elteo Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 32 minutes ago, hlias74 said: εχθές στο ebanking της eurobank μου ηρθε μυνημα ότι απο 7/2 σταματάει το wallet της Εurobank, και λέει ότι χρησιμοποιήστε το google pay.μάλλων το έχουν καταλάβει και αυτοί,ότι τα πορτοφόλια τους ειναι άχρηστα. Ξεφτίλα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, hlias74 said: εχθές στο ebanking της eurobank μου ηρθε μυνημα ότι απο 7/2 σταματάει το wallet της Εurobank, και λέει ότι χρησιμοποιήστε το google pay.μάλλων το έχουν καταλάβει και αυτοί,ότι τα πορτοφόλια τους ειναι άχρηστα. Κι η Πειραιώς ανένδοτη στο δικό της wallet. Edited January 22, 2022 by katsiletra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 Κι η Πειραιώς ανενένδοτη στο δικό της wallet. Ναι ρε φιλε αν είναι δυνατόν έως πότε θα περιμένουμε για gpay 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 5 ώρες πριν, DjTony said: Μπορώ να ενώσω στη πιστωτική μου της Eurobank το λογαριασμό μισθοδοσίας να μπορώ να σηκώνω λεφτά από εκεί; Sent from my SM-G998B using Tapatalk Αυτό γίνεται και σε άλλες τράπεζες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 1 hour ago, katsiletra said: Αυτό γίνεται και σε άλλες τράπεζες; Ρωτάει δεν λέει οτι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 34 minutes ago, nikos_kallithea said: Ρωτάει δεν λέει οτι γίνεται Κι εγώ ερώτηση κάνω αν κατάλαβες. Σε παρακάτω απάντηση λέει ότι γίνεται. Οι εξυπνάδες πάντα περισσεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 7 ώρες πριν, paanos said: Πιθανότατα ναι. Μπες από υπολογιστή ή κινητό μέσω browser στο e-banking, διάλεξε από πάνω δεξιά το προφίλ σου > ρυθμίσεις > συνδεδεμένοι λογαριασμοί. Από το μενού θα πρέπει να εμφανίζει την πιστωτική σου. Μονο τις χρεωστικες εμφανιζει εκει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 7 ώρες πριν, hlias74 said: εχθές στο ebanking της eurobank μου ηρθε μυνημα ότι απο 7/2 σταματάει το wallet της Εurobank, και λέει ότι χρησιμοποιήστε το google pay.μάλλων το έχουν καταλάβει και αυτοί,ότι τα πορτοφόλια τους ειναι άχρηστα. Λογικό μου ακούγεται Δεν έχει νόημα να συντηρούν το wallet (χρονοβόρο και με κόστος, χωριά το ρίσκο για hacking) από τη στιγμή που πληρώνουν ήδη προμήθεια για το Google Pay που κάνει την ίδια δουλειά, και μάλλον καλύτερα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Μπορώ να ενώσω στη πιστωτική μου της Eurobank το λογαριασμό μισθοδοσίας να μπορώ να σηκώνω λεφτά από εκεί; Sent from my SM-G998B using TapatalkΚαλημέρα παιδιά. Βλέπω ότι και την Πειραιώς υπάρχει η επιλογή για σύνδεση της πιστωτικής στην καρτέλα των συνδεδεμένων προϊόντων της χρεωστικής κάρτας. Δεν έχω καταλάβει, που θα εξυπηρετούσε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Καλημέρα παιδιά. Βλέπω ότι και την Πειραιώς υπάρχει η επιλογή για σύνδεση της πιστωτικής στην καρτέλα των συνδεδεμένων προϊόντων της χρεωστικής κάρτας. Δεν έχω καταλάβει, που θα εξυπηρετούσε αυτό?Σηκώνεις χρήματα απο τη μισθοδοσία με μια κάρτα. Δηλαδή κουβαλάς τη πιστωτική πάνω, κάνεις αγορές κάνεις και αναλήψεις. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να έχεις 2 κάρτες μαζί σου συνέχεια. Μετά από επικοινωνία μου με την Eurobank μου είπαν θέλει επίσκεψη σε καταστημα για να ενώσω τη πιστωτική μου με τη μισθοδοσία. Οπότε άκυρο, δεν υπάρχει χρόνος για επίσκεψη σε καταστημα. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα τα τέλη κυκλοφορίας 12 άτοκες στις 27 Δεκεμβρίου του 21.Πότε πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση? Δεν το αναγράφει πουθενά στο ebanking. My S20 Fe 5g is Awesome Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 (edited) 10 ώρες πριν, drivth said: Καλημέρα παιδιά. Βλέπω ότι και την Πειραιώς υπάρχει η επιλογή για σύνδεση της πιστωτικής στην καρτέλα των συνδεδεμένων προϊόντων της χρεωστικής κάρτας. Δεν έχω καταλάβει, που θα εξυπηρετούσε αυτό? Η σύνδεση της πιστωτικής κάρτας δεν λειτουργεί σε όλες τις τράπεζες με τον ίδιο τρόπο. Όσον αφορά την Τράπεζα Πειραιώς, λειτουργεί ως εξής (σύμφωνα με την περιγραφή που υπάρχει στο internet banking): "Επιλέγοντας τη σύνδεση των πιστωτικών σας καρτών (έως 4) με τη χρεωστική σας κάρτα, μπορείτε να πληρώνετε τους μηνιαίους λογαριασμούς τους στα ΑΤΜ Πειραιώς, απλά μεταφέροντας το ποσό επιλογής σας από τους συνδεδεμένους καταθετικούς λογαριασμούς σας." Edited January 23, 2022 by pluss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 1 hour ago, johnnyman25 said: Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα τα τέλη κυκλοφορίας 12 άτοκες στις 27 Δεκεμβρίου του 21. Πότε πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση? Δεν το αναγράφει πουθενά στο ebanking. My S20 Fe 5g is Awesome Για να πληρωθεί η πρώτη δόση απαιτείται να βγεί ο πρώτος λογαριασμός που θα την περιέχει. 20 μέρες μετά τον πρώτο λογαριασμό πρέπει να πληρωθεί. Ο λογαριασμός μπορεί να βγήκε στις 28 Δεκεμβριου , αλλά μπορεί να βγεί και μέχρι 27 Ιανουαρίου. Απλά κοίτα πότε βγήκε ο προηγούμενος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Η πρώτη δόση συνήθως χρεώνεται μια η δυο ημέρες μετά την αγορά η τη χρέωση. Από εκεί και μετά όπως ειπώθηκε, είναι θέμα ποτε βγαίνει ο λογαριασμός. Συνήθως υπάρχει ένα διάστημα περίπου 15 ημερών από την έκδοση για την πληρωμή της δόσης η του λογαριασμού γενικότερα χωρίς ποινή τόκων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Για να πληρωθεί η πρώτη δόση απαιτείται να βγεί ο πρώτος λογαριασμός που θα την περιέχει. 20 μέρες μετά τον πρώτο λογαριασμό πρέπει να πληρωθεί. Ο λογαριασμός μπορεί να βγήκε στις 28 Δεκεμβριου , αλλά μπορεί να βγεί και μέχρι 27 Ιανουαρίου. Απλά κοίτα πότε βγήκε ο προηγούμενος.Όταν λες ο προηγούμενος? Δεν φαίνεται κάπου κάτι. My S20 Fe 5g is Awesome Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Εννοεί να δεις κάπου λέει ημερομηνία έκδοσης και ημερομηνία πληρωμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 26 minutes ago, johnnyman25 said: Όταν λες ο προηγούμενος? Δεν φαίνεται κάπου κάτι. Το μηνιαίο statement κάθε κάρτας εκδιδεται συγκεκριμένη ημερομηνία. Στην περίπτωσή σου, βλέπεις την ημερομηνία έκδοσης στα προηγούμενα statements. Τα υπόλοιπα στα είπε ο Vasileios. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Το μηνιαίο statement κάθε κάρτας εκδιδεται συγκεκριμένη ημερομηνία. Στην περίπτωσή σου, βλέπεις την ημερομηνία έκδοσης στα προηγούμενα statements. Τα υπόλοιπα στα είπε ο Vasileios.Επειδή είναι η 1η δόση δεν έχει βγεί ακόμη κάποιο estatement. My S20 Fe 5g is Awesome Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη συναλλαγή, αλλά σε προηγούμενες, εκτός αν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει την κάρτα σου. 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη συναλλαγή, αλλά σε προηγούμενες, εκτός αν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει την κάρτα σου.Όχι δεν την έχω ξαναχρησιμοποιησει καινούρια είναι. Οπότε αναμένω να βγεί το estatement? My S20 Fe 5g is Awesome Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Ναι 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 (edited) On 22/1/2022 at 12:29 ΜΜ, DjTony said: Μπορώ να ενώσω στη πιστωτική μου της Eurobank το λογαριασμό μισθοδοσίας να μπορώ να σηκώνω λεφτά από εκεί; Sent from my SM-G998B using Tapatalk Ναι. Επειδή στην Eurobank επιτρέπεται να έχεις μόνο μια κάρτα συνδεδεμένη με τους λογαριασμούς σου θα πρέπει να ακυρώσεις την χρεωστική σου (ή τις χρεωστικές σου στην σπάνια περίπτωση που έχεις περισσότερες από μία για οποιοδήποτε λόγο) και μετά μπορείς να μετατρέψεις μία από τις πιστωτικές σου σε dual, δηλαδή να ενσωματώσεις και την λειτουργία ανάληψης από καταθετικούς λογαριασμούς. On 22/1/2022 at 6:15 ΜΜ, katsiletra said: Αυτό γίνεται και σε άλλες τράπεζες; Έχω ρωτήσει στην Alpha Bank και μου έχουν πει πως γίνεται. Ωστόσο δεν το έχω δοκίμασει ακόμα. Μάλιστα στην Alpha Bank, αν έχω καταλάβει σωστά, μπορείς να έχεις ενσωματωμένη την λειτουργία ανάληψης από λογαριασμούς σε πιστωτικές κάρτες και ταυτόχρονα να έχεις και χρεωστικές κάρτες. Στην Πειραιώς δεν γίνεται. On 22/1/2022 at 8:22 ΜΜ, alfeios said: On 22/1/2022 at 12:37 ΜΜ, paanos said: Πιθανότατα ναι. Μπες από υπολογιστή ή κινητό μέσω browser στο e-banking, διάλεξε από πάνω δεξιά το προφίλ σου > ρυθμίσεις > συνδεδεμένοι λογαριασμοί. Από το μενού θα πρέπει να εμφανίζει την πιστωτική σου. Μονο τις χρεωστικες εμφανιζει εκει Αν δεν υπάρχει καμία χρεωστική, τότε μόνο εμφανίζει τις πιστωτικές στο drop-down menu. On 23/1/2022 at 10:54 ΠΜ, DjTony said: On 23/1/2022 at 8:27 ΠΜ, drivth said: Καλημέρα παιδιά. Βλέπω ότι και την Πειραιώς υπάρχει η επιλογή για σύνδεση της πιστωτικής στην καρτέλα των συνδεδεμένων προϊόντων της χρεωστικής κάρτας. Δεν έχω καταλάβει, που θα εξυπηρετούσε αυτό? Σηκώνεις χρήματα απο τη μισθοδοσία με μια κάρτα. Δηλαδή κουβαλάς τη πιστωτική πάνω, κάνεις αγορές κάνεις και αναλήψεις. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να έχεις 2 κάρτες μαζί σου συνέχεια. Μετά από επικοινωνία μου με την Eurobank μου είπαν θέλει επίσκεψη σε καταστημα για να ενώσω τη πιστωτική μου με τη μισθοδοσία. Οπότε άκυρο, δεν υπάρχει χρόνος για επίσκεψη σε καταστημα. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Για την Πειραιώς απαντήθηκε από άλλο χρήστη. Εγώ προσωπικά κάνω όλες μου τις αγορές με πιστωτικές κάρτες και σπάνια χρειάζομαι μετρητά οπότε δεν έχω κανένα λόγο να έχω χρεωστική κάρτα. Ειδικά αφότου έχει κόστος επανέκδοσης €6 και δεν είναι δωρεάν όπως στο παρελθόν. Επειδή η Πειραιώς δεν παρέχει δυνατότητα μετατροπής πιστωτικής κάρτας σε dual, αν τυχόν χρειαστώ ανάληψη σε ATM υπάρχει η υπηρεσία Λεφτά στο Λεπτό. Κάλεσες στην εξυπηρέτηση πελατών και σου είπαν αυτή την μ@λ@κί@ ή κάλεσες σε κατάστημα; Αν έχεις κωδικό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (EuroPhone Banking PIN όπως το λένε) μπορούν να σου το κάνουν και τηλεφωνικώς. Αν έχεις ακόμη χρεωστική κάρτα, κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών για να ακυρώσεις την χρεωστική πρώτα, ώστε μετά να μπορεί να γίνει η σύνδεση των λογαριασμών στην πιστωτική που θέλεις. Επιπλέον για να μην μπερδευτείς σε κανένα ATM και τραβήξεις λεφτά από το πιστωτικό όριο της κάρτας, μπορείς από τις Ρυθμίσεις Καρτών με την Υπηρεσία Cards Control να κλείσεις την επιλογή "Ανάληψη από Κάρτα" και να κρατήσεις ανοιχτή μόνο την επιλογή "Ανάληψη μετρητών σε ΑΤΜ" Edited January 24, 2022 by GraveDigger 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 1 hour ago, GraveDigger said: Ναι. Επειδή στην Eurobank επιτρέπεται να έχεις μόνο μια κάρτα συνδεδεμένη με τους λογαριασμούς σου θα πρέπει να ακυρώσεις την χρεωστική σου (ή τις χρεωστικές σου στην σπάνια περίπτωση που έχεις περισσότερες από μία για οποιοδήποτε λόγο) και μετά μπορείς να μετατρέψεις μία από τις πιστωτικές σου σε dual, δηλαδή να ενσωματώσεις και την λειτουργία ανάληψης από καταθετικούς λογαριασμούς. Έχω την εντύπωση ότι με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να κάνει ανάληψη μετρητών από τον λογαριασμό του μέσω ΔΙΑΣ. Θα θεωρηθεί ανάληψη μετρητών με πιστωτική, η οποία είναι έντοκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 (edited) Όντως σε ATMs άλλων τραπεζών και σε POS εμπόρων η κάρτα αναγνωρίζεται ως πιστωτική. Αυτή είναι η κύρια λειτουργία της κάρτας άλλωστε. Η δυνατότητα ανάληψης από καταθετικό λογαριασμό παρέχεται μόνο στα ATMs της ίδιας τράπεζας. Και όπως είχα αναφέρει: On 24/1/2022 at 6:28 ΜΜ, GraveDigger said: [...] για να μην μπερδευτείς σε κανένα ATM και τραβήξεις λεφτά από το πιστωτικό όριο της κάρτας, μπορείς από τις Ρυθμίσεις Καρτών με την Υπηρεσία Cards Control να κλείσεις την επιλογή "Ανάληψη από Κάρτα" και να κρατήσεις ανοιχτή μόνο την επιλογή "Ανάληψη μετρητών σε ΑΤΜ" Edited January 26, 2022 by GraveDigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 (edited) Digital Onboarding πλέον και η Eurobank. Ακόμα απουσιάζει η δυνατότητα για υφιστάμενους πελάτες ανοίγματος λογαριασμού Ταμιευτηρίου ή έκδοσης/επανέκδοσης χρεωστικής online, ενώ άλλες τράπεζες έχουν χρόνια αυτές τις λειτουργίες.. Edited January 27, 2022 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts