tasoe Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Τονε βρηκα τον τιμοκαταλογο στο site τους. Αυτο που δε βρηκα ειναι ενας καταλογος που να καθοριζει τις διαστασεις για τους φακελους (μικροι, μεγαλοι, ακανονιστοι). Αν και υποθετω οτι δε θα παρεκλινουν πολυ απο αυτο που βρηκα στο ανεπισημο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Αγορασα ενα enclosure για τον σκληρο που εβγαλα απο το laptop. Ερχεται απο Hong Kong, και μου ηρθε προχτες mail οτι χαρακτηριζεται ως shipped το αντικειμενο. Ποσο καιρο θα κανει παιδια περιπου; Γνωριζετε; Πρωτη φορα κανω αγορα απο εκει! Με απλο "ταχυδρομειο" το εστειλε written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 γύρω στις 10 μερες υπολόγιζε. το πολύ 2 βδομάδες να κάνει. αυτό είναι το συνηθέστερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 γύρω στις 10 μερες υπολόγιζε. το πολύ 2 βδομάδες να κάνει. αυτό είναι το συνηθέστερο Ευχαριστω πολυ! :happy: Γιατι ειδα που λενε 30+ μερες και πανικοβληθηκα! written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Αγορασα ενα enclosure για τον σκληρο που εβγαλα απο το laptop. Ερχεται απο Hong Kong, και μου ηρθε προχτες mail οτι χαρακτηριζεται ως shipped το αντικειμενο. Ποσο καιρο θα κανει παιδια περιπου; Γνωριζετε; Πρωτη φορα κανω αγορα απο εκει! Με απλο "ταχυδρομειο" το εστειλε written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Από 5-35 ημέρες. Εχω παραγγείλει άπειρες φορές από Κίνα - Ταϋλάνδη και ποτέ δεν μπορείς να υπολογίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Από 5-35 ημέρες. Εχω παραγγείλει άπειρες φορές από Κίνα - Ταϋλάνδη και ποτέ δεν μπορείς να υπολογίσεις. Με γειωσες αποτομα Σουβλακι... Και το χρειαζομαι αυτο το πραγματακι αμεσα... written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Με γειωσες αποτομα Σουβλακι... Και το χρειαζομαι αυτο το πραγματακι αμεσα... written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Δεν σε γείωσα...απλά σε ενημερώνω. Εδώ οι courier κάνουν και 10 μέρες για εντός Αττικής... Tracking number σου έδωσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Με γειωσες αποτομα Σουβλακι... Και το χρειαζομαι αυτο το πραγματακι αμεσα... written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Σε λιγοτερο απο 20 μην το περιμενεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Αγορασα ενα enclosure για τον σκληρο που εβγαλα απο το laptop. Ερχεται απο Hong Kong, και μου ηρθε προχτες mail οτι χαρακτηριζεται ως shipped το αντικειμενο. Ποσο καιρο θα κανει παιδια περιπου; Γνωριζετε; Πρωτη φορα κανω αγορα απο εκει! Με απλο "ταχυδρομειο" το εστειλε written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Δε μου λες, πόσο το βρήκες στο eBay και πόσο είχε Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Δεν σε γείωσα...απλά σε ενημερώνω. Εδώ οι courier κάνουν και 10 μέρες για εντός Αττικής... Tracking number σου έδωσε; Στο mail που ελαβα γραφει ενα mail reference ID. Που βαζω το tracking number να παρακολουθω την πορεια; 5.5€ το αγορασα, με 19-20€ εβρισκα στην Ελλαδα written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Στο mail που ελαβα γραφει ενα mail reference ID. Που βαζω το tracking number να παρακολουθω την πορεια; 5.5€ το αγορασα, με 19-20€ εβρισκα στην Ελλαδα written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Ειρηνη δωσε link και μην ανησυχεις...κατα 99% θα κανει μεχρι 15 μερες.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Ειρηνη δωσε link και μην ανησυχεις...κατα 99% θα κανει μεχρι 15 μερες.... Μου το έδειξε, δεν έχει tracking no. και λογικό, για κάτι που αξίζει 5£, αν είχε tracking no. θα ανέβαινε στις 7-8£ και θα πουλούσε λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Το εδειξα στον φιλο Σουβλακι παιδια! Δεν εχω tracking number γιατι σε υα ερθει συστημενο. Ενταξει μιλαμε για ευτελες ποσο οποτε δε με προβληματιζει! :) απλα το περιμενω καρτερικα! (αν δεν χαθει καπου στη μεταφραση) written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 ό,τι έχω πάρει από χονγκ κονγκ έκανε γύρω στις 10-15 μέρες πάντως! (μη το πολυ μελετάς γιατί δε βλέπω να φτάνει στα χέρια σου :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Το πρωτο πραγμα που αγοραζω ειναι απο Χονκ Κονγ! Λες να μην εχω τη "χαρα" να το λαβω; :lol: Παλι καλα που πηρα κατι τοσο ευτελες... written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 @eirhnh_k στις 23/10/11 πήρα μια θήκη για κινητό από Χονκ Κονγκ. shipped έγινε την ίδια μέρα. ΣΗΜΕΡΑ(2/11/11) το φερε ο ταχυδρόμος! πες ότι έφυγε από κει στις 24/11/11 άρα έκανε 10 μέρες ακριβως! περιμένω και κάποια άλλα απο κει(2 κομμάτια + 1 από Κίνα), που πιστεύω θα ρθουν μες τη βδομάδα! ελπίζω και σένα να ρθει γρήγορα το case :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παρέλαβα 2-3 πακέτα αυτές τις μέρες από HONG KONG. Όλα έκαναν 7-10 ημέρες και κάνενα δεν πέρασε τελωνείο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 @eirhnh_k στις 23/10/11 πήρα μια θήκη για κινητό από Χονκ Κονγκ. shipped έγινε την ίδια μέρα. ΣΗΜΕΡΑ(2/11/11) το φερε ο ταχυδρόμος! πες ότι έφυγε από κει στις 24/11/11 άρα έκανε 10 μέρες ακριβως! περιμένω και κάποια άλλα απο κει(2 κομμάτια + 1 από Κίνα), που πιστεύω θα ρθουν μες τη βδομάδα! ελπίζω και σένα να ρθει γρήγορα το case :) Εγω 27/10 εκανα την αγορα και την ιδια μερα σταλθηκε απ οτι ειδα σρην αποδειξη! Περιμενω τωρα! Μολις λαβω θα ενημερωσω! :) written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Εγω 27/10 εκανα την αγορα και την ιδια μερα σταλθηκε απ οτι ειδα σρην αποδειξη! Περιμενω τωρα! Μολις λαβω θα ενημερωσω! :) written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Ειρήνη, αυτό που μου έδειξες στο email, δεν είναι απόδειξη αποστολής. Ο καθένας μπορεί να μαρκάρει το προϊόν ως shipped, αλλά να μην έχει στείλει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Απο το paypal ελαβα κατι ως αποδειξη! :) δεν ξερω θα δειξει! written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 @eirhnh_k πληροφοριακα να σε ενημερώσω ότι σημερα μου ήρθαν τα 2 κομμάτια από χοκ κογκ. άρα αν το περιμενεις μες στη βδομάδα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Θα ενημερωσω οποτε, κι αν :p, το λαβω, καθως επισης και την κατασταση του! Ευχαριστω φιλε mol! :) written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εχω καποιες ερωτησεις, καθως δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το ebay για αγορα. 1) Αν αγορασω κατι απο Γερμανια, η τιμη που αναφερεται περιλαμβανει φορους κλπ ή θα βγει καμια αλλη τιμη στο "ταμείο"; 2) Αν κανω ελληνικο λογαριασμο θα μπορω να τον χρησιμοποιησω στο Γερμανικο Site ή οχι; 3) Οταν πληρωνω το paypal κρατα καποιο ποσοστο; Δηλαδη αν το προιον κανει 100€ μπορει να πληρωσω παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εχω καποιες ερωτησεις, καθως δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το ebay για αγορα. 1) Αν αγορασω κατι απο Γερμανια, η τιμη που αναφερεται περιλαμβανει φορους κλπ ή θα βγει καμια αλλη τιμη στο "ταμείο"; 2) Αν κανω ελληνικο λογαριασμο θα μπορω να τον χρησιμοποιησω στο Γερμανικο Site ή οχι; 3) Οταν πληρωνω το paypal κρατα καποιο ποσοστο; Δηλαδη αν το προιον κανει 100€ μπορει να πληρωσω παραπανω; 1) Πριν παραγγείλεις επιβεβαίωσε ότι ο πωλητής στέλνει Ελλάδα. Το τελικό ποσό που θα πληρώσεις είναι αυτό που θα σου γράψει μετά που θα έχεις διαλέξει την Ελλάδα ως χώρα αποστολής. 2) Ναι, σε όποιο ebay και να ανοίξεις λογαριασμό, μπορείς να παραγγείλεις από όλα. Κάθε ebay έχει άλλα προϊόντα όμως. 3) Όχι, εσύ θα πληρώσεις αυτό που γράφει. Η μόνη άλλη περίπτωση είναι να πληρώσεις σε άλλο νόμισμα, οπότε θα χρεωθείς τη μετατροπή του ευρώ σου στο ξένο νόμισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 1. εντός Ε.Ε. ΔΕ πληρώνεις τελωνείο :) άρα από Γερμανία αν πάρεις, θα πληρώσεις ΜΟΝΟ ότι ποσό σου βγάλει στο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts