Jump to content

stalitsa87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    271
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About stalitsa87

  • Ημ. Γέννησης 01/07/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stalitsa87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα... υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τις φοτο που έχω αποθηκεύσει στο κινητό, στην κάρτα μνήμης??
  2. Καλησπέρα... υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τις φοτο που έχω αποθηκεύσει στο κινητό, στην κάρτα μνήμης??
  3. Απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο η αλλαγή τους εφόσον δεν έχουνε χρησιμοποιηθεί ακόμα... Αθήνα:lol: (που κολάει αυτό??:p Στο ποιοι είναι περισσότερο τρελλαμένοι με την τεχνολογία??:happy:) Επίσης θα ήθελα να μάθω κάτι...οι καινούριες μητρικές χ58 κάνουν αυτόματο overclocking ή όχι???
  4. :p:p Λίγο αργα... Βασικά πήρα ήδη τον quand core Q9650 στα 3,00Ghz. Αλλά μετά έμαθα για τους i7. Δεν έχουν ουσιαστική διαφορά στην τιμή και αναροτιόμουν αν αξίζει τον κόπο η αλλαγή του.
  5. Καλησπέρα........ οι core i7 είναι καινούριοι...συνεπώς δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για αυτούς.... Σε σύνθεση νέου pc τώρα, ποιους ενγκρίνετε και γιατί?? Και γενικά ότι γνωρίζετε, θα μου φανεί ιδιεταίρως χρήσιμο.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  6. Παιδιά βρήκα αυτήν http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003940 την θήκη για το omnia πως την βλέπετε? Αυτές οι θήκες δεν έχουνε φόβο? Ετοιμαζόμουνα να πάρω μία τέτοια για το Ν95 στο παρελθόν και μου είπαν ότι μαζεύει υγρασία και μπορεί να χαλάσει η συσκευή...παίζει κάτι τέτοιο??
  7. Παιδιά, το όμνια ακόμα να το φέρει η βόνταφον. Αλλά μου είπε ότι συνεργάζεται με πλαίσιο και μπορώ να το πάρω από κει...Προσωπικά, με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, ότι δηλαδή πολλά από τα όμνια πλαισίου ελληνικής ρομ έχουνε βγει με προβληματική μπαταρία, φοβάμαι λίγο...εσείς τι λέτε? Όσοι έχετε αγοράσει από βόνταφον, υπάρχουν άτομα που τους έχει παρουσιάσει το οποιοδήποτε πρόβλημα?
  8. και εγώ μαζί σου... απλά δεν ρώτησα για περίπτωση αναβάθμησης...αλλά σε περίπτωση που χαλάσει/χαθεί ή οτιδήποτε άλλο η κάρτα με το garmi δωρο, τι γίνεται?χάνω τελειως τους χάρτες και πρέπει να τους αγοράσω?η κάρτα μπορεί να αντικατασταθεί(ίσως και από την εταιρία) οι χάρτες όμως?
  9. Δωρεάν?? Έχω κάποιον κωδικό ως νόμιμος δικαιούχος? ααα...οκ καλύφτικα
  10. Ναι, αλλά στην κάρτα που θα μου δόσουνε για αντικατάσταση, θα εμπεριέχονται οι χάρτες πάλι? ή είναι δώρο άδωρο?
  11. Δηλαδή τι? ελίναι χαλασμένα τα πίξελ σε εκείνο το κομμάτι??αυτό εννοείς? Στα καταστήματα Καλλιθέας που ανέφερες και να θέλανε να στο αλλάξουνε, δεν έχουνε συσκευή(ναι...ρώτησα και εκεί...περιμένουνε νέα παραλαβή). Εφόσον στη Βουλή έχουνε αντιμετωπήσει αυτό το πρόβλημα και το αλλάζουνε γι αυτόν τον λόγο ξαναπήγενε...αφού έχεις πρόβλημα...αλλιώς στείλε κάποιον άλλον(φίλο-συγγενή). Από το κατάστημα στη Βουλής το πήρες ή από την Καλλιθέα? (το πρώτο εννοώ...όχι το δεύτερο με την αλλαγή)
  12. Άρα δεν μπορώ να το κάνω copy σε άλλη κάρτα... και στην περίπτωση όπου χαλάσει η κάρτα, τί γίνεται??Δεν έχουμε δικαίομα να κρατήσουμε κάπιο μπακ απ??
  13. Παιδιά, να ρωτήσω κάτι άσχετο?? Επειδή ζαχαρώνω το omnia, και αν σήμερα το είχε η vodafone τώρα θα το είχα, και μιας και η vodafone δίνει δώρο τους χάρτες garmin, μπορώ να τους περάσω και στο Ν95 ή θα θεωρηθεί αντίγραφο και θα κλειδώσουν?? (το λέω επειδή διάβασα κάπου στο φόρουμ γι αυτούς τους χάρτες...σπασπένους...κλειδώματα σε πέντε λεπτά...και τέτοια...)
  14. Ναι, το omnia η vodafone το φέρνει...την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν μερικά υποκαταστήματα να το φέρνουν...μερικά θα ξεκινήσουν από εβδομάδα...φέρνουν περιορισμένο αριθμό κομματιών και φεύγουνε αμέσως...γύρισα σήμερα αρκετές vodafone επειδή έχω και εγώ επιδότηση, αλλά δυστιχώς δεν το βρήκα..από εβδομάδα μου είπανε...μόνο ένα κατάστημα είχε φέρει 3-4 κομμάτια και έχουνε φύγει ήδη...
×
×
  • Create New...