Jump to content

chrisfiss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    176
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chrisfiss

  • Ημ. Γέννησης 04/04/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Ο2 - Ηνωμένο Βασίλειο

chrisfiss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για οσους ενδιαφερονται για βιβλια ιστορικου ενδιαφεροντος συστηνω το "Δυο φορες ξενος" (Twice a stranger) του Bruce Clark. Αναφερεται στην ανταλλαγη πληθυσμων που ακολουθησε την Μικρασιατικη καταστροφη. Παρουσιαζει τα γεγονοτα απο μια ματια διαφορετικη απο αυτη των σχολικων συγγραμματων και διερευνά το πως τα γεγονοτα επηρεασαν τους πληγεντες και απο τις δυο πλευρες του Αιγαίου. Offtopic: Μου εκανε φοβερη εντυπωση η διαφορα τιμης στα βιβλια μεταξυ Ελλαδας και Αγγλιας. Αγορασα την Αγγλικη εκδοση 6-7 ευρω και η αντιστοιχη ελληνικη κοστιζει 20!!! Γενικα τα περισσοτερα βιβλια εδω κοστιζουν κατω απο 10 ευρω ενω στην Ελλαδα τα αντιστοιχα σε ελληνικη εκδοση κοστιζουν 20-30!
  2. Καθολου σπαστικο δεν ειναι για μενα. Ζω στην Αγγλια οπου όλες οι καρτες ειναι με τσιπακι και ολα τα τερματικα το υποστηριζουν. Το γεγονος οτι η ελληνικη μου καρτα δε ζηταει Pin θετει θεμα ασφαλειας για μενα καθως πρεπει να υπογραψω και εδω ποτε δε σου ζητανε ταυτοτητα καθως ολα γινονται με το Pin. Ετσι κ τη χασω δηλαδη θα εχω προβλημα. και γω ετσι πιστευα αλλα δυστυχως οπως λεω κ πιο πανω ακομα κ με το τσιπακι να την περασω παλι βγαζει να υπογραψω. Πηρα την citibank και ρωτησα αν γινεται να ενεργοποιησουν την ερωτηση pin στις συναλλαγες μου αλλα ο τυπος μου ελεγε οτι ναναι για τα τερματικα. Απ'οτι καταλαβα το εχουν γενικα απενεργοποιημένο εως ότου αποκτήσουν ολοι νεα τερματικα στην Ελλαδα.
  3. Εχω μια πιστωτική citibank με τσιπακι. Όσες φορες την εχω χρησιμοποιήσει για συναλλαγές δεν μου ζηταει Pin. Εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρία? Εσας σας ζητάει Pin κανονικά ή χρειάζεται υπογραφή?
  4. Καλησπερα. Εγω μεχρι στιγμης χρησιμοποιώ trimmer που αφηνει ενα αξυριστο look. Οι μηχανες με κεφαλες ή αυτές οπως η panasonic που χρησιμοποιείς προσφέρουν ξύρισμα όπως ένα ξυράφι?
  5. Καλησπερα. Γνωριζει καποιος αν υπάρχει εφαρμογη που να μπορεις να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για να πληκτρολογείς στο pc? Να το χρησιμοποιώ σαν remote keyboard δηλαδη. Δοκίμασα την εφαρμογη Bluetooth Remote Control 4.0 με την οποια μπορεις να κουνησεις το mouse εμφανιζοντας το desktop στην οθονη του κινητου σου, να χειριστεις media player, vlc player και αλλα πολλά αλλά δεν εχω βρει τρόπο να πληκτρολογώ. Ευχαριστω εκ των προτέρων
  6. Η fring πριν καποιο καιρο εβγαλε ανακοινωση που ειπε οτι σταματησε να υποστηριζει βιντεοκληση skype λόγω πιεσεων απο την ιδια την skype. Οποτε οποια εκδοση και να βαλεις δεν θα μπορεις να κανεις βιντεοκληση.
