Jump to content

nasos79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    423
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by nasos79

  1. Ωραία, ευχαριστώ πολύ. Δόθηκε ήδη η εντολή να παραληφθεί. Άσχετο με το desire C, αλλά πρέπει να πω ότι έχω ενοχληθεί αφάνταστα απ' την υποστήριξη της HTC. Το καλοκαίρι του 2011 είχα πρόβλημα με το HD2 μου και τότε υπήρχε σέρβις στο Ηράκλειο Κρήτης. Έκανα τη δουλειά μου σε 2-3 μέρες. Τώρα το σέρβις έχει μείνει μόνο στην Αθήνα και θέλει λέει 14 εργάσιμες συνήθως. Έλεος!!!
  2. Καλημέρα σας. Έχει η μητέρα μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο και σήμερα που το έπιασα, είδα ότι τα 3 κουμπιά κάτω (back, home και more options-πώς-το-λένε) δεν δουλεύουν. Μίλησα με htc, μου είπαν να ανοίξω σε safe mode, δεν έγινε τίποτα και μετά να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων και αν δεν δουλέψει, να τους το στείλω, είναι εντός εγγύησης άλλωστε. Δεν δούλεψε. Πριν φύγει για ταξιδάκι λοιπόν, μήπως έχετε καμία ιδέα; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Το δοκιμάζω αμέσως και σου λέω. edit: Όχι, δεν μπόρεσα να το κάνω. Εξακολουθεί να κάνει το ίδιο. Όταν το κάνω μέσω ES explorer δεν αλλάζει και όταν πάω μέσω gallery, η διάσταση που μου επιτρέπει να έχω είναι η 800 επί 480, δηλαδή όσο μία οθόνη. Δεν πειράζει, μικρό το κακό.
  4. Επειδή πιθανότατα όλα αυτά έχουν απαντηθεί ήδη καμιά 300-αριά φορές στις προηγούμενες 600-τόσες σελίδες του thread, αισθάνομαι ότι επαναλαμβάνω τα ίδια και ότι σας κουράζω. Εξ ου και η συγγνώμη κάθε τόσο. Ευχαριστώ πάντως για την καλή διάθεση. :) Όσο για τη δόνηση, έχεις απόλυτο δίκιο (ξανά), απλά ήθελε επανεκκίνηση, αλλιώς δεν το έπαιρνε. Το έφτιαξα και σούπερ. :) Ταπετσαρία: Πάω Personalize - Display - Wallpaper - Gallery - επιλέγω εικόνα μου με τον ES file explorer, επιλέγω το frame, πατάω Save, μου λέει ότι η εικόνα έχει τοποθετηθεί ως wallpaper, επιστρέφω στο Home και... τίποτα. :lol: Το ίδιο όπως και πριν. Αντίθετα, αν κάνω την επιλογή με τη gallery, μου δίνει να επιλέξω άλλων διαστάσεων frame και το παίρνει κανονικά. Όμως δεν είναι μεγάλου πλάτους, ώστε όταν κινούμαι από σελίδα σε σελίδα (τις σελίδες του home εννοώ), να κυλάει και το wallpaper. Αυτό δεν γίνεται; Το ότι φαίνονται γκρι το λύνω βάζοντας προβολή λίστας για scenes και skins ή πλέγματος για τα wallpapers.
  5. Πάλι εγώ και συγγνώμη... Έβαλα την energy τελικά. Στην προηγούμενη έκδοση που είχα, είχα βρει το πώς απενεργοποιείται η δόνηση του πληκτρολογίου. Εδώ δεν τη βρίσκω με τίποτα, έχω φάει τον κόσμο. Επίσης κάτι χαζό και ασήμαντο, αν το ξέρει κανείς... Γιατί δεν παίρνει με τίποτα δική μου εικόνα για background;;;
  6. Έχεις δίκιο περί δοκιμών... :) Κατεβάζω λοιπόν!:happy:
  7. Την nrg πρέπει να έχω (σίγουρα nrg γιατί μοιάζει ολόιδια, δεν ξέρω για την έκδοση, γιατί η δική μου λέει Feb 2012 και το εικονιδιάκι της σύνδεσης με USB που βλέπω στις εικόνες διαφέρει. Κατεβάζω τώρα και τις 2, θα τις δοκιμάσω. Θα ήθελα 4-άρι Android, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να στήσω ελληνικά κτλ και να το κάνω να δουλεύει όπως θέλω. Οπότε θα αρκεστώ προς το παρόν στο 2.3.5. Ευχαριστώ πολύ! :)
  8. Πήρα το μήνυμά σου παραπάνω Χρήστο, σχετικά με τη ROM που έδειξα. Να το θέσω διαφορετικά για να μη σας κουράζω; Υπάρχει μια ROM, κατά προτίμηση sense, με όσο γίνεται πιο πρόσφατη έκδοση android, ελαφριά σχετικά, ώστε να μην κάνει το τηλέφωνο πιο αργό σε απόκριση απ' το desire C της μητέρας μου ας πούμε, που να είναι ταυτόχρονα σταθερή, να έχει ελληνικά κανονικά, να δουλεύουν όλα και... να είναι και ομορφούλα; Δεν αλλάζω ROM όπως φαντάζεστε κάθε μήνα, θέλω κάτι στιβαρό και λειτουργικό, που να το αφήσω εκεί κανένα χρόνο ακόμα τουλάχιστον. Αυτή η τελευταία που δείχνετε, είναι καλή; Μου κάνει; Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ πάρα πολύ! Φιλικά, Νάσος
  9. Είμαι λιγάκι αφηρημένος... Σορρυ! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1271254 Κοιτάω για τα sms τώρα. Ευχαριστώ! :)
  10. Καλημέρα σε όλους. Ξέρω ότι θα σας σπάσει τα νεύρα αυτή η ερώτηση, αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να διαβάσω ολόκληρο το thread για να διαμορφώσω άποψη, οπότε σας παρακαλώ ανεχτείτε μία επανάληψη... Έχω μία sense ROM, αλλά είναι πολύ αργή και δείχνει βαριά. Θα ήθελα να την αλλάξω σε κάτι πιο γρήγορο και ελαφρύ, αλλά ταυτόχρονα και ομορφούλι. Βρήκα αυτή που πληροί τα αισθητικά μου κριτήρια (μοιάζει μάλιστα και πολύ με τη sense που φοράω τώρα - κακό αυτό, μήπως πρόκειται για sense επίσης; ), αλλά δεν ξέρω πώς είναι από ταχύτητα/σταθερότητα. Έχετε καμία ιδέα; Ή μήπως κάποια άλλη πρόταση; Επίσης γνωρίζετε πώς μπορώ να φτιάξω τα ελληνικά στα sms ώστε να μην αλλάζει μήνυμα κάθε 70 χαρακτήρες, αλλά να φτάνει στους 160; Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη που σας ταλαιπωρώ.
  11. Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Έχω ένα ανόητο ίσως λόγο για να θέλω να μείνω σε windows, έχω επίσημους χάρτες για NDrive 9 για Σκανδιναβία και ΗΒ-Ιρλανδία (εκτός απ' τον ελληνικό που ήρθε μαζί με τη συσκευή βέβαια) και επειδή με βολεύει πολύ το NDrive, δεν θέλω να αρχίσω να ψάχνω άλλα προγράμματα ή να πρέπει να πληρώσω χάρτες. Ξανά ευχαριστώ, θα παίξω λίγο το βράδυ να δω τι γίνεται. :)
  12. Παρακαλώ, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, που σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά μου είναι δύσκολο να διαβάσω όλο το thread για να το βρω. Αυτή τη στιγμή τρέχω android από την SD. Κατέβασα μια πολύ ενδιαφέρουσα ROM με sense, που όμως έχει μέγεθος 1.5 Gb. Δουλεύει μεν, αλλά σέρνεται. Θα ήθελα να δοκιμάσω πώς πηγαίνει η ίδια ως nand rom. Η ερώτησή μου όμως είναι αν γίνεται με κάποιο τρόπο να επιστρέψω σε windows μετά από μια τέτοια κίνηση. Η διαδικασία με το task29 θα επαναφέρει το κινητό μου σε κατάσταση να δεχτεί windows ή άπαξ και μεταφερθώ σε android δεν υπάρχει επιστροφή; Ευχαριστώ και ελπίζω σε απάντησή σας.
  13. Με συγχωρείτε που διακόπτω πάλι τη ροή του θέματος, αλλά μπορείτε να μου πείτε εάν υπάρχει τρόπος να λειτουργήσουν τα διάφορα εργαλειάκια για φλασάρισμα ROM κάτω από windows 7; Μου βγάζει πάντα πρόβλημα με την αναγνώριση της συσκευής. Ευχαριστώ.
  14. Καλημέρα. Έχω μια ερώτηση να σας κάνω, αν μπορείτε να βοηθήσετε. Έβαλα αγγλική ROM omega 30, ελληνικό πληκτρολόγιο, όλα δουλεύουν άψογα, εκτός από ένα: Το interface για τη σύνδεση σε wifi είναι διαφορετικό. Φτάνει σε ένα σημείο όπου πρέπει να δημιουργήσω το προφίλ χρήστη (με username και κωδικό) για το δίκτυο του πανεπιστημίου. Πατάω το Enroll και δεν προχωράει. Δεν κάνει τίποτα. Έχει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Δεν αντιδρά καθόλου!!! :(
  15. Thanks παιδιά, είχα backup τελικά, ούτε που πήγε το μυαλό μου. Ωραίος, πολύ έξυπνος, μόνο για να σας ταλαιπωρώ... Sorry!
  16. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα μία βοήθεια με κάτι που δεν ξέρω καν αν γίνεται. Έχασα το ημερολόγιό μου από κινητό και από outlook και από gmail και από παντού. Όχι με κάποιο μαγικό και ανεξήγητο τρόπο βέβαια, έκανα βλακεία κατά το συγχρονισμό, γι' αυτό τα έχασα. Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής: Από τα γενέθλια που είναι περασμένα στις επαφές, είτε χειροκίνητα, είτε μέσω του facebook, μπορώ με κάποιο τρόπο να ενημερώσω το ημερολόγιο αυτόματα ή πρέπει να τα περάσω ένα-ένα χειροκίνητα; Ευχαριστώ πολύ, ακόμα και αν δεν υπάρχει τρόπος.
  17. Εγώ είμαι που είχα πρόβλημα με την ώρα; Εμένα μου άλλαξαν κάτι στη μητρική πάντως και το πρόβλημα το είχα όταν έβγαζα-έβαζα τη μπαταρία.
  18. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με έσωσες!!!
  19. Παιδιά, σας παρακαλώ μία βοήθεια εδώ: Πρέπει οπωσδήποτε να περάσω επαφές από outlook στο P1 μου, για να το χρησιμοποιώ ως 2η συσκευή. Προσπάθησα να κατεβάσω το PC suite απ' το site της S.E. αλλά δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο, αντ' αυτού διατίθεται ένα pc companion το οποίο απλά δεν μου δουλεύει. Είμαι εξωτερικό και δεν έχω το κουτί του τηλεφώνου για να πάρω το cd του. Μπορεί κάποιος να μου πει πού θα βρω μια έκδοση του pc suite που να δουλεύει κανονικά με το τηλέφωνο αυτό; Ευχαριστώ πολύ!!! (Χρησιμοποιώ το myphoneexplorer, αλλά για να συνδεθεί, θέλει το pc suite για να βρει drivers κτλ. )
  20. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιον απ' τους μετατροπείς συναλλάγματος που κυκλοφορούν (βρήκα 2 στο google) ή τέλος πάντων αν έχετε να προτείνετε κάποιον δοκιμασμένο και αποτελεσματικό. Με ενδιαφέρει να ανανεώνει κατ' επιλογή τις ισοτιμίες απ' το ίντερνετ. Ευχαριστώ πολύ.
  21. Είσαι καλήηηηηηηη εσύ!!! ;)
  22. Είμαι 100% σίγουρος ότι ως και τουλάχιστον την 29, τις χρησιμοποιούσα, ενώ είμαι 99% σίγουρος ότι τις είχα βρει και στην 30. Τώρα έχω την 30 και δεν τις βλέπω πουθενά. Και επίσης δυστυχώς δεν τις είχα κρατήσει κι εγώ ο πανέξυπνος. Δεν πειράζει, θα crop-άρω μερικές δικές μου και θα κάνω δουλειά. :) Thanks!
  23. Θ-Ε-Ο-Σ!!! Ευχαριστώ! (αν και το φεγγάρι μου άρεσε, χαχα)
  24. Ξέρω κι εγώ; Η επαναφορά δεν θα το κάνει όπως ήταν όταν πέρασα τη ROM; Έχω omega. Εγώ δεν τις έσβησα, δεν υπήρχαν απ' την αρχή. Αν κάνω επαναφορά θα είναι σαν hard reset; Ειρήνη, σε εσένα δεν χρησίμευαν, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος μία κοπέλα να έχει κοπέλες στο κινητό της. Εμένα μου άρεσε η φωτογραφία, την έβρισκα πολύ καλόγουστη! Λοιπόν, άλλο τώρα: Σήμερα παρέλαβα την μπαταρία των 1600 mAh και των 7,08 € από ebay. Κατ' αρχήν εντυπωσιάστηκα απ' τη συσκευασία. Μεταλλικό κουτάκι μέσα σε χάρτινο κουτάκι και η μπαταρία σε πλαστική "υποδοχή" μέσα στο μεταλλικό κουτάκι, οι επαφές της προστατευμένες με διαφανή αυτοκόλλητη ταινία η οποία όμως δεν χάλασε τη χάρτινη ετικέτα της μπαταρίας όταν την αφαίρεσα. Καταπληκτικό σύνολο, δείχνει πολύ ποιοτική και αν δεν έγραφε μόνο κινέζικα πάνω, θα έλεγε κανείς ότι αγοράστηκε από πολύ καλό κατάστημα της Ευρώπης. Τη φόρτισα από τον υπολογιστή και περιμένω να δω συμπεριφορά.
  25. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Μα αν θες λόγο να με ευχαριστείς, σου στέλνω mp3 αρχείο με το "μη με ξυπνάς απ' τις 6", των Στρουμφ. Άλλο τώρα, για να μην είμαστε και εντελώς offtopic. Μήπως υπάρχει τρόπος να βάλω το παλιό animation για τον ήλιο στον καιρό, στην omega 30; Αυτό με τον φλεγόμενο ήλιο με αγριεύει... :O
×
×
  • Create New...