Jump to content

cb_papi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cb_papi

  1. cb_papi

    OnePlus 5T

    €561,10 Για το 8GB και τη Sandstone θήκη με τα κουπόνια από τους πάνω.
  2. Ξέρει κανείς αν υπάρχει μαγαζί με μπουφάν Barbour στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος; Πεταω τη Δευτέρα για σχετικά κρύα χώρα και βρήκα ευκαιρία να αποκτησω ένα. Πόσο εχει το απλό αντρικό περασμένο με κερί (unisex ουσιαστικα); Είδα πως το attica έχει εκπτωση 20% στα Barbour. Μήπως να πάρω από εκεί;
  3. Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει ένα γράμμα (χωράει έναν κατάλογο μέσα) να έρθει από την Αθήνα στην Πάτρα μέσω απλού ταχυδρομείου; Ευχαριστώ
  4. Πάτα το κουμπάκι με το σήμα του office -> Εκτύπωση -> Εκτύπωση και στο αριστερό μέρος εκεί που λέει Περιοχή σελιδών κάνεις κλικ στο σελίδες και βάζεις τις σελίδες που θες (Π.χ Από 1 Εως [προς] 4). Τώρα για να τυπώσεις κάτι μεικτό (Π.χ 1-3, 6) δεν μπορώ να βρω πως γίνεται. Αν θες να τυπώσεις μόνο μία σελίδα άλε Από 1 Προς 1 για παράδειγμα.
  5. Είναι πολλές σελίδες στο ίδιο φύλλο (Κάτω αριστερά λέει Φύλλο 1, Φύλλο 2 κτλ.) ή πολλά φύλλα που θες να διαλέξεις για να τυπώσεις;
  6. Ωραίο, αλλά πώς γίνεται να έχει 1Ghz επεξεργαστή? Δεν παράγει θερμότητα ή καταναλώνει πολύ ενέργεια για κινητό?
  7. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Αύριο ανεβαίνω Αθήνα και επειδή στο ξενοδοχείο που θα μείνω το internet έχει 10€ το Μισάωρο , θέλω να συνδέσω το κινητό με το λάπτοπ. Χρησιμοποίησα τον οδηγο δημιουργίας δικτύου από το πρόγραμμα της Σόνυ Ερικσσον. Όλα καλά μέχρι εδώ.Μου βγάζει το παραθυράκι για να συνδεθεί με το κινητό.Μετά δημιουργώ νέα σύνδεση 3G-GPRS. Του λέω να πάρει πληροφορίες για τα δίκτυα από το κινητό μου αφού επιλέξω το internet που θέλω (Εδώ wapkarta.vodafone.gr)όταν πάω να συνδεθώ στο ιντερνετ όμως, και ενώ λέει οτι συνδέθηκε, δεν συνδέεται. Το σηματάκι των Windows για το ίντερνετ, δείχνει τους 2 υπολογιστές, αλλά δεν δείχνει την υδρόγειο (vista). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να μου πεί έναν άλλο τρόπο για να συνδεθώ?? Ευχαριστώ :)
  8. Αχ ρε παιδιά...είδα μια τιμή στο ebay 390€ για το X1 με τα μεταφορικά, είναι και μακριά τα γενέθλιά μου και χρειάζεται πού υπομονή για την απόκτησή του. Και να σκεφτεί κανείς πως το P1 που ήταν μοντέλο του 2007 το πήρα τον περασμένο Αύγουστο 300€. Ελπίζω να γίνω και γω περίφανος ιδιοκτήτης του Χ1 με touch X rom φυσικά :) Υ.Γ: Εγώ ξέρω για το μαγαζάκι που έχει σχέση με IP :) το άλλο πιο είναι που πολλοί λένε πως είναι λιγότερο γνωστό?
