Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Επειδή παρέθεσα το post μου δεν πάει να πει ότι παρεξηγήθηκα που δεν απάντησε κάποιος. Για μένα ήταν σαφέστατη η ερώτηση μου. Οπότε άστοχο το σχόλιο σου καθώς δεν ήταν για να βοηθήσει

Θα ήταν σαφέστατη αν την είχες διατυπώσει έξω από το μυαλό σου. Το σχόλιο μου ήταν όσο βοηθητικό χρειαζόταν το δικό σου προφανώς.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για άνοιγμα λογαριασμού μόνο από κατάστημα;

Στην άλφα αν αυτός που θέλει να ανοίξει λογαριασμό δεν ήταν προηγουμένως πελάτης μπορεί μέσω του app. Αλλά αν γίνει επιτυχώς το άνοιγμα, η κάρτα που θα έρθει σπίτι θα είναι η μπόνους με τη 12ευρη συνδρομή τον χρόνο.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ακυρώνει η τράπεζα την συναλλαγή?? Αφού επιστρέφεται το ποσό??

Ζήτα το ακυρωτικό από την εταιρεία και πίεσε την τράπεζα να αποδεσμεύσει το πόσο δόσεων.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Θα ήταν σαφέστατη αν την είχες διατυπώσει έξω από το μυαλό σου. Το σχόλιο μου ήταν όσο βοηθητικό χρειαζόταν το δικό σου προφανώς.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην άλφα αν αυτός που θέλει να ανοίξει λογαριασμό δεν ήταν προηγουμένως πελάτης μπορεί μέσω του app. Αλλά αν γίνει επιτυχώς το άνοιγμα, η κάρτα που θα έρθει σπίτι θα είναι η μπόνους με τη 12ευρη συνδρομή τον χρόνο.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ζήτα το ακυρωτικό από την εταιρεία και πίεσε την τράπεζα να αποδεσμεύσει το πόσο δόσεων.

Μπορω να το προσπαθησω τηλεφωνικα ή πρεπει να παω σε καταστημα;;

Έχει πληρώσει κανείς με την energy της alpha στα νέα ασύρματα pos της shell? Αρχικά δεν περνούσε τη συναλλαγή όταν έβαζε την κάρτα στην υποδοχή και ανέπαφα δεν έβγαλε επιλογή για εξαργύρωση πόντων. Επίσης δεν πήρε τους πόντους οι οποίοι κανονικά εμφανίζονται άμεσα...

Αν ήταν έτσι ας έκανες διευκρινιστική ερώτηση αφού ήθελες να βοηθήσεις κ να άφηνες το πνεύμα για τους φίλους σου...

Έχει πληρώσει κανείς με την energy της alpha στα νέα ασύρματα pos της shell? Αρχικά δεν περνούσε τη συναλλαγή όταν έβαζε την κάρτα στην υποδοχή και ανέπαφα δεν έβγαλε επιλογή για εξαργύρωση πόντων. Επίσης δεν πήρε τους πόντους οι οποίοι κανονικά εμφανίζονται άμεσα...

Για εξαργύρωση πας στο μέσα pos, τα energy euros θα φανούν στην κάρτα σε 2-3 εργασιμες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για εξαργύρωση πας στο μέσα pos, τα energy euros θα φανούν στην κάρτα σε 2-3 εργασιμες

Έχουν δηλαδή και τα παλιά, μια χαρά τότε!

Γιατί ήθελα να κάνω εξαργύρωση, ρώτησα την υπάλληλο αλλά ήταν εκπαιδευόμενη και δεν ήξερε οπότε λέω θα το δω την επόμενη.

Έχουν δηλαδή και τα παλιά, μια χαρά τότε!

Γιατί ήθελα να κάνω εξαργύρωση, ρώτησα την υπάλληλο αλλά ήταν εκπαιδευόμενη και δεν ήξερε οπότε λέω θα το δω την επόμενη.

Έχουν και τα ενσύρματα κανονικά μέσα στα καταστηματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παράξενο γιατί με τους πόντους go4more και τα yellows δεν έχουν πρόβλημα αυτά τα μηχανάκια.

Με την ευκαιρία να ρωτήσω και εγώ κάτι: για να πληρώσω ανέπαφα με χρεωστική κάρτα της Εθνικής μέσα από την εφαρμογή χρειάζεται να έχω ίντερνετ στο κινητό;

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Ξέρει κανείς αν η έκδοση δεύτερης χρεωστικής bonus της alpha στον ίδιο λογαριασμό χρεώνεται ακόμη μια συνδρομή?

Ξέρει κανείς αν η έκδοση δεύτερης χρεωστικής bonus της alpha στον ίδιο λογαριασμό χρεώνεται ακόμη μια συνδρομή?

Ναι χρεώνονται

για αγορες με χρεωστικη καρτα σε νομισμα εκτος Ευρω ποια τραπεζα συμφερει?

Πειραιως αναφερει στο τιμολογιο οτι εχει 2.50% προμηθεια ομως εδω λεει ~6%

[sIGPIC][/sIGPIC]

για αγορες με χρεωστικη καρτα σε νομισμα εκτος Ευρω ποια τραπεζα συμφερει?

Πειραιως αναφερει στο τιμολογιο οτι εχει 2.50% προμηθεια ομως εδω λεει ~6%

Μόνο η λύση των fintech συμφέρει, Revolut, Curve κτλ.

Λογικά ναι, θα χρεώνονται συνδρομές στην επέτειο του κάθε προϊόντος.

Ναι χρεώνονται

Ευχαριστώ παιδιά!

Μπορει η ερωτηση να ειναι λιγο offtopic αλλα θελω να βαλω 12 ατοκες δοσεις για πληρωμη ποσου εφοριας που μου εβγαλε απο το εκκαθαριστικο.

Εκει που μου λεει να βαλω το ολικο ποσο,βαζω το αρχικο ποσο η το ποσο με την εκπτωση που μου λεει;

Υπάρχει έκπτωση για εμπρόθεσμη πληρωμή; Νόμιζα πως την έκοψαν από πέρσυ.

Εσύ θα βάλεις το ποσό εφάπαξ εμπρόθεσμης πληρωμής, άρα με την έκπτωση! Και η τράπεζα θα δώσει άμεσα στην Α.Α.Δ.Ε. το ποσό (μείον την προμήθεια που έχει συμφωνήσει να κρατάει) και απλά η τράπεζα θα το εισπράξει σε άτοκες δόσεις από εσένα!

logo-vwclub-2016.png

Με την ευκαιρία να ρωτήσω και εγώ κάτι: για να πληρώσω ανέπαφα με χρεωστική κάρτα της Εθνικής μέσα από την εφαρμογή χρειάζεται να έχω ίντερνετ στο κινητό;

Εκτός από τα παραπάνω υπάρχει κάποιος που να έχει Toyota Visa της Εθνικής και να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει συνδρομή για πάντα;

Θα μιλήσω και με την τράπεζα τη Δευτέρα για περισσότερα, αλλά ας είμαι προετοιμασμένος

Όσο για την έκδοση από ότι είδα στη σελίδα της Εθνικής γίνεται με όλους τους τρόπους εκτός από online

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εκτός από τα παραπάνω υπάρχει κάποιος που να έχει Toyota Visa της Εθνικής και να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει συνδρομή για πάντα;

Θα μιλήσω και με την τράπεζα τη Δευτέρα για περισσότερα, αλλά ας είμαι προετοιμασμένος

Όσο για την έκδοση από ότι είδα στη σελίδα της Εθνικής γίνεται με όλους τους τρόπους εκτός από online

Έκανα την προηγούμενη εβδομάδα αίτηση. Δεν ξέρω αν θα πάρει έγκριση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η υπάλληλος δεν την ήξερε ότι υπάρχει, άλλα στο προ σύμφωνο που υπέγραψα έγραφε δωρεάν συνδρομή για πάντα. Επίσης σε όλες πλέον τις κάρτες άμα πάρουν έγκριση στην ασφαλίζουν υποχρεωτικά για έναν χρόνο με κόστος 28€.

Δεν υπάρχει υποχρεωτική ασφάλιση κάρτας. Ζητάς να σου δείξουν γραπτώς που αναφέρεται κανονισμός για υποχρεωτική ασφάλιση κάρτας. Βρίσκουν και τα κάνουν...

Υπάρχει έκπτωση για εμπρόθεσμη πληρωμή; Νόμιζα πως την έκοψαν από πέρσυ.

Εσύ θα βάλεις το ποσό εφάπαξ εμπρόθεσμης πληρωμής, άρα με την έκπτωση! Και η τράπεζα θα δώσει άμεσα στην Α.Α.Δ.Ε. το ποσό (μείον την προμήθεια που έχει συμφωνήσει να κρατάει) και απλά η τράπεζα θα το εισπράξει σε άτοκες δόσεις από εσένα!

Ναι, επανέφεραν μια μικρή έκπτωση για εφάπαξ πληρωμη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως το βλέπει ο καθενας

Εννοείται.

Αλλά, είμαστε ακριβως στο νήμα 'πιστωτικές κάρτες τράπεζες' που συζητάμε πως θα γλιτώσουμε πχ καμία ανανέωση χρεωστικης 5€ η πως θα μαζέψουμε πχ πόντους yellow.