Jump to content

vgnFE31h

Members
  • Δημοσιεύσεις

    657
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vgnFE31h

  1. Καλησπέρα σε όλους :) Έχω το s6 edge αλλά είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της t-mobile. Στο ίντερνετ βρήκα διάφορους τρόπους ξεκλειδωματος με κάτι κωδικούς επί πληρωμη, είναι εμπιστοσύνης; Που πρέπει να πάω και τι να πληρωσω τλκ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρητε αν υπαρχει αντίστοιχη ερώτηση :rolleyes:
  2. Καλησπέρα παιδιά έχω το galaxy s6 και του έχω σε μια θηκουλα σιλικόνης και με το καιρό η την ζέστη τι να πω έχει αφήσει σταμπες τελιτσες τελιτσες από σκόνες δφρες πάνω στο γυαλί τ κινητού ξέρει κανείς πως να της καθαρίσω ,και η πλάκα είναι πως το καθαρίζω κάθε μέρα και η θήκη κόβετε εκεί στην κάμερα ένα τετράγωνο και αυτό έχει αφήσει στα μπα τετραγωνου Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Καλησπέρα, Εχω ενα πρόβλημα και δεν ξέρω αν φταίει το bluetooth.. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο με το παραπάνω ακουστικό σαν να μου ζεσταίνεται το αφτι και με πιάνει ελαφρος πονοκέφαλος. . Παω λιγο παλια που ειχα το νοκια Ν91 με sar 0,4 περίπου αν θυμάμαι καλα κ μιλαγα κατευθείαν με το κινητό δεν το ειχα αυτο το θεμα..μετα πήρα το νοκια Ε66 με 1,16 περίπου κ όποτε μιλαγα εστω κ λίγο είχα το ιδιο πρόβλημα. . Μετα το αλλαξα με το X cover της Samsung κ ειχα το ιδιο περιπου μετα ομως απο πολυ ωρα ομιλίας . . Για να τελειώνω πηρα πρόσφατα το galaxy xcover 2 με το οποιο οσες φορές ετυχε να μιλησω αρκετά δεν ειχα καποιο θεμα ..(sar 0,4 αν θυμαμαι καλα) λίγο το μέγεθος του λιγο οτι ηθελα bluetooth πηγα κ πηρα το HM1200 με το οποιο εστω κ 5-10 λεπτα να μιλησω με πιάνει ψιλοπονοκεφαλος.. δεν το εχω συνεχεια ανοιχτό ουτε πανω στο αφτί. . Το ανοιγω μονο όταν είναι να μιλήσω. .τόσο ακτινοβολία εκπέμπει? Παντού διαβαζω οτι το bluetooth ειναι καλύτερο. . Λετε να φταιει το ακουστικό? Καποια αποψη? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων ΥΣ: συγνωμη για το "κατεβατο" αλλα ποτε δεν ημουν καλος στην περίληψη :- p
  4. Μια ερώτηση... Ενώ το ξυπνητήρι λειτουργει μια χαρά στο κανονικό προφίλ στο εκτός σύνδεσης έχω μονάχα δόνηση ότι ρυθμίσεις και να κανω... Θέλει αναβάθμιση ή κατι άλλο? Ευχαριστώ :-)
  5. Καλησπερα σας :) μολις πηρα το συγκεκριμενο κινητο για δωρο και θα ηθελα να ρωτησω κατι, η βιδα που και καλα σφραγιζει το καπακι πισω ποσο χαλαρη ειναι? γιατο στο Β2100 ειναι πολυ σφικτη, στο Β2710 πιο χαλαρη και σε αυτο ακομα περισσοτερο... ουτε νυχι δεν χρειαζεται... γυριζει πολυ ευκολα... ετσι ειναι κανονικα ή το κομματι που πηρα ειναι ελλατωματικο? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :)
  6. Καλησπέρα :-) Προχτές πηρα στα χερια μου το b2100 μιας και μου χρειάζεται λογω δουλειάς... Θα ήθελα να ρωτησω σχετικά με την μπαταρία του... Μου κρατάει μια με δύο μέρες φουλ!! χρήσης... Δηλαδή ίντερνετ μουσική κ ομιλία... Λιγο από ολα... Μην ζητάω και πολλά αν δν το αφήνω και λιγο να κάτσει... Συμφωνώ... Αλλα ειναι εντάξει να πέφτει έτσι η μπαταρία του? Μήπως η μουσική και το ίντερνετ ειναι ενεργοβορα? Για μήπως η μπαταρία ειναι λιγακι σκαρτη? Μπαταρία υπάρχει μεγάλυτερη? Κάποιος που να έχει το κινητό περι αυτονομίας? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων :-)
  7. Ευχαριστω για τις απαντήσεις.... Γιατι πιστευω πως αυτός ο τρόπος είναι πιο ασφαλης?? :-P http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695514 αλλα δεν ξέρω... Θέλει να ξεκλειδωσω τον bootloader?? Τι εννοείς φίλε μου πως δεν βγάζει ήχο??