  9. Σιγά μην πέσει η αξία του κινητού επειδή πτώχευσε η UIQ. Για ποιο λόγο να γίνει αυτό? Το πολύ να γίνουν και συλλεκτικά κομμάτια :p
  10. Αν είναι 7 αυτοί που καπνίζουν, σημαίνει πως υπάρχουν 8 άτομα που δεν καπνίζουν. Γι'αυτό πείτε τους είτε σταματάνε το τσιγάρο, ή θα καπνίζουν αλλά θα ανέχονται κάποια πράγματα που θέλετε και εσείς. Ίσα ίσα ο ξερόβηχας που σου προκαλεί είναι αρκετός λόγος και μπορείς να κινηθείς και νομικά φαντάζομαι(δεν ξέρω σίγουρα)
  11. εχω διαβασει μονο την πρωτη σελιδα του θεματος,επειδη διαβαζω απ'το κινητο γι'αυτο αν εχει αναφερθει τιποτα απ'αυτα που θα πω, τοτε συγνωμη :) πιστευω πως η επιβολη του νομου μπορει να γινει πολυ ευκολα,ειτε το θελουν οι πελατες μιας καφετεριας ειτε οχι,αφου αν ο μαγαζατορας δεν βαλει τασακια,τοτε που θα βαζουν τσιγαρα οι πελατες? στο πατωμα?
  12. γω προτείνω outlook γιατ έχει πάρα πολλα πεδία πλ ηροφοριών(ως και φωτογραφια μπ ορεις να βαλεις σε καθε επαφη) ενώγια email,,φανταζομαι οτι όλο και για καποιον λογο θα το χρησιμοποιουν οι περισσοτερες εταιριες στον κοσμο ;)
  13. Ποια ραδιοερασιτεχνικά περιοδικά παίρνετε? Εγώ παίρνω τις ραδιοτηλεπικοινωνίες και καμιά φορά διαβάζω και το 5-9report στο internet. Υπάρχει κανένα άλλο ελληνικό περιοδικό για το hobby μας? Παίρνει κανένας περιοδικά του εξωτερικού και αν ναι, είναι καλά?
  14. Αλήθεια, γιατί δεν γίνεται επισημασμένο το θέμα αυτό? Δεν είναι σημαντικό μέρος του υποφόρουμ?
  15. To cb που έχει έχει και ssb διαμορφώσεις(άσχετο). Απ'το ραδιόφωνο όπως είπα μίλαγαν "ραδιοερασιτέχνες" και βάζω τα εισαγωγικά για να πω πως είναι παράνομοι. Μάλιστα δεν μιλούσε μόνο ένας αλλά έκαναν συνομιλία 5 μαζί και έλεγαν την στιγμή που τους άκουγα να μεταφερθούν σε άλλη συχνότητα. Τώρα το τι πομπούς και δέκτες είχαν ή το αν ήταν πειραγμένο το ραδιόφωνο δεν το ξέρω:confused:
  16. Πάντως πρόσφατα επισκέφτηκα έναν 2ο θείο μου ο οποίος λόγω του επαγγέλματός του ασχολείται με επισκευές και είχε έναν σταθμό με ένα cb το οποίο συνδεόταν σε ένα μηχάνημα που από τα 11 μέτρα "πήγαινε" το σήμα στα 40 μέτρα. Επίσης είχε ένα παμπάλαιο ραδιόφωνο σαν αυτό http://www.popnoname.de/wp-content/uploads/2008/01/2004-06-10-old-radio.jpg που άκουγε άλλους "ραδιοερασιτέχνες" αφού κανένας απ'αυτούς δεν έχει άδεια και αυτό φαίνεται γιατί μία μιλούσαν και μία έβαζαν μουσική (!!!). Βέβαια ο θείος μου ενδιαφέρεται να βγάλει. Υ.Γ: Τα πτυχία Κλίμενς τα ξέρει κανένας?
  17. Ας ελπίσουμε να μην χειροτερέψει η κατάσταση γιατί θα είναι πολύ κρίμα :(
  18. έχω παρατηρήσει τελευταία και ελπίζω να είμαι λάθος πως ο ραδιοερασιτεχνισμός έχει αρχίσει να ''αραιώνει'' . θυμάμαι παλιά στο hwn http://www.hwn.gr υπήρχε πολύς κόσμος και πολλά θέματα πριν καταστραφεί ο server από hackers και μετά δεν είχε και δεν έχει τόση κίνηση πια ή μήπως υπάρχει άλλο μεγάλο forum για ραδιοερασιτέχνες? Επίσης εδώ στην Πάτρα που μένω παλιά άκουγα καμία συνομιλία στους 145-147 mhz με ένα δέκτη που έχω αλλά τώρα τελευταία έχω δοκιμάσει 4 5 φορές αλλά δεν ακούω κανέναν. Αν είναι κανείς από Πάτρα, μπορεί να μου πει αν γίνονται συνομιλίες απλά εγώ δεν τις ακούω απ'την rubber duckie κεραία του σκαννερ ή απλά δεν μιλάτε?:cry:
  19. Εγώ το δικό μου δεν το κλείνω το βράδυ αλλά το βάζω σε flight mode για να μπορώ να το έχω στο κομοδίνο μου ενώ κοιμάμαι χωρίς την ακτινοβολία και ανεπιθύμητες κλήσεις βραδιάτικα :p :p
  20. Ρε παιδιά τι ανησυχείτε? Απλά η Πυθία είχε ένα λαπτοπ που της έβγαζε μπλε οθόνες γι'αυτό έπρεπε να το στείλει στο εξωτερικό για service αλλα δεν ξέρουν που να το επιστρέψουν αφού δεν έδωσε διεύθυνση :)
  21. Ευχαριστώ, δούλεψε:D
  22. Εμένα πριν λίγες μέρες η μπαταρία έκανε κάτι τρελά. Την έβαλα για φόρτιση κανονικά και μόλις την έβγαλα μετά από 2 ώρες, κατευθείαν έδειξε το μήνυμα χαμηλή μπαταρία και άρχισε να αναβοσβήνει το κόκκινο led. Και για να προλάβω τις απαντήσεις, το κινητό φόρτιζε κανονικά .Δηλαδή ήταν τοποθετημένο σωστά και έδειχνε πως φόρτιζε. Αφού το ξανά έβαλα για φόρτιση όλο το βράδυ, η μπαταρία έφτασε το 100%, αλλά μόλις έκανα χρήση που απαιτεί ένταση απ'την μπαταρία (κλήση ή wi-fi), κατέβαινε πολύ γρήγορα (24% για 1 λεπτό κλήσης). Αφού το ξαναφόρτισα, όλα εντάξει :) . Απ'ότι μου είπε ο πατέρας μου, το ίδιο είχε συμβεί και στην μπαταρία στο k800 που είχε παλιά, αλλά μετά έστρωσε. Αν σας τύχει, μην ανησυχείτε :) . Και τώρα 2 ερωτήσεις που έχω: 1)Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει ένα link για ελληνικό λεξικό για το SlovoED; Έχω ψάξει στο γνωστό μαγαζί αλλά δεν το βρήκα 2) Στην καινούργια έκδοση του Garmin MobileXt 5.00.20 όταν βάζω 3D πλοήγηση, απλά δείχνει έναν στατικό χάρτη, δηλαδή ο δρομέας δεν κινείται ενώ προχωρώ. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον?
  23. Πριν ρωτήσω εδώ κίταξα αυτή την ιστοσελίδα αλλα δεν βοηθήθηκα :( θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τι ακριβώς πρέπει να γράψω στο notepad?
  24. Γεια σας Θέλω να φτιάξω μία μακροεντολή Pos.bat, έτσι ώστε κάθε φορά που κάνω κλικ πάνω του να διαγράφει ένα αρχείο (π.χ C:\program files\duck.ecml) και μετά να εκτελεί ένα .exe ( π.χ C:\program files\duck.exe). Δηλαδή με άλλα λόγια να λειτουργεί σαν delete C:\program files\duck.ecml Start C:\program files\duck.exe Μπορεί κάποιος την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω και αν το αρχείο που θα φτιάξω είναι .bat ή κάποια άλλη προέκταση? Ευχαριστώ και ευτυχισμένο το 2009!
×
×
  • Create New...