vgnFE31h Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Κανενα καλο προγραμματακι για μια ομορφη παρουσιαση φωτογραφιων υπαρχει?? μιλαμε για s60 v9.1 FP1 (E66) Ευχαριστω :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλησπέρα, υπάρχει κανένα ημερολόγιο με υπενθυμίσεις για το 6710 Navigator που να σου προβάλει την υπενθύμιση αν έχεις το τηλέφωνο κλειστό την ώρα που θα το ανοίξεις, γιατί το 6710 δεν το κάνει.:O Ευχαριστώ Ηλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Κανενα καλο προγραμματακι για μια ομορφη παρουσιαση φωτογραφιων υπαρχει?? μιλαμε για s60 v9.1 FP1 (E66) Ευχαριστω :) Floating Photos Browser For FP1 Phones (Like FP2) "It's an application made by DAVY99 for FP1 mobiles just to browse photos from Gallery like on FP2 ones ; it means in floating mode, with some features such as : face browsing, ordering by folder or time and sending photos by blue tooth, MMS or on a web server. " Στο Ε66 μου παίζει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Floating Photos Browser For FP1 Phones (Like FP2) "It's an application made by DAVY99 for FP1 mobiles just to browse photos from Gallery like on FP2 ones ; it means in floating mode, with some features such as : face browsing, ordering by folder or time and sending photos by blue tooth, MMS or on a web server. " Στο Ε66 μου παίζει μια χαρά Η εφαρμογή αυτή νομίζω είναι η ίδια με την εφαρμογή Nokia Beta Labs Nokia Photo Browser. και αν δεν είναι η ίδια ποιές είναι οι διαφορές; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 καποια πληροφορία για το python και τι ακριβώς κανει μπορεί να μου δώσει κάποιος?εκανα signed κάποιες ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και οταν τιν εκανα εγκατασταση (ολοκληρώθηκαν) μου εβγαλε το μνμ οτι δεν υπάρχει το python.πως θα το βαλω εχω N85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) καποια πληροφορία για το python και τι ακριβώς κανει μπορεί να μου δώσει κάποιος?εκανα signed κάποιες ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και οταν τιν εκανα εγκατασταση (ολοκληρώθηκαν) μου εβγαλε το μνμ οτι δεν υπάρχει το python.πως θα το βαλω εχω N85 Είναι γλώσσα προγραμματισμού η οποία χρησιμοποιείται για να φτιαχτούν εφαρμογές και παιχνίδια. Για να τρέξουν αυτά τα προγράμματα πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει την εφαρμογή Python for S60. Για πιο πολλές πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος. Edited January 13, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 καποια πληροφορία για το python και τι ακριβώς κανει μπορεί να μου δώσει κάποιος?εκανα signed κάποιες ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και οταν τιν εκανα εγκατασταση (ολοκληρώθηκαν) μου εβγαλε το μνμ οτι δεν υπάρχει το python.πως θα το βαλω εχω N85 Είναι γλώσσα προγραμματισμού. Πολλές εφαρμογές γράφονται σε αυτή και επομένως για να τις τρέξεις πρέπει να έχει εγκαταστήσει αυτή τη γλώσσα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) Floating Photos Browser For FP1 Phones (Like FP2) "It's an application made by DAVY99 for FP1 mobiles just to browse photos from Gallery like on FP2 ones ; it means in floating mode, with some features such as : face browsing, ordering by folder or time and sending photos by blue tooth, MMS or on a web server. " Στο Ε66 μου παίζει μια χαρά Ευχαριστω φιλε μου :) Κατι αλλο τωρα παιδια... κανενα προγραμματακι για να ηχογραφω τις κλησεις υπαρχει?? χωρις μπιπ εννοητε...καθως και να ειναι και αξιοπιστο...οσο αφορα το μπιπ... κατι αλλο... antivirus χρειαζομαστε?? γιατι εχω μεινει στην εποχη που δεν υπηρχαν ιοι για τα s60... αλλα βλεπω πολλα προγραμματα για αυτο τον σκοπο υπαρχουν... Και κατι τελευταιο... αν θελω να δω καμια ταινια ανι στο κινιτο τι κανω? περνω το divx και τελος?? η θα κολλαει το συμπαν? μηπως να την εκανα μετατροπη σε τιποτα αλλο?? πιο ευκολο να το παιξει το κινητο ισως? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Edited January 14, 2010 by vgnFE31h Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Ευχαριστω φιλε μου :) Κατι αλλο τωρα παιδια... 1)κανενα προγραμματακι για να ηχογραφω τις κλησεις υπαρχει?? χωρις μπιπ εννοητε...καθως και να ειναι και αξιοπιστο...οσο αφορα το μπιπ... 2)κατι αλλο... antivirus χρειαζομαστε?? γιατι εχω μεινει στην εποχη που δεν υπηρχαν ιοι για τα s60... αλλα βλεπω πολλα προγραμματα για αυτο τον σκοπο υπαρχουν... 3)Και κατι τελευταιο... αν θελω να δω καμια ταινια ανι στο κινιτο τι κανω? περνω το divx και τελος?? η θα κολλαει το συμπαν? μηπως να την εκανα μετατροπη σε τιποτα αλλο?? πιο ευκολο να το παιξει το κινητο ισως? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Λοιπόν ας τα πάρουμε απο την αρχή. 1) Εγώ έχω το VoxTrack και λειτουργεί χωρίς μπιπ αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει και σε σένα γιατί κάποιοι έχουν πει οτι δεν λειτουργεί σωστά το πρόγραμμα. 2) Όχι δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν ιοί για τα s60. Τζάμπα θα φορτώσεις την συσκευή σου με άχρηστες εφαρμογές. 3) Εγώ έχω το smartmovie και βλέπω ταινίες avi χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεύτερη εναλλακτική το coreplayer. Αυτά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Λοιπόν ας τα πάρουμε απο την αρχή. 1) Εγώ έχω το VoxTrack και λειτουργεί χωρίς μπιπ αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει και σε σένα γιατί κάποιοι έχουν πει οτι δεν λειτουργεί σωστά το πρόγραμμα. 2) Όχι δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν ιοί για τα s60. Τζάμπα θα φορτώσεις την συσκευή σου με άχρηστες εφαρμογές. 3) Εγώ έχω το smartmovie και βλέπω ταινίες avi χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεύτερη εναλλακτική το coreplayer. Αυτά..:) δηλαδη λεμε οτι με αυτα τα προγραμματα μπορουμε να δουμε ταινιες των 700++mb χωρις κανενα προβλημα? Ευχαριστω παντως φιλε μου :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 δηλαδη λεμε οτι με αυτα τα προγραμματα μπορουμε να δουμε ταινιες των 700++mb χωρις κανενα προβλημα? Ευχαριστω παντως φιλε μου :) Yeap. Έχω δει μέχρι 1GB στη συσκευή μου. Καλά δεν έχω δοκιμάσει σε hd βέβαια αλλά ταινίες σε 700-800MB άνετα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Yeap. Έχω δει μέχρι 1GB στη συσκευή μου. Καλά δεν έχω δοκιμάσει σε hd βέβαια αλλά ταινίες σε 700-800MB άνετα.;) Αν και...ολες οι συσκευες σχεδον εχουν τα ιδια περιπου χαρακτιριστικα... ποια συσκευη εχεις? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για προγραμματισμένη αποστολή SMS?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για προγραμματισμένη αποστολή SMS?? Υπάρχουν πολλά. Για μένα το καλύτερο είναι το message in time.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Παιδια ψαχνοντας λιγακι βρηκα ενα προγραμμα.. το HelloOX. Αν καταλαβα καλα (τα αγγλικα μου δεν ειναι καθολου καλα) με αυτο το προγραμμα hackαρεις το κινητο σου?? ωστε να παιζει παιχνιδια ngage? ποσο καλο ειναι αυτο? τι κινδυνους κρυβει? τι κερδιζεις? Ποσταρα εδω γιατι προκειτε για ενα προγραμμα-το HelloOX - ελπιζω να εκανα καλα ;) Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Yπάρχει και το αντίστοιχο θέμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Με αυτό τον τρόπο χακάρεις το κινητό σου ώστε να μπορείς να περνάς όλες τις unsigned εφαρμογές χωρίς να χρειάζονται κάθε φορά υπογραφή. Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να παραμετροποιήσεις και άλλο το κινητό σου με κάποια patch όπως για παράδειγμα να απενεργοποιήσεις τον ήχο κλείστρου στην φωτογραφική μηχανή και άλλα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Yeap. Έχω δει μέχρι 1GB στη συσκευή μου. Καλά δεν έχω δοκιμάσει σε hd βέβαια αλλά ταινίες σε 700-800MB άνετα.;) Μα μπορεις και να μετατρεψεις ενα .avi σε mp4, 320-240 (για το Ν95 που εχω) και η ταινια πεφτει κατω απο 300mb.Το χω κανει, αλλα οταν ημουν φανταρος και δεν την ευχαριστηθηκα και πολυ.. Τωρα αν βαλεις μεσα μια ταινια οπως ειναι, με τα αντιστοιχα καλωδια tv out δεν μπορει να παιξει και στην τηλεοραση? θελει καποιον player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Μα μπορεις και να μετατρεψεις ενα .avi σε mp4, 320-240 (για το Ν95 που εχω) και η ταινια πεφτει κατω απο 300mb.Το χω κανει, αλλα οταν ημουν φανταρος και δεν την ευχαριστηθηκα και πολυ.. Τωρα αν βαλεις μεσα μια ταινια οπως ειναι, με τα αντιστοιχα καλωδια tv out δεν μπορει να παιξει και στην τηλεοραση? θελει καποιον player? Δεν εχω κινητο με tv out... αλλα απο οσο ξερω το tv out δειχνει οτι ακριβως δειχνει η οθονη του κινητου στην τηλεοραση... το θεμα ειναι ομως να δεις μια ταινια στο κινητο... αν ειναι στην τηλεοραση... εχω τον υπολογιστη :lol::rolleyes: ;) :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Δεν εχω κινητο με tv out... αλλα απο οσο ξερω το tv out δειχνει οτι ακριβως δειχνει η οθονη του κινητου στην τηλεοραση... το θεμα ειναι ομως να δεις μια ταινια στο κινητο... αν ειναι στην τηλεοραση... εχω τον υπολογιστη :lol::rolleyes: ;) :) Ναι σιγουρα, αλλα σε περιπτωση που θες να δεις καπου αλλου, σε αλλο σπιτι π.χ, και δεν υπαρχει αλλος τροπος να παιξει divx.. κι εγω συνδεω την 32αρα στον υπολογιστη,και βλεπω σαν ανθρωπος :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 που μπορω να βρω την εφαρμογη που ηχογραφει τις κλησεις? αλλα χωρις μπιπ Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ναι σιγουρα, αλλα σε περιπτωση που θες να δεις καπου αλλου, σε αλλο σπιτι π.χ, και δεν υπαρχει αλλος τροπος να παιξει divx.. κι εγω συνδεω την 32αρα στον υπολογιστη,και βλεπω σαν ανθρωπος :P ok σε αυτο συμφωνω... που μπορω να βρω την εφαρμογη που ηχογραφει τις κλησεις? αλλα χωρις μπιπ απαγορευονται τα λινκ προς κατεβασμα παρανομου υλικου... ;) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 απαγορευονται τα λινκ προς κατεβασμα παρανομου υλικου... ;) δωσε λινκ το σαιτ της εταιριας που το κατασκευαζει, πραγμα που προφανως δεν απαγορευεται Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 δωσε λινκ το σαιτ της εταιριας που το κατασκευαζει, πραγμα που προφανως δεν απαγορευεται εγω παλια χρησιμοποιουσα το ultimate voice recording και ημουν ικανοποιημενος μεχρι που πηρα μια νεα εκδοση και ειχα προβληματα οσο αφορα το μπιπ... Τωρα απο οτι μου προτεινε ενα παιδι παραπανω (στην αρχη της σελιδας) υπαρχει και το VoxTrack... δεν το εχω δοκιμασει ομως ακομα :rolleyes: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 εγω παλια χρησιμοποιουσα το ultimate voice recording και ημουν ικανοποιημενος μεχρι που πηρα μια νεα εκδοση και ειχα προβληματα οσο αφορα το μπιπ... Τωρα απο οτι μου προτεινε ενα παιδι παραπανω (στην αρχη της σελιδας) υπαρχει και το VoxTrack... δεν το εχω δοκιμασει ομως ακομα :rolleyes: στο Ε52 που εχω και μεχρι προτεινος δεν ειχε κατορθωθει να μην υπαρχει μπιπ, με το Totalrecall λυθηκε για δοκιμασε Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 το εβαλα το προγραμματακι φιλε μου :) αλλα μου κανει μπιπ.. γιατι αυτο? Ευχαριστω :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts