oregon Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Παρόμοια περίπτωση πριν 1 ή 2 χρόνια στην τράπεζα Πειραιώς τις εμφανισε στο αφορολογητο της χρόνια που έκανα την πληρωμή και όχι της οριστικοποίησης της συναλλαγής Που είναι και το λογικό!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 28 minutes ago, TypeRS said: Κάλεσα μόλις στην εξυπηρέτηση πελατών και η διαδικασία παραμένει η ίδια... Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας δουν από κοντά στην τράπεζα για να αποφασίσουν για την αύξηση ή όχι του πιστωτικού ορίου. Αφού όλα τα σχετικά έγγραφα τα έχουν πλέον ηλεκτρονικά μέσω του KYC. 🤬 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 (edited) 9 minutes ago, geoponer said: Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας δουν από κοντά στην τράπεζα για να αποφασίσουν για την αύξηση ή όχι του πιστωτικού ορίου. Αφού όλα τα σχετικά έγγραφα τα έχουν πλέον ηλεκτρονικά μέσω του KYC. 🤬 Στην Alpha Bank, ζητας αυξηση με mail στην εξυπηρετηση πελατω, Στελενεις φ/α ταυτοτητας και εκκεθαριστικου Δοκιμασε το Edited January 2, 2023 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 1 hour ago, alfeios said: Στην Alpha Bank, ζητας αυξηση με mail στην εξυπηρετηση πελατω, Στελενεις φ/α ταυτοτητας και εκκεθαριστικου Δοκιμασε το Πιο λογικό μου φαίνεται αυτό. Δεν συνεργάζομαι όμως με την Alpha, σε Εθνική και Πειραιώς δεν ξέρω τι ισχύει. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 11 minutes ago, geoponer said: Πιο λογικό μου φαίνεται αυτό. Δεν συνεργάζομαι όμως με την Alpha, σε Εθνική και Πειραιώς δεν ξέρω τι ισχύει. Ακομη κι αν δεν ισχυει εκει, δεν χανεις κατι να δοκιμασεις. Θα σου απαντησουν και θα σου πουν τι ισχυει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 On 31/12/2022 at 8:41 ΜΜ, HEO said: Affinity της άλφα 2% επιστροφή 3 αυτοκίνητα 150 € το μικρότερο (3 και τα μηχανάκια - 50 € το μεγαλύτερο- δεν αξίζει) Το κακό είναι οτι τα affinity euros που μαζεύεις, μπορείς να τα εξοφλήσεις μόνο σε καταστήματα του Ομίλου ZARA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 6 ώρες πριν, geoponer said: Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας δουν από κοντά στην τράπεζα για να αποφασίσουν για την αύξηση ή όχι του πιστωτικού ορίου. Αφού όλα τα σχετικά έγγραφα τα έχουν πλέον ηλεκτρονικά μέσω του KYC. 🤬 Δεν θέλουν να σε δουν από κοντά, απλώς δεν έχουν φτιάξει μια διαδικασία που να μην ταλαιπωρούν τον πελάτη για υποβολή αίτησης με φυσική υπογραφή. 6 ώρες πριν, alfeios said: Στην Alpha Bank, ζητας αυξηση με mail στην εξυπηρετηση πελατω, Στελενεις φ/α ταυτοτητας και εκκεθαριστικου Δοκιμασε το Εγώ αισθάνθηκα λίγο περίεργα που έπρεπε να στείλω e-mail με ελεύθερο κείμενο. Θεωρώ πιο τίμια την συμπλήρωση φόρμας όπως έχει η Eurobank: https://www.eurobank.gr/el/retail/zitiste-auksisi-oriou-pistotikis-kartas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Το σκέφτηκα. Τυπικά, αν μια στο εκατομμύριο προέκυπτε έλεγχος, θα ήμουν καλυμμένος;Sent from my iPhone using TapatalkΚάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός αλλά η xπεριπτωση ελέγχου στην εφορία είναι μια πολύ κακή εμπειρία, την έχω ζήσει και μιλάω εκ πείρας. Το κακό είναι οτι τα affinity euros που μαζεύεις, μπορείς να τα εξοφλήσεις μόνο σε καταστήματα του Ομίλου ZARAΝα σωστά,ι πλην όμως εμείς στην οικογένειά αγοράζουμε πολλα από τον Ζαρα και τις άλλες εταιρείες του. Ειδικά στις εκπτώσεις.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 1 hour ago, GraveDigger said: Δεν θέλουν να σε δουν από κοντά, απλώς δεν έχουν φτιάξει μια διαδικασία που να μην ταλαιπωρούν τον πελάτη για υποβολή αίτησης με φυσική υπογραφή. Εγώ αισθάνθηκα λίγο περίεργα που έπρεπε να στείλω e-mail με ελεύθερο κείμενο. Θεωρώ πιο τίμια την συμπλήρωση φόρμας όπως έχει η Eurobank: https://www.eurobank.gr/el/retail/zitiste-auksisi-oriou-pistotikis-kartas Δράμα η συγκεκριμένη "Φόρμα" . Είχα ζητήσει αύξηση του ορίου για πληρωμή εφορίας. Με κάλεσε ο εκπρόσωπος μετά από 2 μέρες για να κάνουμε την αίτηση μαζί και άρχισε να μου ζητάει αναλυτικά το εκκαθαριστικό να το αναφέρω από το τηλέφωνο τα ποσά σε κάθε πεδίο , πόσα υπόλοιπα έχω σε πιστωτικές από άλλες τράπεζες η δάνεια , το τωρινό μου εισόδημα και αφού κράτησε όλο αυτό κάπου στα 15-20 λεπτά τελικά δεν μου έδωσαν την αύξηση 😂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Άσχετο πως έφαγες άκυρο τελικά. Και σε κατάστημα να είχες πάει τα ίδια στοιχεία θα σου ζητούσαν και το ίδιο αποτέλεσμα θα είχες τελικά, έχοντας όμως χάσει τουλάχιστον 15-20 λεπτά μέσα στο κατάστημα, χωρίς να σου βάλω τον χαμένο χρόνο για την μετάβαση στο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 (edited) Λογικά ο testatos εννοεί πως από την στιγμή που στην πραγματικότητα απαιτούνται περισσότερα στοιχεία από αυτά που ζητούνται στην ηλεκτρονική φόρμα, ποιος ο λόγος που δεν ζητούνται όλα από την αρχή, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία πλήρως ψηφιακά, αλλά χρειάζεται να μιλήσεις τηλεφωνικά και με υπάλληλο για να λάβει η τράπεζα τις πληροφορίες που θέλει. Edited January 3, 2023 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 6 ώρες πριν, pluss said: Λογικά ο testatos εννοεί πως από την στιγμή που στην πραγματικότητα απαιτούνται περισσότερα στοιχεία από αυτά που ζητούνται στην ηλεκτρονική φόρμα, ποιος ο λόγος που δεν ζητούνται όλα από την αρχή, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία πλήρως ψηφιακά, αλλά χρειάζεται να μιλήσεις τηλεφωνικά και με υπάλληλο για να λάβει η τράπεζα τις πληροφορίες που θέλει. Αυτό ακριβώς. Θα μπορούσε να προσθέτουμε το τελευταίο εκκαθαριστικό στην φόρμα ώστε να μην χρειάζεται να έχω ανοιχτό το pdf στο κινητό και να προσπαθώ να του λέω τα ποσά σε κάθε πεδίο. Ανάθεμα άμα τα σημείωσε και σωστά 😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 Το λογικό θα ήταν να το προσφέρουν σαν επιλογή μέσα από το e-banking. Εγώ όταν χρειάστηκα την αύξηση ορίου για πληρώσω το μαιευτήριο είπα στο παληκάρι που με κάλεσε πως δεν είχα εκείνη την ώρα διαθέσιμο το εκκαθαριστικό, αλλα το είχα ήδη ανεβάσει μέσω e-banking οπότε μάλλον πήρε τα στοιχεία και τα συμπλήρωσε μόνος του. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 On 2/1/2023 at 3:36 ΜΜ, alfeios said: Στην Alpha Bank, ζητας αυξηση με mail στην εξυπηρετηση πελατω, Στελενεις φ/α ταυτοτητας και εκκεθαριστικου Δοκιμασε το Και καμιά φορά την κάνουν και χωρίς να τη ζητήσεις 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Στην Aegean Bonus Πιστωτική δίνουν "εύκολα" τον αντιλογισμό της συνδρομής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 29 minutes ago, testatos said: Στην Aegean Bonus Πιστωτική δίνουν "εύκολα" τον αντιλογισμό της συνδρομής; Στην παλια ναι Στην καινουρια (περισυ τις αλλαξαν) δεν το νομιζω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 παιδιά το IRIS που το διαφημίζουν καλά ρεπορτάζ σε σαιτ είναι δωρεάν;;γιατί η απλή μεταφορά την επόμενη εργάσιμη έλεγε 3 ευρώ και το IRIS 4 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 Από το App είναι δωρεάν η μεταφορά IRIS Από το ταμείο του καταστήματος δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 17 minutes ago, Vasileios said: Από το App είναι δωρεάν η μεταφορά IRIS Ακόμη κι εκεί υπάρχει κάποιο όριο πέρα από το οποίο υπάρχει χρέωση, και το οποίο διαφέρει σε κάθε τράπεζα - κάνω λάθος; Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, geoponer said: Ακόμη κι εκεί υπάρχει κάποιο όριο πέρα από το οποίο υπάρχει χρέωση, και το οποίο διαφέρει σε κάθε τράπεζα - κάνω λάθος; Παλια ηταν ετσι οπως λες, απλα απο το Γεναρη μετα απο παρεμβαση της κυβερνησης για μειωση χρεωσεων στις τραπεζικες συναλλαγες, οι περισσοτερες αν οχι ολες δινουν δωρεαν τη μεταφορα μεσω IRIS. --------- Ασχετο εμαθε κανεις σας τι γινεται με τις Diners? Τον φλεβαρη ληγει η καρτα και απορω αν θα μου την ανανεωσουν. 🙂 Edited January 12, 2023 by stathis123 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 δηλαδή εάν πληρώσω δεη από την εφαρμογή είναι δωρεάν ενώ από το πισι έχει χρέωση ;η εάν μεταφέρω χρήματα σε άλλη τράπεζα από την εφαρμογή είναι δωρεάν ενώ από το πισι έχει τα 3 ευρώ;(η 4.5 με IRIS ). Από το App είναι δωρεάν η μεταφορά IRIS Από το ταμείο του καταστήματος δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν. δεν λέω από το ταμείο λέω από τον υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 Και εγώ δεν λέω από τον υπολογιστή. Από το App είναι δωρεάν στην Πειριαώς ενώ από τον υπολογιστή έχει χρέωση. Σε άλλες τράπεζες είναι δωρεάν από παντού, μιλάμε για ποσά μέχρι 500 ευρώ. Από εκεί και πέρα πες για πια τράπεζα ενδιαφέρεσαι να το δώ επακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 Και εγώ δεν λέω από τον υπολογιστή. Από το App είναι δωρεάν στην Πειριαώς ενώ από τον υπολογιστή έχει χρέωση. Σε άλλες τράπεζες είναι δωρεάν από παντού, μιλάμε για ποσά μέχρι 500 ευρώ. Από εκεί και πέρα πες για πια τράπεζα ενδιαφέρεσαι να το δώ επακριβώς.συνήθως αλφα και εθνική .αλφα είδα 4.5 ευρώ IRIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 IRIS είναι δωρεάν οι μεταφορές μεταξύ διαφορετικών χρηστών, όχι μεταξύ λογαριασμών του ίδιου ατόμου, συνδέεις ενα λογαριασμό με το κινητό σου και στέλνεις-λαμβάνεις χρήματα σε αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 6 ώρες πριν, ilka71 said: δηλαδή εάν πληρώσω δεη από την εφαρμογή είναι δωρεάν ενώ από το πισι έχει χρέωση ; Τη ΔΕΗ καλύτερα να την πληρώνεις απευθείας από το site της με κάρτα, για να μην έχεις επιπλέον χρεώσεις από την τράπεζα σου. Δεν έχω βρει κανέναν άλλο τρόπο για να είναι δωρεάν η πληρωμή της ΔΕΗ. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts