Jump to content

XrstsLN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About XrstsLN

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

XrstsLN's Achievements

  1. Εγώ έχω μερικές μέρες σε 13.0.8 με patch 12/22. Τσεκαρε μήπως σου εμφανιστεί το update.
  2. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το android. Καθαρό κόμπλεξ της Xiaomi εάν και εφόσον δεν το διαθέσει σε κινητό με SD865... Ο επεξεργαστής όχι απλά τον σηκώνει.. γιο γιο το κάνει. Αν πάντως δε το πάρουμε, ξανά Xiaomi για μένα δεν έχει. Κουράστηκα και με τα bug και με το support στο software. Έχει κι'αλλου πορτοκαλιές.
  3. Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς εαν θα λάβει το F2 Pro update για android 13? Διαβάζω διάφορα άρθρα αλλά είναι πολύ θολό το τοπίο. Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα παιδιά,μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην 12.07. Είναι safe ή να μη κάνω το λάθος?
  5. Στις φωτογραφίες προσώπων γιατί βγαίνουν σαν να έχουν επεξεργαστεί και γυαλίζουν έτσι περίεργα ρε παιδιά? Πιο πολύ μοιάζει σαν cartoon effect...πρέπει να απενεργοποιήσω κάτι γιατί τα αφήνω όλα στο auto?
  6. Τα είπες όλα φίλε.
  7. 12.2.3. Εκτός από μερικά σκαλώματα στα notification, για τα οποίο ελπίζω ότι φταίνε οι εφαρμογές....δεν έχω άλλο παράπονο. Στη συγκεκριμένη έκδοση κατάφερα 7 ώρες SOT και 37% μπαταρία. Αλλά.....δε γίνεται κάθε φορά που βγαίνει αναβάθμιση να κάνουμε το Σταυρό μας....έχουν καταντήσει αηδία. Και η 12.5 να βγει...θα περιμένω κανά μήνα και θα το σκεφτώ πολύ να πάρω το ρίσκο. Για MIUI 13 ούτε λόγος...
  8. Όποιος μπορεί να ξαναπάει στην 12.2.3 ας το κάνει. Εγώ δε το κουνάω από δω για κανένα λόγο. Ξανά Xiaomi....ούτε ποτήρι... μια φορά έκανα το λάθος.
  9. Tο κινητακι ναι...το λογισμικό είναι για τα πανηγύρια...Αλά λογικό όταν βγάζεις περίπου 5.000.000 συσκευές/χρόνο....
  10. Κάποιος που την εγκατέστησε να μας πει αν είναι safe ή θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ? Εγώ είμαι στην 12.2.3 και είμαι μια χαρά.Πρωτη φορά σε Xiaomi κινητό και αυτό το θέμα με τις αναβαθμίσεις και το τι θα συναντήσεις μετά...με απομακρύνει πολύ από μελλοντική αγορά ξανά...
  11. Εξαφανίστηκε η ενημέρωση.Την αποσυρανε και αυτή παιδιά?
  12. Καλησπέρα,μου ήρθε και μένα σήμερα η ειδοποίηση για αναβάθμιση ως stable.Οσοι ηρωικά την εγκαταστήσατε...είστε ευχαριστημένοι? Παρατηρήσατε τπτ ύποπτο που θα πρέπει να αποφύγουμε? Είμαι στην 12.2.3 προς το παρόν και φοβάμαι να κάνω πειράματα....την έπαθα δύο φορές και έμεινα σε αυτήν που λειτουργεί κομπλέ.Ευχαριστω!
  13. Κανένα θέμα με ειδοποιήσεις εκτός από μια εφαρμογή και πιστεύω ότι ευθύνεται αυτή και όχι το MIUI.
  14. Με 12.2.3 και γω και κανένα απολύτως πρόβλημα.Μπαταρια 7 ώρες sot στο 20%. Μόνο μικρά bugs άνευ σημασίας όπως ότι δεν παίζει ο ήχος όταν ανεβαίνει η selfie cam και μια φορά μόνο που δεν μου φορτωσε τα εικονίδια μετα από ξεκλείδωμα.Δε με βλέπω να κουνιέμαι από αυτή για πολύ καιρό να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Με την 12.2.1. είχα θέματα όπως με τα.χρωματα της οθόνης και άλλα...
  15. Καλησπέρα, έχω κάνει παραγγελία από Banggood η οποία είναι shipped αλλά πλέον τα tracking number είναι 14ψηφια νούμερα και δε.μπορω να καταλάβω με ποια courier έρχεται για να δω τι γίνεται. Έγινε παραγγελία αρχές Δεκεμβρίου από Ευρωπαϊκή αποθήκη με ΕΤΑ τέλη του ίδιου μήνα..αλλά ακόμα τίποτα ... Καμία ιδέα πως μπορώ να τσεκαρω που βρίσκεται? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...