Jump to content

Techguru

Members
  • Δημοσιεύσεις

    208
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Techguru

  1. Ευχαριστώ για την βοήθεια!! Σκέφτηκα να κάνω και το άλλο. Να το βάλω σε Developer Preview mode μπας και πάρει και την 8.1 κατευθείαν.:p:p
  2. Έχω ένα ATIV S με CSC AUT και ακόμα είναι στην GDR2. Αναβάθμιση για GDR3 δεν έχει έρθει. Στην αρχή έιχε TIM CSC αλλά με αυτή δεν έβγαζε ούτε την GDR2. Να προσθέσω πως δεν υπάρχει στην λίστα επιλογή για ATO. Τι λέτε να κάνω;
  3. Techguru

    Sony Xperia T

    Με την οθόνη τι γίνεται ρε παιδιά; Το έχει πιάσει κανείς στα χέρια του; Αλλού λένε ότι μένουν άναυδοι, αλλού ότι δεν έχει καλές γωνίες θέασης και αλλού ότι γενικά ειναι χάλια. Το ότι είναι TFT είναι αρκετό για να σε βάλει σε σκέψεις, αλλά η Sony δεν θα έβγαζε καλή οθόνη; Το έχει πιάσει κανείς στα χέρια του να μας πει εντυπώσεις; Τα ίδια ακούγονται και για την κάμερα μόνο που εκεί το Exmor RS θεωρείται πολύ καλό και λογικά θα διορθώνεται με Update.
  4. Καμια ανακοινωση για τη διαθεση του; Το πουλανε στο unlocked-mobiles.com για 175 λιρες + 10 λιρες μεταφορικα για Ελλαδα. Συνολο 235 ευρω. Καλη τιμη. Ελπιζω οι δικοι μας να το φερουν σε λογικες τιμες και οχι στα 270 που ακουστηκαν!
  5. Παιδια εχει βρει κανενας Baseband που να δουλευει στην Ελλαδα χωρις προβληματα; Οι 725, 218,1120 μου εχουν βγαλει προβλημα μετα απο λιγο καιρο.
  6. Το αρθρο μιλαει για το υπαρχον μοντελο και για αναβαθμιση που υποτιθεται οτι θα υποστει.
  7. Βγηκε η ICS για το SU660 που ειναι το μοντελο μας με αλλο ονομα για την Κορεα!! Οι Devs ηδη επιασαν δουλεια για να το μεταφερουν στο δικο μας. Λογικα θα εχουμε ICS σε καμια βδομαδα, εκτος και αν μας προλαβει η LG δωσει για το P990 ποιο νωρις απο τους Devs.
  8. Οχι εβαλα την τελευταια stable που ειναι βασισμενη σε CM7. Αρχικα μ φαινοταν αργη σε σχεση με την Gueste2X που ειχα, αλλα μετα αλλαξα τον Kernel με τον Etana Stock και μπορω να πω πως ειναι πολυ καλη, αν και παλι ειναι ενα κλικ πιο κατω απο την Gueste2X σε smoothness στα μενου των ρυθμισεων. Αλλα ειναι πολυ ομορφη και για καποιο λογο η οθονη φαινεται πολυ πιο ευκρινης. Τωρα οσο για την ερωτηση σου, του Temasek την ειχα δοκιμασει πολυ λιγο και δεν ειδα κατι ιδιαιτερο για να με κανει να παω, ετσι εκανα Restore την Gueste2X που ειχα. Η Gueste2X ειναι βασισμενη στην Unofficial Build του temasek, μονο που εχει καποιες εφαρμογες απο την LG περασμενες και αλλες αλλαγες που εχει κανει ο Developer. Χωρις Overclocking και με τον Go Launcher το κινητο ηταν πολυ αποκρισιμο. Για να εχεις smoothness στα μενου να απεργοποιησεις την Scrolling Cache στις ρυθμισεις στο υπομενου της Cyanogen. :p:p
