Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ADLP το έχω και ξέρω τι κάνει.

Εαν θελεις να κρυψεις μια συγκεκριμενη επαφη η καποιο sms υπαρχουν αλλοι τροποι.

Αυτό. Για πες...

Αλλά όχι απαραίτητα να τα κρύβει μόνο... ίσως και να τα κλειδώνει...

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eαν θελεις να κλειδωσεις ολοκληρο το εικονιδιο με τα μηνυματα τοτε θα πρεπει να κανεις εγκατασταση το Advanced Devices Locks Pro. Εαν θελεις να κρυψεις μερικα μηνυματα και οταν σου στελνουν συγκεκριμενοι αριθμοι να μην εμφανιζονται στα εισερχομενα (εαν θυμαμαι καλα) θα πρεπει να κανεις εγκατασταση το MumSMS.

Δοκιμασε τις εφαρμογες που εχουν αναφερθει και εαν δεν σε καλυψουν ενημερωσε.. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά το handy weather 6 δεν λειτουργεί πλέον. Έχετε να προτείνετε καμία εξίσου καλή εφαρμογή για καιρό? Με το handy weather ήμουν ευχαριστημένος γιατί είχε την πόλη μου (Ξάνθη) και η πρόγνωση ήταν καλή!

Παιδιά το handy weather 6 δεν λειτουργεί πλέον. Έχετε να προτείνετε καμία εξίσου καλή εφαρμογή για καιρό? Με το handy weather ήμουν ευχαριστημένος γιατί είχε την πόλη μου (Ξάνθη) και η πρόγνωση ήταν καλή!

Navi55 βαλε το forecaWeather. Eμενα απο την αρχη δεν επαιζε το handy weather και εβαλα αυτο το οποιο ειναι εξαιρετικο. Εχει και την Ξανθη αλλα και ολες τις Ελληνικες πολεις.;)

Οριστε μερικα screenshot.

Και το accuweather μια χαρά είναι.

Αυτο widget δεν ειναι? Υπαρχει εκδοαη για 3rd edition? Ειχα βρει ενα αλλα ηταν για 5th οποτε εβλεπα μονο τα μισα. τα υπολοιπα ηταν εκτος οθονης.:(

Αυτο widget δεν ειναι? Υπαρχει εκδοαη για 3rd edition? Ειχα βρει ενα αλλα ηταν για 5th οποτε εβλεπα μονο τα μισα. τα υπολοιπα ηταν εκτος οθονης.:(

Ναι υπάρχει για 3rd, το έχω στο N82 και λειτουργεί άψογα

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Παιδια ειχα βαλει στο ν82 την εφαρμογη smartmovie και ενω δουλευε μια χαρα πριν απο μερικες μερες ενω εβλεπα ενα βιντεακι ξαφνικα με πεταει εκτος εφαρμογης.Εκανα επανεκκινηση του κινητου,δοκιμασα αλλη εκδοση και παλι το ιδιο πραγμα.Καμια βοηθεια?:O:worry:

Δοκιμασε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση της εφαρμογης..

Navi55 βαλε το forecaWeather. Eμενα απο την αρχη δεν επαιζε το handy weather και εβαλα αυτο το οποιο ειναι εξαιρετικο. Εχει και την Ξανθη αλλα και ολες τις Ελληνικες πολεις.;)

Οριστε μερικα screenshot.

Έβαλα την έκδοση 1.4.1.. δεν μπορούσα να εγκαταστήσω την τελευταία. Πάντως θέλει αρκετά kb για να κάνει ενημέρωση. Με το handy weather κατέβαζε 3-4kb!! Επίσης για να τρέξω το foreca έπρεπε να εγκαταστήσω και κάτι ακόμα το οποίο είναι γύρω στα 700kb και το κάνει εγκατάσταση στη μνήμη του τηλεφώνου :(

Και το accuweather μια χαρά είναι.

Πώς κάνουμε εγκατάσταση widgets?

Έβαλα την έκδοση 1.4.1.. δεν μπορούσα να εγκαταστήσω την τελευταία. Πάντως θέλει αρκετά kb για να κάνει ενημέρωση. Με το handy weather κατέβαζε 3-4kb!! Επίσης για να τρέξω το foreca έπρεπε να εγκαταστήσω και κάτι ακόμα το οποίο είναι γύρω στα 700kb και το κάνει εγκατάσταση στη μνήμη του τηλεφώνου :(

Υπαρχουν μερικες επιλογες στην εφαρμογη που κατεβαζουν τα kb οπως οι κινουμενες εινκονες. Σε καμια περιπτωση δεν θα φτασεις τα 3-4 kb που κατεβαζει το handy weather.

Οπως και τα υπολειπα αρχεια :)

Εχω το 6710 Navigator και μεσω του ovi δε μου ειχε επιλογη να βλεπω τα sms στη συσκευη μου οπως παλια το pc suite.

Καποιος φιλος παραπανω μου εδωσε λινκ και κατεβασα το ovi2 που εχει αυτη τη δυνατοτητα αλλα ειναι beta με ελειψεις και στα Αγγλικα,οποτε δε μου κανει προς το παρον.

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να βλεπω τα sms/σημειωσεις στο pc?

Στα WM και στα SE εχω πολλες επιλογες αλλα εδω..

Ειναι καλη ιδεα να ξαναβαλω το παλιο καλο pc suite η ειναι οπισθοδρομηση??

Ευχαριστω:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

A επισης χθες που μπηκα στο μαγαζακι το γνωστο βρηκα ενα thread που ελεγε πως να κανεις το handy weather να λειτουργει ξανα.

Ριξε σε κεινο μια ματια.

Οπως ολες τις εφαρμογες που εχουν καταληξη sis και jar.

Υπαρχουν μερικες επιλογες στην εφαρμογη που κατεβαζουν τα kb οπως οι κινουμενες εινκονες. Σε καμια περιπτωση δεν θα φτασεις τα 3-4 kb που κατεβαζει το handy weather.

Με ενεργοποιημένες όλες τις κινούμενες εικόνες κατεβάζει πάνω από μισό mb :wacko: αλλά και με απλές εικόνες πάλι πολύ κατεβάζει!

A επισης χθες που μπηκα στο μαγαζακι το γνωστο βρηκα ενα thread που ελεγε πως να κανεις το handy weather να λειτουργει ξανα.

Ριξε σε κεινο μια ματια.

Μόλις το κοίταξα.. πάλι τα ίδια μου κάνει. Βασικά έχει μπλοκαριστεί το serial number(?).. κάτι τέτοιο.

Οπως και τα υπολειπα αρχεια :)

Οπως ολες τις εφαρμογες που εχουν καταληξη sis και jar.

Μου το εμφάνιζε με ερωτηματικό στο κινητό και δεν το είχα δοκιμάσει καθόλου :lol:

Το έκανα εγκατάσταση είναι οκ.

παιδια το καλυτερο προγραμμα για ηχογράφηση συνομιλίας που να σας δουλευει σωστα στο 86 ποιο ειναι....?

παιδιά πέρασα το PhoNetInfo_2.4.0

αυτό το πρόγραμμα υπάρχει και ;γιατί δε το βρήκα κάπου;ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω και άλλες εφαρμογές στην οθόνη αναμονής για να ανοίγουν πιό εύκολα χωρίς να μπαίνω στο μενού,βρήκα ένα πρόγραμμα αλλά οι γνώμες είναι αντιφατικές,δηλαδή ότι τρώει πολύ μνήμη ram κλπ,επίσης τελευταίο να ρωτήσω αν υπάρχει εορτολόγιο που δε χρειάζεται όμως όλη αυτή τη διαδικασία που υπάρχει σε παραπάνω post δηλαδή να χρησιμοποιήσω το outlook για να συγχρονίσω κλπ,όπως σε ένα SE που είχα που του πέρασα το πρόγραμμα και τίποτα άλλο,αν υπάρχει κάτι τέτοιο να κάνω και στο Nokia,ευχαριστώ

αυτό το πρόγραμμα υπάρχει και ;γιατί δε το βρήκα κάπου;

Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις...:wacko:

ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω και άλλες εφαρμογές στην οθόνη αναμονής για να ανοίγουν πιό εύκολα χωρίς να μπαίνω στο μενού,βρήκα ένα πρόγραμμα αλλά οι γνώμες είναι αντιφατικές,δηλαδή ότι τρώει πολύ μνήμη ram κλπ

Περισσότερες από τις προκαθορισμένες θέσεις που σου δίνει η ενεργή οθόνη αναμονής δεν μπορείς να βάλεις.

Με εφαρμογή γίνεται και έχει δοθεί αρκετές φορές πιο παλιά.

Τώρα αν αξίζει η παραπάνω ram και ενέργεια που καταναλώνει, είναι δικό σου θέμα.

Ζυγίζεις τα δεδομένα και αποφασίζεις.

επίσης τελευταίο να ρωτήσω αν υπάρχει εορτολόγιο που δε χρειάζεται όμως όλη αυτή τη διαδικασία που υπάρχει σε παραπάνω post δηλαδή να χρησιμοποιήσω το outlook για να συγχρονίσω κλπ,όπως σε ένα SE που είχα που του πέρασα το πρόγραμμα και τίποτα άλλο,αν υπάρχει κάτι τέτοιο να κάνω και στο Nokia,ευχαριστώ

Βέβαια και υπάρχει. Εγκαταστήσε τη Java εφαρμογή Εορτολόγιο v3.1 και θα είσαι okay.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

συγγνώμη εννοούσα αν υπάρχει στα ελληνικά;πχ δε λέει "γενικές" λέει "general" και τα υπόλοιπα είναι έτσι

ευχαριστώ για το εορτολόγιο το πέρασα,άρα τα υπόλοιπα του εορτολογίου είναι να στο βγάζει στην οθόνη αναμονής κλπ κλπ

συγγνώμη εννοούσα αν υπάρχει στα ελληνικά;πχ δε λέει "γενικές" λέει "general" και τα υπόλοιπα είναι έτσι

ευχαριστώ για το εορτολόγιο το πέρασα,άρα τα υπόλοιπα του εορτολογίου είναι να στο βγάζει στην οθόνη αναμονής κλπ κλπ

Δεν νομιζω να υπαρχει στα Ελληνικα. Θα πρεπει να κατσει καποιος απο μας να το μεταφρασει.

@gnomonas Για πιο πολλές εφαρμογές στην οθόνη αναμονής μπορεί να βάλεις την επιλογή smart settings. Την λειτουργούσα όταν είχα Ν95 και Ε66 και ήταν πάρα πολύ βολική. Δοκίμασε την να δεις αν σε βολεύει.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ερώτηση επειδή δε γνωρίζω αν εγκαταστήσω ένα προγραμμα όπως αυτό που μου είπε ο φίλος μας το smart settings της mobifun soft και δε κάνει τη δουλειά που το θέλω μετά μπορώ να το απεγκαταστήσω χωρίς πρόβλημα για το κινητό ή δημιουργούνται συσλειτουργίες και αυτό ισχύει και για οτιδήποτε θέλω να εγκαταστήσω

παιδια το καλυτερο προγραμμα για ηχογράφηση συνομιλίας που να σας δουλευει σωστα στο 86 ποιο ειναι....?

και κατι αλλο που δεν ξερω αν ειναι μπαγκ....

μολις συνδεω το κινητο με το ακουστικο(bluetooth) οταν κλεινω το κλειστρο δεν σταματα αποτομα και η κληση αλλα πρεπει να πατησω το κοκκινο κουμπι.....

ειναι ετσι η κανω κατι λαθος.....???

το xelnex lite της psiloc :!:Psiloc VoxTrack Personal - User Guide

Voxtrack ονομαζεται στην νεα του εκδοση,αλλα αφου το εγκαταστησεις xelnex θα το βλεπεις :wacko:

απλα το καλυτερο!!εχω δοκιμασει παρα πολλα (και ειχα αγορασει κιολας καποια )αλλα το μπιπ ηταν παντα εκει....:mad:

με αυτο ολα δουλευουν σωστα και σταθερα:)

αξιζει να το αγορασεις ειλικρινα ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ψάχνω για τα κάτωθι προγραμματάκια/εργαλεία για S60 3rd Ed. FP2 για το Nokia Ε52:

1) Εφαρμογές για το Accelerometer

2) Calculator

3) Εφαρμογή που να μπορώ να χρησιμοποιώ το flash σαν φακό

4) Και τέλος το σημαντικότερο: ένα utility που να αλλάζω μέθοδο εισαγωγής από αγγλικά σε ελληνικά με ένα πλήκτρο και αντίστροφα

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Έχω ψάξει διάφορες στο δίκτυο αλλά για τα 3 πρώτα αλλά δεν μου δούλεψαν στο Ε52 μου.

Για το 4ο ούτε λόγος.

Ψάχνω για τα κάτωθι προγραμματάκια/εργαλεία για S60 3rd Ed. FP2 για το Nokia Ε52:

1) Εφαρμογές για το Accelerometer

2) Calculator

3) Εφαρμογή που να μπορώ να χρησιμοποιώ το flash σαν φακό

4) Και τέλος το σημαντικότερο: ένα utility που να αλλάζω μέθοδο εισαγωγής από αγγλικά σε ελληνικά με ένα πλήκτρο και αντίστροφα

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Έχω ψάξει διάφορες στο δίκτυο αλλά για τα 3 πρώτα αλλά δεν μου δούλεψαν στο Ε52 μου.

Για το 4ο ούτε λόγος.

1. Υπαρχουν διαφορες τι ακριβως θες?

2. Δοκιμασε το NiceCalc3 και το solution.

3. Βrightlight

4. Δεν νομιζω πως υπαρχει κατι τετοιο δυστυχως.