  8. Κατ'αρχας ευχαριστω πολυ για το ευχρηστο ποστ σου... δυο ερωτησεις θελω μοναχα... αυτο λεει Root your phone – ICS 4.1.B.0.531 ONLY ενω εγω την ICS 4.1.B.0.431 και εκδοση android 4.0.4. Παιζει μεγαλο ρολο? αν ναι να ψαξω για αλλη μεθοδο? καπου βρηκα μια, πρεπει να κατεβω στην GB root και μετα παλι αναβαθμιση... το γλυτωνω αυτο? Και αν χρειαστει η εγγυηση (Θεος φυλαξει) το ξε-root ειναι εξισου ευκολο? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ;)
  9. Καλημερα σας :) Κατοχος δυο xperia mini (εγω και ο αδερφος μου) καναμε την αναβαθμιση... Στο ενα που εγινε σχετικα clean instal δηλαδη χωρις πολλα προγραμματα κτλ τρεχει καλα... Στο δικο μου τωρα που ειχα και εχω την σαρα και την μαρα κολλαει ωρες ωρες... (πριν την αναβαθμιση πηγαινε σφαιρα!!) τοσο πολυ που και μου την δινει αλλα και κανει και reboot.... Και σκεφτομαι τωρα... να τα σβησω ολα και να την ξαναπερασω? αλλα και παλι λιγο ραμ θα εχω... ενα σωρο αχρηστα προγραμματα που δεν σβηνουν... Για να πιασω να περασω καμια καλη custom rom? με πιο πολυ ραμ θα δουλευει και ο επεξεργαστης πιο ανετα.... ---> πιο ξεκουραστο τηλεφωνο... Αυτο που με προβληματιζει τωρα ειναι η εγγυηση.... ααααν γινει κατι μπορω να το επαναφερω ευκολα? ή παιζει να κολλησει κατι και να μην μπορω να περασω ξανα την επισημη μεσα οποτε κλαιω? Και κατι ακομα... ειδα οτι γινεται root πλεον στην ics... να το δοκιμασω οπως ειναι τωρα το κινητο ή να το καθαρισω απο τα παντα ολα πρωτα και μετα? η ιδια απορια και εδω... ξεrootαρεται παλι ετσι ευκολα αν χρειαστει για την εγγυηση? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και με συγχωρειτε αν εχουν απαντηθει τα ερωτηματα μου πιο πριν απλα δεν εχω πολυ χρονο για να διαβαζω ολο το τοπικ... :)
  10. δηλαδη εννοεις αυτον εδω τον τροπο? http://www.technetsavvy.com/2012/04/fix-xperia-mini-stt15i-overheating.html Δηλαδη χανουμε την εγγυηση..... Σωστα?
  11. Πήρα τηλέφωνο την σονυ η οποία μου είπε πως τα πιο κοντινά σερβις στα βόρεια προάστεια που μένω είναι στο Ίλιον ΚΤΕΚ Αδαμιδης, Αντρέα Παπανδρέου 246 και το Καλανοψη, πολυτεκνων 81. Περιστέρι, Κηφισού 100 δεν θυμάμαι πως λέγεται... Πιο από τα τρία είναι το πιο αξιόπιστο?? Για και τα τρία είναι τα ίδια?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :-)
  12. Έχουμε παρει δύο μινι... Το δικό μου σχεδόν όλα καλα... Μια φορα μου το έκανε αύτο με τις θερμοκρασιες και τα κουμπιά... Του αδερφού μου όμως το έχει παρακάνει.... Παλιά το έκανε στους 38 και πάνω... Τώρα από τους 34-35 τρελενεται.... Να το πάω για σερβις? Για θα το ανοίξουν και μετά θα του βγουν τα μάτια έξω??? :$ έχει χιλιοτυπωθει το παρών ζήτημα εδω πέρα.. Ε είπα άλλη μια φορα τι πειράζει?? :-P Βασικά ήθελα να ακούσω από κάποιον που το έχει πάει είναι οκ το κινητό μετά από κάποιο χρόνο?? Και για κάποιους άλλους που λένε ότι το έχουν ξεσκισει το τηλ και μια χαρα... Σε τι θερμοκρασίες δουλεύουν περίπου? Γιατι μπορεί να είναι μέ air condition στους 20 βαθμούς.... :-P ( μέ ένα απλο πρόγραμμα για να βλέπεις την μπαταρία σε % βλέπεις και θερμοκρασία...) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :-)
  13. Όσο αφορά τα τρελα που κάνουν τα πλήκτρα αφής στην ανεβασμένη θερμοκρασία οφείλονται στο ότι ίσως τα κουμπιά αυτά δουλεύουν με την θερμοκρασία? Οποτε μόλις ανεβει η θερμοκρασία αυτά τρελαίνονται.... Λέω εγω μήπως... Το πρόβλημα να είναι κατασκευαστικο ελάττωμα το οποίο και στο σερβις να το πας να μην γίνεται τίποτα....
