Jump to content

billyavl

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.069
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

2 Followers

About billyavl

 • Ημ. Γέννησης 05/07/1986

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

billyavl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Και εκεί που μπαίνω στο MyPhone μετά από πολύυυυυυ καιρό βλέπω και νέο layout και cool διαγωνισμό... ! Καλή συνέχεια!
 2. Ναι είχε, ψάχναμε να βρούμε το χιούμορ...
 3. με φίλη σε καφέ και εκεί που απολαμβάναμε τη ζεστή μας σοκολάτα έρχεται η κλασσική αθίγγανη με την ιστορία της δύσκολης της ζωής και εμείς προφανώς σαν φοιτητές που να δώσουμε χρήματα... δύσκολοι καιροί και ακολουθεί η εξής συζήτηση με τη φίλη μου: -Δώσε μου μάνα μου 1 ευρώ να πάρω γαλατάκι για τα παιδιά μου (ωστόσο η γυναίκα 60+... τα παιδιά θα είναι 45 χρονών τώρα) -Μα δεν έχουμε, εμείς φοιτητές είμαστε... -Ε δώσε 50 λεπτά -Ούτε αυτά... από τους ντόπιους να ζητήσεις που έχουν πιο πολλά από εμάς! -Δε δίνουν αυτοί εδώ! -Ααα.... τους γύφτους....
 4. Εγώ θετική καθώς με έχει φέρει σε επαφή με συγγενείς που έχω στο εξωτερικό και μέλη της οικογένειας που δε θα είχα ιδιαίτερη σχέση, πχ λόγω καθημερινότητας. Βέβαια ο καθένας έχει διαφορετική αντιμετώπιση. Πχ εγώ βάζω μόνο άτομα που ξέρω προσωπικά (εκτός από 2 εξαιρέσεις) και ποτέ κάποιον επειδή είναι φίλος φίλου (συνήθης πρακτική στις μικρότερες ηλικίες) και πολλές φορές επίσης δε βάζω κάποιον επειδή τον ξέρω προσωπικά καθώς σε πολλές περιπτώσεις η σχέση μας είναι στο "καλημέρα". Που και που βάζω συμμαθητές από γυμνάσιο-λύκειο αλλά τους σβήνω μερικούς μετά από καιρό, γιατί αν ήθελα να κρατούσα σχέσεις θα το είχα κάνει ήδη και αφού δε κράτησα σχέσεις και από το facebook... ποιος ο λόγος να τους έχω εξαρχής... Και εννοείται τα privacy options καρατσεκαρισμένα καθώς υπάρχουν και οι ανάλογες λίστες ατόμων για το τι μπορούν να βλέπουν. Βέβαια εγώ δεν είμαι ο μέσος χρήστης (και σκεφτείτε πόσοι νέοι χρήστες το πρώτο που έκαναν ήταν να ανοίξουν λογαριασμό στο facebook λες και αγόρασαν laptop/pc για να μπαίνουν στο fb) Άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για να σε φέρνει σε επαφή με άτομα που θες να μείνεις σε επαφή και επίσης και στα εργασιακά βοηθάει πολύ. Μέτρο να υπάρχει μόνο.
 5. Μόλις σήμερα παρατήρησα πως η Τράπεζα Πειραιώς δεν έχει βαλερ στις καταθέσεις... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ!
 6. +1 Και εγώ θυμάμαι πως όταν το πρωτοείδα δεν κόλλησα... και βασικά δεν είναι μια σειρά που "κολλάς". Πρέπει να της δώσεις χρόνο και σε κερδίζει. Μετά όλες οι άλλες δραματικές σειρές... απλά δεν τη φτάνουν. Για τους πειρισσότερους αν δεν κάνω λάθος είναι τα πρώτα 6-7 επεισόδια αυτός ο χρόνος που χρειάζεται. Και καλό είναι κατά τη γνώμη μου να μη βλέπει κάποιος πολλά επεισόδια μαζί. Εγώ πχ έβλεπα 1-2 τη φορά. (Με εξαίρεση τα τελευταία 4-5) Τα μουσικοχορευτικά desert δεν θυμάσαι? Δε παίζει. O Michael C. Hall είναι στα περισσότερα νομίζω. Δεν είναι πολλά... διάσπαρτα στις διάφορες σεζόν.
 7. Ναι μπορούσες να την ενεργοποιήσεις κάνοντας κάποια κίνηση. Με μία ερώτηση υπολοίπου εγώ την ενεργοποίησα. Τώρα παίζουν 2 περιπτώσεις, είτε να πρέπει να κάνεις κάποια άλλη κίνηση προτού κάνεις κατάθεση για να την ενεργοποιήσεις, είτε να την ενεργοποιήσεις τηλεφωνικά επειδή πέρασε αρκετός καιρός...
 8. άνοιξα την tv μετά από κάτι μήνες (αφού έψαχνα για κανα τέταρτο το καλώδιο της κεραίας) για να δω άμα έχει τίποτα ενδιαφέρων και έχω να ρωτήσω το εξής: ΑΚΌΜΑ ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΑΥΤΌ ?!?!?!? πόσα χρόνια είναι πια ;
 9. κάθε άρωμα είναι διαφορετικό στον καθένα. έχει να κάνει καθαρά με το δέρμα. σε άλλους έχει διάρκεια σε άλλους όχι. και από πότε αποτελεί προτέρημα να "να μενει η μυρωδια στα ρουχα την επόμενη μέρα" ; :p... τώρα "έντονο μεν αλλά ελαφρύ στην οσμή δε", θες κάτι "ξεχωριστό" αλλά "διακριτικό" να υποθέσω ; :p το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα, να δοκιμάσεις 3 -το πολύ 4- και να ζητήσεις samples για να δεις τη διάρκεια. αν δεν πέσεις σε bitch υπάλληλο του hondos όπως εμένα κάθε φορά θα σου δώσουν και τα 4... ;)
 10. δεν το είχα σκεφτεί έτσι... good point.
 11. Στις ταινίες και τις σειρές η μουσική είναι σαν ένας extra ηθοποιός που ολοκληρώνει τους άλλους... ίσως οι ηθοποιοί του SFU να μην είχαν ανάγκη κάτι τέτοιο... :p Όσο για τα promo... της 2ης και της 3ης ήταν τρομερά, αλλά τι λέμε τώρα το καθένα είναι ξεχωριστό. (ps: Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι με τη ψύχωση μας; )
 12. και συνειδητοποιείς τι "μικρό" soundtrack είχε ως σειρά; μόνο μουσική απο καλλιτέχνες είχε που πάντα ακουγόταν από κάποια πηγή εντός της σειράς (πχ ραδιόφωνο)... δεν νομίζω να είχε "ήχους" όπως άλλες σειρές... εκτός φυσικά απο το theme.
 13. Ξέρετε τι παίζει απο εχθές με την τράπεζα πειραιώς και δεν μπορούμε να εξυπηρετηθούμε στο ταμείο σε πολλά καταστήματα;
×
×
 • Create New...