  9. Δεν γινεται να το μεταφερουν οι Devs γιατι σε ερωτησεις που εκαναν στον Acree (ενας απο τους υπευθυνους της Cyanogen για το LG 2X) λεει οτι η Nvidia βαζει πολλες βιβλιοθηκες που ειναι απαραιτητες για την λειτουργια του κινητου (κεραια, καμερα, καμερες, οθονη, κλπ.) μεσα στον κωδικα του Tegra. Αυτο σημαινει οτι επειδη καθε κινητο εχει διαφορετικα components ειναι αδυνατον να χρησιμοποιησουν των κωδικα απο αλλα κινητα. Διαβασε Εδω περισσοτερα!!
  10. Απο τις καλυτερες ROM στο xda για τη συσκευη μας. Χρησιμοποιω τις ROM αυτου του developer εδω και κανα εξαμηνο (σημερα εβαλα MIUI για αλλαγη!!:p:p) και ειναι πολυ σταθερες. Ειναι ενα μιγμα απο CM7 και stock εφαρμογων της LG. Δοκιμασε την, λογικα θα σου αρεσει. Απο οτι ειδα ετοιμαζεται να βγαλει και καινουρια εκδοση τωρα τελευταια.
  11. Μια βοηθεια αν γινεται ρε παιδια: Παω να κανω την αναβαθμιση σε ICS μεσω του PC Companion και οταν φτανω στο βημα που μου λεει οτι πρεπει να σβησω το κινητο, μετα να βαλω το USB στο PC και μετα να πατησω το "πισω" βελακι και να βαλω το USB στο κινητο, το κινητο ειναι ηδη σβηστο (κλεινει απο μονο του) και ενω κανω τα βηματα που λεει δεν γινεται κατι. Η διαδικασια δεν προχωραει... τι κανω λαθος και σβηνει απο μονο του το κινητο και μετα δεν το βρισκει?
  12. Παιδια το βρηκα απο το carphonewarehouse.com με 169 λιρες. Αξιζει; Υπαρχει εφαρμογη ετσι ωστε να κατεβαζω ebooks απο το amazon και να τα διαβαζω; Εψαξα λιγο στο appworld αλλα δεν βρηκα κατι ιδιαιτερο.
  13. Με γειες φιλε. Αν θες μπορεις να δοκιμασεις την Gueste 2.2 με τον Kernel SR1. Με καλη χρηση, αλλα κλεισμενο το 3G βγαζεις 2-2.5 μερες. Με οχι και τοσο πολυ χρηση (45min wifi, 10' κλησεις, 20 μυνηματα) ειχα καταφερει 4 μερες. Η Gueste βγαινει με διαφορους kernel ο SR1 εχει καλη μπαταρια, SR2 εχει καλυτερη αποδοση και αλλοι ακομα καλυτεροι (σε ταχυτητα αν ενδιαφερεσαι για benchmark) με περισσοτερη RAM αλλα χανεις σε μπαταρια μετα. Αν δοκιμασεις την εκδοση με SR1 βαλε και το addon για πιο smooth scrolling στα μενου. Εκτος απο την Gueste μπορεις να δεις και την Django Manouche (δεν την εχω δοκιμασει αλλα εχω ακουσει πολλα λογια). Τελος μπορεις να βαλεις την Kang Cyanogen του Temasek και να παιξεις με τους kernel για να βρεις τι σου ταιριαζει (ουτε αυτη την εχω δοκιμασει). Δες εδω διαφορες ROM
  14. Παιδια το κινητο παιζει mkv σε 1080p; Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα απαντηση.
  15. Καλα νεα. Η nvidia διεθεσε binary code, drivers και source. Ενα βημα πιο κοντα στο ICS. Οπως ειπε ο Tsaglis ενα σημαντικο κομματι που δεν μπορουν να κανουν οι τυποι στο xda να δουλεψει ειναι η καμερα επειδη λοιπουν drivers της LG. Μακαρι να βοηθησει και η LG σε αυτο.
  16. Τα 170 γραμμαρια ειναι πολλα; Πως σας φαινονται εσεις που το εχετε;
  17. Μπορω να κανω ανανεωση του συμβολαιου σε αλλο καταστημα εκτος απο Vodafone; Βλεπω οτι και στο Πλαισιο μπορεις να κανεις συνδεσεις, αλλα ανανεωση γινεται; Πηρε το ματι μου το Evo 3D και ψηθηκα!:p
×
×
  • Create New...