Jump to content

viper_gts_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    744
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About viper_gts_gr

  • Ημ. Γέννησης 01/10/1986

viper_gts_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για διαφορους λογους κολλανε τοσο πολυπλοκα συστηματα. ΜΗΝ το κλεινεις απο πισω. Πατα και κρατα το On/Off μπροστα στην κονσολα (διπλα απο το eject) για καμια 10αρια δευτερολεπτα και θα κλεισει. Πολυ σπανια δεν θα πιασει ουτε αυτο και θα χρειαστει απο πισω.
  2. Λεει πουθενα το ps3 οτι δεχεται και ρευμα 120 volt? Μονο οσες συσκευες εχουν εξωτερικο μετασχηματιστη δεν εχουν προβλημα (κινητα, λαπτοπ, slim ps2 κλπ), και παλι οχι ολες.
  3. Επισης τα παιχνιδια του ps1 δεν θα παιζουν (του 2 δεν παιζουν ετσι κι αλλιως) Με το ρευμα θα εχεις προβλημα. Θα πρεπει να αγορασεις μετασχηματιστη. Και ακριβο κιολας γιατι τα watt του ps3 ειναι πολλα. Αν το κανεις μονο για να σου βγει πιο φτηνα δεν αξιζει, θα βρεις τον μπελα σου.
  4. Ραγιζει η καρδια μου οποτε βλεπω κατι τετοια. Που εγινε?
  5. Εγω οταν το ειδα μου φανηκε ΑΠΑΙΣΙΟ (ναι το ξερω οτι ειναι θηριο και τρωει ζωντανα κατι supercars 3 φορες πιο ακριβα, αλλα μιλαω απο εμφανιση). Σε εκθεση το ειδα, οχι απο κοντα, αλλα δε νομιζω να κανει διαφορα. Παντως ακομα και στην Αγγλια πρεπει ακομα να ειναι πολυ σπανιο μιας και δεν εχει κυκλοφορησει. Παραεισαγωγη πρεπει να ειναι αυτο που ειδες.
  6. Αλλο ρωτησες αλλο καταβα. Sorry Ημουν λιγο ζαλισμενος οτι το εγραψα. Θα κανεις καινουριο λογαριασμο στο PSN και θα δηλωσεις οτι μενεις UK. Δηλωσε την billing address σου. Βρε μεχρι και SSD μπορεις να βαλεις αλλα δεν κερδιζεις και πολλα σε χρονο (ειχε κανει συγκριτικο το gamespot νομιζω) Στην αρχη πολλα παιχνιδια ειναι χειροτερα στο ps3 αλλα τωρα η πλειοψηφια των multiplatform παιχνιδιων ειναι αξισου καλα και δειλα δειλα αρχιζουν να φαινονται παιχνιδια που ειναι καλυτερα στο ps3. Το cod4 παντως δεν θυμαμαι να ηταν απο αυτα που εχανε στο ps3.
  7. Οχι δεν χανεις την εγγυηση. Αφου εχει και οδηγιες της Σονυ για πώς θα τον αλλαξεις. Το 80αρι ειναι γι' αυτους που απλα δεν θελουν να μπλεξουν. Και κατι ακομα. Οσο η τεχνολογια των σκληρων προχωραει, μπορει ενας 40gb σκληρος δισκος να γινει πιο ακριβως απο εναν 80gb. Για να σου δωσω ενα ακραιο παραδειγμα, αν πας να ζητησεις εναν σκληρο δισκο 1Gb για φορητο θα σου πουν οτι δεν υπαρχει πλεον και αν τον θελεις σωνει και καλα πρεπει να γινει ειδικη παραγγελια (και ισως και παραγωγη) που σου κοστισει οσο ενας του 1tb. Αγορασε το απο το ελληνικο store που δεχεται ελληνικες καρτες. Με usb flashάκι ειναι το πιο ευκολο. Απλως βαλε την ταινια σε εναν φακελο VIDEO
  8. Mainstream supercars... Λιγο οξυμωρο δεν ειναι αυτο? Ποια δηλαδη δεν θα ηταν στην κατηγορια αυτη? Τα koenigsegg? Δεν εχω καταλαβει το αστειακι με το vw touareg.:(:(:( Λογω μεγεθους? BMW να το λεγατε θα το καταλαβαινα...
  9. Ειναι σπαθι που χρησιμοποιειται σε ταυρομαχιες. Νταξ, σχετικο ειναι παλι.
  10. Ειναι απιστευτη. Περιμενατε κατι αλλο? Μονο το ονομα με χαλαει. Σε ενα βιντεο που ειδα την προφερουν Εστόκε. Ποιος στοκος το σκεφτηκε αυτο?
  11. Η Porsche πηγαινε για κλεισιμο. Εβγαλε την boxster και σωθηκε. Εβγαλε την Cayenne και τωρα ειναι σε θεση να αγορασει την VW Group. Ο,τι και να πειτε δεν μπορειτε να αντικρουσετε οτι ηταν 2 αριστες επιχειρηματικες κινησεις.
  12. Περιμενετε. Το Νοεμβριο θα παρουσιαστει η καινουρια....
  13. Γιατι εξοδα τεχνικου? Εγω πηγα και ζητησα ενα, εδωσα και 1,5 ευρω και ουτε καν μου το εβαλαν! Μου το εδωσε στο χερι και αναγκαστηκα να το περασω μονος μου!!!:p:p:p
×
×
  • Create New...