haigoeo Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Παιδες εχει κανενας τον Opera mini στο Ε71? Αν ναι μπορειτε να μου πειτε 2 πραγματα? Πως αλλαζω την γλωσσα οταν γραφω διευθυνση και αν εχει καποια συντομευση για zoom (in and out) ή το zoom ειναι μονο ενος επιπεδου. Την γλωσσα προσπαθησα να την αλλαξω οπως στον browser του κινητου με shift+ctrl αλλα δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Για να κάνεις το κινητό σου hotspot μπορείς να χρησιμοποιήσεις το JoikuSpot Premium. Αλλά τώρα αν γίνεται τα δεδομένα που κατεβάζεις εσύ μέσω GPRS/3G να τα στέλνεις μέσω WiFi στο iPod Touch δεν το γνωρίζω. το JoikuSpot Premium δουλευει καλα για συνδεση με υπολογιστη,για καποιες αλλες συσκευες κανει προβληματα και δεν δουλευει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Υπαρχει και το WalkingHotSpot Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Παιδια θελω να με βοηθησετε στο εξης. Εχω ενα αρχειο excel περασμενο στο κινητο και εχω περασμενες καποιες συναρτησεις σαυτο οποτε θελω αλλαζοντας τις τιμες των πεδιων να παιρνω και τα καταληλα αποτελεσματα καθε φορα. Βλεπω ομως οτι μεσω του quickoffice που ηταν προεγκατεστημενο στο κινητο δεν μπορω να τροποποιησω τα δεδομενα του αρχειου..Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω η εστω καποιο αλλο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Υπάρχει... Μπορείς να βρεις το Quickoffice Premier 6.0 ή το MobiSystems OfficeSuite 4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Ερωτηση: Πως μπορω να διαγραψω το ιστορικο των αναζητησεων απο την εφαρμογη youtube? Υπαρχει καποιος τροπος? Η απεγκατασταση και εν συνεχεια ξανα εγκατασταση του προγραμματος θα βοηθουσε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 παιδια το προγραμμα flexιspy υπαρχει περιπτωση να το βρουμε??? εχει φαση... οσο και να εψαξα δεν το βρηκα... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Ερωτηση: Πως μπορω να διαγραψω το ιστορικο των αναζητησεων απο την εφαρμογη youtube? Υπαρχει καποιος τροπος? Η απεγκατασταση και εν συνεχεια ξανα εγκατασταση του προγραμματος θα βοηθουσε?? Αν μπεις μεσα στο μενου help εχει επιλογες clear search history, και clear private data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Ερωτηση: Πως μπορω να διαγραψω το ιστορικο των αναζητησεων απο την εφαρμογη youtube? Υπαρχει καποιος τροπος? Η απεγκατασταση και εν συνεχεια ξανα εγκατασταση του προγραμματος θα βοηθουσε?? Eγω δεν μπορω να δω βιντεακια απο το youtube.Θελει κανενα προγραμμα?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Με τον browser του κινητού μπορείς να δεις βιντεάκια αν μπεις στο youtube. Πέρα από αυτό υπάρχουν και εφαρμογές όπως είναι η youtube και η mobitubia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Που μπορω να βρω το προγραμμα guitar tuner και τι ακριβως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Που μπορω να βρω το προγραμμα guitar tuner και τι ακριβως ειναι? Στον φιλο μας τον γουγλη εριξες καμια ματια;:google: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Το guitar tuner είναι ένα εξαιρετικό κουρδιστήρι οργάνων!! Το είχα παλιά στο 6600 αλλά δεν λειτουργεί στα νέα μας Symbian.. Τώρα πια χρησιμοποιώ το Metronome το οποίο είναι μετρονόμος και κουρδιστήρι! Μπορείς να το βρείς στα γνωστά μαγαζάκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Καποιο προγραμμα για να βαζω προγραμματα να ανοιγουν με το boot του κινητου? Καπου το πηρε το ματι μου αλλα δεν το βρισκω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 jbak task manager Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 PSILOC WORLDTRAVELER freeware http://worldtraveler.biz/img/weatherscreens.jpg Freeware:) DOWNLOAD εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Για να κάνεις το κινητό σου hotspot μπορείς να χρησιμοποιήσεις το JoikuSpot Premium. Αλλά τώρα αν γίνεται τα δεδομένα που κατεβάζεις εσύ μέσω GPRS/3G να τα στέλνεις μέσω WiFi στο iPod Touch δεν το γνωρίζω. Ευχαριστω. Τελικα λειτουργησε αψογα. Τοσο αψογα που πηρα και εγω ipod λολ. (καλα δεν ηταν ο βασικος λογος, ετσι κ αλλιως το ηθελα, αλλα με την συγκεκριμενη εφαρμογη θεωρω πως εκμεταλευεται κανεις στο επακρο τις λειτουργιες του, χωρις να μπει στην διαδικασια iphone για κυρια συσκευη. Anyway, offtopic). Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Παιδια εχει κανεις το guardian 3.0 να με βοηθησει σε κατι? Στην εγκατασταη σου δινει την επιλογη αν θες να φαινεται το εικονιδιο της εφαρμογης η να ναι κρυμμενο. Επιλεγω να ναι κρυμμενο αλλα πως ανοιγω μετα την εφαρμογη για να την ρυθμισω??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 @ rostropol : Η εφαρμογούλα για τον καιρό δεν κάνει σε Ν79? Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafispotos Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο forum και αν μπορει καπιος να απαντησει Πηρα το Ε51 και θα ηθελα να βαλω το psiloc irremote γινετε; αν ναι πως γιατι εχω δοκιμασει τα παντα και δεν μπορεσα να κανω κατι (ειμαι και λιγο καινουργος στα pc) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Είδες το μήνυμα που σου έγραψα εδώ; Έχεις πιστοποιητικό ώστε να τη υπογράψεις; Πως περιμένεις να την εγκαταστήσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafispotos Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Εχω κανει εγκατασταση το HelloOX το ROMPatcer το X-plore το HelloCarbide CapsOFF CapsOn εχω κατεβασει τα κλειδια απο το κινεζικο site αυτα δεν φτανουν; α και το SingSIS κατεβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 @ rostropol : Η εφαρμογούλα για τον καιρό δεν κάνει σε Ν79? Εννοείται οτι κάνει,εγώ την έχω εγκατεστημένη σε Ν78,κατέβασε την και εγκατέστησε την,είναι πολύ καλύτερη από Worldmate πάντως,πιο γρήγορη και καλύτερα γραφικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο forum και αν μπορει καπιος να απαντησει Πηρα το Ε51 και θα ηθελα να βαλω το psiloc irremote γινετε; αν ναι πως γιατι εχω δοκιμασει τα παντα και δεν μπορεσα να κανω κατι (ειμαι και λιγο καινουργος στα pc) ευχαριστω Μπορεις να γινεις λιγο συγκεκριμενος? Το εγκατεστησες και δεν δουλευει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafispotos Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ναι δεν δουλευει πες μου να κατεβασω αλλο και πως να το βαλω μηπως κανω καπιο λαθος καπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts