Jump to content

Aisopos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.349
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Aisopos

  1. Κυκλοφορεί ένα chain mail. Από κει έγινε γνωστή η ιστορία περί ακέφαλων κοτόπουλων.
  2. Έχω δημοσιεύσει ένα ανάλογο θέμα γι' αυτό του είδους το φαγητό http://www.pare-dose.net/blog/?p=187 Τουλάχιστον στην ελληνική αλυσίδα, είναι επιβεβαιωμένο ότι μιλάμε για κανονικά κοτόπουλα κι από συγκεκριμένη εταιρία http://www.kfc.gr/pr_20030710b.html Σαφώς, η χημεία οργιάζει σ' αυτό το είδος φαγητού, αλλά μέχρι το να μιλάμε για ζώα επιστημονικής φαντασίας, υπάρχει μια απόσταση. Η φωτογραφία δεν μου λέει τίποτε προσωπικά, παρόντος του Photoshop.
  3. Εδώ και λίγες ημέρες, έχω δημιουργήσει ένα forum το οποίο έχει σαν αντικείμενο συζητήσεων τον καρκίνο. Θα το βρείτε στην διεύθυνση http://www.pare-dose.net/ca-forum/index.php «Εκμεταλλεύομαι» την υψηλή επισκεψιμότητα του myPhone.gr, θεωρώντας ως δεδομένο ότι αυτό το μήνυμα δεν θα θεωρηθεί ως spam ή διαφήμιση προσωπικής ιστοσελίδας. Η μάστιγα αυτή, βρίσκεται πάνω απ' όλα αυτά. Ευχαριστώ.
  4. Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι ούτε να στείλεις sms. Κάνεις πρώτα μια εγγραφή στην σελίδα του VoipDiscount και μετά βάζεις στο κινητό τις ρυθμίσεις που περιγράφονται παραπάνω.
  5. Ο πρώτος από τους 2 Anavasis είναι ο default.
  6. Ασχέτως από ποιον χάρτη χρησιμοποιείς... Σημείωσε ότι ο Anavasis δεν εμφανίζεται σωστά αν δεν είναι τσεκαρισμένος και ο default. Έχεις δοκιμάσει τον Anavasis τώρα που διέγραψες τον default;
  7. Ευτυχώς που δεν στα έβγαλε μπλε και άσπρα, γιατί θα νόμιζα ότι ήταν τα στρουμφάκια :p Ναι, ραντάρ και κάμερες είναι.
  8. Μάλλον δεν έχεις ακολουθήσει την διαδικασία εγκατάστασης με τον POI Loader.
  9. Φίλε μου κάνεις που κάνεις ένα ολόκληρο κατεβατό παράθεση, ρίξτου και μια ματιά με την ευκαιρία.
  10. Ότι χάρτες υπάρχουν για Ελλάδα βρίσκονται στην πρώτη σελίδα. Απλώς κάνε τον κόπο να την διαβάσεις ολόκληρη. Σε σχέση με το παράπονο, ευτυχώς ή δυστυχώς ο RapidShare αποτελεί ένας από τους πιο αξιόπιστους file hosts που σου επιτρέπει να κατεβάζεις σε σχετικά υψηλές ταχύτητες, ακόμα κι αν είσαι free member. Κι από την στιγμή που εγώ που ανέβασα τα αρχεία (αυτά που βρίσκονται στον οδηγό μου) είμαι Premium member, εξασφαλίζεται η παραμονή τον αρχείων στον σέρβερ, ακόμα κι αν μεσολαβήσει διάστημα χωρίς να τα κατεβάσει κανένας. Έχω δοκιμάσει και σέρβερς που υποστηρίζουν μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου κι έχω απογοητευτεί πλήρως.
  11. Για πόλη ο Auto Drive Hellas. Για επαρχιακό δίκτυο, τοποθεσίες κ.τ.λ. ο Anavasis. Βρίσκονται όλα στην πρώτη σελίδα.
