Jump to content

klis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    389
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by klis

  1. ευχαριστω για την απαντηση! Δεν εννοω επισιμο firmware, κατι σαν αυτο εχω στο μυαλο μου http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/orig-development/rom-aokp-kitkat-i9300-t2597838 Το towelroot λεει δεν υποστυριζει την συσκευη! EDIT: δοκιμασα και το framaroot και towelroot και απο το tutorial galaxys3root.com και δεν γινετε τιποτα! Υπαρχει περιπτωση να μην γινετε πλεον root to s3? Κατι διαβαζα ότι αν ειναι η εκδοση kernel μετα απο τις 3 jun δεν μπορει να αλλαξει?
  2. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα, για να περαστει καινουργιο firmware πρέπει να έχει γίνει root η συσκευή σωστα? Επισης θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να root το κινητο σε mac, για απ ότι ειδα οι οδηγλιες που υπραχουν αφορουν windows! Ευχαριστώ!
  3. Γεια σας και απο μένα! Πιστευετε αξίζει η αγορά ενός S3 τώρα η ειναι "παλιό" μοντέλο οποτε να κοιταξω για κάτι άλλο?
  4. γεια σας καμια Ιδέα για να ακούγεται πιο δυνατά το ηχείο υπάρχει? ειναι αρκετά χαμηλό και δεν χτυπάει δυνατά!!!
  5. Εχεί κανείς το Turbo-X Tablet Spice II 8" να μας πεί κάποια άποψη για αυτο? Ευχαριστώ
  6. είχε κανείς αποσυντονισμούς και προβλήματα με τα ψηφιακά καναλία λόγω των ασχήμων καιρικών συνθηκών?
  7. klis

    Nintendo Wii

    Για άλλο παιχνίδι μιλας εσύ.....
  8. klis

    Nintendo Wii

    Τελικα εκανα λάθος σχετικα με την τιμή. Το wiikey Fusion που κάνει για όλα έχει κάπου 40 ευρώ και πάλι λιγότερα απο το indiana jones!!
  9. klis

    Nintendo Wii

    Απ' οτι λένε και στο σιτε του δεν υπαρχει θέμα με το Firmware, μονο με το ειδος του drive που έχει η συσκευή. Αν έχει το D3-2 δεν μπορει να παίξτει out of region παιχνιδια δες για πιο πολλες λεπτομεριες στο wiikey.com για το wiikey fusion!
  10. klis

    Nintendo Wii

    Ψαχνω να βρω το Indiana Jones κάπου αλλά οι τιμές που το έχουν βάλει όπου το βρισκω ειναι αλλού (μεχρι και 250 ευρώ το είδα καπου!!!!!!) Οπότε αν ειναι να πληρώσει κανεις δεν είναι καλίτερα να πληρώσει για να βάλει το τσιπάκι??? (κάθε βοήθεια/tip για να βρώ το παιχνίδι αγορά φτηνα η και να το νοικιασω απο κάπου αν ξέρετε δεκτη :) ) Διορθωση: Το τσιπακι Wiikey Fusion στοιχιζει μεχρι 20 ευρώ οποτε σίγουρα θα το προτιμήσω!!
  11. Τι νομίζεται είναι προτιμοτερο: εξωτερικό μηχάνημα ή τηλεόραση που να παιζει MPEG4??
  12. Με τα καναλια της ερτ (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3) ξέρει κανείς τι θα γινεί? Γιατι απ ότι έχω δει δεν βρίσκοντε στην ομάδα της DIGEA!
  13. Οποιος ξέρει μπορει παρακαλώ πολύ να μου πει αν παιρνουν τα μηχανακια καρτες για το Parking? Ή αφορά μόνο τα αμάξια το μέτρο αυτό με τις κάρτες?????
  14. Eγώ το έχω παρει κανονικά απο την Vodafone, με το μενού που έχει κανονικά απο την Sony Ericsson!!!
  15. ξέρει κανείς?? Επισής κανένα site για παιχνιδακια υπάρχει?
  16. Tο πήρα και εγώ το κινητακί και τα σπαει!!! Αλλά έχς δυο ερωτησούλες: 1) τι ειναι αυτο Η που βγάζει δίπλα από το σήμα?? 2) μήπως ξέρετε τι είδους βίντεο αρχεία παίζει??
  17. klis

    Sony PSP

    Θα ήθελα να ρωτήσω η μπαταρία πόση ώρα κρατάει περιπου??
  18. Μηπώς ξέρει κανείς πως λέγετε τo τραγουδι που ακούγετε στο nescafe espesso? Είναι σαν όπερα κατι... Ευχαριστώ και καλή χρονία σε όλους!!!!!
  19. Γεια σας!!! Είχα το level1 wbr-3460 με σύνδεση ISDN, άλλαξα ομως provider και τώρα έχω PSTN με το speedtouch 536 που όμως δεν έχει wireless!!! Υπαρχει κάτι να κάνω με αυτά τα δύο ή πρέπει να πάρω καινούργιο?? ευχαριστώ!
  20. Καλημερά! είναι μια διαφήμιση στο ραδιόφωνο του Jumbo που το ρεφρεν λεει: "μπαμπα μου που ζεις, μπαμπα μου ξεκόλα, στα jumbo δεν χρειάζετε μεγάλη πορτοφόλα" (:lol::lol:) το οποίο νομίζω οτι είναι βασισμένο σ' ένα βραζιλιάνικο τραγουδι...!! Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι? thx
  21. Γεια σας μήπως έχει κανείς καμια ιδεα ποιο μπορει να ειναι το τραγούδι απο την διαφήμιση της URSUS?
  22. WoW μόνο!!! δεν μένει καιρός για κάποιο άλλο :)
  23. Απο τη διαφήμιση για τους χυμούς Life εννοουσα οχι Αmita. Thx παντως για τη ενημερωση και αυτο είναι ωραίο... :)
×
×
  • Create New...