nikos_kallithea Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Είναι 17,0166 ευρώ. Εγώ βρήκα την ισοτιμία στο ίντερνετ, την πέρασα στην εφαρμογή "Μετατροπέας¨του κινητού μου και τα βρίσκω κατευθείαν. :down: εινια 28Ε περιπου http://www.xe.com/ucc/convert.cgi :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Παιδιά η ισοτιμία με λίρα με κάποια πάνω κάτω, εκτός από πέρυσι τον Δεκέμβρη που είχε φτάσει σχεδόν στο 1:1 (η καλύτερη εποχή για EBAY:):) ) παίζει στο 1,15 υπέρ της λίρας. Οπότε οι 23,99 λίρες μας κάνουν περίπου 27,5€. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Μόνο που αν ο φίλος πληρώσει μέσω PayPal, θα πρέπει να βάλει 1€ παραπάνω γιατί κρατάει κάτι παραπάνω στην ισοτιμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ουπς.. σόρρυ. Δεν πρόσεξα το σύμβολο γιατί οι τιμές που κοιτάζω εγώ στο ebay είναι σε δολάρια και το υπολόγισα σε δολάρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ουπς.. σόρρυ. Δεν πρόσεξα το σύμβολο γιατί οι τιμές που κοιτάζω εγώ στο ebay είναι σε δολάρια και το υπολόγισα σε δολάρια! Το αγγλικό ebay είναι σε λίρες και το αμερικάνικο σε δολλάρια. Γερμανικό, ιταλικό κ.ο.κ, σε ευρώ. :rolleyes: Αν βρήκες το προϊόν από το global.ebay.com τότε έκανε μετατροπή με την τρέχουσα ισοτιμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Το παραπάνω λινκ για τις ισοτιμίες δεν μου ανοίγει. Μπορείτε να χρησιμοποιείται και αυτό: http://www.loupassis.gr/euro-el.jsp Επίσης επειδή είμαι νέος χρήστης στο ebay.. έχω ψιλομπερδευτεί! Η διαφορά του global.ebay.com με το ebay.com είναι μόνο η γλώσσα? Έκανα αναζήτηση από το ebay.com για κάτι ακουστικά και μου βρήκε 7 αποτελέσματα + 2 που λέει "found in eBay Stores" και έβαλα για προορισμό Ελλάδα. Στο global.ebay.com βρήκε 9 αποτελέσματα για τα ακουστικά χωρίς να μου εμφανίζει αποτελέσματα από eBay stores και ήταν από διαφορετικά άτομα! Τέλος.. σε κάποια αποτελέσματα μπορεί να λέει οτι τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και μόλις ανοίγεις το προϊόν να σου λέει οτι έχει τελικά έξοδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 To global.ebay.com ειναι για εμενα πιο βολικο για τους εξης λογους οταν του ορισεις γλωσσα και χωρα. Ολες οι αξιες φαινονται και σε ευρω ΟΛΑ τα αποτελεσματα της ερευνας ειτε διευκρινιζονται τα εξοδα αποστολης ειτε οχι ,αποστελλονται στην Ελλαδα. (αναφερομενο και στην ερωτηση του navi55) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 navi, το global αναζητεί σε όλα τα ebay, πλην των καταστημάτων, σε αντίθεση με τα εγχώρια που αναζητούν μόνο μέσα στο δικό τους site. Αυτός είναι και ο σκοπός του, είναι μια πολύγλωσση μηχανή αναζήτησης για το ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Μετατροπή ισοτιμιών προσφέρει και το google.. Γράψτε απλά "29 uk pounds to euros" στο πεδίο αναζήτησης του google που προσφέρει ο browser που χρησιμοποιείτε.. Αντίστοιχα μπορείτε να κάνετε μετατροπές και σε άλλα νομίσματα.. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Να βάζετε κάτιτί παραπάνω στην κάρτα γιατί η μετατροπή μπορεί να γίνει με λίγο διαφορετική ισοτιμία και να απορριφθεί το αίτημα στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Πάντως καλό είναι να ψάχνετε και στο global και στο κανονικό γιατί μπορεί σε κάποιο από τα 2 να βρείτε καλύτερη προσφορά! Κάτι άλλο.. υπάρχει τρόπος όταν κάνω αναζήτηση κάτι να μην μου ανοίγει δημοπρασίες? Πχ είχα μπει στα κινητά όπου μου εμφάνισε στην αρχή 5-6 κινητά καινούρια και μετά ήταν δημοπρασίες. Στις επόμενες σελίδες μπορεί να είχε πάλι καινούρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Στο