easytarget Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Γεία σας. Κάνω μια ανακαίνιση στο γραφείο μου και θέλω να εγκαταστήσω κάτι σαν τηλεφωνικό κέντρο. Έχω 4 γραφεία από τα οποία ο ηλεκτρολόγος έχει τραβήξει utp καλώδια ξεχωριστά και τα φέρνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο όλα , εκεί που θα έρθει το καλώδιο του οτέ. Χρησιμοποιώ isdn και έχω δώσει ένα αριθμό msn σε μία συσκευή. Θέλω να χτυπανε όλα τα τηλέφωνα όταν καλόυν τον βασικό αριθμο και μόνο το ένα όταν καλουν τον msn.(όπως γίνεται τώρα.)Επιπλεον θελω να μπορούν να μεταφερθούν κλήσεις από το ένα γραφείο στο άλλο και εφόσον είναι δυνατόν να μπορούν να καλέι το ένα γραφείο το άλλο. Μπορείτε να μου πείτε τη συσκευές θα χρειαστώ και τι συνδεσμολογία να κάνω? Ευχαριστώ Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Αν πάρω από το Cosmote κινητό μου, μου βγάζει μήνυμα "Μη επιτρεπόμενη κλήση" Επαναλαμβάνω, είναι σταθερό και μάλιστα τοπικό, ούτε καν υπεραστικό. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το αντικείμενο και έχω εμπειρία απο ελάχιστες εφαρμογές, όπου οι εντυπώσεις δεν είναι και ότι καλύτερες. Σκεφτόμουν λοιπόν να κάνω εγγραφή στο skype για να κάνω κλήσεις απο το κινητό(μέσο wi-fi) σε σταθερά και κινητά της Ελλάδας όταν θα βρίσκομαι στην Αμερική. Σκεφτόμουν λοιπόν, κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Υπάρχουν καθυστερήσεις, η ποιότητα του ήχου είναι καλή; ΥΓ. Κάποια άλλη εναλλακτική λύση υπάρχει; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Εγώ παλιότερα χρησιμοποιούσα το http://www.jajah.com/ . Σε χρειαζεται να κατεβασεις κάποιο software. Στη σελίδα βάζεις το νουμερό σου (σταθερό ή κινητό) και από κάτω βάζεις το νούμερο του ατόμου που θες να καλέσεις. Αν βάλεις κινητό, θα σε χρεώσει περισσότερες μονάδες. Οταν έχεις βάλει τα νούμερα, η εταιρία σε παίρνει τηλέφωνο (σου μιλάει μία αυτόματη τηλεφωνίτρια) όσπου να σε συνδέσει με το νούμερο που θες να καλέσεις. Πληροφοριακά, δε παίζει ρόλο τι σύνδεση έχεις για να μπαίνεις ιντερνετ, γιατί όλα γίνονται απο το server της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ενδιαφέρον φαίνεται... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ενδιαφέρον φαίνεται... Είναι το μοναδικό που είχα βρει (παλιότερα, πλέον δε χρειαζεται πια) που να παίρνεις κλήσεις τσάμπα ή φτήνα χωρίς λογισμικό στο pc σου... Εδώ είναι και οι χρεώσεις http://www.jajah.com/info/rates/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ωραία, θα κάνω μερικές δοκιμές να δω πως είναι... Γνωρίζει κανείς αν το Skype δίνει free-trial credits για δοκιμή; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Γεια σας!!! Είχα το level1 wbr-3460 με σύνδεση ISDN, άλλαξα ομως provider και τώρα έχω PSTN με το speedtouch 536 που όμως δεν έχει wireless!!! Υπαρχει κάτι να κάνω με αυτά τα δύο ή πρέπει να πάρω καινούργιο?? ευχαριστώ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Με πήραν στο κινητό απο σταθερό ΟΤΕ αλλά όταν τελειώσαμε την συνομιλία ξεχάσαν να τερματήσουν την κληση απο την μεριά του ΟΤΕ. Μετά απο μια ώρα είδαν οτι το τηλέφωνο ήταν ανοιχτό. Η ερώτηση μου είναι... χρεώθηκε το σταθερό του ΟΤΕ μια ώρα ομιλίας για την κλήση στο κινητό; Εγώ πάντως είχα τερματίσει την κλήση απο το κινητό μου. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Με πήραν στο κινητό απο σταθερό ΟΤΕ αλλά όταν τελειώσαμε την συνομιλία ξεχάσαν να τερματήσουν την κληση απο την μεριά του ΟΤΕ. Μετά απο μια ώρα είδαν οτι το τηλέφωνο ήταν ανοιχτό. Η ερώτηση μου είναι... χρεώθηκε το σταθερό του ΟΤΕ μια ώρα ομιλίας για την κλήση στο κινητό; Εγώ πάντως είχα τερματίσει την κλήση απο το κινητό μου. Εφόσον εσύ είχες κλείσει το δικό σου, όχι, δεν χρεώθηκαν...... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για κάτι. Έχει δει κανείς αυτό; Καταρχήν αξίζει η συγκεκριμένη συσκευή; Για ένα οικιακό χρήστη χωρίς πολλές απαιτήσεις. Και δεύτερο, πως είναι δυνατό να είναι τόσο φτηνή όταν σε άλλα καταστήματα κοστίζει: MediaMarkt 150€, eshop 127€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Προφανώς έχουν ξεχάσει τον άσσο μπροστά.... Και να το παραγγείλεις, αποκλείεται να το πάρεις τόσο... Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 έχω ακυρώσει τον οτε και έχω κάνει σύνδεση χολ εδω και 15 μέρες!!!! το ρούτερ δίχνει σύμφωνα πάντα με αυτους πως έχω τηλέφωνο αλλα που???? 15 μέρες χωρίς τηλέφωνο και όσο πάει ακόμη!! τους έχουμε πάρει 100 τηλέφωνα και πέρα βρέχει μου το κλείνουν και στα μούτρα γιατι τους ενοχλώ και απο πάνω!! απαράδεκτη εταιρία!! άλλοι 3 γνωστοί που έχουν βάλει και αυτοί χόλ οι 2 είναι χωρίς τηλέφωνο σαν εμένα καλή ώρα και ο άλλος΄μια εβδομάδα εχει, 2 δεν έχει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Άκου λοιπόν κα τη συνέχεια: Τηλεφώνησα στα κεντρικά τους και τους ρώτησα:¨"Ποσο κοστίζει η συγκεκριμένη συσκευή". Η απάντηση ήταν: "24,88€". "Είστε σίγουροι;" ξαναρωτάω. Και η υπάλληλος επέμεινε. Εκτός όμως από αυτά τηλεφώνησα και στον τοπικό αντιπρόσωπο του καταστήματος στην περιοχή μου και μου είπε ακριβώς τα ίδια. Στην απορία μου γιατί είπε ότι είναι μάλλον θέμα της info quest και της συμφωνίας που έχει κάνει. Πάντως εγώ το παρήγγειλα. Περιμένω να δω εξελίξεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amigas Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Πάντως εχουν πετύχει την μετάφραση της περιγραφής: Η διάταξη έχει αντιπυρική ζώνη χεχε Και εγώ θα το παραγγείλω, τι παίρνεις με 25 ευρω? χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 και στο Acornshop έχει 23,11€ αρα το e-shop είναι απλά ακριβό κατά 420% ακριβότερο (103€) :lol: Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Ναι το είδα. Μπορεί κάποιος να μας πει για την ποιότητα του συγκεκριμένου router. Αξίζει; Μιλάω για οικιακή χρήση. Και να προσθέσω ότι το MEdiaMarkt το εχει 150€! ΥΓ: Για τη μετάφραση δεν σχολιάζω καν. Βέβαια είναι αντιγραφή της περιγραφης του προϊόντος από την επίσημη ιστοσελίδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 με συσκευες isdn τα κανεις ολα αυτα αλλα κοστιζουν περιπου 100€ η μια εκτος αν παρεις μια isdn (μαλλον για το δικο σου γραφειο) που θα "σηκώνει" και το βασικο και το msn νουμερο και τα αλλα 4 τηλεφωνα (απλα- ασυρματα ) και με καποια εντολη (διαβασε στης οδηγιες του netmod η στο 134 ) να εκτρεπεις απο το ενα γραφειο στο αλλο (αλλα νομιζω δεν μπορεις χωρις χρεωση να καλεις απο το ενα γραφειο στο αλλο)χωρις τηλεφωνικο κεντρο !! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_ar Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Αυτο που θές ειναι ένα απλό τηλεφωνικό κέντρο. Με κόστος από €235, ίσως και λιγότερα, μπορείς να έχεις όλα αυτά που ζητάς (μία ISDN σε 4 εσωτερικά με ενδοεπικοινωνία). Από 'κει και πέρα, όσα παραπάνω διαθέτεις τόσο περισσότερα παίρνεις (μουσικούλα στην αναμονή, παραπάνω ISDN γραμμές, περισσότερα εσωτερικά, εκτροπές, απομακρυσμένη διαχείρηση, αυτόματο τηλεφωνητή κτλ.). Φιλικά, Αντρέας Παράθεση Keep foruming... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOZOS Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Πριν 40 μέρες έκανα αίτηση στην vivodi για το πρόγραμμα δίοδος. Μου είπανε ότι σε 25 εργάσιμες η σύδεση θα έχει ενεργοποιηθεί αλλά τπτ. σε σας πόσες ώρες έκανε να ενεργοποιηθεί ή σύνδεση Έχω ενα speedtouch 300 (που το έδινε ο ote μόλις έφερε τισ συνδέσεις dsl στην ελλάδα) θα έχω πρόβλημα με αυτό; αν ναι προτείνετε μου κανά Modem ευχαριστώ Παράθεση http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Ελπίζω να βάζω στο σωστό forum την ερώτηση: Θέλω να στήσω ένα μικρό τηλεφωνικό κέντρο. 