  7. βγαινουμε λιγουλακι off-topic αλλα υπαρχει και αυτό Από τα reviews φαινεται να είναι αξιολογη συσκευή. δεν ξερω αν πωλείται Ελλάδα όμως. Απ'οτι λέει είναι sold-out και θέλει 2-3 εβδομάδες για αποστολή.
  8. μα δεν ειπε οτι ειναι καινουργιο και πρωτοποριακο, ειπε οτι ειναι το πιο ξεκουραστο
  9. Δεν παρακολουθω τα υπολοιπα που ανεφερες απλα ήθελα να πω πως το γεγονος πχ οτι δεν εχει usb δεν μπορω να το εκλάβω ως θετικό αλλά ως έλλειψη. Και είναι κρίμα μια συσκευη (οπως και το iphone) που εχει το τελειο touch και τοσα αλλα καλά χαρακτηριστικά να μην εχει 2-3 extra πραγματακια που θα βελτιωναν περαιτερω την χρηστικότητα τους. Τωρα οσον αφορα τα tablets αν ειναι χρησιμα ή άχρηστα αυτό είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Προσωπικά είμαι καλυμμένος με το laptop μου και δεν νομιζω για την ωρα πως χρειαζομαι κατι άλλο. Θα προτιμούσα κατι σε netbook με περιστρεφόμενη οθονη που μετατρέπεται σε tablet. Παντως σαν gadget ειναι ενδιαφερον και πιστευω θα εδραιωθει στην αγορα. Οι Η/Υ ειναι σαν τα αυτοκινητα ας μου επιτραπει ο παραλληλισμός. Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ενα αυτοκινητο για ολες τις δουλειες, αλλος εχει ενα μεγαλο για ταξιδια και ενα μικρο για την πολη. Αλλος εχει και ενα τζιπ για off-road και ενα μηχανακι για να πηγαινει στο περιπτερο. Ετσι καπως είναι και οι Η/Υ. Αναγκες διαμορφώνονται και δημιουργούνται συνεχως και νεα προιοντα καλο είναι παντα να υπάρχουν. Ο καθένας διαλεγει και παίρνει...
  10. Λιγο off-topic αλλά τα tablets γενικα απο θερμοκρασια πως πανε? Εννοώ όταν πχ το ζορίζεις θερμαίνεται οπως τα laptop ή εκλύουν μικρη σχετικά θερμότητα. Τι μεθοδο ψύξης έχουν?
  11. Παραθέτω ενα κείμενο που βρήκα πριν λίγο καιρό, στο symbian-guru.com, που σχολιάζει το φανταστικό κινητό μας: Diary of a true mobile powerhouse. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφερον μιας και αναφερεται σε διαφορες εφαρμογες που προσωπικά δεν γνωριζαν πως υπήρχαν.
  12. ευχαριστω για την απαντηση. βασικα το προβλημα μου ηταν οτι εκανα open τα αρχεια και μετα δεν μπορουσα να τα ξαναβρω. μολις ειδα οτι υπαρχει επιλογη save οποτε και τα αποθηκευω εκει που θελω.
  13. Ξερει κανεις που αποθηκεύονται τα αρχεια που κατεβαζεις απο το mail? τα κανεις open εκεινη την ωρα αλλά δεν εχω ιδεα που αποθηκευονται για να τα βρω ξανα
  14. σιγουρα οι επιδοτησεις ειναι αναγκαιες και στην Ελλαδα και παντου αλλά οταν παίρνεις μια συσκευή 500 ευρω με 50 δεν γινεται να περιμενεις να πληρωνεις 20 ευρω παγιο, να κανεις ανανεωση στο 11μηνο και να μην εισαι και ευχαριστημενος. Γενικα ολον αυτον καιρο οι επιδοτησεις στην Ελλάδα ήταν πολύ καλές, τουλαχιστον σε σχεση με Αγγλια που μπορω να συγκρινω, αλλα καποια στιγμη θα επανερχομασταν στην προ διετιας κατασταση με πιο φυσιολογικες επιδοτησεις.
×
×
  • Create New...