Jump to content

Aisopos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.349
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Aisopos's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

10

Φήμη

  1. Κυκλοφορεί ένα chain mail. Από κει έγινε γνωστή η ιστορία περί ακέφαλων κοτόπουλων.
  2. Έχω δημοσιεύσει ένα ανάλογο θέμα γι' αυτό του είδους το φαγητό http://www.pare-dose.net/blog/?p=187 Τουλάχιστον στην ελληνική αλυσίδα, είναι επιβεβαιωμένο ότι μιλάμε για κανονικά κοτόπουλα κι από συγκεκριμένη εταιρία http://www.kfc.gr/pr_20030710b.html Σαφώς, η χημεία οργιάζει σ' αυτό το είδος φαγητού, αλλά μέχρι το να μιλάμε για ζώα επιστημονικής φαντασίας, υπάρχει μια απόσταση. Η φωτογραφία δεν μου λέει τίποτε προσωπικά, παρόντος του Photoshop.
  3. Εδώ και λίγες ημέρες, έχω δημιουργήσει ένα forum το οποίο έχει σαν αντικείμενο συζητήσεων τον καρκίνο. Θα το βρείτε στην διεύθυνση http://www.pare-dose.net/ca-forum/index.php «Εκμεταλλεύομαι» την υψηλή επισκεψιμότητα του myPhone.gr, θεωρώντας ως δεδομένο ότι αυτό το μήνυμα δεν θα θεωρηθεί ως spam ή διαφήμιση προσωπικής ιστοσελίδας. Η μάστιγα αυτή, βρίσκεται πάνω απ' όλα αυτά. Ευχαριστώ.
  4. Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι ούτε να στείλεις sms. Κάνεις πρώτα μια εγγραφή στην σελίδα του VoipDiscount και μετά βάζεις στο κινητό τις ρυθμίσεις που περιγράφονται παραπάνω.
  5. Ο πρώτος από τους 2 Anavasis είναι ο default.
  6. Ασχέτως από ποιον χάρτη χρησιμοποιείς... Σημείωσε ότι ο Anavasis δεν εμφανίζεται σωστά αν δεν είναι τσεκαρισμένος και ο default. Έχεις δοκιμάσει τον Anavasis τώρα που διέγραψες τον default;
  7. Ευτυχώς που δεν στα έβγαλε μπλε και άσπρα, γιατί θα νόμιζα ότι ήταν τα στρουμφάκια :p Ναι, ραντάρ και κάμερες είναι.
  8. Μάλλον δεν έχεις ακολουθήσει την διαδικασία εγκατάστασης με τον POI Loader.
  9. Φίλε μου κάνεις που κάνεις ένα ολόκληρο κατεβατό παράθεση, ρίξτου και μια ματιά με την ευκαιρία.
  10. Ότι χάρτες υπάρχουν για Ελλάδα βρίσκονται στην πρώτη σελίδα. Απλώς κάνε τον κόπο να την διαβάσεις ολόκληρη. Σε σχέση με το παράπονο, ευτυχώς ή δυστυχώς ο RapidShare αποτελεί ένας από τους πιο αξιόπιστους file hosts που σου επιτρέπει να κατεβάζεις σε σχετικά υψηλές ταχύτητες, ακόμα κι αν είσαι free member. Κι από την στιγμή που εγώ που ανέβασα τα αρχεία (αυτά που βρίσκονται στον οδηγό μου) είμαι Premium member, εξασφαλίζεται η παραμονή τον αρχείων στον σέρβερ, ακόμα κι αν μεσολαβήσει διάστημα χωρίς να τα κατεβάσει κανένας. Έχω δοκιμάσει και σέρβερς που υποστηρίζουν μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου κι έχω απογοητευτεί πλήρως.
  11. Για πόλη ο Auto Drive Hellas. Για επαρχιακό δίκτυο, τοποθεσίες κ.τ.λ. ο Anavasis. Βρίσκονται όλα στην πρώτη σελίδα.
  12. Η Νόκια χρεώνει. Η Garmin όχι. Μην ασχολήσαι με τους Nokia Mapes. Οι χάρτες της Garmin είναι έτη φωτός μπροστά απ΄της Nokia, συν το ότι έχει και δωρεάν την πλοήγηση. Έχε υπόψην ότι για να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες του Anavasis, θα πρέπει να έχεις τσεκαρισμένους μόνο τον Anavasis και τον default χάρτη (αναφέρθηκε 1-2 σελίδες πριν). Μην τσεκάρεις όλους τους χάρτες.
  13. Στα «Σύνολα χαρτών» επέλεξε MapSource και τσέκαρε όλους τους χάρτες (αν κι απ' ότι βλέπω έχεις μόνο τον Auto Drive Hellas).
  14. Η Χαλκίδα εμφανίζεται κανονικά και με τον Auto Drive Hellas και με τον Anavasis. http://imageshack.gr/files/0x06px6jrtqiqin9mpf8.jpg http://imageshack.gr/files/lnbjdqyc8wdu7v27m1hp.jpg Έχεις τσεκάρει να εμφανίζεται κάποιος από αυτούς τους χάρτες;
×
×
  • Create New...