3 εξωτερικές γραμμές + fax. Έχω ακούσει για το asterisk, αλλά νομίζω είναι ακριβό δεδομένου ότι απαιτεί pc που θα παραμένει ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο και μόνο για αυτή τη δουλειά. Μου αρέσουν βέβαια οι πολλές δυνατότητες που έχει (ivm, voice recording κτλ.) αλλά δεν καίγομαι κιόλας για αυτά. Θέλω τις απλές λειτουργείες τηλεφωνικού κέντρου βασικά. Τι θα μου προτείνατε; Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μπορώ να χρησιμοποιώ και απλές τηλ.συσκευές (μεγαλύτερη ευελιξία, επιλογές κτλ.). Τα σκέφτομαι λάθος τα παραπάνω; Κάθε συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα μπορούσες να δεις και το SPA9000 της linksys, ένα κουτάκι το οποίο είναι ουσιαστικά PBX. Σε συνεργασία με το SPA400 αν θυμάμαι καλά, μπορεί να σε βγάλει και ΟΤΕ. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisc Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 ευχαριστώ! τελικά επέλεξα asterisk! Παράθεση Κατασκευη και Προωθηση Ιστοσελιδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maelstrom Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Θα σου πω τι έχω κάνει εγώ σε ένα αντίστοιχο ζήτημα. Χρησιμοποιώ το ασύρματο router σαν ασύρματο access point. Θα πρέπει να σου πω ότι έχω διαφορετικά συστήματα (Dlink wireless router και Fritzbox). Πρωτά από όλα έχω απενεργοποιήσει το DHCP από το ασύρματο. Στη συνέχεια περιορίζω το DHCP pool στο Fritz. Αν για παράδειγμα το DHCP pool είναι 192.168.178.1 έως 192.168.178.255 το κόβω μέχρι το 192.168.178.100. Στη συνέχεια δίνω στατική IP στο ασύρματο, η οποία είναι εκτός του Pool, δηλ. για παράδειγμα 192.168.178.1. Θα πρέπει να προσέξεις να έχουν το ίδιο subnet mak (συνήθως 255.255.255.0). Τώρα για να παίξουν στα σίγουρα οι ασύρματοι clients τους δίνεις απευθείας στατική διεύθυνση μέσα στο DHCP pool που έχεις κρατήσει. Χρησιμοποίησε το ίδιο Subnet mask και δώσε σαν Gateway την IP του modem σου. Στο παράδειγμα που έχω χρησιμοποιήσει είναι το 192.168.178.1. Αν οι clients έχουν Vista είναι πολύ πιθανό να μπορούν να βγουν χωρίς να χρειάζονται static IP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boxofkiki Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 :!:Να κάνεις καταγγελία στην επιτροπή τηλεπικοινωνιών 2106151000 ή http://www.eett.gr. Το ίδιο είχε κάνει στη μάνα μου η vivodi. Ισχυρίζονταν ότι η μάνα μου έκανε τηλεφωνική αίτηση και τους έδωσε τα στοιχεία της. Αυτό όμως δεν είχε γίνει και τα στοιχεία που είχαν ήταν πλαστά. Δεν ξέρω αν το κάνουν από μόνοι τους οι υπάλληλοι για να παίρνουν προμήθεια ή αν είναι πολιτική της εταιρείας για να σε βάζει με το έτσι θέλω στο τρυπάκι. Τηλεφωνικά οι κοπέλες ήταν αγενέστατες και επέμεναν ότι υπάρχει ηχογραφημένο μήνυμα, το οποίο όμως δεν μπορούσαμε να ακούσουμε. Μόλις τους κάναμε την καταγγελία πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου και ζητάγανε συγγνώμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] EAT MY DUST... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantius12 Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Εγώ παλιότερα χρησιμοποιούσα το http://www.jajah.com/ . Σε χρειαζεται να κατεβασεις κάποιο software. Στη σελίδα βάζεις το νουμερό σου (σταθερό ή κινητό) και από κάτω βάζεις το νούμερο του ατόμου που θες να καλέσεις. Αν βάλεις κινητό, θα σε χρεώσει περισσότερες μονάδες. Οταν έχεις βάλει τα νούμερα, η εταιρία σε παίρνει τηλέφωνο (σου μιλάει μία αυτόματη τηλεφωνίτρια) όσπου να σε συνδέσει με το νούμερο που θες να καλέσεις. Πληροφοριακά, δε παίζει ρόλο τι σύνδεση έχεις για να μπαίνεις ιντερνετ, γιατί όλα γίνονται απο το server της. Η χρέωση πως γίνεται?Σου χρεώνουν στον λογαρισμό του τηλεφώνου? Παράθεση If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts