Jump to content

stubu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    289
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stubu

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

stubu's Achievements

  1. stubu

    NoLed

    Είχα και εγώ την Noled και ήμουν ευχαριστημένος, τώρα έχω την παρακάτω και αν και δεν δουλεύει πάντα, είναι ότι καλύτερο έχω βρει μέχρι τώρα και ποιό κοντά στην παραπάνω εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xander.android.notifybuddy&hl=en
  2. Εμένα όποτε θυμάτε το ρολόι ζητάει κωδικό για να αλλάξω την σελίδα που βλέπω (έχει και το μπλε λουκετάκι επάνω στο κέντρο) και όποτε θυμάτε δεν έχει λουκετάκι και αλλάζω σελίδες χωρίς πρόβλημα. Το κάνει σε όλους αυτό?
  3. Δυστυχώς δεν νομίζω να αλλάζει αυτό, αλλά όντος είναι εκνευριστικό!
  4. Εμένα συνεχίζει και ανάβει όποτε το θυμάται, ακόμα και με απενεργοποιημένο τηλέφωνο. Είναι εκνευριστικό αν ανάβει στον ύπνο και το φως του ενοχλεί. Μήπως έχει βρεθεί κάποια λύση?
  5. Δεν συμβαίνει σε κανέναν άλλο το φαινόμενο να ανάβει από μόνη της η οθόνη χωρίς λόγο?
  6. Μετά από 2 χρόνια έφυγα από το Huawei GT2 και ήρθα στο Xiaomi S1, μέχρι στιγμής ευχαριστημένος, Αλλά το ρολόι ανάβει στο άκυρο συχνά πυκνά χωρίς να έχω ενεργοποιημένο την σήκωμα χεριού για ενεργοποίηση οθόνης και χωρίς να έχει έρθει κάποια ειδοποίηση. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει?
  7. Έχεις κάποιο link για την αφαίρεση διαφημίσεων, διότι κάποιες ρυθμίσεις που έκανα πρόσφατα, δεν δούλεψαν απόλυτα.
  8. Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 14.0.5.0, όταν ανοίγω την συσκευή από κλειστή ή και σε επανεκκίνηση τις περισσότερες φορές ανοίγει το εικονίδιο της Mi προσπαθεί να εκκινήσει και μετά από περίπου 15sec σβήνει η οθόνη και τότε εκκινεί κανονικά με επιτυχία την δεύτερη φορά. Να σημειώσω ότι έγινε format μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?
  9. Δεν πρέπει να είναι βουλομένο, διότι όπως έγραψα δουλεύει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα και όταν συμβεί να μην με ακούνε μετά από κάποια δευτερόλεπτα δουλεύει πάλι.
  10. Τον τελευταίο καιρό μου κάνει το εξής: Κάποιες φορές όχι πάντα, απαντάω μία κλήση ή ξεκινάω εγώ μία κλήση και για κάποια δευτερόλεπτα δεν με ακούνε ενώ εγώ τους ακούω κανονικά. Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα στο Hardware (μικρόφωνο κλπ) διότι δεν το κάνει συνέχεια και αν το κάνει είναι για 5-20 δευτερόλεπτα. Το πρόβλημα είναι ότι ο άλλος δεν έχει την υπομονή να περιμένει και κλίνει την κλήση. Έκανα format και ήμουν σίγουρος ότι θα στρώσει αλλά δυστυχώς Όχι, βέβαια μετά το format έβαλα πάλι τις 100+ εφαρμογές που είχα και πριν. Πιστεύω ότι είναι κάποια εφαρμογή που μπλοκάρει το μικρόφωνο για κάποιο χρόνο, έτσι απενεργοποίησα κάποιες εφαρμογές που έχουν άδεια χρήσης μικροφώνου αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα, ή κάποιος να γνωρίζει την λύση? 😕
  11. Όταν πατάς και μπαίνεις στον καιρό, μετά απλά σκρολάρης προς τα επάνω και σου δείχνει πρώτα ανά ώρα και μετά ανά ημέρα.
  12. Είναι 11,0,15,10 η τελευταία έκδοση λογισμικού που έχετε?
  13. Τον πρώτο περίπου χρόνο χρήσης του ρολογιού (GT2) δεν είχα κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις παρόλο που το διάβαζα από πολλούς χρήστες του Forum. Τον τελευταίο 1 χρόνο συμβαίνει 9 στις 10 φορές όταν κάνω κλήση και 1 στις 10 φορές όταν λαμβάνω κλήση και έχω συνδεδεμένη κάποια άλλη συσκευή bluetoth ταυτόχρονα. Στο διάστημα αυτό έχω αλλάξει 2 συσκευές τηλεφώνου (Xiaomi Mi 9t pro & Xiaomi Mi 11 lite 5G), όπου έχουν γίνει τουλάχιστον 8 αναβαθμίσεις και οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες είναι το αυτοκίνητο Toyota (Μαμίσιο Bluetoth) και τουλάχιστον 8 διαφορετικά Bluetoth στο αυτί. Το πρόβλημα συνεχίζεται άσχετα συσκευής ή αναβαθμίσεως εφαρμογής Health, τηλεφώνου ή Handsfree. Είναι πολύ εκνευριστικό και απαράδεκτο από την Huawei.
  14. Τελικά ήρθε η 12 (13) Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...