Jump to content

termi21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.037
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

termi21's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Είναι λίγο καραγκιοζάκια ή είναι ιδέα μου; Είναι σα να ψάχνεις σε site τράπεζας "Οδηγίες για ανάληψη από το ΑΤΜ" Και να σου βγάζει: "Ανάληψη από το ΑΤΜ σημαίνει ότι θα πατήσετε κάτι κουμπάκια στο ΑΤΜ, και θα βγουν χρήματα από την ειδική εσοχή" "Σε βοήθησε αυτό που διάβασες;" --------- - Search: "Τιμοκατάλογος χρεώσεων περιαγωγής" - Nova: Τιμοκατάλογος χρεώσεων περιαγωγής είναι ένα ειδικό πινακάκι που αναγράφει τις διάφορες χρεώσεις σε κατάσταση περιαγωγής" "Σε βοήθησε αυτό που διάβασες;"
  2. Θα δούμε αν θα επανέλθει τώρα πάλι που θα σταματήσω να βάζω πακέτα
  3. Εγώ το πήρα 3 μήνες σερί αυτό (χωρίς να ανανεώνω υπόλοιπο, επειδή υπήρχε ήδη τεράστιο ποσό), και έκτοτε αγνοείται η προσφορά εδώ και 1.5 μήνα. Μου είχε δώσει μια διέξοδο με την δωρεάν επέκταση λήξης υπολοίπου ώστε να μειώσω κάπως το υπόλοιπο... Η ελάχιστη χρήση που κάνω δε δικαιολογεί να πληρώνω πακέτα 10€+ χωρίς λόγο.
  4. H Cosmote και θέλει και μπορεί οπότε, για τη Wind, θα δούμε αν θέλει. Ξέρω ότι μπορεί 😉 Edit: Sorry, εννοούσα η Telestet, όχι ΤΙΜ...α ναι Nova.
  5. Μακάρι... Θα πάω σε κατάστημα να ρωτήσω. Το καρτοκινητό είναι στο όνομα της αδερφής μίας αρχαίας πρώην μου, οπότε γενικά είναι λίγο weird η κατάσταση. Ευτυχώς μπορώ να ανταλλάξω 2 κουβέντες μαζί της (την αδερφή, όχι την πρώην μου 😛 ), και η ίδια άλλωστε δεν γουστάρει ιδιαίτερα να έχω τη γραμμή στο όνομα της. Έχω χρειαστεί κιόλας 2-3 φορές να επέμβει στη Wind για χάρη μου (και μάλιστα καλώντας τους από το εξωτερικό τότε), και δεν είναι ότι καλύτερο για εμένα να την μπλέκω όλη την ώρα.
  6. Παίδες είδα και εγώ ότι μου "επέκτεινε" τη λήξη του υπόλοιπου με την ενεργοποίηση των απεριόριστων data+1000 λεπτά. 1) Επειδή, συνηθίζω να ανανεώνω υπόλοιπο την τελευταία μέρα, ισχύει όντως η ημερομηνία ή θα λήξει κανονικά με την παλιά ημερομηνία και θα φάμε ήττα; (Έχω τεράστιο υπόλοιπο γιατί δε πολυχρησιμοποιώ αυτό τη σύνδεση, εξού και η ανησυχία (και ο λόγος που προσπαθώ να το ταίζω όσο πιο αραιά γίνεται) ) 2) Επίσης, αν ξαναβάλω την προσφορά "απεριόριστα + 1000" με 5Ε (μου την έβγαλε πάλι) θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο η λήξη υπολοίπου; 3) Το καρτοκινητό αυτό το έχω 8 χρόνια, αλλά δεν είναι στο όνομα μου. Υπάρχει τρόπος σε συνεννόηση με τον "ιδιοκτήτη" να το μεταφέρουμε στο όνομα μου χωρίς να χάσω το τεράστιο υπόλοιπο; Είχα ρωτήσει σε chat support, και μου είπαν όχι αν θυμάμαι καλά. Πάντως ξέρω ότι αν "θέλουν", μπορούν, καθώς είχα ξεχάσει μια φορά να ανανεώσω, και την επόμενη μέρα τους παρακάλεσα, και μου επανάφεραν το γιγαντιαίο υπόλοιπο. Αρά γιατί να μη μπορούν να αλλάξουν το όνομα της γραμμής και να περάσουν χειροκίνητα και το υπόλοιπο; Πολλές και κουλές οι ερωτήσεις μου, ζητώ την κατανόηση σας, και ελπίζω κάποιος να γνωρίζει να μου πει :)
  7. Είναι προς 3 νούμερα Wind/Q που τα επιλέγεις εσύ. Τα χρησιμοποιώ 7 χρόνια.
  8. @CoyoteD Και εγώ αυτό διαπίστωσα, ότι είναι 1500 προς Magic (ενώ γράφει προς Wind/Q) και ήθελα να σιγουρευτώ ότι δε συμβαίνει μόνο σε εμένα. Ψιλοαπαράδεκτο να λένε "προς Wind/Q", γιατί μπορεί να καταλήξει σε χοντρές χρεώσεις αν την πατήσεις, ειδικά εφόσον, έχουν αφαιρέσει από παντού στο site και το App την ορολογία "Magic Number", και την αλλαγή των 3 νούμερων. Είχα ευτυχώς και πολλά λεπτά προς όλους και τη γλίτωσα. EDIT: Εντομεταξύ κάλεσα τώρα στο 1265 (πρώτη φορά) για να δω αν μπορώ να αλλάξω τα νούμερα από εκεί, επέλεξα στο αρχικό menu "magic numbers" και η επιλογές που είπε η φωνή ήταν: α) Για να "ενεργοποιήσεις" (???) τα Magic Numbers πάτα το 1 β) Επιστροφή στο κεντρικό menu. Να πατήσω το 1 ή θα μου τα απενεργοποιήσει δια παντός; 😛
  9. Παίδες πήγα να κάνω edit σήμερα τα magic numbers, και διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει πλέον επιλογή ούτε στο web, ούτε στο app. Μετά είδα εδώ στο forum, ότι έχουν καταργηθεί από τον Ιούλιο. Πλέον δίνει 1500 προς "Wind/Q", και η απορία μου είναι: αυτά τα 1500 είναι προς όλα τα Wind ή για τα 3 νούμερα magic που είχαμε θέσει πριν καταργηθεί; (είδα επίσης ότι λέτε ότι μπορείς να τα κάνεις edit από το 1265, το οποίο δε δοκίμασα, αλλά δεν έχει νόημα αν ισχύουν τα 1500 προς όλα τα Wind/Q)
  10. Παίδες στις προσφορές "αποκλειστικά για εσένα", μου έχουν μία προσφορά που λήγει 7/9. Γνωρίζετε αν μπορει να ενεργοποιηθούν αυτές οι προσφορές πάνω από 1 φορά μέχρι τότε; Δεν αναφέρει κάτι σχετικό στις παρατηρήσεις.
  11. 11 Νοέμβρη έκανα 5 orders από διαφορετικούς sellers του aliexpress: Επιτυχία: ----- α) κάτω από 22Ε -> Ήρθε σε 35 μέρες Αποτυχία: ------ β) κάτω από 22Ε -> Απλό ταχυδρομείο. Αγνοείται η τύχη του εδώ και 69 μέρες and counting γ) κάτω από 22Ε -> Απλό ταχυδρομείο. Αγνοείται η τύχη του εδώ και 69 μέρες and counting δ) γύρω στα 27Ε -> Δε πέρασε τελωνείο, ήρθε σε 49 μέρες, λάθος προιόν. Το κράτησα, και πήρα πίσω 17Ε ε) γύρω στα 55Ε -> Στις 37 μέρες προσγειώθηκε Ελλάδα. Έχουν περάσει άλλες 32 μέρες και αγνοείται η τύχη του, μάλλον στο τελωνείο. Σύνολο 69 μέρες and counting Φοβερή επιτυχία....
  12. Θα είμαι ειλικρινής... όντως γέλασα... :lol: Το πακέτο θα έρθει ζαλισμένο από τα πολλά πέρα-δώθε
  13. Δεν είναι τίποτα... Μόνο 70 μερούλες :lol: Άντε να δούμε και εμείς που στάλθηκε 11/11
  14. Δε είχα κάποιο πρόβλημα. Μπαίνω κάθε μέρα με user/pass, και θα προτιμούσα να συνεχίσω να μπαίνω έτσι. Το weird είναι ότι δεν απαντάει το σύστημα, δηλαδή και λάθος user/pass να βάλω δε βγάζει κάποιο μήνυμα. Edit: Από Incognito mode μπήκε, οπότε κάτι με τα cookies ήταν! Edit 2: Καθάρισα τα wind.gr cookies και έφτιαξε και στο normal mode Οπότε αν έχεις θέμα να μπεις από τον Οκτώβρη, δοκίμασε να κάνεις αυτό.
  15. Παίδες δε μπορώ να κάνω log in στο site του F2G (από το web) από το πρωί. Έχει κάποιο γενικό πρόβλημα ή είναι από τη μεριά μου το θέμα; Θέλω να πω, βάζω username/pass, πατάω το κουμπί "Είσοδος" και δε γίνεται τίποτα. Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος;
×
×
  • Create New...