bigpcstores Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Καλημερα σε ολους λοιπον θελω απο καποιον που το εχει ψαξει και ξερει να μας πει τελικα τι συμφερει οταν θελει κανεις να μπαινει απο το pc με Gprs πχ (wind plus) και οταν λεω τι συμφερει εννοω ποια εταιρια? ποιο προγραμμα? αν ας πουμε μπεις με μια εφαπαχ χρεωση και εχεις το κινητο ολη μερα ανοιχτο σε συμφερει? απαντηστε σας παρακαλω ειμαι φανταρος και το θελω για μεσα ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ....άρα δεν θα μπορώ να μπαίνω..:what: Στην ουσία αυτό μου λες, γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος εν γνώση του θα χρεωνόταν 12ευρά το mb.... Αν είναι μόνο για το μηνιαίο πάσο τότε με συμφαίρει και κακώς που δεν το έκανα μέχρι τώρα.. Θα μπαίνω χωρίς πάσο και θα χρεώνομαι τα 50cent. Έτσι κι αλλιώς μου κάνει μία αποσύνδεση την βδομάδα περίπου κι αυτό επειδή κάνει restart το κινητό. Οπότε, φορματ στο κινητό, ανόιγω ένα browser του κινητού και το συνδέω με gwap (σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα και κλείσει το pc). Ε, πες να μου κάτσει και καμια στραβή και να αποσυνδεθει, αλλά πόσες φορές? Μέχρι 8 φορές είμαι στα λ7 μου, δε νομίζω να πάει παραπάνω. Αρα, απο 'μένα πάει αυτό το όριο, τελείωσε :D :D :D Το εισιτήριο των 0.49 ευρώ έχει μέγιστη διάρκεια 24 ώρες... Αντιγράφω απο το site της Wind: Σε τι αντιστοιχεί το εισιτήριο εισόδου; Η χρέωση 0,49 ευρώ αφορά τη σύνδεση στο GPRS για χρήση υπηρεσιών WAP. Μόλις κάνει ο συνδρομητής σύνδεση στο GPRS (μόλις πατήσει τη σχετική επιλογή στο κινητό του και συνδεθεί στο δίκτυο GPRS της WIND) χρεώνεται 0,49 ευρώ. Η χρέωση αυτή καλύπτει τη σύνδεσή του έως ότου αποσυνδεθεί από το GPRS (πατήσει π.χ. exit στο κινητό του). Αν συνδεθεί ξανά μετά από λίγο, αυτό θεωρείται δεύτερη επίσκεψη, γιατί κάνει δεύτερη σύνδεση στο GPRS. Αν δεν αποσυνδεθεί όμως, μπορεί να κάνει περιήγηση για 24 ολόκληρες ώρες με το ίδιο, αρχικό εισιτήριο. Αν υπερβεί τις 24 ώρες συνεχόμενης σύνδεσης τότε δεν θα τον αποσυνδέσει το σύστημα, αλλά θα συνεχίσει την περιήγησή του πληρώνοντας δεύτερο εισιτήριο διότι υπερέβην το όριο των 24 ωρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Παιδιά έχω χρόνια το wind plus αλλά επειδη πήρα απο φιλαράκι μου το HTC Diamond δεν βρήκα πουθενά ρυθμίσεις, ούτε καν αυτόματες απο την σελίδα της εταιρειας, μπορει καποιος να με βοηθήσει αν εχει το ιδιο μοντέλο για τις ρυθμίσεις? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Το εισιτήριο των 0.49 ευρώ έχει μέγιστη διάρκεια 24 ώρες... Αντιγράφω απο το site της Wind: Αυτό δεν το ήξερα.... Οπότε πάπαλα το ιντερνετ.... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Αυτό δεν το ήξερα.... Οπότε πάπαλα το ιντερνετ.... Ακόμα κι έτσι: 0.49x30=14.7 ευρώ. Καθόλου άσχημα για κάποιον που θέλει απλά να κατεβάζει. Αν οι ταχύτητες είναι καλές, τότε συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Ακόμα κι έτσι: 0.49x30=14.7 ευρώ. Καθόλου άσχημα για κάποιον που θέλει απλά να κατεβάζει. Αν οι ταχύτητες είναι καλές, τότε συμφέρει. ...όχι να κατεβάζει αλλά απλά για πλοήγηση.. Δεν συμφαίρει καθόλου γιατί 15ευρώ είναι το λιγότερο που θα πληρώσεις γιατί δεν μπορεί να μην αποσυνδεθείς ποτέ μες τον μήνα. Εγώ 15ευρώ(min) δεν δίνω για να έχω όριο το 1mb, μειωμένες δυνατότητες(πρόβλημα στην κωδικοποίσηση, δεν ανοίγουν όλες οι σελίδες κτλ..) και gsm.. Θα μου πεις με την pstn τον μήνα πάει 220ευρώ(+σύνδεση+δεν έχεις τηλέφωνο) αλλά άλλοι έχουν έως 24mbit με 20ευρώ... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Παιδιά σχετικά με ρυθμίσεις wind plus για το Htc diamond που μου έστειλε φιλος ειναι οι εξής αλλά δεν βλέπω να δουλεύουν με Οπερα και μάλλον θα βάλω τον ΙΕ. Το έχει δοκιμάσει άλλος? Select Settings Select Connections tab Select Connections Select Advanced tab Press Select Networks Press New Set the following Name: TIM WAP GPRS Select Modem tab Press New Set the following Name: TIM WAP GPRS Modem: Cellural Line (GPRS) Press Next Access Point Name: gwap.b-online.gr Press Next User name: wap Password: wap Domain: Press Finish Select Proxy Settings tab Set the following This network connects to the Internet: tick This network uses a proxy server to connect to the Internet: tick Proxy server: 192.168.200.10 Press Advanced HTTP: 192.168.200.10 port 9401 WAP: 192.168.200.10 port 9401 Secure WAP: 192.168.200.10 port 9401 Socks: 192.168.200.10 port 1080 Press Ok Press Ok again Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samxein Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 @ serfistas1 Χρησιμοποιώ τις ίδιες ρυθμίσεις σε ένα Wizard και συνδέομαι κανονικά με Opera Mobile, Opera mini & Pocket Internet Explorer.- Παράθεση Qtek 9100 (Wizard) / HTC HD2 (Leo) / Xiaomi Hongmi (RedRice) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Παιδιά όσοι το χρησιμοποιούν ακόμα, να προσέξουν λίγο τις χρεώσεις. Εγώ είχα 2ευρώ και κάτι μέχρι χτες, και σήμερα που κανονικά έληγε η συνδρομή μου δεν έμπανε καθόλου στο ίντερνετ. Μπαίνω να ακούσω πόσα λ7 έχω και ακούω αυτό. Κανονικά έπρεπε να με χρεώσει 50λεπτά αλλα με χρέωσε πολύ περισσότερο. Γιατί? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Πάντως με τον ΙΕ του κινητού λειτουργεί κανονικά, το htc diamond έχει τον όπερα αλλά δεν δουλέυει με τίποτα, καθώς δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για το αποθηκευμενο προφίλ σύνδεσης... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 hello kids... epeidh leipo 1 6mhno, mporei kaneis na mou pei ti exei allaksei sthn yphresia windplus??? thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Έχει μηνιαίο πάγιο 3,99 ευρώ και έχει όριο 40mb! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 ημμ πριν 6 μηνες ηταν χωρις περιορισμους σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Σχεδόν.. Δεν ξέρω αμα ισχύουν ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 ξερετε πως μπορω να βρω τις ρυθμισεις για να συνδεσω ενα κομπιουτερ με το κινητο, και να μπαινω μεσω αυτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Υπάρχει το σχετικό κλειδωμένο θέμα αλλά δεν νομίζω οτι συμφέρει πλέον η χρήση του WindPlus μεσω υπολογιστή Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 ναι οντως.. τελευταια ερωτηση.. Το κλειδωμα του java script για την ποληγηση μεσω κινητου, υπαρχει ακομα, η το αφαιρεσανε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATISTIC Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Pedia eimai asxetos me internet mobile. Thelw na rwthsw gia to wind plus non-stop. An to valw me 4 euro xrewsh eimai stis ipiresies tou olh mera xwris pereterw xrewsh? Gps leitourgw elefthera? Katevazw tragoudia xwris xrewsh? Eidiseis, athlitika ktl epishs epishs elefthera? Eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Εφοσον ενεργοποιησεις το wind plus non-stop εχεις απεριοριστη πλοηγηση μεσα στο wind plus τη ς Wind συν 40 mb ογκου για σελιδες εκτος wind plus.Αν ξεπερασεις αυτα τα 40Mb υπαρχει ογκοχρεωση.Οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια ειδησεις,τραγουδια έιναι με χρεωση.Αλλωστε οταν πας να κατεαβσεις ενα τραγουδι σου λεει οτι κοστιζει τοσο κτκ κτλ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Pedia eimai asxetos me internet mobile. Thelw na rwthsw gia to wind plus non-stop. An to valw me 4 euro xrewsh eimai stis ipiresies tou olh mera xwris pereterw xrewsh? Gps leitourgw elefthera? Katevazw tragoudia xwris xrewsh? Eidiseis, athlitika ktl epishs epishs elefthera? Eyxaristw palia itan elefthera, ala tora mono 40 mb,gia ektos wind plus. mporis na katebazis tragoudia ala mexri 1mb. isodos sto wind plus einai dorean kai den exi egkoxreosi eki. ( poles ipiresies sto wind plus einai me xreosi ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Καλησπερα... Θα ηθελα να μου πειτε με το νοκια n78 μπορω να μπω στο wind plus; Aν ναι μπορω να ανοιγω σελιδες με τον opera mini; K τελος σαν σημειο προσβασης ποιο επιλεγω τελικα το wind plus η το gwap; ΣΑΣ ευχαριστω... Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Εννοειται μπορεις να μπεις στο Windplus και να χρησιμοποιησεις το Οπερα.Οσο για το σημειο προσβασης μην τα μπερδευεις.Το windplus πιθανον να ειναι καποιο προφιλ που εχεις αποθηκευμενο στο κινητο.Το gwap.b-online.gr ειναι σημειο προσβασης για πλοηγηση wap Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Καλησπερα... Θα ηθελα να μου πειτε με το νοκια n78 μπορω να μπω στο wind plus; Aν ναι μπορω να ανοιγω σελιδες με τον opera mini; K τελος σαν σημειο προσβασης ποιο επιλεγω τελικα το wind plus η το gwap; ΣΑΣ ευχαριστω... Το προφιλ wind plus λογικα εχει σημειο προσβασης gwap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg1 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα πήρα ενα Sms απο τη Wind οτι απο 1/12 μας τελείωσε το απεριόριστο. Ξέρει κανείς τίποτα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Άρχισαν να στέλνουν ενημερωτικά μηνύματα κατόπιν εορτής?? Ουαουυυ!!! @pg1 πλέον το μηνιαίο πάγιο είναι 3,99 και έχει όριο 40mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts