cb_papi Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Τελικά το άνοιξα σήμερα.Μια ερώτηση: Άν θέλω να βάλω προσωρινά αγγλικά( για να γράψω το email μου π.χ)χωρίς να χρειάζεται να πατάω τα κουμπιά 400 φορές για να βρω τον κατάλληλο αγγλικό χαρακτήρα,πως γίνεται να το κάνω?Επίσης μετά την αναβάθμιση στο τελευταίο firmware, δεν μπορώ να μπώ στο ιντερνετ. Ξέρει κανείς γιατί?συνδέεται στο router αλλα μου λέει όπου κι'αν πάω ο διακομιστής δεν βρέθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb_papi Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Το εγκατέστησα, αλλά δεν δείχνει να ανοίγει τίποτα απ' τον Browser του κινητού. Βέβαια, και μέσα απ' το interface του δεν μπόρεσα να κάνω paste το link του youtube μπας και δουλέψει. Τι να πω; Στο thread έγραφε και UIQ3. Δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ τώρα όμως. Βαριέμαι. Θα το δω πάλι αύριο. Άν πας στο m.youtube.com και πατήσεις ένα βίντεο θα στο δείξει το κινητό χωρις κανένα πρόγραμμα.Δοκίμασέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Άν πας στο m.youtube.com και πατήσεις ένα βίντεο θα στο δείξει το κινητό χωρις κανένα πρόγραμμα.Δοκίμασέ το Εσύ το έχεις δοκιμάσει; Γιατί εγώ το έκανα μόλις τώρα και ΔΕΝ δούλεψε. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb_papi Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Εσύ το έχεις δοκιμάσει; Γιατί εγώ το έκανα μόλις τώρα και ΔΕΝ δούλεψε. ]το δοκίμασα και δούλεψε. Επίσης έλυσα και το πρόβλημα με το ιντερνέτ και δουλευουν όλα μιά χαρά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 ]το δοκίμασα και δούλεψε. Επίσης έλυσα και το πρόβλημα με το ιντερνέτ και δουλευουν όλα μιά χαρά! :) Αν θέλεις μας λες ακριβώς τι έχεις κάνει, διότι εγώ.... :( :( :( δεν τα κατάφερα! Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Αν θέλεις μας λες ακριβώς τι έχεις κάνει, διότι εγώ.... :( :( :( δεν τα κατάφερα! απο οτι φαινετε εχει να κανει με τα ρουτερ και τις ρυθμισεις σε αλους λειτουργει και σε αλλους οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 απο οτι φαινετε εχει να κανει με τα ρουτερ και τις ρυθμισεις σε αλους λειτουργει και σε αλλους οχι Ενδιαφέρον αυτό. Ξέρουμε μήπως τι ρυθμίσεις απαιτούνται; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Ενδιαφέρον αυτό. Ξέρουμε μήπως τι ρυθμίσεις απαιτούνται; αυτο ψαχνω και γω πρεπει να μας πουν αυτοι που τους δουλευει τι ρυθμισεις εχουν κανει να δουμε μηπως παιξει και σε μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 SOS.Εχασα τις ρυθμισεις για e-mail και περασα νεες.Αλλα ενω λαμβανω μυνηματα κανονικα δεν μπορω να στειλω και μου βγαζει μην."κλειδωμενο"Ο e-mail client ειναι το yahoo.ξερει κανεις κατι?οι ρυθμισεις σταλθηκαν στο κινητο απο την sony.Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Τωρα μαλιστα!δεν μου ανοιγει καθολου τα μυνηματα sms & e-mail και μου βγαζει το εξης μυν.Q mapp κωδ.αιτιας C32USER-CBASE ΑΡ ΑΙΤ. 21.εκανα αναβαθμιση και 2-3 reststart αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_dim Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 παιδια να ρωτησω κατι...πηγα σημερα στο public θεσσαλονικη..και ειδα οτι για το p1i ειχε δεικτει sar 1.35 παρακαλω...ενω εγω ηξερα οτι ειναι 0.56..πειτε μ οτι γραφουν μπαρουφες.....αλλα δεν σας κρυβω οτι οταν το κινητακι μασ ειναι διπα απο ηχειο...τα σπαει..μηπως και?....ευχαριστω Υ.Γ.εγω το pdf που κατεβασα απο την SE ελλαδας λεει 0.56 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 παιδια να ρωτησω κατι...πηγα σημερα στο public θεσσαλονικη..και ειδα οτι για το p1i ειχε δεικτει sar 1.35 παρακαλω...ενω εγω ηξερα οτι ειναι 0.56..πειτε μ οτι γραφουν μπαρουφες.....αλλα δεν σας κρυβω οτι οταν το κινητακι μασ ειναι διπα απο ηχειο...τα σπαει..μηπως και?....ευχαριστω Υ.Γ.εγω το pdf που κατεβασα απο την SE ελλαδας λεει 0.56 Το βιβλιαράκι του SAR-info που έχει μέσα στο κουτί αναγράφει τιμή 0.56W/kg (όπως και το pdf) :rolleyes:.. Συνεπώς συμπεραίνω ότι μπαρούφες γράφουν ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση του κινητου?Εγω εχω την R6G04. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω με ποιό τρόπο μπαίνουμε στο secret menu του P1. Στα απλά SE είναι >*<<*<* αλλά στο P1 δεν υπάρχει το κλασικό αριστερά-δεξιά... Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω με ποιό τρόπο μπαίνουμε στο secret menu του P1. Στα απλά SE είναι >*<<*<* αλλά στο P1 δεν υπάρχει το κλασικό αριστερά-δεξιά... ανοιγεις το εικονικο τηλ και jog up *jog down jog down * jog down * Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 και πως το ανοίγουμε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση του κινητου?Εγω εχω την R6G04. Την τελευταία έχεις (R9K009) :). και πως το ανοίγουμε αυτό? Με το TouchDial2 ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb_papi Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Αν θέλεις μας λες ακριβώς τι έχεις κάνει, διότι εγώ.... :( :( :( δεν τα κατάφερα! tipota apolytws. aplos piga sths selida kai patisa watch video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 tipota apolytws. aplos piga sths selida kai patisa watch video Σε εμένα (και πολλούς άλλους) αυτό δεν δουλεύει! :(:(:( Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Για δώστε και εδώ μία βοήθεια παίδες. Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, το κινητό λαμβάνει νεα μηνύματα, χωρίς να με ειδοποιεί γι' αυτά και το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να ελέγχω συχνά τα εισερχόμενα. Με αναβάθμιση firmware, θα λυθεί το πρόβλημα? Επίσης ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζει μία νέα γραφίδα και από που μπορώ να την προμηθευτώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Μια ακομα ερωτηση σχετικα με τα e-mails.Ενω εχω διαγραψει καποιους λογαριασμους e-mail πανω στην οθονη εχει μεινει η ειδοποιηση οτι εχω μυνημα e-mail.Βεβαια στο γραμμματοκιβωτιο δεν εχω τιποτα.Πως γινεται να φυγει απο εκει αυτο το σηματακι.(εχω κανει update) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Μία ερώτηση... Γιατί ΔΕΝ μπορώ να βρώ πουθενά τα αρχεία που στέλνω στο P1 με bluetooth απο άλλο κινητό; Διάβασα στο FAQ του P1 οτι τα αρχεία πάνε στο φάκελο με τα μηνύματα. Εγώ δεν βλέπω τίποτα! Τί δεν κάνω σωστά; Μήπως υπάρχει καμιά ρύθμιση; edit 1 Τελικά Δεν μπορώ να δώ τίποτα που έχει Ελληνική ονομασία π.χ Τραγούδι.mp3 ή Βίντεο.3gp. Άν είναι με Αγγλικά δηλαδή Tragoudi.mp3 ή Video.3gp όλα καλά... Τί ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ είναι αυτή... Όταν στέλνω κάτι με Ελληνικό τίτλο, το τηλέφωνο λαμβάνει κανονικά, αλλα... ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ!!! Όταν στέλνω κάτι με Αγγλικό τίτλο όλα καλά...! Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Παιδες ξερει κανεις πως βλεπουμε τον αριθμο των σταλθεντων και εισερχομενων μηνυματων ?? Εχω φαει ολο το μενου αλλα τιποτα .....:( Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Παιδες ξερει κανεις πως βλεπουμε τον αριθμο των σταλθεντων και εισερχομενων μηνυματων ?? Εχω φαει ολο το μενου αλλα τιποτα .....:( πουθενα :lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PSP Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 πουθενα :lol: Ψαξε στα μηνυματα - εισερχομενα , μπορει να είναι εκει . η απαντηση αφορα τον clio1400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts