις λογαριασμο σε τραπεζα ΠΡΕΠΕΙ να σκας και ενα σκασμο στις εταιρειες κινητης!!! Και φυσικα μαζι με το βασιλικο ποτιζεται και η εταιρεια κινητης και σου λεει, ΒΟΥΡ και εγω στις αυξησεις. Για να δουμε τωρα με το mobile app θα σταματησει η ανηφορα στις ελληνικες εταιρειες κινητης? Εγω παντως προσφατα εκανα register εναν αριθμο απο UK για την Alphabank και μου στελνει εκει κανονικα τους κωδικους. Τον αριθμο αυτο ζητημα ειναι να εχω βαλει 5 λιρες τα τελευταια 10 χρονια και ακομα εχω μοναδες (three). Σε λιγο θα μεταφερω στο 1p mobile ολα τα ελληνικα μου τραπεζικα, αλλα διαπιστωσα οτι και των δικων μου γινεται οποτε σε λιγο και αυτοι θα κοψουν το ελληνικο κινητο και πλεον μονο το σταθερο θα εχουν που τους αρεσει (λογω και ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα και καποια κινητα)! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι δεν το ξέρω αυτό. Οπότε μην προσπαθείς να μου το θυμίσεις Απλα δώσε μου μια παραπομπή. https://www.bankingnews.gr/index.php?id=511682 Σου κανει αυτο μηπως? Εχω και αλλα πολλα ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ των τραπεζικων να τα κρυβουν αυτα! Το πσοοστο αυτο αλλαζει πολλες φορες ελεω και NPLs , ΗΡΑΚΛΗΣ κ.ο.κ. Αλλα σαν φαινομενο υπαρχει και μαλιστα το ποσοσοτο αυτο ΟΛΟ και στο ελαχιστο του αυξανει επικινδυνα (για τα κοροιδα)! Μετα το τελος της πανδημιας τα ξαναλεμε! ΚΑΙ ΕΔΩ https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/2446_i-atheati-apeili-stis-trapezes-o-anaballomenos-foros Αλλου πιο λιγο αλλου πιο πολυ γιατι αυτα τα ατιμα τα κοκκινα δανεια ειναι κρυφα παναθεμα τα και κανεις δεν ξερει τι κρυβεται απο πισω! Και αν πεις μαλιστα για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ εκει ανηκει και το 1500% (στους φορολογουμενους) ετσι οπως εχουν τα πραγματα Edited January 4, 2021 by JIMJFK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Όχι δεν μου φτάνει Δήλωσες "Να υπενθυμισω οτι το 97% της κεφαλαιοποιησης των τραπεζων στην Ελλαδα ειναι αναβαλλομενος φορος, " και μου έστειλες ένα άρθρο ότι αυτό συμβαίνει στην Attica. Με λίγα λόγια μου λες Οι τράπεζες στην Ελλάδα = Attica Bank Εξισωνεις το σύνολο των τραπεζών " οι τράπεζες στην Ελλάδα" με την μικρώτερη ελληνική τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 (edited) [/color]Όχι δεν μου φτάνει Δήλωσες "Να υπενθυμισω οτι το 97% της κεφαλαιοποιησης των τραπεζων στην Ελλαδα ειναι αναβαλλομενος φορος, " και μου έστειλες ένα άρθρο ότι αυτό συμβαίνει στην Attica. Με λίγα λόγια μου λες Οι τράπεζες στην Ελλάδα = Attica Bank Εξισωνεις το σύνολο των τραπεζών " οι τράπεζες στην Ελλάδα" με την μικρώτερη ελληνική τράπεζα. Δε σου εβαλα ΜΙΑ ΜΟΝΟ Τραπεζικος ετσι ? που φυσικα δε σε συμφερει να λεγονται αυτα:mad: "Το DTC θα αποδειχθεί μεγαλύτερο πρόβλημα για τις τράπεζες σε σχέση με τα NPEs κυρίως γιατί αποδεικνύει κάτι που δεν θέλουν να λένε οι τραπεζίτες, ότι δεν διαθέτουν κεφάλαια και αυτά που εμφανίζονται στον ισολογισμό ως κεφάλαια είναι λογιστικός αέρας.":wacko: https://bankingnews.gr/index.php?id=513201 Kαι φυσικα εχεις δικιο να νευριαζεις γιατι αυτο που εγραψα ειναι χειροτερο με το νεο σκληρο lockdown που ηρθε πλεον! Aρα παραδεχομαι εινια λαθος. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝ! Και για να κανω την ερωτηση μπουμερανγκ μιας και θες να με αμφισβητησεις στο θεμα αυτο για πες εσυ που ξερεις ΠΟΙΑ ειναι τα κεφαλαια των υπολοιπων και ποιος ο αναβαλλομενος των αλλων "μεγαλων" τραπεζων? Edited January 4, 2021 by JIMJFK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Και μετά γράφεις "ΔΗΛΑΔΗ φορος που ενω εγω και εσυ πληρωνουμε στο κρατος κανονικα (τζιρος στους επαγγελματιες, μισθοι εισοδηματα κ.λπ.) ΕΚΕΙΝΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!" Όμως , από τα κείμενα που παρέθεσες προέκυψε ότι απλά οι τράπεζες παρουσιάζουν ως κεφάλαια , μελοντικές επιστροφές φόρου που χρωστάει το κράτος. Τραπεζικός δεν είμαι ( ούτε τραπεζίτης ) Ένας φτωχός ηλεκτρολόγος - οικονομολόγος είμαι που όταν βλέπω λάθη έχω την κακή συνήθεια να τα διορθώνω. Ευχαριστώ για την παραδοχή ότι έκανες λάθος. Εγώ δεν ισχυρήστηκα τίποτα . Εσύ όσα ισχυρήστηκες ήταν λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή της Eurobank?? Από το πρωί προσπαθώ να μπω αλλά μου βγάζει σφάλμα... Έχω δοκιμάσει και με WiFi και με δεδομένα... Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή της Eurobank?? Από το πρωί προσπαθώ να μπω αλλά μου βγάζει σφάλμα... Έχω δοκιμάσει και με WiFi και με δεδομένα... Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δουλευει κανονικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Καλημέρα και χρονια πολλα. Υπαρχει τροπος να μεταφέρω χρηματα απο την Ν26 σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμο, χωρις να πληρώνω 3€ καθε φορα προμηθεια ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercis Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Παιδια μια ερωτηση. Αν δεν κανω λαθος, η Eurobank συγκεκριμενα δινει δωρεαν συνδρομη για πιστωτικη καρτα αν εχεις μισθοδοσια στην τραπεζα σωστα? Η ερωτηση μου λοιπον ειναι... για να παρω αυτην την δωρεαν συνδρομη πρεπει την αιτηση να την κανω σε καποιο καταστημα κ ο υπαλληλος να το σημειωσει καπου ή μπορω να κανω και μια online αιτηση κ θα περασει αυτοματα η επιλογη μιας κι θα φαινετε οτι εχω λογαριασμο μισθοδοσιας μαζι τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts