Jump to content

yannisc

Members
 • Δημοσιεύσεις

  39
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About yannisc

 • Ημ. Γέννησης 06/05/1975

yannisc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. το πήρα έτοιμο. Εδώ είναι το link: http://voipsolutions.gr/shop/index.php?target=products&product_id=29907
 2. Ελπίζω να βάζω στο σωστό forum την ερώτηση: Θέλω να στήσω ένα μικρό τηλεφωνικό κέντρο. 3 εξωτερικές γραμμές + fax. Έχω ακούσει για το asterisk, αλλά νομίζω είναι ακριβό δεδομένου ότι απαιτεί pc που θα παραμένει ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο και μόνο για αυτή τη δουλειά. Μου αρέσουν βέβαια οι πολλές δυνατότητες που έχει (ivm, voice recording κτλ.) αλλά δεν καίγομαι κιόλας για αυτά. Θέλω τις απλές λειτουργείες τηλεφωνικού κέντρου βασικά. Τι θα μου προτείνατε; Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μπορώ να χρησιμοποιώ και απλές τηλ.συσκευές (μεγαλύτερη ευελιξία, επιλογές κτλ.). Τα σκέφτομαι λάθος τα παραπάνω; Κάθε συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 3. το skype είναι φοβερό, αλλά δε δημοσιεύει τον τιμοκατάλογό του στη μορφή που το κάνουν αυτές οι εταιρίες, γι'αυτό δεν είναι στη λίστα. Ίσως κάποια στιγμή που θα βρω το χρόνο, να το φτιάξω.
 4. Παιδιά έφτιαξα μια μηχανή σύγκρισης των κλόνων της betamax (sipdiscount, voipstunt κτλ.) Οι τιμές ενημερώνονται καθημερινά αυτόματα από 21 site. Μπορείτε να το δείτε εδώ: www.compare-voip-rates.com Σχόλια δεκτά καθώς και επιπλέον εταιρίες για να συμπεριληφθούν στη σύγκριση.
 5. δεν είναι κάτι αντίστοιχο, είναι το ίδιο! Στόχος μου ήταν να το κάνω απλά πιο εύχρηστο για προσωπική χρήση.
 6. άσκοπα post??? εγώ προσπαθώ να σε βοηθήσω και μου λες για "άσκοπα post"??? Κάνε, ό,τι σου λέω και θα δεις ότι θα λειτουργήσει. 1) Πήγαινε στο site http://www.greekpostalcodes.info 2) Από το dropdown με τις μηχανές αναζήτησης, επέλεξε "Add GreeKpostalcodes.info" και είσαι έτοιμος. Το παραπάνω λειτουργεί και σε firefox 2 και σε IE7. Αν εννοείς toolbar, υπάρχει επίσης στο http://www.greekpostalcodes.info/greekpostalcodestoolbar.xpi
 7. Oπς! sorry, είχα ξεχάσει μια δήλωση στο .htaccess. Πρέπει να είναι οκ τώρα το extension. Search plugin υπάρχει ήδη! Πηγαίνοντας στο drop down του ie7 ή του firefox2 , επιλέγεις "add search provider".
 8. αν θέλετε παιδιά, ρίχτε και μια ματιά στο http://www.greekpostalcodes.info ... μιας και πήρα φόρα είπα να φτιάξω άλλο ένα... βέβαια θέλει ακόμα δουλειά...
 9. τι έκδοση windows/firefox έχεις; Αναφέρεται και στη σελίδα και εδώ ότι είναι σε beta Καθώς και τρόπος αφαίρεσης.
 10. Μόλις ανέβασα την έκδοση 1.1 του toolbar. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το http://www.greekphones.info, ενώ πιθανόν να δουλεύει και το udpdate των extension του firefox. Μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να πάτε View > Toolbars > Customize και να σύρετε την μπάρα αναζήτησης στο σημείο που επιθυμείτε. Ελπίζω να δουλεύει. Περιμένω σχόλια.
 11. ετοιμάζω νέα έκδοση, τελείως διαφορετική που ελπίζω να μην κολλάει.
 12. ο λόγος είναι ότι εγώ θέλω να έχω το google άμεσα προσβάσιμο. Έτσι, για να κάνω αναζήτηση τηλεφώνου χρειάζονται 2 κλικ: 1) Στο dropdown 2) Στο greekphones.info ενώ με το toolbar, αρκεί ένα. Ούτε εμένα μου αρέσει που θέλει ολόκληρη λωρίδα. Ψάχνω τρόπο να το κάνω draggable μέσα στις άλλες. Αλλά είναι η 1η φορά που φτιάχνω extension... έχω ρίξει ΠΟΛΥ διάβασμα ακόμα και γι'αυτό το μικρό. Όσον αφορά τα άλλα που ζητάς πιθανόν να τα φτιάξω, δεν υπόσχομαι. Αυτό έγινε κυρίως για προσωπική χρήση, γιατί έμπαινα συχνά και χρησιμοποιούσα το αντίστοιχο του ΟΤΕ. Κατ'ευθείαν αναζήτηση, προσωπικά χρησιμοποιώ ΠΟΛΥ σπάνια, οπότε δεν έχω κίνητρο.
 13. Παιδιά το firefox toolbar είναι έτοιμο. Είναι στο http://www.greekphones.info Πείτε μου αν δουλεύει κι αν χρειάζεται βελτίωση.
×
×
 • Create New...