Jump to content

Loukas_94

Members
  • Δημοσιεύσεις

    238
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About Loukas_94

  • Ημ. Γέννησης 30/10/1994

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

Loukas_94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγκατέστησα την αναβάθμιση που είχε αναρτηθεί πρώτη στην ιστοσελίδα της HTC και δυστυχώς τώρα αντιμετωπίζω το πρόβλημα με τα κρασαρίσματα στα Links. Υπάρχει λύση μήπως? Όσον αφορά την αναβάθμιση, μπορώ να πω ότι η συσκευή έχει γίνει πιο σταθερή και ελάχιστα πιο γρήγορη. Η μπαταρία επίσης κρατάει πολύ περισσότερο. Αυτό βέβαια ίσως να οφείλεται στις λίγες εφαρμογές που έχω τώρα σε σύγκριση με πριν.
  2. Προσπαθώ να προχωρήσω στην αναβάθμιση αφού πρώτα συγχρονίσω τα δεδομένα μου, όμως εξακολουθεί να μου βγάζει το μήνυμα "Απέτυχε η σύνδεση/αποσύνδεση του χώρου αποθήκευσης συσκευής. (1020)" Φοβάμαι να προχωρήσω στην αναβάθμιση γιατι δε θέλω να χάσω δεδομένα και επαφές. Μήπως μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει όσον αφορά το HTC sync ? Είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ.
  3. Ψάχνω ένα καλό ρολογάκι γύρω στα 100 ευρώ και μέχρι τώρα μου έκανε κλικ αυτό εδώ της Swatch. Μήπως μπορείται να προτείνεται κάτι καλύτερο σε ποιότητα σε αυτά τα λεφτά (το συγκεκριμένο κοστίζει 130 ευρώ) ? Ευχαριστώ :)
  4. Ο υπολογιστής μου ίσα ίσα που καλύπτει τις απαιτήσεις για το σύστημα. Τώρα έχω vista και λέω να δοκιμάσω τα 8 μπάς και είναι πιο ελαφριά. Τι λέτε, να τα δοκιμάσω ή μήπως να προτιμήσω κάτι σε Ubuntu ?
  5. Μήπως γνωρίζει κάποιος το λόγο που όλα τα τραγούδια που βάζω στο κινητό μου έχουν ως εικόνα δίσκου μία μόνο συγκεκριμένη φωτογραφία δίσκου ενός από τα τραγούδια?(το οποίο διάγραψα μήπως και...) Ότι music player(εκτός από τον poweramp που είναι trial =( ) και να βάλω την ίδια εικόνα βλέπω μπροστά μου!!!
  6. Εγώ φίλε μου αγόρασα αυτά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. :)
  7. Μετά από λίγες μέρες συμβίωσης με το Ubuntu μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος, κυρίως σε θέματα ταχύτητας. Δυστυχώς, παρά την ταχύτητα που απέκτησε ο υπολογιστής έχει πολλά κολλήματα. Φτάνω κάποτε σε σημείο να βγάλω την μπαταρία για να σβήσω το λαπτοπ. Επίσης έχω πολλά κολλήματα όταν κατεβάζω κάποια εφαρμογή ή ενημερώσεις. Παρόλα αυτά το προτιμώ γιατί και με windows τα ίδια προβλήματα έχω και χειρότερα... Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να βάλω συντόμευση ( alt + shift ) για εναλλαγή γλώσσας πληκτρολογίου.
  8. Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Πώς μπορώ να κάνω το wallpaper να μετακινείται ταυτόχρονα όταν μετακινούμαι και εγώ από home screen σε homescreen? Παλιότερα το έκανε αλλά τώρα όχι και δεν μπορώ να βρω κάποια ρύθμιση...
  9. Όχι δεν χρησιμοποιω task killer. Και για να είμαι ακριβής λέγοντας επανεκκίνηση εννοούσα σβήσιμο και άναμμα μετά από ώρα.
  10. Το δικό μου βγάζει μια μέρα ίσα ίσα, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 8-9 όταν το βαζω στη φόρτιση. Το χρησιμοποιώ για καμιά ώρα με ιντερνετ, ένα μισάωρο παιχνίδια, ίσως ακόμα ένα μισάωρο με εφαρμογούλες και ελάχιστα μηνύματα ή κλήσεις. Πρόσεξα ότι όταν το βγάλω από τη φόρτιση λέει 100% για αρκετή ώρα ακόμα και με βαριά χρήση, και όταν το κάνω restart το βλέπω να πέφτει στο 80% αμέσως. Όσο για τη νέα αναβάθμιση μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραία, αλλά κολλάει κάπως, σε σημεία που προηγουμένως δεν κολλούσε δλδ. Κατα τ'αλλα, το κινητούλι τα πάει περίφημα. :) ΥΓ: Λέτε να του βάλω screen protector? Έχω προσέξει ότι ήδη το έγδαρα λιγάκι :S
  11. Εγώ με τη νέα αναβάθμιση έχω πρόβλημα στο σβήσιμο όπως ανέφερε ο φίλος Κώστας πιο πανω. Για να το σβήσω κάθε φορά θέλω 4 με 5 προσπαθειες. Λογικα θα έχουμε άλλη μια αναβάθμιση για τα bugs.
×
×
  • Create New...