Jump to content

ppsih

Members
  • Δημοσιεύσεις

    236
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ppsih

  • Ημ. Γέννησης 01/08/1972

ppsih's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή τύχη σε όλους και καλορίζικο στον τυχερό της κλήρωσης!
  2. Τα παίρνει κατευθεία από τη sim. Στη δική μου περίπτωση δε χρειάστηκε να ρυθμίσω κάτι.
  3. Μια χαρά δουλεύει. Το χρησιμοποιώ για να κάνω mount shares στο δίκτυο και δεν είχα προβλήματα.
  4. Μία από τις "Βίβλους" της επιστημονικής φαντασίας. Και είναι και ολόκληρη σειρά, κάπου 9-10 βιβλία μαζί με αυτά που πρόσθεσε ο γιος του συγγραφέα. Αν σου αρέσει η επιστημονική φαντασία θα το ευχαριστηθείς. Να προτείνω και εγώ ένα βιβλίο: Αχμές, ο γιος του φεγγαριού, του Τεύκρου Μιχαηλίδη. Ιστορικό μυθιστόρημα γύρω από τα μαθηματικά των αρχαίων Αιγυπτίων. Το διάβασα συνεχόμενα στο αεροπλάνο, κόλλησα.
  5. Δεν είναι απόλυτο αυτό, ειδικά για την enterprise κατηγορία. Εκεί η google προωθεί το google apps με στόχο την πλήρη αντικατάσταση MS Exchange κτλ. Οπότε το android μια χαρά τα καταφέρνει με τέτοιους enterprise πελάτες. Και βέβαια για τους "αμετανόητους" υπάρχουν και οι διάφορες εφαρμογές συγχρονισμού (είτε της google, είτε 3rd party). Τώρα θα μου πεις ποιος σοβαρός εταιρικός πελάτης θέλει τα δεδομένα του σε servers που δεν ελέγχει ο ίδιος; Πάρα, μα πάρα πολλοί το κάνουν αυτό, είτε στο google apps, είτε σε άλλους παροχείς υπηρεσιών.
  6. To android είναι προσανατολισμένο στις υπηρεσίες της google. Οπότε κουλό μεν, κατά google λογικό δε, να μην υποστηρίζεται απευθείας συγχρονισμός με τον υπολογιστή και το outlook. Υπάρχει βέβαια η λύση του να συγχρονίζεις το outlook με το gmail μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής που προσφέρει η google και από εκεί τα έχεις και στο android τηλέφωνό σου.
  7. http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=144043 έχει και η Netgear ένα dect, αλλά δυστυχώς δεν έχω πρόχειρο το link. Και τα δύο είναι dual, δηλαδή μπορούν να κάνουν κλήσεις και μέσω skype και μέσω γραμμής PSTN.
  8. Οι δικές μου πρώτες εντυπώσεις: - Δίνει μια άισθηση πλαστικούρας (σε σχέση με το Kaizer που είχα) - Η κάμερά του είναι μάλλον κάτω του μέσου όρου. Η δική μου τουλάχιστον έχει μια τάση να "μπλεδίζει". - Το περιβάλλον εργασίας είναι...Spb shell. Με τα καλά του και τα κακά του. - Προσωπικά μου λείπουν τα πλήκτρα για το start, το email, τον browser και το OK υπήρχαν στο Kaizer αλλά λείπουν από το DX900. Αλλά, μια και δε νομίζω να το πάρει κάποιος μετά από σύγκριση χαρακτηριστικών με άλλα windows mobile, αλλά για τη λειτουργία με τις δύο SIM, θα έλεγα ότι είναι μια αξιοπρεπής συσκευή. Εντάξει, θα ήθελα και οι δύο sim να είναι 3G, αλλά δε με χαλάει και ιδιαίτερα το ότι είναι μόνο η μία. Το δικό μου GPS δε μου έκανε κόλπα και είναι πιο γρήγορο, σε σχέση πάντα με το gps του Kaizer. Η μπαταρία με το ζόρι μου βγάζει μια μέρα, αλλά ακόμα το πειράζω συνέχεια, οπότε δεν κάνω και "φυσιολογική" χρήση. Επίσης με παίδεψε λιγάκι μέχρι να συνδεθεί στο ίντερνετ, μέχρι που ανακάλυψα ότι αν δεν ενεργοποιήσεις το data connection από το comms manager, δεν ανοίγει τα δεδομένα. Τελικά το βρήκα μάλλον χρήσιμο, αφού με αυτό τον τρόπο δε συνδέεται όποια εφαρμογή τρέχει όποτε της αρέσει.
  9. http://www.didww.com http://www.terrasip.com Αυτές τις 2 χρησιμοποιώ μετά το icall.
  10. Η altec telecoms, η εταιρεία που διαθέτει το icall έχει κηρύξει πτώχευση,
  11. Εφόσον σου αρέσει, αξίζει να διαβάσεις και αυτά: http://www.para-pente.com/htdocs/para_pente_le_guin.htm
  12. Η Le Guin δε γράφει hardcore sci-fi, οπότε αν ψάχνεις κάτι τέτοιο, τα βιβλία της δε θα σε ικανοποιήσουν. Η συγκεκριμένη ιστορία έχει να κάνει με πολύ γνώριμες καταστάσεις που τοποθετούνται σε ένα φανταστικό περιβάλλον. Πολύ καλή αλληγορία, χωρίς να έχεις την αίσθηση καν ότι διαβάζεις επιστημονική φαντασία.
  13. ppsih

    Nintendo Wii

    Αν ξαναβάλεις το wii sports δεν το παίζει; Το έκανε και σε μένα, αλλά προφανώς ήταν θέμα κάποιου firmware upgrade το οποίο έστρωσε μετά την πρώτη φορά που έπαιξα το fit.
  14. Αν έχεις personal firewall στο pc σου, για δοκίμασε να τον απενεργοποιήσεις για όση ώρα θέλεις να κάνεις συγχρονισμό. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι έπαιξε.
×
×
  • Create New...