Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.717 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      928
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Και πολύ τους έκανες φίλε, μπράβο!! Μακάρι να είχαμε όλοι τη δυνατότητα να τους παίζαμε με τον ίδιο τρόπο!! :cool:

ειλικρινα, δεν ειναι τα 15 ευρω που θα γλυτωσω σε 5 χρονια. απλα μου γυριζει το μυαλο η νοοτροπια των τραπεζων να χρεωνουν πλεον τα παντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι μισθοί μένουν στάσιμοι στην καλύτερη περιπτωση και όλα τριγύρω (και οι προμήθειες των τραπεζών) αυξανονται. Από τη στιγμή που οι τράπεζες διασώθηκαν με 'κρατικό χρήμα' δηλαδή με τον ιδρωτα (φόρους κλπ) όλων μας, τότε είναι λογικό να απαιτούμε να μη μας τσακίζουν στα χαράτσια (προμήθειες κλπ).

Οι προμήθειες αυξάνονται γιατί οι τράπεζες ΕΜΕΙΝΑΝ 4.

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειλικρινα, δεν ειναι τα 15 ευρω που θα γλυτωσω σε 5 χρονια. απλα μου γυριζει το μυαλο η νοοτροπια των τραπεζων να χρεωνουν πλεον τα παντα.

ΜΟΝΟ με 10.000€ έγινε η δουλειά η είχες και άλλα ?

Μα εννοείται, δεν θα πέσει ο προϋπολογισμός μας με τα 15€ είναι η κοροϊδία των τραπεζών που με ενοχλεί, όταν π.χ. ξένες τράπεζες μας στέλνουν τις κάρτες δωρεάν.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εγώ δεν κατηγορώ τις τράπεζες. Δεν έχω απαίτηση από την τράπεζα να μην σου πιει το αίμα. Είναι τράπεζα.

Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι δεν υπάρχει κάποια εποπτεύουσα αρχή να τους κόψει τον πρωκτό που λειτουργούν ως καρτέλ με εναρμονισμένες πρακτικές.

Φυσικά με εξοργίζει και το κράτος που ενώ ζητάει τουλάχιστον το 30% των συναλλαγών να είναι με κάρτα για το αφορολόγητο, δεν ασκεί την παραμικρή πίεση για το εν λόγω χαράτσι, ή για τη μείωση της προμήθειας από τη χρήση pos

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μαζί σου 100% για τις δύο τελευταίες φράσεις.

Για την πρώτη όμως διαφωνώ καθώς από την στιγμή που δέχθηκαν πακέτα διάσωσης που τα πληρώνουμε εμείς , έχασαν το δικαίωμα του να ψάχνουν τρόπους να μας πιουν το αίμα.

Edited by kosmous

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτησω εάν είστε ευχαριστημένοι από την φοιτητική πιστωτική της eurobank.

Έχω στην Πειραιώς και σκέφτομαι να την κόψω διότι ζητάνε 15€ συνδρομή κάθε χρόνο,όταν την κάρτα την έχω για καύσιμα και δόσεις λόγω yellows.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Φήμες λένε ότι η φοιτητική πιστωτική της Eurobank αποτελεί 'ξεχασμένο' προϊόν. Μόνο αν έχεις φορολογική δήλωση και εγγυητή(γονέα), θα τα καταφέρεις.

Εχω αγοράσει κάτι με δόσεις το καλοκαίρι και θέλω να κάνω ολική εξόφληση...Μπορω να το κάνω από ebanking;Γενικά υπάρχει αυτη η δυνατότητα?

Εχω αγοράσει κάτι με δόσεις το καλοκαίρι και θέλω να κάνω ολική εξόφληση...Μπορω να το κάνω από ebanking;Γενικά υπάρχει αυτη η δυνατότητα?

Από ebanking δε μπορείς. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την τράπεζα να σου πουν αν γίνεται

Ωρίμανση δόσεων ζητάς σε υποκατάστημα. Μια φορά είχα ζητήσει και είχε γίνει. Υπάρχει περίπτωση να μην δεχθούν;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Μπορεί να Μην Υπάρχει η δυνατότητα από την τράπεζα. π.χ η Πειραιώς Δεν την παρέχει.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η viva wallet διακόπτει την δωρεάν -για περιορισμένο αριθμό συναλλαγών- παροχή της υπηρεσίας freePOS για επαγγελματίες μέσω εφαρμογής εντός του μήνα με ενημερωτικά email στους εγγεγραμμένους χρήστες της.

Τι κάνουμε; έχουμε εναλλακτικές;

Κάνε κατάθεση το υπόλοιπο και άσε να τραβά αυτόματα σε κάθε έκδοση λογαριασμού.

Η alpha δε χρεώνει σε ανανέωση αν χαθεί η πιστωτική κάρτα;

Την έχασα (σε ~ 1 μήνα από την αρχική έκδοση) και δε με χρέωσαν ποτέ εδώ και 2 μήνες που μου έχει έρθει η καινούρια, και την χρησιμοποιώ κανονικότατα.

Δεν τους συμφέρει να στενοχωρήσουν κατόχους πιστωτικών καρτών.

Παράδειγμα πως προωθούν τηλεφωνικά πιστωτικές , ενώ χρεωστικές ποτέ.

Αδυνατώ να το πιστέψω ότι δε θέλουν να στενοχωρήσουν εμένα που μου έχουν δώσει όριο 500 ολόκληρα ευρώ :lol:

Στους όρους 14.4 το γράφει ξεκάθαρα ότι είναι 5 ευρώ για απώλεια... Τι να πω;

Αδυνατώ να το πιστέψω ότι δε θέλουν να στενοχωρήσουν εμένα που μου έχουν δώσει όριο 500 ολόκληρα ευρώ :lol:

Στους όρους 14.4 το γράφει ξεκάθαρα ότι είναι 5 ευρώ για απώλεια... Τι να πω;

Να πεις μακάρι να μην σου έρθει στον επόμενο λογαριασμό :)

Έχουν περάσει ήδη 2 ή 3 λογαριασμοί. Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει...

Έχω κι εγώ μία παρόμοια εμπειρία από Alpha.

Μου είχε εμφανιστεί μία χρέωση από ξένη χώρα που δεν είχε γίνει από εμένα. Το ανέφερα στην τράπεζα και ακύρωσα την κάρτα, ενώ ξεκίνησα διαδικασία αμφισβήτησης συναλλαγής. Μέχρι να πάω στην τράπεζα, είχε πιστωθεί πίσω το ποσό, οπότε δεν έκανα τελικά την αμφισβήτηση, αλλά η κάρτα είχε ακυρωθεί και επανεκδόθηκε.

Αυτό έγινε αμέσως μετά που είχαν ανακοινώσει τα έξοδα επανέκδοσης. Τελικά δεν με χρέωσαν.

Λοιπον εχω χρεωστικη καρτα master card που ληγει Ιουνιο 2020 και τους λεω επειδη δεν θελω να τρεχω μεσα στην δουλεια μου το καλοκαιρι για να παρω την νεα καρτα μπορω να βγαλω την visa και να ακυρωσω την παλια και μου ειπανε ναι.

Επισης μου ειπανε οτι αμα δεν εχω ξανα βγαλει την Visa χρεωστικη θα την παρω δωρεαν ! .

Και ετσι θα κανω θα βγαλω την visa και δεν θα πληρωσω μια!!!

Γλυτωνω ετσι 6 ευρω! για την ανανεωση καρτας. Αν και μου αρεσει περισσοτερο η mastercard , τελος παντων μου ειπε οτι αμα θελω να ζητησω απο τωρα ανανεωση κοστιζει 6 ευρω και δεν θα μπορω να χρησιμοποιησω την ιδια καρτα που εχω τωρα και θα περιμενω 7 ημερες για την επανεκδοση , εγω δεν θελω να μεινω χωρις καρτα οποτε θα βγαλω την visa και θα καταργησω την παλια.

Η ανανεωση της χρεωστικης καρτας 3-5 χρονια μου ειπε οτι βγαινουνε ως χρονος ληξης της καθε χρεωστικης καρτας , αλλα τωρα εκδιδουνε για 3 χρονια τι χαζο και αυτο; κοιταω την alpha bank που εχω και εχει 5 χρονια διαρκεια ζωης.

Λοιπον εχω χρεωστικη καρτα master card που ληγει Ιουνιο 2020 και τους λεω επειδη δεν θελω να τρεχω μεσα στην δουλεια μου το καλοκαιρι για να παρω την νεα καρτα μπορω να βγαλω την visa και να ακυρωσω την παλια και μου ειπανε ναι.

Επισης μου ειπανε οτι αμα δεν εχω ξανα βγαλει την Visa χρεωστικη θα την παρω δωρεαν ! .

Και ετσι θα κανω θα βγαλω την visa και δεν θα πληρωσω μια!!!

Γλυτωνω ετσι 6 ευρω! για την ανανεωση καρτας. Αν και μου αρεσει περισσοτερο η mastercard , τελος παντων μου ειπε οτι αμα θελω να ζητησω απο τωρα ανανεωση κοστιζει 6 ευρω και δεν θα μπορω να χρησιμοποιησω την ιδια καρτα που εχω τωρα και θα περιμενω 7 ημερες για την επανεκδοση , εγω δεν θελω να μεινω χωρις καρτα οποτε θα βγαλω την visa και θα καταργησω την παλια.

Η ανανεωση της χρεωστικης καρτας 3-5 χρονια μου ειπε οτι βγαινουνε ως χρονος ληξης της καθε χρεωστικης καρτας , αλλα τωρα εκδιδουνε για 3 χρονια τι χαζο και αυτο; κοιταω την alpha bank που εχω και εχει 5 χρονια διαρκεια ζωης.

Αυτό εξαρτάται από την κάρτα. Πχ σε πιστωτική της Alpha οι δύο τελευταίες ανανεώσεις μου ήταν 3ετείς.

Αυτο το κάνουν για να τσιμπάνε την προμήθεια νωρίτερα

Θεωρεις δηλαδή ότι η επανέκδοση στοιχίζει μηδέν ;