  14. Το go locker είναι περασμένο ναι.... Τώρα ότι έβαλα και έβγαλα... Το έχω πολύ καιρό το θέμα δίχως να δωσω σημασία... Οποτε έχουν μπει και έχουν βγει.... :-P Και κατι ακόμα... Είναι το android τέτοιο? Είναι το κινητό? Υπάρχει πρόβλημα θερμοκρασίας.... Ανεβάζει αρκετά εύκολα...( εντάξει τώρα με τις ζέστες μιλάω... Και να πειράζω και λιγο το κινητό... ) Και σαν να μην φτάνει αύτο κολλάει μετά.... Βγάζει και κρύβει τις επιλογές... Λες και πατάω το δεξί κουμπί αφής.... Που να έρθει το καλοκαίρι δηλαδή..... Παίζει καμία ψύχτρα?? :-P
  15. καλησπέρα... Το τηλέφωνο κάνει κατι παλαβά με τον φωτισμό... Δηλαδή ανάβει οποτε θέλει και μετά σβήνει... Αύτο συμβαίνει σε κατάσταση αναμονής κυρίως... Κάποιο πρόγραμμα που θα περασα μέσα την έχει κάνει την δουλεια? Τι κάνουμε τώρα? Εαν είναι για φορματ κάρτας και τηλεφώνου τότε ένα καλό πρόγραμμα για backup επαφές μηνύματα και κάποια δεδομένα κάποιων σίγουρων παιχνιδιών ( βλέπε saves angry birds) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :-)
  16. Δεν ξέρω εάν θέλω να γίνω root γιατί τι γίνεται με την εγγύηση ... Εάν κολλήσει τίποτα δεν θα μπορέσω να το ξεrootαρω... Με το μικρό μου μυαλό το σκέφτομαι... Κάτι ακόμα...reset από που κάνει? Μου κόλλησε ξαφνικά σήμερα δεν άκουγε τίποτα από αφή...έβγαλα την μπαταρία...ο μοναδικός τρόπος είναι αυτός? Πως κλείνω ένα πρόγραμμα μια και έξω?? Δίχως να ξανανοίξει...? Το λαμπάκια που έχει γιατί γίνεται μια κόκκινο μια πορτοκαλι κατά την διάρκεια της φόρτισης? Δηλαδή το βάζω και εάν το χρησιμοποιώ είναι πορτοκαλί... Ενώ κλειστό το κινητό φορτίζει με κόκκινο...παίζει τίποτα με ταχεια και κανονικη φόρτιση? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :-)
  17. Τρελές τιμές μου λέτε... Το amazon έχει κλάση δέκα 16gb εάν δεν κάνω λάθος με είκοσι ευρώ στο σπίτι... Μια χαρά δηλαδή :-) Κιθάρα ερώτηση τώρα... Πως μπορώ να σβήσω κάποιες μαμά εφαρμογές. ?? Γιατί μου την δίνουν που τρέχουν συνέχεια από πίσω....πιάνουν ένα σωρό ραμ...
  18. Σκεφτομαι να του βαλω μια 16αρα καρτα class 6 απο το amazon, στα χαρτια την υποστιριζει... στην πραξη θα εχω κολληματα μετα??
  19. Τελικά του έκανα κανονικά αναβάθμιση στην 2.1 επίσημη και όλα καλά... Να ρωτήσω στο market δεν βγάζει το app2sd... Πως μπορώ να περνάω τις εφαρμογες στην καρτα μνήμης??? Ευχαριστώ :-) Edit: το βρήκα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671 Αλλά να ρωτήσω... Εάν γίνει κάτι την εγγύηση την έχει? Ισχύει δηλαδή? Και και ακόμα... Εάν το κάνω ext2 δεν θα το βλέπουν τα windows...κάτι που δεν θα βολέψει καθόλου... Εάν υπάρχει και άλλο....
  20. Μια φίλη μου έχει το xperia x10 mini με το οποίο και έκανε και κατέβαζε διάφορα από την επίσημη αγορά αλλά επίσης έσβησε κ κάτι φακέλους... Τώρα αποτέλεσμα να μην μπορεί να δεχτεί μηνύματα... Θα πάω εάν είναι σπίτι της να το φτιάξω... Λέω να κάνω αναβάθμιση σε καμία 2,1 επίσημη γιατί δεν έχω όρεξη να κάψω τίποτα με τις custom Rom...εξάλλου με την 2,1 δεν είναι μια χαρά?? Περνάει εύκολα? Γιατί με Sony Ericsson έχω καιρό να κάνω αναβάθμιση... Μην πω καλύτερα χρόνια... :-P Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :-)
  21. Χαχαχαχα... :-P Έχω κάνει κάποια ποστ από συγκεκριμένο νούμερο αλλά δεν έτσι αλλάξει... Γιατί δεν ξέρω... edit: άλλαξε μόλις...
  22. Στο android market έχει ένα σωρό... Κάτι easy task killer κτλ...
  23. Κοίτα να δεις... Με τους υπολογιστές ασχολούμε και ξέρω τι εννοείς... Αλλά 335 έχει σύνολο τα ελεύθερα είναι 135 μετά από επανεκκίνηση..πουθενά δεν βρίσκω ότι έχει 512 σύνολο...
×
×
  • Create New...