Jump to content

viper_gts_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    744
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by viper_gts_gr

  1. Για διαφορους λογους κολλανε τοσο πολυπλοκα συστηματα. ΜΗΝ το κλεινεις απο πισω. Πατα και κρατα το On/Off μπροστα στην κονσολα (διπλα απο το eject) για καμια 10αρια δευτερολεπτα και θα κλεισει. Πολυ σπανια δεν θα πιασει ουτε αυτο και θα χρειαστει απο πισω.
  2. Λεει πουθενα το ps3 οτι δεχεται και ρευμα 120 volt? Μονο οσες συσκευες εχουν εξωτερικο μετασχηματιστη δεν εχουν προβλημα (κινητα, λαπτοπ, slim ps2 κλπ), και παλι οχι ολες.
  3. Επισης τα παιχνιδια του ps1 δεν θα παιζουν (του 2 δεν παιζουν ετσι κι αλλιως) Με το ρευμα θα εχεις προβλημα. Θα πρεπει να αγορασεις μετασχηματιστη. Και ακριβο κιολας γιατι τα watt του ps3 ειναι πολλα. Αν το κανεις μονο για να σου βγει πιο φτηνα δεν αξιζει, θα βρεις τον μπελα σου.
  4. Ραγιζει η καρδια μου οποτε βλεπω κατι τετοια. Που εγινε?
  5. Εγω οταν το ειδα μου φανηκε ΑΠΑΙΣΙΟ (ναι το ξερω οτι ειναι θηριο και τρωει ζωντανα κατι supercars 3 φορες πιο ακριβα, αλλα μιλαω απο εμφανιση). Σε εκθεση το ειδα, οχι απο κοντα, αλλα δε νομιζω να κανει διαφορα. Παντως ακομα και στην Αγγλια πρεπει ακομα να ειναι πολυ σπανιο μιας και δεν εχει κυκλοφορησει. Παραεισαγωγη πρεπει να ειναι αυτο που ειδες.
  6. Αλλο ρωτησες αλλο καταβα. Sorry Ημουν λιγο ζαλισμενος οτι το εγραψα. Θα κανεις καινουριο λογαριασμο στο PSN και θα δηλωσεις οτι μενεις UK. Δηλωσε την billing address σου. Βρε μεχρι και SSD μπορεις να βαλεις αλλα δεν κερδιζεις και πολλα σε χρονο (ειχε κανει συγκριτικο το gamespot νομιζω) Στην αρχη πολλα παιχνιδια ειναι χειροτερα στο ps3 αλλα τωρα η πλειοψηφια των multiplatform παιχνιδιων ειναι αξισου καλα και δειλα δειλα αρχιζουν να φαινονται παιχνιδια που ειναι καλυτερα στο ps3. Το cod4 παντως δεν θυμαμαι να ηταν απο αυτα που εχανε στο ps3.
  7. Οχι δεν χανεις την εγγυηση. Αφου εχει και οδηγιες της Σονυ για πώς θα τον αλλαξεις. Το 80αρι ειναι γι' αυτους που απλα δεν θελουν να μπλεξουν. Και κατι ακομα. Οσο η τεχνολογια των σκληρων προχωραει, μπορει ενας 40gb σκληρος δισκος να γινει πιο ακριβως απο εναν 80gb. Για να σου δωσω ενα ακραιο παραδειγμα, αν πας να ζητησεις εναν σκληρο δισκο 1Gb για φορητο θα σου πουν οτι δεν υπαρχει πλεον και αν τον θελεις σωνει και καλα πρεπει να γινει ειδικη παραγγελια (και ισως και παραγωγη) που σου κοστισει οσο ενας του 1tb. Αγορασε το απο το ελληνικο store που δεχεται ελληνικες καρτες. Με usb flashάκι ειναι το πιο ευκολο. Απλως βαλε την ταινια σε εναν φακελο VIDEO
  8. Mainstream supercars... Λιγο οξυμωρο δεν ειναι αυτο? Ποια δηλαδη δεν θα ηταν στην κατηγορια αυτη? Τα koenigsegg? Δεν εχω καταλαβει το αστειακι με το vw touareg.:(:(:( Λογω μεγεθους? BMW να το λεγατε θα το καταλαβαινα...
  9. Ειναι σπαθι που χρησιμοποιειται σε ταυρομαχιες. Νταξ, σχετικο ειναι παλι.
  10. Ειναι απιστευτη. Περιμενατε κατι αλλο? Μονο το ονομα με χαλαει. Σε ενα βιντεο που ειδα την προφερουν Εστόκε. Ποιος στοκος το σκεφτηκε αυτο?
  11. Η Porsche πηγαινε για κλεισιμο. Εβγαλε την boxster και σωθηκε. Εβγαλε την Cayenne και τωρα ειναι σε θεση να αγορασει την VW Group. Ο,τι και να πειτε δεν μπορειτε να αντικρουσετε οτι ηταν 2 αριστες επιχειρηματικες κινησεις.
  12. Περιμενετε. Το Νοεμβριο θα παρουσιαστει η καινουρια....
  13. Γιατι εξοδα τεχνικου? Εγω πηγα και ζητησα ενα, εδωσα και 1,5 ευρω και ουτε καν μου το εβαλαν! Μου το εδωσε στο χερι και αναγκαστηκα να το περασω μονος μου!!!:p:p:p
  14. V10 εννοει. http://www.autoblog.com/2008/06/25/r8-v10-spied-again-at-audis-quattro-gmbh/ http://www.autoblog.com/2008/07/15/audi-rs4-to-get-supercharged-v6-r8-v10-to-remain-na/ And what of the R8? The V10 version is on its way this fall, but a turbocharged variant isn't in the cards, nor is the V12 TDI. Το V12 TDI αποφασισαν να μην το βγαλουν στην παραγωγη. Η Ζ2 δεν λεω οτι δεν μπορει να βγει. Απλως δεν μπορει να βγει τοσο συντομα. Δεν υπαρχει πουθενα εκτος απο τις φημες. Δεν το εχω δεν σε mule μορφη, μονο την Ζ4. Το ιδιο ισχυει και για την Ζ10 (ή Μ10...).
  15. Εγω δεν πολυ πιστευω στην υπαρξη αυτου του μοντελου. Ουτε ενα spy shot καποιου καμουφλαρισμενου? Καινουριο μοντελλο και δεν κανει testing? Και τοσο συντομα που υποτιθεται οτι θα βγει? Και επισης αν ειναι να βγει Ζ2, η Ζ4 πρεπει να μεγαλωσει πολυ πραγμα που δεν φαινεται απο τα spy shots. Εχει μεγαλωσει αλλα δεν εχει γινει και SL.
  16. Πρωτα το επαιξα στο πρωτο normal (δεν θυμαμαι τι codenames εχουν). Μετα στο δευτερο normal, μετα μια φορα στο easy για να δω τη διαφορα, μετα αλλη μια στο easy για να παρω stealth και bandanna και τωρα ναι στο big boss hard. Τα stealth και bandanna δεν τα χρησιμοποιω. Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσαν και πολυ τα bosses σ' αυτο το παιχνιδι. Η laughing octopus πολυ σπανια σε χτυπαει. Η raven μου φαινεται βαρετη μαχη. H wolf ειναι αρκετα καλη αλλα δεν συγκρινεται με sniper wolf απο το 1 ουτε με τον The End απο το 3 (ανετα το καλυτερο boss σε οποιοδηποτε παιχνιδι). Ο vamp επισης αρκετα καλος αλλα τα χτυπηματα του αποφευγονται ευκολα (δεν ξερω βεβαια πώς θα ειναι στο hard). Η επομενη μαχη ειναι η μονη που ειναι ολα τα λεφτα (δεν την αναφερω συγκεκριμενα για λογους spoiler). Και η Mantis επισης βαρετη. Η τελευταια μαχη ειναι καλο fan service και καλη σκηνοθεσια.
  17. Οι πατημασιες της Ναομι εχουν τριγωνικο σχημα (οπως το παπουτσι της που το δειχνει σε ενα cut-scene αλλα την πρωτη φορα που το επαιξα δεν το προσεξα) και φαινονται παντα αν το προσεξεις, εκτος απο ενα σημειο μετα το ποταμι που χανονται για λιγο. Εγω το παιζω τωρα για 5η φορα. Το παιζω στο hard και ψιλοκολλησει στην raging raven.
  18. Eχεις κανει sign-in στο playstation network?
  19. Μοιαζουν αρκετα. Meh, της Μ6 ειναι πιο ομορφες... http://imageshack.gr/files/5k54bvkizdc982unepo4_thumb.jpg (φωτο απο καλοκαιρι 2007 bluefish)
  20. Συμφωνω οτι ειναι λιγα για την XF. Αλλα τα 70000 πού τα βρηκες? Απο 48000 λεει ξεκιναει. Ποια ειναι τα 20 χιλιαδων ευρω extra που εχει?
  21. Jaguar XF στην Καλαμαρια: http://imageshack.gr/files/cjnhku0a6z3xbbmkpekk_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/nierhk97wux09tguqmm9_thumb.jpg CL στην κρηνη: http://imageshack.gr/files/k31a0ftz97upf327up6y_thumb.jpg Viper GTS στο Παλιουρι Χαλκιδικης καποια στιγμη το χειμωνα (την φωτογραφια δεν την εβγαλα εγω, μου την εστειλε ενας φιλος μου, σορρυ για την ποιοτητα): http://imageshack.gr/files/gs3yrnhg2c2o8z8r3rbt_thumb.jpg
  22. Επρεπε να τραβηξεις και μια με το εξωφυλλο για να φανει οτι ειναι οντως PLAYBOY και οχι καποιο generic περιοδικο. Μπορει να το κανω εγω μετα αν εχω ορεξη και χρονο.
  23. Δεν μου λεει κατι αυτο γιατι εγω τωρα πηρα ps3 και τα μονα παιχνδια που εχω ειναι αυτα τα 2, και το mgs το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο. Μου λεει βεβαια οτι ειναι και τα 2 παιχνιδαρες. Δειτε και αυτο: http://www.ps3news.com/PS3Online/10-reasons-why-mgo-beats-cod4-multi-player-1/ Το επιχειρημα οτι δεν ειναι mainstream το mgs ενισχυει το δικο μου οτι δεν κανει για casual gamers, γιατι σημερα οι casual gamers ειναι mainstream, αποδειξη το wii, i rest my case.
×
×
  • Create New...