Jump to content

Techguru

Members
  • Δημοσιεύσεις

    208
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Techguru

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Techguru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την βοήθεια!! Σκέφτηκα να κάνω και το άλλο. Να το βάλω σε Developer Preview mode μπας και πάρει και την 8.1 κατευθείαν.:p:p
  2. Έχω ένα ATIV S με CSC AUT και ακόμα είναι στην GDR2. Αναβάθμιση για GDR3 δεν έχει έρθει. Στην αρχή έιχε TIM CSC αλλά με αυτή δεν έβγαζε ούτε την GDR2. Να προσθέσω πως δεν υπάρχει στην λίστα επιλογή για ATO. Τι λέτε να κάνω;
  3. Techguru

    Sony Xperia T

    Με την οθόνη τι γίνεται ρε παιδιά; Το έχει πιάσει κανείς στα χέρια του; Αλλού λένε ότι μένουν άναυδοι, αλλού ότι δεν έχει καλές γωνίες θέασης και αλλού ότι γενικά ειναι χάλια. Το ότι είναι TFT είναι αρκετό για να σε βάλει σε σκέψεις, αλλά η Sony δεν θα έβγαζε καλή οθόνη; Το έχει πιάσει κανείς στα χέρια του να μας πει εντυπώσεις; Τα ίδια ακούγονται και για την κάμερα μόνο που εκεί το Exmor RS θεωρείται πολύ καλό και λογικά θα διορθώνεται με Update.
  4. Καμια ανακοινωση για τη διαθεση του; Το πουλανε στο unlocked-mobiles.com για 175 λιρες + 10 λιρες μεταφορικα για Ελλαδα. Συνολο 235 ευρω. Καλη τιμη. Ελπιζω οι δικοι μας να το φερουν σε λογικες τιμες και οχι στα 270 που ακουστηκαν!
  5. Παιδια εχει βρει κανενας Baseband που να δουλευει στην Ελλαδα χωρις προβληματα; Οι 725, 218,1120 μου εχουν βγαλει προβλημα μετα απο λιγο καιρο.
  6. Το αρθρο μιλαει για το υπαρχον μοντελο και για αναβαθμιση που υποτιθεται οτι θα υποστει.
  7. Βγηκε η ICS για το SU660 που ειναι το μοντελο μας με αλλο ονομα για την Κορεα!! Οι Devs ηδη επιασαν δουλεια για να το μεταφερουν στο δικο μας. Λογικα θα εχουμε ICS σε καμια βδομαδα, εκτος και αν μας προλαβει η LG δωσει για το P990 ποιο νωρις απο τους Devs.
×
×
  • Create New...