Jump to content

Guest17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    176
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Guest17

  1. Ξέρουμε πότε παίρνουμε την επίσημη miui 10;
  2. Τα θέματα επανέρχονται όταν επιλέξεις Ινδία, Ηνωμένες πολιτείες κτλ. ακόμη και Γουινέα. Αλλά τώρα που είπες Κίνα, πες μου σε παρακαλώ, στην επιλογή χώρας, σου βγάζει επιλογή Κίνα; Γιατί σε μένα δεν μου βγάζει. Δε νομίζω να μην το βλέπω.
  3. 9.5.6 global stable και χάθηκαν τα θέματα και η επιλογή carousel. Επίσης όταν πας να επιλέξεις ήχο κλήσης, αρκετοί δεν ακούγονται. Μπορείς όμως να τους επιλέξεις, απλώς δεν μπορείς να κάνεις προεπισκόπιση. Οι ειδοποιήσεις δουλεύουν σωστά, καταναλώνει λιγότερη ram και γενικά δουλεύει πιο σωστά από την προηγούμενη 9.2.3. Από μπαταρία, λίγο καλύτερα.
  4. Δεν ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει αυτή τη μ@@@@@α;
  5. Ξέρει κανείς τι είναι το SIG_FAIL που μου βγάζει όταν πάω να εγκαταστήσω το HERE MAPS;
  6. Μπαταρία, διαχείριση μνήμης, ταχύτητα πολύ καλά. Καιρός και το λεγόμενο smearing..... για κλωτσιές, 52C έλεγε πριν λίγο, Μόνο όταν το ενημερώνεις χειροκίνητα γράφει σωστά τον καιρό. Το smearing σε κάνει να νομίζεις πως έχεις Κινέζικο τηλέφωνο. Αν δεν γίνουν διορθώσεις γρήγορα, άντε γεια.
  7. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο παιδιά για τις απαντήσεις.
  8. Είναι λογικό σε fly mode, όλο το βράδυ να καταναλώνει τουλάχιστον 3% ίσως και παραπάνω μπαταρία; Απείραχτο τηλέφωνο, καινούργιο, τα μόνα που έγιναν ήταν η αναβάθμιση απο 4.2 σε 4.3 μέσω KIES και καμιά εικοσαριά εφαρμογές από το store. Τις οποίες δούλευα και στο iphone (viber, skype, vrisko) κτλ. Από την πρώτη μέρα, μόλις το βγάλω από τον φορτιστή, σε 5 λεπτά πάει 99% χωρίς να το πειράξω.
  9. Το KIES και το 1234 μου δίνουν τα ίδια. Το phone info μου δίνει Γαλλία. Και το κινητό είναι απείραχτο παιδιά, αγορασμένο από eshop. Και η συσκευασία Γαλλία δείχνει.
  10. Ρε παιδιά, όταν πληκτρολογώ το *#1234# μου βγάζει τα εξής: AP:I9505XXUEMKF, CP: I9505XXUEMKF και CSC:I9505OXXEMK3. Στο phone info λέει, PRODUCT CODE: GT-I9505ZKAXEF που πάει να πει πως είναι Γαλλικό. Τι να περιμένω; Tο Γαλλικό 4.4 η το Ελληνικό; Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά δεν κατέχω και πολλά. Ας μου πει κάποιος παρακαλώ.
  11. Αυτό ακριβώς εννοούσα, το 4g LTE. Και περί WIND το είχα υποψιαστεί, σ'ευχαριστώ πολύ πάντως φιλαράκο, να είσαι καλά.
  12. Παιδιά, στη λειτουργία δικτύου μου βγάζει τις εξής επιλογές:1)WCDMA/GSM,2)WCDMA,3)GSM. Δεν θα έπρεπε να έχει και κάτι άλλο? Έχω WIND και δεν είμαι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη.
  13. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Υπάρχει καποια εφαρμογή στο play store, που να ειδοποιεί σε διαστήματα, που καθορίζει ο κάτοχος του τηλεφωνου, για δωρεάν εφαρμογές για κάποιο xρονικό διάστημα? Για όσους γνωρίζουν, κατι αντίστοιχο του¨appsgonefree¨ στο appstore.
  14. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, κι εγω αυτο σκεφτηκα και της ειπα για αρχη να απενεργοποιησει το 3G. Θα κοιταξω τωρα στα γεραματα να μαθω και το android μιας και ειμαι με..... την αλλη πλευρα (Apple).
  15. Παιδια καλησπέρα, πριν κανενα μηνα αγορασα το κινητο, δωρο στην ανηψια μου. Ολα καλα μεχρι προχτες που μου παραπονεθηκε για την μπαταρια. Δεν κραταει παρα μονο λιγες ωρες, το κινητο δεν το ειδα και υποψιαζομαι οτι κατι τρεχει με το 3G και καποια ανοιχτη εφαρμογη. Στη χειροτερη, να ειναι προβληματικη η μπαταρια, επισης εκει που μιλαει, το τηλεφωνο αραια και που της κανει επανεκινηση. Αν μπορει καποιος να βοηθησει, ας γραψει.
  16. Guest17

    iOS 5

    Ευχαριστώ πολυ φιλε!!
  17. Guest17

    iOS 5

    Εμένα ρε παιδιά που εχω την MG στο 3GS, γιατι μου λεει πως This version of the Iphone software (5.0) is the current version? Ας μου πει καποιος ρε παιδια, τι να κανω? Παταω update και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Πρεπει δηλαδη οπωσδηποτε να κανω restore για να περαστει η τελικη? Δεν ειναι jailbreak το τηλεφωνο
  18. Guest17

    iOS 5

    Εμένα ρε παιδιά που εχω την MG στο 3GS, γιατι μου λεει πως This version of the Iphone software (5.0) is the current version?
  19. Παιδια γεια σας, μπορουμε να εχουμε δυο διαφορετικους λογαριασμους στο appstore για δυο διαφορετικα Iphone στον ιδιο υπολογιστη? Και αν ναι πως?
  20. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
  21. Παιδιά γειά σας, μήπως μπορεί κάποιος νά μου πεί πώς μπορώ νά διαγράψω ένα μήνυμα πού μού έστειλε κάποιος καί φαίνεται συνεχώς στόν τοίχο μου; Σημ. Εμφανίζεται ακόμη καί τώρα πού τόν έχω διαγράψει απ΄τούς φίλους. Επίσης ακόμη καί όταν τό διαγράφω στό iPhone τήν επόμενη φορά πού θά ξαναμπω στό προφίλ πάλι εμφανίζεται
  22. Παιδιά πώς μπορώ νά κάνω καινούργια εγγραφή στό AppStore άν δέν έχω τούς παλιούς κωδικούς; επειδή ό προκάτοχος του τηλεφώνου δέν τούς θυμάται γιατί δέν θά τούς χρειαζότανε καί τό πήρε έτοιμο από τη VODAFONE.
  23. Ρε παιδια μπορει καποιος να βοηθησει γιατι δεν μπορω να ακουστω οταν μιλαω στο skype? Τις ρυθμισεις τις εκανα οπως σε καθοδηγει η βοηθεια του προγραμματος και τα ακουστικα με το μικροφωνο τα εχω συνδεσει.
×
×
  • Create New...