Jump to content

georginos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    389
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by georginos

  1. Ξέρει κανείς το παρακάτω κομμάτι?? http://www.sendspace.com/file/y6qg6s
  2. Έχει έλλειψη όντως.Εμένα μου είπαν για νέα παραλαβή 14/2 από τη Vodafone.Τελικά το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα με εταιρική αναβάθμιση και για να βρω απόθεμα πήρα σε 10 μαγαζιά στη Δυτική Αττική.Τελικά βρήκα στη Νίκαια και πήγα και το πήρα.Τώρα επειδή είσαι επαρχία,αν είσαι σε καμιά μεγάλη πόλη κοντά πάρε τηλ σε όλα τα καταστήματα.Μπορεί να βρεις.
  3. Ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση με την ασφάλεια αυτοκινήτου anytime σε μια παραλία? Το ξέρω είναι βαρύ και κάπως "πένθιμο" αλλά το θέλω για ένα βίντεοκλίπ...
  4. Και εγώ θέλω να ρωτήσω..με τα firmware τι παίζει?Υποστηρίζει και πάνω από 3.41 πλέον??
  5. Έβαλα το handcet sms αλλά όταν λαμβάνω μήνυμα ο ήχος ακούγεται 2 φορές.Επίσης όταν πάω να το δω για να φύγουν οι ειδοποιήσεις πρέπει να ανοίξω και τα 2 προγράμματα.Και το μαμά και το handcet sms.Καμία ιδέα για να γίνουν όλα σε ένα.?
  6. Πιθανόν πας για οθόνη.Εμένα μου την άλλαξαν μέσα στην εγγύηση (Vodafone),για άλλο λόγο βέβαια, επειδή είχε κάτι σαν "σχέδια" από καμμένα pixels.Ρίξε μια ματιά σε παλαιότερα posts.Έχει αναφερθεί και από άλλους.
  7. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και εγώ ,όπως και άλλο ένα παιδί που το έχει αναφέρει ξανά σε αυτό το topic.Το δικό μου είναι από Vodafone και περιμένω ακόμα νέα από το service.Το έχω δώσει στο κατάστημα εδώ και 10 ημέρες τώρα.
  8. Ναι,αλλά πολλές φορές έχει τύχει να θέλω να δω τα mail μου ή ξέρω 'γω την οδό ενός μαγαζιού(όχι με GPS) ή το πρόγραμμα κινηματογράφων και να μη μπορώ..Δε ζητώ Wifi παρά μόνο 3g με Opera mini και εφαρμογές Gmail και Message in time:p (για όποιον κατάλαβε).. :D:D
  9. Όταν μιλώ με το handsfree και πάω να τερματίσω την κλήση με το κουμπί των ακουστικών,ξεκινάει η αναπαραγωγή της μουσικής.Ξέρει κανείς πως το απενεργοποιούμε?
  10. Πως γίνεται να γράφουμε μόνο με κεφαλαία?Να πατάμε το βελάκι των κεφαλαίων αλλά να μένει ενεργοποιημένο?
  11. Έχω την πρώτη (HTC PO-S530) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μόνο που δίνει αρκετό όγκο στο κινητό στην τσέπη.
  12. http://www.sendspace.com/file/uqraj3 http://www.sendspace.com/file/yqd1xm Γνωρίζει κανείς τα παραπάνω κομμάτια??
  13. Πήρε κανείς το playstation move starter pack?? Η eye camera χρειάζεται? Θέλω να το πάρω ώστε να παίζουμε Sports Champions 2 άτομα.Δύο χειριστήρια Motion Controllers είναι αρκετά ή θέλει και τπτ άλλο (πχ. άλλα 2 sub controllers)
  14. Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα στη σύνταξη μηνυμάτων?? Μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα,2 φορές μου έτυχε να πατάω σύνθεση μηνύματος και τα γράμματα να μην ανταποκρίνονται.Πληκτρολογούσα δηλαδή κανονικά αλλά μνμ πιο πάνω στο κενό δεν εμφανιζόταν.Και τις 2 φορές έκλεισα και ξανάνοιξα το κινητό.
  15. Καμιά θηκούλα έχει να προτείνει κανείς??
  16. Σε υπερευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.:) Από σήμερα το εξετάζω εξονυχιστικά το android..
  17. Η οθόνη πως ανταποκρίνεται στο δάκτυλο??Είναι άμεση ή όπως στο D980 και στο Β5722 που καθυστερούσε αρκετά..
  18. Σήμερα το πήρα από τη Vodafone.:D Πρώτες εντυπώσεις άριστες!! Και από το κινητό σαν συσκευή και από το android.Η τιμή του ήταν βέβαια αυτή που με οδήγησε στην αγορά του 3 ερωτησούλες στα γρήγορα: Α.Μετρητή δεδομένων έχει??Γιατί δε βρίσκω κάτι.. Β.Οι επαφές μου φαίνονται διπλές.Τις είχα στη Sim από το προηγούμενο κινητό αλλά φαίνονται διπλές(και στη sim δηλαδή και στο τηλ)Υπάρχει προβολή που να το ρυθμίζει? Γ.Τις εφαρμογές πως τις κλείνουμε.?Είναι ανοιχτές ακόμα και τρέχουν ή όταν πατάμε κρατημένα το πλήκτρο (σπιτάκι-αρχική σελίδα) απλά δείχνει τις τελευταίες χρησιμοποιημένες.? Καλή μου αρχή με το Android..:happy:
  19. Αυτό στα ~335Ε ebay.co.uk και στο ιταλικό που μπήκα 310E ebay.it
  20. Το είδα και εγώ κοντά στα 310Ε στο ebay από Ιταλία και χωρίς τελωνείο μαζί με τα μεταφορικά.
×
×
  • Create New...