Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα δεν βρισκει ΠΟΤΕ αντιστοιχια, ειτε στις παλιες επαφες (που μετεφερα με pc suit) ειτε σε "φρεσκιες".

Ειχα το ιδιο πρβλημα και με το Ν80 παλιοτερα και με το Ν95 τωρα πολις το πηρα. Ειχα μεταφερει τις επαφες απο αλλο τηλεφωνο ειτε με bluetooth ειτε συγχρονιζοντας με Outlook. Και στις 2 περιπτωσεις δεν ειχα φωνητικες εντολες στις επαφες μου. Σε μενα η ΜΟΝΗ λυση που δουλευει ειναι να σβυσεις ολες τις επαφες και να τις ξαναπερασεις μια-μια με το χερι απο την αρχη. Ξερω ειναι πολυ δουλεια αλλα τουλαχιστον εγω ετσι καταφερα να εχω φωνητικες εντολες στις επαφες μου.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το Ν95 το έχεις στις αξιόπιστες συσκευές του Κ800?

Κάνε και το ανάποδο για καλό και για κακό.

Πάντως αν δεν λυθεί το πρόβλημα υπάρχουν πολύ πιο εύκολοι και γρήγοροι τρόποι να μεταφέρεις τις φωτογραφίες σου. Με το bluetooth θα κάνεις πολύ ώρα. Γιατί δεν το κάνεις μέσω pc?

Ναι ετσι τελικα τις μετεφερα, απλα θελω να βρω γιατι δεν τις μεταφερει. Για το ****το....:mad:

παιδια καποιο ελληνικο site που να εχει φερει micro sd 8gb για το n95 και να πληρωνεις με αντικαταβολη?
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

παιδια καποιο ελληνικο site που να εχει φερει micro sd 8gb για το n95 και να πληρωνεις με αντικαταβολη?

Δες εδω ,παρε τηλ ,δεν ξερω αν εχουν φερει

http://www.katerelos.gr/index.php?cPath=42_210&osCsid=0c37137cba48775c27b3708ad116c4f7

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εννοείς πως κατέβασε τους χάρτες;

Για να περάσεις τους χάρτες στο κινητό σου θα πρέπει να εγκαταστήσεις στο pc σου το Map Loader, θα συνδέσεις το κινητό στο PC σε κατάσταση «Μεταφοράς αρχείων» και θα τρέξεις το πρόγραμμα αυτό. Μετά τα πράγματα είναι απλά... επιλέγεις την ήπειρο και μετά την Ελλάδα.

Σημείωση: Θα πρέπει να έχεις τρέξει μία φορά το πρόγραμμα «Χάρτες» του κινητό για να μπορέσει να αναγνωρίσει το pc το κινητό.

Σημείωση 2: Θα πρέπει να έχεις το Microsoft .Net Framework 3 εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου.

Ευχαριστώ!! Θα το δοκιμάσω.

Ειχα το ιδιο πρβλημα και με το Ν80 παλιοτερα και με το Ν95 τωρα πολις το πηρα. Ειχα μεταφερει τις επαφες απο αλλο τηλεφωνο ειτε με bluetooth ειτε συγχρονιζοντας με Outlook. Και στις 2 περιπτωσεις δεν ειχα φωνητικες εντολες στις επαφες μου. Σε μενα η ΜΟΝΗ λυση που δουλευει ειναι να σβυσεις ολες τις επαφες και να τις ξαναπερασεις μια-μια με το χερι απο την αρχη. Ξερω ειναι πολυ δουλεια αλλα τουλαχιστον εγω ετσι καταφερα να εχω φωνητικες εντολες στις επαφες μου.

Το δοκιμασα φιλε και δε γινεται τιποτα. Και κατι που δεν το ανεφερα πιο πανω, οταν εκανα την αναβαθμιση σε Nokiashop ηταν ολα ενταξει.

Το προβλημα δημιουργηθηκε οταν την ιδια αναβαθμιση την επανεγκατεστησα

Διαπίστωσα σήμερα, στο αυτοκίνητο, πως το σήμα GPS του Ν95 δε χάθηκε ούτε για μια στιγμή. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι εκ των ων ουκ άνευ. Απλώς είχα διαφορετική εντύπωση, μιας και στο σπίτι δεν υπάρχει κάλυψη.

Χρησιμοποιω web vodafone και εχω το εξης προβλημα.

Ενω μεσω opera mini σερφαρω κανονικα (και τωρα απο το κινητο σας γραφω) δεν μπορω να συνδεθω απο τον browser του κινητου.

Δεν μου βγαζει καποιο σφαλμα, απλα δεν φορτωνει τη σελιδα και πανω δεξια παραμενει το 0 kb.

Μεχρι τωρα δε με ενδιεφερε γιατι εμπαινα με opera, αλλα παρατηρησα πως δεν μπορω να συνδεθω μεσω καμιας αλλης εφαρμογης οπως msn, shazam κλπ. Οταν μπαινω μεσω wifi ολα ειναι καλα.

Ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Ισως καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις?

Λεωνίδας

Διαπίστωσα σήμερα, στο αυτοκίνητο, πως το σήμα GPS του Ν95 δε χάθηκε ούτε για μια στιγμή. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι εκ των ων ουκ άνευ. Απλώς είχα διαφορετική εντύπωση, μιας και στο σπίτι δεν υπάρχει κάλυψη.

οντως.....ειναι αλήθεια....

και εγω που το εχω δοκιμασει στο αμαξι μου.....το σημα ειναι φοβερο....

εισαι σε "σύνδεση" συνεχεια......:)

κανενα παραπονο σε αυτο......

εχω βρει μια προσοψη απο αλουμινιο και λεω να την αγορασω για θεμα ποιοτητας και αντοχης,εχει δοκιμασει κανενας ?μηπως επιβαρυνει το slide,η καλυτερα πλαστικο?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

οντως.....ειναι αλήθεια....

και εγω που το εχω δοκιμασει στο αμαξι μου.....το σημα ειναι φοβερο....

εισαι σε "σύνδεση" συνεχεια......:)

κανενα παραπονο σε αυτο......

Εγώ το δοκίμασα μια φορά στην εθνική που τρέχαμε με 100 km/h και το σήμα δεν χάθηκε καθόλου!

==>www.wiinews.gr<== The best GREEK wii blog

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ το δοκίμασα μια φορά στην εθνική που τρέχαμε με 100 km/h και το σήμα δεν χάθηκε καθόλου!

Δηλαδή όλα αυτά που ακούγονται περί "κακού" GPS αναφέρονται μόνο στο αρχικό ψάξιμο των δορυφόρων; Με ενδιαφέρει πραγματικά γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. Επίσης οι δοκιμές που κάνατε ήταν με ανοιχτό ή κλειστό slider;:)

EvEn DeAtH MaY DiE

Μήπως μπορείς να μου πεις τον σύνδεσμο από τον οποίο τους κατέβασες??

Έχω και εγώ αυτές τις δύο συσκευές, αλλά πριν από λίγο μετέφερα κανονικά με Bluetooth φωτογραφίες...δεν μου παρουσίεσα πρόβλημα...τώρα εσένα γιατί το κάνει.....να πω την αλήθεια μετά από πάρα πολλές εικόνες που μετέφερα, δεν μου μετέφερε την τελευταία, αλλά υποθέτω μήπως έχω μεταφέρει πολλές και έχει γεμίσει μυνήματα το κινητό και δεν υπάρχει χώρος...Θα διαγράψω μερικά και θα ξαναπροσπαθήσω...μήπως σου συμβαίνει κάτι τέτοιο??

Απ' το μεσημερι που διαβασα την απαντηση σου, και σε ευχαριστω που ασχοληθηκες με το θεμα μου, "μπριζωθηκα" και το 'ψαξα λιγο περισσοτερο. Τελικα καταφερα να μεταφερω ολοκληρο το φακελο εικονες. Αυτο εγινε. Μια μια ομως τη φωτο δεν την στελνει. Κουφο?:lol:

Το δοκιμασα φιλε και δε γινεται τιποτα. Και κατι που δεν το ανεφερα πιο πανω, οταν εκανα την αναβαθμιση σε Nokiashop ηταν ολα ενταξει.

Το προβλημα δημιουργηθηκε οταν την ιδια αναβαθμιση την επανεγκατεστησα

Δοκιμασε κι αυτο. Κανε reset *#7370# Θα επαναφερει το τηλεφωνο στην αρχικη του κατασταση. Δοκιμασε μετα να περασεις με το χερι 1 -2 επαφες και θα δεις αν θα εχεις φωνητικη εντολη. Αν παλι οχι....μηπως να εγκαταστησεις ξανα το firm?

Δηλαδή όλα αυτά που ακούγονται περί "κακού" GPS αναφέρονται μόνο στο αρχικό ψάξιμο των δορυφόρων; Με ενδιαφέρει πραγματικά γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. Επίσης οι δοκιμές που κάνατε ήταν με ανοιχτό ή κλειστό slider;:)
φίλε το gps ρε σχέση με έναν δεκτή πχ sirf star 3 υστερεί κυρίως στο χρόνο πού κάνει στην αρχή να βρει το στίγμα άπαξ και το βρει δεν έχεις πρόβλημα ειδικά τώρα με το agρs Είναι αισθητά καλύτερα τα πράγματα τόσο και στο χρόνο πού κάνει να βρει στίγμα στην αρχή.σε εμένα στο αυτοκίνητο ούτε στην ομόνοια στα σοκάκια πού δε βλέπεις ουρανό δεν έχασε εντελώς το σήμα
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εβλεπα ενα βιντεακι στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=FJv7HlRzejE&feature=related και διαβαζοντας απο κατω τα σχολια ειδα το εξης:

"nokia no longer wants to be a cell phone company, I heard they want to branch out into the industry of internet services...."

ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο ή ειναι φημες? Μακαρι να μην ισχυει!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Μια μια ομως τη φωτο δεν την στελνει. Κουφο?:lol:

Αρκετά!!!;)

Τι θα μπορούσε άραγε να φταίει?? Με bluetooth το έστειλες έτσι??

Μεμονομένη φότο μπορείς να στείλεις?(ανάποδα τώρα όμως...από το Ν95 στο Κ800)

Παιδια εβλεπα ενα βιντεακι στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=FJv7HlRzejE&feature=related και διαβαζοντας απο κατω τα σχολια ειδα το εξης:

"nokia no longer wants to be a cell phone company, I heard they want to branch out into the industry of internet services...."

ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο ή ειναι φημες? Μακαρι να μην ισχυει!

Αν αληθεύει κάτι τέτοιο προφανώς εννοούν ότι δε θέλουν πια να είναι μόνο εταιρία κινητών και θέλουν να επεκταθούν και αλλού. Κάτι διαφορετικό θα ήταν τελείως παράλογο και αντι-εμπορικό. Θα ήταν σα να βγει η Microsoft και να πει "η εταιρεία μας θα πάψει να ασχολείται με τα Windows και το λογισμικό γενικότερα, από εδώ και εμπρός θα πουλάμε μίξερ!":lol: Α και επίσης η ερώτηση σου είναι off-topic εδώ:D

EvEn DeAtH MaY DiE

epsaxna mia efarmogh gia na akuw radio mesw internet (px meso

e-radio.gr) kai kapoios mu eipe oti ta s60 exun dikia tus efarmogh gia ayto kai oti einai freeware . kai oti epishs tha prepei egw na tropopoihsw ena arxeio sto pc mu . mporei kapoios na mu dwsei ta fota tu an gnwrizei kati epi tu themtos ? epsaksa sth nokia kai de vrhka kanena software gia na akus radio mesw internet.

Μια απλη αναζητηση στο google εκανα:

http://opensource.nokia.com/projects/s60internetradio/index.html

Το αρχειο που πρεπει να τροποποιησεις ειναι το

shoutcast.pls στον φακελο shoutcast στην καρτα μνημης σου. Πρεπει να εγκαταστησεις το προγραμμα πρωτα.

Το google ειναι παντα ο φιλος μας.

Μια απλη αναζητηση στο google εκανα:

http://opensource.nokia.com/projects/s60internetradio/index.html

Το αρχειο που πρεπει να τροποποιησεις ειναι το

shoutcast.pls στον φακελο shoutcast στην καρτα μνημης σου. Πρεπει να εγκαταστησεις το προγραμμα πρωτα.

Το google ειναι παντα ο φιλος μας.

eyxaristw gia th voitheia file. ekana osa leei , evala kai th dieythinsh enos stathmu apo http://www.e-radio.gr pou mu edeixne meso netstat kai parola ayta de leiturgei :S oi stathmoi pou exei apo prin h efarmogh omws leiturgun.

exei kataferei kaneis na leiturgeisei thn efarmogh me ellhnikus stathmus ?

Στην αναπαραγωγή μουσικής, είναι προτιμότερο η "Διεύρυνση στέρεο" και η "Ενίσχυση" να έχουν από κάτω τους την επιγραφή "Ενεργοποίηση" ή "Απενεργοποίηση";

Χρησιμοποιω web vodafone και εχω το εξης προβλημα.

Ενω μεσω opera mini σερφαρω κανονικα (και τωρα απο το κινητο σας γραφω) δεν μπορω να συνδεθω απο τον browser του κινητου.

Δεν μου βγαζει καποιο σφαλμα, απλα δεν φορτωνει τη σελιδα και πανω δεξια παραμενει το 0 kb.

Μεχρι τωρα δε με ενδιεφερε γιατι εμπαινα με opera, αλλα παρατηρησα πως δεν μπορω να συνδεθω μεσω καμιας αλλης εφαρμογης οπως msn, shazam κλπ. Οταν μπαινω μεσω wifi ολα ειναι καλα.

Ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Ισως καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις?

Μπες στην σελίδα της Vodafone, ή πάρε τηλέφωνο να σου στείλουν τις ρυθμίσεις με μήνυμα εκ νέου. Αυτές θα δουλέψουν. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Στην αναπαραγωγή μουσικής, είναι προτιμότερο η "Διεύρυνση στέρεο" και η "Ενίσχυση" να έχουν από κάτω τους την επιγραφή "Ενεργοποίηση" ή "Απενεργοποίηση";

Προσωπικά την «Διεύρυνση στέρεο» την έχω απενεργοποιημένη. «Χαλάει» τον ήχο και ακούγεται κάπως υπόκωφα και απόμακρα.

Η «Ενίσχυση» αν θυμάμαι καλά, αφορά τα μπάσα και την έχω ενεργοποιημένη.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Αρκετά!!!;)

Τι θα μπορούσε άραγε να φταίει?? Με bluetooth το έστειλες έτσι??

Μεμονομένη φότο μπορείς να στείλεις?(ανάποδα τώρα όμως...από το Ν95 στο Κ800)

Προς το παρον κλαιω το κινητο μου....Πριν λιγο μου κλεψανε το μπουφαν μεσα απο τ' αυτοκινητο και το ειχα μεσα. Οταν το ξαναγορασω τα ξαναλεμε..:(:(:mad::mad::(