  12. Η Νόκια χρεώνει. Η Garmin όχι. Μην ασχολήσαι με τους Nokia Mapes. Οι χάρτες της Garmin είναι έτη φωτός μπροστά απ΄της Nokia, συν το ότι έχει και δωρεάν την πλοήγηση. Έχε υπόψην ότι για να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες του Anavasis, θα πρέπει να έχεις τσεκαρισμένους μόνο τον Anavasis και τον default χάρτη (αναφέρθηκε 1-2 σελίδες πριν). Μην τσεκάρεις όλους τους χάρτες.
  13. Στα «Σύνολα χαρτών» επέλεξε MapSource και τσέκαρε όλους τους χάρτες (αν κι απ' ότι βλέπω έχεις μόνο τον Auto Drive Hellas).
  14. Η Χαλκίδα εμφανίζεται κανονικά και με τον Auto Drive Hellas και με τον Anavasis. http://imageshack.gr/files/0x06px6jrtqiqin9mpf8.jpg http://imageshack.gr/files/lnbjdqyc8wdu7v27m1hp.jpg Έχεις τσεκάρει να εμφανίζεται κάποιος από αυτούς τους χάρτες;
  15. Άγνωστο γιατί εμφανίζεται 2 φορές το όνομα. Η πρώτη απ' τις 2 επιλογές πάντως είναι ο default χάρτης και η δεύτερη ο Anavasis. Με το ίντερνετ μπαίνει. 3-4kb φορτώνει κάθε φορά, δεν είναι τίποτα (αν μιλάμε για τον καιρό).
  16. Θα το βάλω κι εγώ στη σελίδα μου. Σε ποιο όνομα όμως γίνεται η αιμοδοσία;
  17. Στην πρώτη σελίδα είναι στο λινκ με τα όλους τους διαθέσιμους χάρτες. Το αν είναι exe ή οτιδήποτε άλλο, δεν το γνωρίζω καθώς δεν έχω ασχοληθεί. Γράφει όμως για Mapsource. Συγνώμη, αλλά έχεις την εντύπωση ότι σε τόσες σελίδες προσπαθούμε να σπάσουμε ένα αγορασμένο πρόγραμμα; :rolleyes: Στην πρώτη σελίδα φίλε βρίσκονται όλα.:)
  18. Το ωραίο του θέματος είναι ότι την απορία για το «τι είναι ΕΜΟ», την έχει μια αυτοαποκαλούμενη ΕΜΟ.
  19. Δεν ξέρω πόσο είναι ο κάθε χάρτης των χωρών της Ευρώπης. Θα σε γελάσω. Και υπόψην, πως δεν μιλάμε για όλη την Ευρώπη, αλλά για τις κυριότερες χώρες της Δυτικής Ευρώπης.
  20. Γύρω στα 150ΜΒ. Ο χάρτης της Ευρώπης είναι γύρω στο 1,5GB.
  21. Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα στο μήνυμα που φάνηκε να συμφωνείς με τον φίλο «που τα βλέπει όλα» κι όταν μίλησες περί αλληλοσυμπλήρωσης. Αν κατάλαβα λάθος εγώ, πάω πάσο. Ακριβώς. Στην φωτογραφία αυτή υπάρχει μόνο ο Anavasis.
  22. Αυτό λέμε τόση ώρα. Ότι ο Ανάβασις συμπληρώνει μόνο τοποθεσίες και υψώματα, όχι δρόμους. Αν έχεις καταλάβει η όλη συζήτηση γίνεται γιατί κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Ανάβασις συμπληρώνει κι εμφανίζει και τους δρόμους που δεν εμφανίζει ο Auto Drive. Αυτό δεν λέμε τόση ώρα; Βλέπεις τους δρόμους του Anavasis πουθενά;
  23. Τον έχω δοκιμάσει εγώ. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ως προς την χρήση τους και το πως εμφανίζονται. Αυτό που λες («και αντίστροφα») δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει, μιας και ο AutoDrive σε κάθε περίπτωση επικαλύπτει τους άλλους χάρτες. Και σίγουρα σημείο αναφοράς δεν μπορεί να είναι η Αθήνα (ή κάθε αστικό κέντρο) όπου δεν είναι το ποιο δυνατό σημείο του Anavasis. Ο leftezi ανέβασε ένα screenshot. Αν εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος) ανεβάσετε ένα αντίστοιχο, όπου αυτοί οι 2 χάρτες θα είναι τσεκαρισμένοι και θα εμφανίζονται όλες οι λεπτομέρειες που δείχνει ο Anavasis, τότε πάω πάσο και πετάω το κινητό μου στον τοίχο. Μην μπερδεύετε τις τοποθεσίες και τα υψώματα που εμφανίζει ο Ανάβασις με τους δρόμους και τις οδούς. Περιμένω κι εγώ να δω το screenshot, όπου το ΠΑΠΙΓΚΟ θα αναφέρεται και με greeklish σαν PAPIGO και θα εμφανίζεται με όλες τις λεπτομέρειες. Έχω δοκιμάσει διάφορους συνδιασμούς μέχρι τώρα κι έχω καταλήξει στα εξής: Ο ναυτικός χάρτης (Blue Chart) δεν εμφανίζεται όταν είναι τσεκαρισμένος και ο Auto Drive Hellas. Δουλεύει με όλους τους υπόλοιπους πιθανούς συνδιασμούς. Για να είστε σίγουροι ότι ο Blue Chart εμφανίζεται σωστά, θα πρέπει να βλέπετε στον θαλάσσιο χώρο κάτι ροζ σπιράλ γραμμές. Αυτές είναι υποθαλλάσια καλώδια. Υπάρχουν αρκετές γύρω απο την περιοχή τις Εύβοιας (για το επιβεβαιώσετε και για να μην ψάχνετε ολόκληρο τον θαλάσσιο χάρτη). Ο χάρτης της Ανάβασης, παρουσιάζει όντως το παράδοξο φαινόμενο που αναφέρεις. Εμφανίζεται σωστά μόνο όταν είναι τσεκαρισμένος μαζί με τον default. Με οποιονδήποτε άλλο συνδιασμό εμφανίζεται ελλειπής ή δεν εμφανίζεται καθόλου. Ο Auto Drive Hellas εμφανίζεται με όλους τους συνδιασμούς και σε κάθε περίπτωση επικαλύπτει τους άλλους.
  24. Ισχύει ότι και για τον 3 σε 1. Όλοι οι κωδικοί σε ένα αρχείο UNL, ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς κενά και Enter. Ο Anavasis δεν έχει κωδικό, γιατί είναι ξεκλείδωτος. Αν θες την γνώμη μου πάντως, μην τον βάλεις αυτόν τον χάρτη. Δεν θα προσθέσει κάτι παραπάνω. Άσε που ο τέταρτος χάρτης είναι σε greeklish και καλύπτει κυρίως Αθήνα. Από κει και πέρα, για μην να γίνονται παρανοήσεις, ο Anavasis όταν δουλεύει με τον Auto Drive Hellas δεν τον συμπληρώνει στις ελλειπείς διαδρομές, αλλά μόνο στα σημεία που ο Auto Drive Hellas δεν έχει καθόλου χαρτογράφηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση στα ορεινά σημεία και τοποθεσίες. Απορώ όμως που κάποιοι λένε ότι και με τους 2 χάρτες τσεκαρισμένους, βλέπουν το ίδιο σημείο και με ελληνικά (Auto Drive Hellas) και με greeklish (Anavasis). Επειδή είμαι κι άπιστος Θωμάς, μπορεί όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο να δώσει ένα screenshot από το Πάπιγκο που ανέφερε ο Leftezi στην προηγούμενη σελίδα; Όχι τίποτε άλλο, αλλά να αρχίσω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο ότι παίζει ρόλο και η συσκευή στο πως εμφανίζονται οι λεπτομέρειες του χάρτη (που δεν το πιστεύω).
×
×
  • Create New...