global στα αριστερα εχει ενα κουτακι που λεει "Αντικειμενα αμεσης αγορας" Οι δημοπρασιες ειναι απο κατω που λεει "καταχωρησεις που ληγου σε ταδε χρονο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Παιδιά πόσες μέρες κάνουν να φτάσουν τα προϊόντα από τη μέρα παραγγελίας? Προχθές το βράδυ παρήγγειλα κάποια πράγματα για πρώτη φορά από ebay και απλά θέλω να ξέρω περίπου πότε θα τα πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Εξαρτάται απο που έρχονται και με τι τρόπο αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Απο αμερικη κανουν 5-7 μερες.Απο Κινα 8-10 και απο ευρωπη 4-5.Μιλαω για εργασιμες ημερες και τις μετραω απο την ημερομηνια αποστολης που μου δηλωνει ο πωλητης. Αυτη την εμπειρια εχω μεχρι τωρα μετα απο 80+ συναλλαγες.Ειναι ομως να πεσεις στην περιπτωση.Περιμενα ενα κινητο απο κινα 1 μηνα και τελικα μου εκανε αποζημιωση ο πωλητης.Παραδοξως το τηλεφωνο ηρθε απροοπτα μετα απο 3 μηνες! Απο τις 20 απριλιου περιμενω εναν φουσκωτο καναπε απο Γερμανια.Ο πωλητης μου εδωσε αριθμο για tracking, που δεν μπορω να χρησιμοποιησω , αλλα μεχρι σημερα δεν εχω παραλαβει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Ωχ.. κατάλαβα. Για να δούμε.. Ελπίζω αν όχι αυτή, την επόμενη βδομάδα να έχουν έρθει. Μπορώ να δω από κάπου σε τί κατάσταση βρίσκεται η παραγγελία μου? Δηλαδή να δω πότε έγινε η αποστολή των προϊόντων μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Oι περισσοτεροι πωλητες στελνουν email και σου λενε ποτε εφυγε το δεμα.Στο ebay δεν υπαρχει μερος να μαθεις την εξελιξη της δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 λοιπον, το πηρα αποφαση να παραγγειλω κατι απο το ebay. δεν εχω ξανακανει αγορα απο εκει. συγκεκριμενα θελω να αγορασω αυτο το προ'ι'ον. απο οτι βλεπω κοστιζει 6.97$=4.98€, σωστα? και επισης βλεπω οτι εχει free shiping για Ελλαδα. αυτο σημαινει οτι θα πληρωσω μονο ~5€? τιποτε παραπανω? δηλαδη σε τελωνεια κλπ δεν εχει πληρωμη? και κατι αλλο. οταν βλεπω καπου free shiping για Ελλαδα σημαινει οτι πληρωνω μονο την τιμη που αναγραφει ο πωλητης για το προ'ι'όν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Οταν βλέπεις free shipping, πληρώνεις μόνο την τιμή που βλέπεις, σωστά. Τώρα για το τελωνείο, είναι θέμα τύχης, αν και συνήθως πιάνουν μόνο τα ογκώδη αντικείμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 thanx για την βοηθεια. ξεχασα να βαλω πριν τον υπερσυνδεσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Πανάκριβα τα πέρνεις. Στα βρίσκω και με μισό δολλάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 που? εχεις κανα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Οχι, από ένα δικό μου προμηθευτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 λοιπον, το πηρα αποφαση να παραγγειλω κατι απο το ebay. δεν εχω ξανακανει αγορα απο εκει. συγκεκριμενα θελω να αγορασω αυτο το προ'ι'ον. απο οτι βλεπω κοστιζει 6.97$=4.98€, σωστα? και επισης βλεπω οτι εχει free shiping για Ελλαδα. αυτο σημαινει οτι θα πληρωσω μονο ~5€? τιποτε παραπανω? δηλαδη σε τελωνεια κλπ δεν εχει πληρωμη? και κατι αλλο. οταν βλεπω καπου free shiping για Ελλαδα σημαινει οτι πληρωνω μονο την τιμη που αναγραφει ο πωλητης για το προ'ι'όν? Το έψαξες στο εbay.co.uk?αν υπάρχει και εκεί, κακώς το πήρες από Αμερική.Όχι τόσο για το τελωνείο γιατί είναι μικρό πακέτο, όσο για την καθυστέρηση της αποστολής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 οχι, δεν εψαξα. δεν εκανα την αγορα ακομη. θα ψαξω και στο αγγλικο που ειπες αν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts